GASZTRO
Minőségi borok, humoros fröccsmesterek, megújult magyaros ételek. Patinás környezetben vár benneteket Budapest belvárosában az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget, ahol a hangulat laza, és az igazi pezsgés este indul. Ha eddig nem tudtad, mi az a Borszem Jankó és a Bakterház, akkor most itt az ideje, hogy bővítsd a fröccsszótáradat!
GASZTRO
Marika néni kávézója a vékonypénzű, éhes egyetemisták Kánaánja. De mindenkinek itt a helye, aki szereti az igazi, minden földi jóval megpakolt hamburgert, a meghitt, családias légkört és a lehető legszívélyesebb kiszolgálást.
GASZTRO
Ez a torta azért különleges, mert a tésztájában és a krémben is van dió. Ráadásul gluténmentes és nyírfacukorral készült, így több étrendbe is beilleszthető.
GASZTRO
Finom és káprázatos, sütés nélküli édességre vágysz? Akkor ezt a csokikrémet neked találták ki! Az elkészítése egyszerű, igaz kicsit időigényes, és egy csokifondü jól jöhet hozzá, de enélkül is el tudod készíteni. A kávé, csoki, tejszín nagyon jó ízpáros.
GASZTRO
Hihetetlenül egyszerű az elkészítése ezeknek a pici falatkáknak! Ízre, összetevőkre a keleti desszertekhez hasonlít. Ráadásul gluténmentes, tejtermékmentes, cukormentes, vegán és paleo. Na és persze finom.
GASZTRO
Az Észak-Olaszországból származó ételt sertéscsülökkel készítettük. Így is lenyűgöző az eredmény.
GASZTRO
Töménytelen mennyiségű csoki és cukorka vár rátok az idei Édes Napokon, amelynek ismét a Budai Vár ad otthont. A nassolás mellett megtudhatjátok miből és hogyan készül a csoki, sőt Gombóc Artúrral és az óriás Kindertojással is találkozhattok. Csokoholisták és édességrajongók, ott a helyetek!
GASZTRO
A Karinthy-szeletet a Hadik Kávéházban, Karinthy Frigyes budai törzshelyén alkották, az író gasztronómiai örökségeként. A csokikrémes tortát az ínyencek megkóstolhatják a Hadikban, a bátrak pedig - mivel sokan kérték a receptet - a Kávéház jóvoltából otthon is elkészíthetik.
GASZTRO
Ha rakott padlizsán, akkor a görög muszaka jut a legtöbbünk eszébe. Holott a hússal rakott padlizsános étel igen gyakori a Balkán-régióban, és a Kelet-Mediterráneumban is. Ahány régió, annyiféle képen készítik, van, ahol burgonyával is kiegészítik, van, ahol nem. Ez a mostani recept egy egyszerűbb, ám annál finomabb és elegánsabb elkészítési módja a rakott padlizsánnak.
GASZTRO
A túró és a kapor párosítása mindig jó választás még akkor is, ha süteményekben gondolkodunk. A kapros-túrós pite egy igazi magyar finomság, de vannak, akiknek ételallergiájuk miatt le kell mondaniuk a fogyasztásáról. Most mutatunk egy kukoricadarás változatot, amiben nem csak liszt, de tojás sincs. Langyosan fogyasszátok.
GASZTRO
Ez a sütemény külsőre és szerkezetre is hasonlít a gombához, innen kapta a nevét. A külseje ropogós, a belseje puha és nagyon kakaós.
GASZTRO
A szilva és a csoki nagyon jó páros együtt, de ezúttal nem a szilva került a gombócba hanem a csoki. A tésztája egészségesebb a hagyományos változatnál. Így talán kicsivel többet is fogyaszthattok belőle. Frissen a legfinomabb.
GASZTRO
15 000 adag étel, 33 lelkes csapat, aki mindezt elkészíti, és egy különleges hangulatot biztosító környezet a Sóstói Múzeumfaluban - íme egy igazán népszerű gasztronómiai rendezvény receptje. Mi is ott voltunk a "Kóstolja meg Magyarországot!" programon, és hoztunk Nektek egy ropogós, képes beszámolót.
GASZTRO
A klasszikus kuglóf mindannyiunk kedvence, még ha nem is könnyen lehet hozzájutni. Viszont nem nehéz összerakni, ezt a receptet természetesen hagyományos alapanyagokból is el tudjátok készíteni.
GASZTRO
Káposztafej faragás, felvonulás, káposztás házdíszítés és minden, ami csak a káposztával kapcsolatba hozható – ott lesz a hétvégi Rutyafesztiválon.
GASZTRO
Ha csak pár falatra van időtök, és nem műanyag étellel szeretnétek csillapítani az éhségeteket, akkor nektek találták ki ezt az egészséges nassolnivalót. Rostokban, növényi fehérjében gazdag, és még hihetetlenül finom is. Ráadásul nagyon gyorsan készen van.
Népszerű
Ajánljuk