News here

KULT

Ez a 10 sláger tarolta le a rádiókat márciusban

Több magyar dal is szerepel a leghallgatottabbak között. Íme a legfrissebb toplista!

Link másolása

A Mahasz legfrissebb rádiós listáján az elmúlt időszak legtöbbet játszott slágerei szerepelnek.

1. LOTFI BEGI feat. MEZŐ MISI: Egy szó miatt

2. NEW LEVEL EMPIRE feat. DENIZ: Valahol

3. FLEUR EAST: Sax

4. JONAS BLUE feat. DAKOTA: Fast Car

5. DUKE DUMONT: Ocean Drive

6. LUKAS GRAHAM: 7 Years

7. HONEYBEAST: Bódottá

8. AVICII: Broken Arrows

9. KYGO feat. MATY NOYES: Stay

10. KÁLLAY SAUNDERS BAND: Who We Are

MAHASZ Rádiós Top lista 1996 óta létezik. Országos, regionális és helyi rádiók leggyakrabban játszott felvételeiből áll össze, a hallgatottság szerinti súlyozásos módszerrel összesítve.

Ha te is szereted ezeket a számokat, oszd meg másokkal is!


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KULT
A Rovatból
Sztárban sztár leszek: Yulaysi Miranda akkor is győz, amikor hibázik
Hiába kárognak egyesek, a kubai lány és Bari Laci is megérdemelten jut tovább hétről hétre. Kritika.

Link másolása

Szörnyű dologra jöttem rá. A Sztárban sztár leszekben mindenki fiatalabb nálam. A zsűritagok és a versenyzők egytől-egyik később születtek, mint én. Az egyetlen vigaszom Tilla, aki vén, mint az országút.

Bár az X-Faktor múlt héten véget ért, a Sztárban sztár leszek még rövid ideig tartja magát. A nyolcadik élőadást Holy Molly és Lizot Sunday Nightjával kezdték a versenyzők, ki tudja, miért. Ennyi erővel választhattak volna valami jó számot is.

A zsűri hölgytagjai betegséggel küszködtek. Tóth Gabinak egyelőre csak az énekhangja ment el, Köllő Babett viszont olyan rekedt lett, hogy szinte vártam, mikor szólal meg:

„Nem tudom ki maga és azt sem, mit akar…”

Minél kevesebb a versenyző, annál nehezebb kitölteni a műsoridőt, ezért mindenkinek kétszer kellett énekelnie. Egy feladatot a mesterüktől kaptak az énekesek, egyet pedig maguk választhattak.

Kaly Roland kezdte a bulit Tom Jonesként, az If I Only Knew című számmal. Ez volt a „kötelező” köre. Roland nem titkoltan az egyik kedvencem, de most nem tetszett annyira. Nem volt rossz a produkciója, de gyengébben sikerült, mint a korábbi szereplései.

A hangutánzás sem sikerült igazán, és nem tudta tökéletesen visszaadni Tom Jones kisugárzását sem. Ezzel együtt is 27 pontot kapott a mesterektől.

Kökény Dani 50 Centje sem jött össze. Ahogy Majka is megállapította, Dani végig hangnemen kívül rappelt, és a time is szétesett. A smink viszont nagyon jól sikerült.

Persze az aranyos nénik megvédték, mondván, 50 Cent nagyon messze áll Dani karakterétől. De azért nem pontozták felül, 22 ponttal várhatta a folytatást.

Bari Lacinál muszáj egy kis kitérőt tennem. Egyre másra olvasok olyan megjegyzéseket, miszerint csalás, hogy versenyezhet, hiszen a sérülése miatt nem táncolhat, és ez igazságtalan előny a többi versenyzővel szemben.

Ezek a kommentelők nem veszik figyelembe, hogy amennyi könnyebbséget jelenthet Lacinak adott esetben a mozgás mellőzése, annál problémásabb énekelni, hiszen ülve sokkal nehezebb. Ennek ellenére sikerült adásról adásra tökéletes éneklést produkálnia.

