GASZTRO
Budapesten megnyílt az első magyar borokra és párlatokra szakosodott komplexum a Vinopolis. A rendezvényközpontban a hazai borkínálat mellett, külföldi borválaszték is vár rátok. A borboltban 1000 féle bor közül választhattok, míg a borbárban 100 kóstolható tételt találtok.
GASZTRO
Ma is Szent Márton újborfesztivállal és libatorral vár benneteket Szentendre, egészen este hat óráig. Kóstolhattok mindenféle libás finomságot, meg kiváló kézműves újborokat, de lesz mesejáték, táncház és Söndörgő koncert is.
GASZTRO
Sokszor gondot okoz, hogy sütés után mit csináljunk a tojásfehérjékkel, Vagy az, hogy látványos sütit készítsünk vendégeinknek, ami sokáig eláll, ezért előre megsüthetjük. A kávés habcsók mindkét problémára megoldás lehet és még szép is. :)
GASZTRO
A tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik Debrecenben a Márton-napi Libalakoma Egri Borcsillagokkal elnevezésű gasztronómiai eseményt. A kezdeményezés nagyszerű és látható, hogy miként is tud együttműködni két nagyváros.
GASZTRO
Valódi látványpékség nyílt Belbudán. Nem csak a választék, a hangulat és a pék is francia. Képes beszámolónkból ízelítőt kaphattok az egyedi miliőből.
GASZTRO
Déli Pályaudvar forgalmas környezetében csendes és elegáns szigetre leltek, ha a Clock Cafét választjátok. Jó minőségű italok, színes koktélok, mexikói és mediterrán ételek várnak rátok. Na meg rengeteg óra...
GASZTRO
A gasztronómiai események új színfoltja a Cukor Show, amely a nálunk is hódító formatorta-lázból nőtte ki magát. Az édes és szép fogalma itt összeér, ráadásul minden ehető, legyen az karamellszobor, cukorvirág, marcipánportré vagy élethű torta. Képes beszámolónkból megtudhatjátok, milyen volt a hangulat a rendezvény deszki állomásán.
GASZTRO
Most egy olyan sütit mutatunk nektek, ami remekül passzol bármelyik forró italhoz. Nem utolsó szempont az sem, hogy egyszerű elkészíteni. :)
GASZTRO
A sütőtök nem csak lámpásnak de ételnek is kiváló. Magas a tápértéke, a karotin- és C-vitamin tartalma. Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag alapanyag és sokféleképpen elkészíthető. Három egyszerű mégis különleges ételt ajánlunk nektek.
GASZTRO
Kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek melyik a legjobb cukrászda Budapesten és ti egyértelműen a Daubnerre szavaztatok. Második lett a Sugar!, harmadik a Horváth Cukrászda.
GASZTRO
Ma már csak ilyen szavazós napunk van, de most kivételesen nem a kalocsai mintás F-1 overallra, hanem az Év Fiatal Borászára adhattok le voksokat. Eddig az egriek vitték a prímet, de vajon mi lesz idén? Ez csak rajtatok, fogyasztókon múlik.
GASZTRO
A hűvös idő legjobb ellenszere a forralt bor. Mi most egy citromos-körtés, és egy chilis-borsos változatot mutatunk be nektek. Ezekkel az italokkal garantált sikert érhettek el!
GASZTRO
Ebben az esős hideg időben egy forró tea, csoki vagy kávé, és mellé valami finom sütemény igazán jobbá tudja varázsolni a délutánt. A Kávé és csokoládé blog receptje alapján mézes-citromos sütit készíthettek, ami már hangzásra is igazán ínycsiklandozó.
GASZTRO
A sütőtök az ősz klasszikus alapanyaga. A répához hasonlóan süteményekbe is finom. Borbély Anita segítségével megmutatjuk nektek, hogyan készíthettek belőle kuglófot.
GASZTRO
A Paris Budapest Restaurant bemutatja Marilyn Monroe és Brigitte Bardot kedvenc italát, a borok királynőjét október 21-én exkluzív vacsora keretében. A minden érzéket megmozgató Champagne-vacsorán az egyes fogásokhoz más-más fajta Champagne-t kínálnak.
Népszerű
Ajánljuk