GASZTRO
Ezt a meggyes, csokikrémes, tejszínes csokitortát csokivirágok borítják. Nagyon jól néz ki, és egy fél óra alatt elkészül.
GASZTRO
Vendégségbe nem illik üres kézzel menni. Biztos sikert arathattok a saját készítésű édességgel. Mutatunk nektek pár könnyen elkészíthető, látványos finomságot.
GASZTRO
Ez a csokis finomság Mindenszentekre és farsangra is kiváló. Nagyon egyszerű elkészíteni, kezdőknek is ajánljuk.
GASZTRO
Ki mondta, hogy a tököt csak enni lehet? Próbáljátok ki ezt a formabontó Halloween édességet! A fehér forró csoki sütőtökpürével látványos és finom, ráadásul rém egyszerű. Értitek, rém...
GASZTRO
Különösen mindenszentekre, jellemezes bulikba, születésnapokra ajánljuk az egyedi desszertet.
GASZTRO
Ez a kicsit bizarr, ugyanakkor nagyon finom, csokis pohárdesszert kiváló Mindenszentekre. Gyorsan és könnyen elkészíthető, mindenki szeretni fogja.
GASZTRO
Mindenszentek estéjéhez közeledve különleges finomságot ajánlunk számotokra. Készítsétek el ti is a valóságosnak látszó boszorkányujjakat!
GASZTRO
3,18 kg nehéz, 40,64 cm hosszú és 10,16 cm átmérőjű a világ legnagyobb kereskedelmi forgalomban kapható hot dogja. Akár hetekig is eltart, míg egynek a végére érsz!
GASZTRO
Ez a fűszeres, sütőtökös, csokis, omlós pite akár ünnepi desszertként is megállja a helyét. Kínálhattok hozzá tejszínhabot , vaníliafagyit vagy csokiöntetet.
GASZTRO
Itt a diószezon, ami egyet jelent az igazi ősszel. Ez a kenyér nagyon jó sajtok mellé, finom borral, gyümölcsökkel, vagy csak szimplán, langyosan vajjal.
GASZTRO
A mogyorókrémes, tejkrémes ostya lassan tíz éve a magyar piacot is meghódította. A finomságot otthon is könnyen elkészíthetitek. Tízóraira, uzsonnára kiváló.
GASZTRO
Soha nem lehet csalódást okozni az olyan receptekkel, amik már generációkon keresztül sikert arattak. Nincs ez másképp mai diótortánkkal sem.
GASZTRO
Jövő héten hivatalosan is megnyitja kapuit Budapest új kedvence, a Madame Noi. A stílusos ázsiai étterem már a tesztüzem alatt is nagyon népszerű volt.
GASZTRO
Vékony tésztától és a jó sok tölteléktől nagyon finom ez a sodort rétes. Remek, laktató desszert, vendégvárásra, de akár leves után második fogásnak is kiváló.
GASZTRO
Felül paradicsom, alul burgonya nő rajta - ez a növény a TomTato, vagy magyarul a "paragonya". Nem vicc - és nem génmódosítással jött létre!
GASZTRO
Ez az édesség igazi belépő a sütés világába, mert merész műkörömmel és totális dilettantizmussal felszerelve is jelesre lehet abszolválni.
GASZTRO
Bloggerünk addig kísérletezett, amíg a legjobbat hozta ki ebből az egyszerű és finom őszi ételből. Biztos, hogy közel van a tökéleteshez!
Népszerű
Ajánljuk