Ráadásul láttuk már mozogni a sérülése előtt, vélelmezhető, hogy nem okozna neki gondot.

Az pedig nem kérdés, hogy Bari Laci az évad egyik legnagyobb tehetsége, megérdemli a rivaldafényt.

A mesterek is tudják ezt, repült a 30 pont.

Yulaysi Miranda elsőként a szabadon választott produkciójával lépett színpadra. Szeretett volna végre megint spanyolul énekelni, ezért Jennifer Lopezzé lényegült át.

J Lo a legendás hátsóját leszámítva annyira nem karakteres énekes, talán ez lehet az oka, de szerintem nem volt tökéletes a hangutánzás. Becsúsztak hamis hangok is, ami Yulitól szokatlan, de még így is nagyszerű show-t csinált.

Kapott a mesterektől is kritikát, de azért 10 pontnál kevesebbet senki nem adott.

Jósa Tamás Balázs Fecót kapta feladatul Tóth Gabitól.

Szegény Tamás az a versenyző, akit bárhogy is maszkíroznak el, a végén mindig Hókuszpók lesz belőle.

Ezen a héten óriási segítséget kapott, hiszen nem kisebb nevek kísérték a színpadon, mint Balázs Fecó zenésztársai, Csóka Péter és Dorozsmai Péter. Szép tisztelgés volt ez a két éve eltávozott zenész előtt. Majka nem érezte azt, amit Balázs Fecó előadása esetén, de így is járt a 30 pont.

Akkora noob vagyok – gyermekem szavával élve –, rá kellett keressek Azahriahra, hogy értékelni tudjam Kökény Dani második produkcióját. Azahriah mindenképp figyelemreméltó jelenség, bár tény, hogy nem én vagyok a célközönsége.

Dani viszont az, és talán ez lehet az oka, hogy elég jól lehozta. Energiaszintben azért nem volt ugyanott, mint az eredeti, igaz, egy videoklipp egészen más, élőben Azahriah sem biztos, hogy kompakt. 30 pontot kapott.

Jósa Tamástól én is csak azt tudom kérdezni, mint a mesterek: Miért? Igen, valahol a tudatalattink mélyén mind tudjuk, hogy David Hasselhoff elvileg énekes,

de akkor sem tudnám felsorolni a slágereit, ha az életem múlna rajta.

Tóth Gabi versenyzője ennek ellenére jó poénnak tartotta a Baywatch sztár bőrébe bújni.

A dal jellegtelen, a közönségnek nulla kötődése hozzá, és a mesterek sem értékelték többre 28 pontnál.

Bari Laci keményfába vágta a fejszéjét, hiszen mesterét, Pápai Jocit választotta. Ismét tökéletes hangutánzást hallottam, Laci egyszerűen nem tud hibázni.

Yulaysi Miranda Maurice White-ja viszont nem sikerült olyan jól. Bár külsőségekben remekül levette az Earth Wind & Fire énekesét, az éneklésből hiányoltam az erőt, hamis hangok is becsúsztak. Persze a kubai hölgy annyi csodát tett már le elénk a színpadra, hogy belefér. 28 pontot kapott.

Mirandával kapcsolatban is engedtessék meg nekem egy kis magánvélemény. A különböző közösségimédia oldalakon többször látom, hogy a kommentelők azért nem drukkolnak neki, mert „nem magyar”.

Most sorolhatnánk azokat a „nem magyarokat”, akikre a mai napig büszkék vagyunk, kezdve az aradi 13 tagjaival. De még ha a vita kedvéért el is fogadom, hogy nem magyar (annak ellenére, hogy a férje az és így a gyerekei is): Na és?

Annál inkább örülnünk kéne, hogy ez a csoda valahogy idevetődött mi hozzánk.

A maga részéről sokkal jobban járt volna, ha Amerikában köt ki, mert a tehetségével ott is sokra vinné, de mindenképp jobban keresne. Tekintsük a Jóisten ajándékának, örüljünk neki.

