GASZTRO
Szívesen készít különféle ínyenc ételeket a belvárosi étterem főszakácsa, aki meggyőződéssel vallja, hogy nagyon egészségesek ezek az újdonságok.
GASZTRO
Hatalmas a szórás: egy korsó Angliában vásárolt sör árából máshol 12 is kijön. De nem ez az egyetlen meglepő dolog a listán.
GASZTRO
Nagyon tévedtek, ha azt hiszitek, hogy a pohárkém egy nyári édesség. Íme a bizonyíték, hogy télen is kedvenccé válhat!
GASZTRO
Az év konyhafőnöke pedig Tatáról érkezett. Kedden jelent meg a 2017-os, magyar Gault&Millau étteremkalauz.
GASZTRO
Ha szeretnéd a családot elvarázsolni, rávenni valamire de nem tudod hogyan kezdj hozzá itt a megoldás!
GASZTRO
Elképesztően kreatív módon dobja fel sütijeit egy cukrász. Láttatok már például macaronnal súlyzózó embert?
GASZTRO
Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Az Aranymorzsa bloggere elmondja, hogyan csináld ezt a szuper desszertet.
GASZTRO
Kétszeresére nőtt a hézag a háromszögek között. Óriási a felháborodás. A gyártó gazdasági okokra hivatkozik.
GASZTRO
Egy tömény leves után (pl. bab, lencse, gulyás) szuper ebéd lehet, de akár nasinak is tökéletes.
GASZTRO
Csirkehús, joghurt, fűszerkeverék, zsemlemorzsa, szezámmag. Mindössze ennyi alapanyag kell az egyszerű, de különleges ebédhez.
GASZTRO
Kiderül, hogy lehet-e tojást a hűtő ajtajában tartani, kell-e olaj a tészta főzőlevébe, meddig lehet eltárolni az ebédmaradékot, vagy ehetsz-e horpadt konzervből?
GASZTRO
A Csabai Kolbászfesztiválon jártunk az eredeti gyulai és csabai kolbász nyomában. Megtudtuk, milyen finom az almás-meggyes és a mazsolás kolbász is.
GASZTRO
Sejthetitek, hogy az adagok felénél megunta a golyócskák gyártását, viszont kitalált valamit, amiből egész pofás édesség lett.
GASZTRO
Felejtsétek el a lekvárt és a csokiöntetet! A fánk ezzel a mártogatóssal sem fog csalódást okozni.
Népszerű
Ajánljuk