Kaly Roland zárta a műsort. Eros Ramazottit választotta magának, aminek Majka szemmel láthatóan nem örült.

Ha a Tom Jones produkciónál voltak apró hibák, ezzel az előadásával Roland mindent jóvátett. Ahogy a mesterek is megállapították az évad talán legjobb hangutánzását hallottuk.

Jött az izgalmas rész. Ismét Yulaysi Miranda lett a napi győztes, így ő biztosan ott lesz a jövő heti elődöntőben. A második helyen viszont négyes holtverseny alakult ki, hiába, gondolni kell a konteo hívőkre is.

Végül Kaly Roland és Kökény Dani jutott tovább „simán”. Bari Laci és Jósa Tamás közül Pápai Joci versenyzője kapta a több szavazatot, így Köllő Babett után Tóth Gabi is versenyző nélkül maradt.

Már csak két hetet kell aludni, hogy kiderüljön, ki Magyarország legsokoldalúbb énekese. A döntőbe változatlanul a Yuli-Roland-Laci hármast várom, de bármi megtörténhet. Bari Laci másodszor került veszélyzónába, úgy, hogy a múlt héten pedig adás első lett. Kökény Daninak sok rajongója van, könnyen lehet, hogy a mezőny legfiatalabbja örülhet a végén.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KULT
Három magyar sorozatot is elkaszáltak, az egyiket az Oroszország elleni szankciók miatt nem folytatják
Az RTL-nek két, a TV2-nek egy sorozata búcsúzik.

Link másolása

Nem készül folytatás három magyar sorozatból sem - értesült a SorozatWiki.

A Doktor Balaton 2020 végén debütált a TV2-n, a két ünnep között még viszonylag jó nézettséget is hozott. 45 epizód után azonban februárban levették a műsorról, a folytatását pedig júliusban kezdték vetíteni, ekkor már egyre rosszabb nézettséggel. A már korábban berendelt 2. évadot idén áprilisban adták le, a legújabb 60 rész azonban még a korábbiaknál is rosszabb eredményeket produkált, így talán nem meglepő, hogy elkaszálták a sorozatot. A TV2 meg is erősítette a SorozatWikinek, hogy nem lesz folytatás. A döntést azzal indokolták, hogy mivel a Mészáros András alakította főszereplő átadta a háziorvosi praxist és megtalálta a szerelmet, így véget ért a története, ezért nem lesz újabb évad.

Az RTL idén januárban bemutatott új sorozata, a Hotel Margaret sem folytatódik. Az első évad eleinte közepes nézettséggel futott, majd hétről-hétre csökkent a közönségaránya. Amikor egy hónappal később már 22 órakor kezdődtek a részek, még gyengébben teljesített. A SorozatWiki szerint nem meglepő, hogy a 60 részes 1. évadnak nem lesz folytatása.

Szintén elkaszálták A Séf meg a többiek című RTL-es sorozatot is, amelyből 10 epizódot márciusban mutattak be, és múlt vasárnap kezdték leadni az új részeket. Ebben az esetben nem a nézettség miatt döntöttek úgy, hogy nem készül folytatás, hanem az orosz-ukrán háború, egészen pontosan az Oroszországra kivetett szankciók miatt.

„A Séf meg a többiek egy orosz formátumon alapul, az orosz vállalkozások részére pedig bizonyos kifizetések tiltottak az EU által. Ezidáig a formátum orosz tulajdonosa nem igazolta részünkre, hogy a formátum magánszemélyi tulajdonosai között nincs olyan személy, aki az EU szankciós listáján szerepel, így a jogszabályoknak való megfelelés érdekében az M-RTL Zrt. nem teljesíthet kifizetést a tulajdonos felé, és ennek megfelelően további jogokat sem tud szerezni”

- válaszolta a SorozatWiki kérdésére az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

A sorozat tehát véget ért az első évaddal, amelynek második felét még láthatják a nézők a következő hetekben. Vasárnaponként 19 órai kezdéssel dupla részeket vetítenek belőle az RTL-en.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KULT
Kevin Bacon ellopja a show-t a galaxis őrzőinek karácsonyi kalandjában
Emberrablás, hollywoodi fotózás, robotverés, bepiálás melegbárban, kocsidobálás és az utóbbi évek legviccesebb ajándékozásai: sok minden belefért a Marvel ünnepi különkiadásába.

Link másolása

Egy népszerű mozis franchise esetében a „Holiday Special” vagyis az Ünnepi különkiadás címke 1978 óta eléggé veszélyesen hangzik. Ekkor került ugyanis a tévék képernyőjére a Csillagok háborúja speicális műsora, ami olyan rosszul sült el, hogy George Lucas megpróbálta megsemmisíteni minden kópiáját. Nem véletlenül, hiszen nagyjából vállalhatatlanra sikeredett az eredeti színészekkel (Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher) forgatott borzalmas katyvasz éneklős betétekkel, Chewbacca idegesítő családjával, furcsa reklámokkal.

James Gunn, A galaxis őrzői atyaúristene és a Marvel Mozis Univerzum legfőbb ura, Kevin Feige mégis úgy döntöttek, ők is megpróbálkoznak egy karácsonyi különkiadással, ezzel is kicsit előkészítve a terepet A galaxis őrzői vol. 3-nak, ami 2023 májusában kerül majd a mozikba világszerte.

Szerencsére kijelenthető, hogy Gunnék nem égtek be, mint Lucasék anno, A galaxis őrzői: Ünnepi különkiadás ugyanis egy a franchise szellemiségét szem előtt tartó, nem sok vizet zavaró, de végtelenül aranyos és humoros kis mellékkaland lett.

A sztori szerint Kraglin (Sean Gunn) épp arról mesél Draxnek (Dave Bautista) és Mantisnak (Pom Klementieff), hogy sok-sok évvel ezelőtt Yondu tönkretette Űrlord, azaz Peter Quill (Chris Pratt) karácsonyát, mivel hallani sem akart erről a földi ünnepről. S mivel Gamora hiánya miatt is szenved, Drax és Mantis pedig kitalálják, hogy megrendezik Peternek élete karácsonyát, és mi is lenne jobb ajándék a számára, mint kedvenc filmje, az 1984-es Footloose című film táncos hőse, Kevin Bacon? Nosza, űrhajóra pattannak, és elszáguldanak a Földre, Hollywoodba, hogy elvigyék az ismert színészt Peternek. Be is kopogtatnak Kevin Bacon ajtaján…

Vagyis egy kellemesen kattant sztorit kapunk, ahogy az A galaxis őrzőitől elvárható, ráadásul sikerült az alapvetően űrben és idegen bolygókon játszódó sztoriba nem erőltetetten belecsempészni egy földi ünnep, nevezetesen a karácsony tematikáját.

Bár Drax, Mantis, Mordály, Groot, Nebula és a többiek a nem a Földről származnak, megpróbálják megismerni ezt az ünnepet, hogy ezzel örömet szerezzenek Peternek, aki gyerekként szerette a karácsonyt, de amióta elrabolták kis sárgolyónkról, azóta nem volt alkalma hódolni a hagyományoknak.

Ráadásul azzal, hogy Draxet és Mantist beszabadították Hollywoodba, egy csomó vicces szituáció előtt nyitottak ajtót. Rajongói fotózások, poénok egyéb marveles hősökkel és más franchise-ok karaktereivel (Drax és a GoBots főgonoszának, Cy-Killnek öltöző fickó „harca” a legjobb), bulizás egy melegbárban, majd az áhított cél elérése, Kevin Bacon elrablása… A 64 éves színész örömmel mondott igent James Gunnéknak egy önfeledt mókázásra (ha már ennyit beszéltek róla A galaxis őrzői korábbi részeiben), amelyben saját magát kellett alakítania, sőt, még a zenéléstől és énekléstől sem riadt vissza. Persze ez nem meglepő, hiszen Kevin a bátyjával, Michaellel kisgyerekkoruk óta együtt zenél, 1994-ben pedig zenekart is alapítottak The Bacon Brothers néven, és máig aktívak, sok fellépésük van.

Persze kezeljük helyén az Ünnepi különkiadást, ami természetesen nem reformálja meg a Marvel mozis univerzumát, sőt, történetében, poénjaiban sem fogható a két eddigi A galaxis őrzői-mozifilmhez.
De nem is ez volt a cél, hiszen egyrészt erre a rövid játékidő sem ad lehetőséget, másrészt a karácsonyi tematika erősen behatárolta a sztorit. Ez csupán egy kedves kis kalandocska két egész estés film között, ami a fináléban éri el a csúcspontját az ajándékozásokkal.

A hagyományoknak megfelelően ugyanis ez a lökött társaság (amely kiegészül többek között a Cosmo nevű űrkutyával is, akit az első részben, a Gyűjtő gyűjteményében lehetett látni először Howard, a kacsa mellett) különféle vicces meglepetésekkel készül egymásnak, már csupán ezekért érdemes megnézni a filmet, ráadásul mindössze egyetlen sorozatepizódnyi időt vesz el az életünkből.

Érdemes rááldozni az időt, főképp a Marvel-fanoknak, akik hasonló tartalommal még nem találkozhattak, és akik bizonyára nagyon várják már a jövőre mozikba kerülő harmadik részt.

A vol. 3-ról James Gunn egyébként a következőket nyilatkozta az Entertainment Tonightnak előzetesen: "Megvan benne mindaz a móka, amit az az őrzőktől elvárunk. De bizonyos szempontból hihetetlenül komoly történet is, amelyben bemutatjuk az őrzők történetének végét, valamint azt is, hogy Mordály honnan jött. Vissza kell mennünk a kezdetekhez, hogy elmeséljük a sztori lezárását.”

Szóval érdemes kiélvezni A galaxis őrzői: Ünnepi különkiadás még felhőtlen poénkodását, hiszen 2023-ban, a harmadik részben minden bizonnyal könnyesebb kalandok várnak majd ránk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KULT
Sztriptízesként kezdte, hízott, fogyott, sztár lett – 10 dolog, amit nem tudtál Chris Prattről
A galaxis őrzői és a Jurassic World a legnagyobb hollywoodi sztárok közé repítette az egykori pufók hajléktalan sztrippert. Chris Prattnek volt honnan kikecmeregnie.

Link másolása

1. Pénzért vetkőzött

Az elején mindjárt egy sokkoló tény: Chris Pratt egykoron sztriptíztáncosként dolgozott: mielőtt Hollywoodban befutott volna, tinédzserként több táncos fellépése is volt. „Mindig is pucérkodós típus voltam, világéletemben imádtam meztelenkedni. Fiatalon kifejezetten szabadnak éreztem magam, ezért úgy gondoltam, akár fizetést is kaphatnék ezért” - mesélte a színész. A sztriptízen kívül egyébként az igazi hollywoodi klisékhez híven Chris pincérkedett is egy Bubba Gump Shrimp Co. étteremben. Csakhogy nem Hollywoodban, de még csak nem is Kaliforniában, hanem Hawaiin. Ott találkozott egyszer A tűz háborúja, a Kommandó és a Bíborszín sztárjával, Rae Dawn Chonggal, akivel gyorsan megtalálták a közös hangot. Chris elmondása szerint ő segített neki a színészi pályán való elindulásban.

2. Hajléktalan volt

A siker persze nem jött gyorsan. Mielőtt megkapta első színészi munkáját, Chrisre nem éppen a hollywoodi életstílus volt jellemző. Egy konkrét időszakban például sátrakban élt és egy furgonban, aminek az oldalára Scooby Doo és a gazdája, Bozont volt felfestve.

„Elég király kis kecó volt egy hajléktalannak. Csak ittunk és füveztünk, és minimális munkaórákat dolgoztunk. Épp csak annyit, hogy fedezni tudjuk belőle a benzint, az ételt és a horgászfelszerelést”

– mesélte A galaxis őrzői sztárja, akinek akkor fordult jobbra az élete, amikor Rae Dawn Chong beválogatta őt a Cursed Part 3 című 2000-es rövidfilmjébe. Az akkor 21 éves színész 700 dollárt kapott ezért a szerepéért. Ma már 10 milliókat keres egy-egy projektjével…

3. Birkózott, és kaszkadőr akart lenni

Chris a Minnesota-beli Virginiában született 1979. június 21-én, de a Washington állambeli Lake Stevensben nőtt fel. Már tiniként is élénken érdeklődött a birkózás iránt, és volt is tehetsége hozzá, amit jól mutat, hogy ötödik lett a középiskolai állami birkózóbajnokságon. Chris azt mondta, hogy főleg a birkózóprogramban kialakult közösségek miatt szerette ezt a sportot, és ő lehetett a birkózócsapatának kapitánya. Szintén a kedves emlékei közé tartozik, hogy Idahóban birkózótáborokba járt.

Az edzője egyszer megkérdezte tőle, hogy mit szeretne kezdeni az életével, mire Chris azt válaszolta: „Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy híres leszek, és egy rakás pénzt fogok keresni”.

Valószínűleg a birkózásból jött, hogy Christ érdekelte a kaszkadőr szakma is, például sokat gyakorolta gyerekként „a lépcsőn való leesést”.

4. Egy idegen készítette az első portréfotóját

Az idén 43 éves színész elmondása szerint Nyugat-Hollywood "túlnyomórészt meleg negyedében" élt, amikor egy férfi, akivel még sosem találkozott, leszólította az utcán, és megkérdezte, hogy lefényképezheti-e őt. Chris óvatlanul rábólintott az ajánlatra, felment az idegen férfi lakására, ahol lezuhanyozott, mindez pedig elég félelmetesen hangzik, de valahogy mégis happy end lett a sztori vége. A fotó elkészült, és végül is ez a kép hozta meg Chris első nagyobb szerepét az Everwood című sorozatban, amelynek 2002 és 2006 között sugárzott négy évadának mind a 89 epizódjában feltűnt a jószívű Bright Abbottként.

5. Szándékosan hízott meg a Városfejlesztési osztály miatt

Az Everwood után három éven át kisebb sorozatos és játékfilmes próbálkozásai voltak, a következő nagy projekt pedig 2009-ben startolt a számára, ez volt a Városfejlesztési osztály című komédiasorozat, ami 2009 és 2015 között futott. A széria társalkotói szerint az, hogy Chris úgy döntött, meghízik Andy szerepére, sokat hozzátett a figurához. Pratt ugyanis már a forgatás kezdetén felszedett pár kilót, majd rájött, hogy ez tette a karakterét kiemelkedővé. „Emlékszem, az elején egy kicsit meghíztam, akkor még nem szándékosan, és amikor megnéztem ezeket az epizódokat, azt gondoltam: »Ó, Istenem, Chris, te tényleg elengedted magad.« Majd arra a következtetésre jutottam, hogy »ez az egyik legviccesebb dolog, amit valaha csináltál!«”. Ezután megegyezett az alkotókkal, hogy felszed a szerep kedvéért 30-40 kilót. „És így is tettem. Az egész egy fura kihívássá vált. Mindenki azt akarta látni, mennyit tudok enni” – emlékezett vissza Chris.

6. Visszautasította Űrlord szerepét

Bizony, bár mindenki azt gondolná, hogy Chris Pratt két kézzel kapott az őt végül sztárrá nemesítő szerepért, eredetileg nem akarta eljátszani Peter Quill, azaz Űrlord karakterét A galaxis őrzőiben. „Valószínűleg megijedtem először, és azt gondoltam, túl kövér vagyok ahhoz, hogy szuperhőst játsszak. Még a rendező, James Gunn is elutasította eleinte az ötletet. »Az a pufók fickó a Városfejlesztési osztályból? Biztos csak viccelsz« - mondta.” Pratt azonban végül úgy döntött, hogy elmegy a meghallgatásra, amelyen azonnal meggyőzte Gunnt, hogy tökéletes a szerepre. „Hála az égnek! Senki sem játszhatta volna Chrisnél jobban Peter Quillt!” – vallotta be utólag a direktor.

7. Megjósolta, hogy ő lesz a Jurassic World főszereplője

Nem valószínű, hogy sokan hisznek az embernek, ha azt mondogatja, hogy egyszer majd az egyik legnagyobb filmes franchise-ban fog szerepelni. Chris azonban már évekkel korábban megjósolta, hogy ez az álom valóra válik. A színész 2010-ben forgatott a Városfejlesztési osztályhoz egy kulisszák mögötti videót, amelyben úgy tett, mintha Steven Spielberg fenné rá a fogát egy új dínós kaland miatt. „Most kaptam egy sms-t Steven Spielbergtől, annyira idegesítő! Majd később visszahívlak a Jurassic Park 4 kapcsán” – poénkodott a videóban Chris, öt évvel később azonban ez a vicc végül valóra vált. „Szerintem ez csak azt mutatja, hogy ha elolvasod A titok című könyvet, és kimondod mindazt, amit szeretnél, akkor azok mind valóra válnak” – magyarázta szigorúan nem komolyan Pratt.

8. Szerinte tárgyiasítani kell a férfiakat

Chris egy interjúban kifejtette a nemek közötti egyenlőségről vallott nézeteit: szerinte nem a nőket kell kevésbé, hanem a férfiakat kell jobban tárgyiasítani. „Szerintem megdöbbentő, hogy sokáig csak a nőket tárgyiasították, de úgy gondolom, ha valóban az egyenlőség mellett akarunk kiállni, fontos, hogy kiegyenlítsük a dolgokat... a férfiakat is épp ugyanannyira kell tárgyiasítani, mint a nőket. Rengeteg nő csinált karriert ebből, én pedig ezt a magam javára fordítom.

Igazából csak nagy húszsákok vagyunk: húsból, vérből és szervekből állunk, amiket Isten azért adott nekünk, hogy körbe-körbe járkáljunk”

– vallotta be Chris a megosztó nézeteit.

9. Ő lett Hollywood "legrosszabb Chrise"

2020-ban beindult egy őrület a Twitteren, amelyben arról vitáztak milliók, hogy melyik hollywoodi Chrisnek "kell mennie", vagyis melyikük a leghitványabb? Az embereknek pedig választaniuk kellett Chris Hemsworth (Thor), Chris Pine (Kirk kapitány), Chris Evans (Amerika Kapitány) és Chris Pratt között.

Végül Prattet választották meg a "legrosszabbnak", sokak szerint az akkoriban vele kapcsolatban gyártott elméletek miatt: például, hogy Donald Trumppal szimpatizál, vagy hogy támogatott egy LMBTQ-ellenes nézeteiről ismert egyházat.

10. Lopott, de legalább jó ügyért

Elég gyakori, hogy a színészek a filmes díszletekből hazavisznek bizonyos kellékeket szuvenírként, és ez Chris Prattel sem volt másképp. Csakhogy neki nem volt rá engedélye, szóval gyakorlatilag ellopta Űrlord jelmezét A galaxis őrzői forgatásáról. Hogy milyen okból? Nos, azt szerette volna, hogy a karakternek öltözve látogathasson meg beteg gyerekeket különböző kórházakban. „Elloptam a kabátot és a ruhatár egy részét, hogy ha a film kijön, és úgy teljesít, ahogy mindenki reméli, akkor majd lesz lehetőségem meglátogatni beteg gyerekeket. Ha ez egy elég nagy film lesz ahhoz, hogy egy kórházban fekvő srácnak jelentsen valamit, hogy Peter Quill vagy Űrlord meglátogatja őt, akkor ezt fogom tenni. Szerintem ez adna igazi értelmet ennek a filmnek” – nyilatkozta Chris, és ezzel nehéz nem egyetérteni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: