KÉK HÍREK

„Nem kapok levegőt, most komolyan” – Videóra vette, hogy bőröndbe zárta hűtlen párját, majd hagyta megfulladni

Az emberöléssel vádolt nő először azzal védekezett, hogy csak játszottak. Később viszont kiderült, hogy szándékosan zárta be a férfit, aki korábban megcsalta – és erről videót is készített.

Link másolása

Sarah Boone-t 2020 februárjában tartóztatták le Floridában, miután a barátját, Jorge Torres Jr.-t bezárta egy bőröndbe, és megfulladt - írja a Daily Mail.

Amikor Boone kihívta a 911-et, azt mondta, csak játékból bújt bele a férfi a bőröndbe, ő pedig rázárta, majd lefeküdt aludni, mivel azt hitte, egyedül is ki tud mászni. Mikor felkelt, a férfi teste már lila volt, és vér folyt ki a szájából. A nő szerint bár ittak az este, részegek nem voltak.

A rendőrségnek viszont engedélyt adott arra, hogy átnézzék a telefonját, akik két gyanús felvételt is rajta, az egyiken a bőröndbe zárt férfi többször is elmondja, hogy nem kap levegőt, a nő pedig csak nevet rajta.

"Kibaszottul nem kapok levegőt, most komolyan!" - kiáltja a férfi.

"Csak te tehetsz róla. Ó, én is így érzem magam, amikor megcsalsz. Szóval fogd be a pofádat!"

- hallatszik a válasz a kétperces videóban.

Boone utána tagadta, hogy összevesztek volna a párjával, és állítása szerint a videók elkészítésére sem emlékezett, de azt elismerte, hogy "rosszul néznek ki". Illetve már ellent is mondott korábbi vallomásának, mikor az egész helyzetet arra fogta, hogy túl sokat ittak.

A férfi holttestén, például a hátán, az ajkán és a szemén pedig több sérülést is találtak, de a nő tagadta, hogy fizikai erőszak lett volna köztük.

A párnak még jóval a férfi halála előtt is volt dolga a hatóságokkal.

2018-ban Boone-t azért helyezték vád alá, mert fojtogatta a férfit, Torrest pedig alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett bántalmazással. Egy évvel később a férfit kétszer is letartóztatták párkapcsolati erőszak vádjával.

Torresnek három gyermeke volt, a nő egy fia egy korábbi házasságából.

Boone nem jelent meg az Orange megyei bíróság előtt, ahol ismertették, hogy emberöléssel vádolják. A tárgyalását január 30-ról áttették április 10-re - írja a Click Orlando.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A BRFK elárulta, hogy találták meg a méregdrága sportcipőt: „Tegyük félre, hogy miért kerül egy edzőcipő annyiba, mint egy kisebb köröstarcsai családi ház”
Több szálon is futottak be információk, amik végül elvezettek a tettesekhez.
Fotó: BRFK - szmo.hu
2023. március 22.


Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, megtalálta a rendőrség azt a 4 és félmillió forintot érő Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú cipőt, amit a közelmúltban loptak el Pachert Balázs boltjából.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán írt az esetről:

"Tegyük félre, hogy miért kerül egy edzőcipő annyiba, mint egy kisebb köröstarcsai családi ház. Négy és fél millió forint. Minden annyit ér, amennyit megadnak érte, ha valaki megveszi 4,5 millióért, akkor van üzlet, ez a kereskedelem szabálya. Ha valaki meg elviszi fizetés nélkül, akkor van eljárás, ezt meg a BTK mondja ki.

Szinte az egész hazai sajtót bejárta a napokban a hír, amely arról szólt, hogy egy Károly körúti üzletből március 4-én este két férfi elemelt egy kék-fehér edzőcipőt. A cipőbolt tulajdonosa a biztonsági kamerák felvételei mellett a nyomozáshoz további értékes kiindulási pontokat adott a nyomozóknak, akik a mondott irányon elindulva rövidesen egy lett illetőségű testvérpárt hoztak összefüggésbe a lopással.

Következő lépésként Hevesből futott be egy információtöredék: egy eljárás alá vont autós elkottyantotta, hogy ő tudja, hol bujkál az egyik G. fivér, akit a hatóság a lábbelilopás ügyében keres. Nem hazudott.

A megjelölt budapesti címen, Újpesten a fővárosi rendőrök március 10-én kora délután elfogták G. Eduardot (35), a helyszínen a lopáskor általa viselt ruhák egy részét is megtalálták, ellenben az égen-földön keresett Louis Vuitton Nike Air Force 1 Low Virgil Abloh sportcipőt nem.

A férfi sem a luxuslépőről, sem testvére fellelhetőségéről nem nyilatkozott, mindettől függetlenül a bíróság elrendelte letartóztatását, míg öccse, G. Artur (33) ellen a BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága elfogatóparancsot adott ki.

Egy férfi színről ki, egy csomag színre be. Március 17-én G. Eduard Budapesten lakó élettársa kereste meg a rendőröket azzal, hogy a Posta értesítette arról, miszerint G. Arturtól egy csomag érkezett számára.

Benyomása szerint a csomag tartalma nem lehetett más, mint a hétmérföldes, sokmilliós, országhatárokon átívelő szupercipő.

A nyomozók osztoztak megérzésében, ezért a még kézbesítetlen, a Nemzetközi Posta Kicserélő Központnál várakozó küldeményt lefoglalták, majd a benne lévő sneakert bemutatták, annak egyértelmű azonosítása után pedig még aznap vissza is adták a sértettnek".

A BRFK képeket is megosztott:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
Sorban kiugrottak az ablakon – összeesküvés-elméletek voltak az öttagú francia család tragédiája mögött
2022 májusában egy francia család követett el csoportos öngyilkosságot a svájci Montreux-ben. Amikor a rendőrség kopogtatott, úgy érezték, értük jönnek.

Link másolása

A család a hetedik emeleti erkélyükről ugrott a mélybe, a három felnőtt (a 40 éves apa és 41 éves anya, valamint a nő ikertestvére), illetve a legfiatalabb gyermek, egy 8 éves kislány szörnyethaltak. A család ötödik tagja, egy tinédzser fiú kómába esett, azonban mára felépült sérüléseiből, a történtekre azonban nem emlékszik.

A szülők feltehetően régóta készültek arra, hogy végrehajtsák tervüket, azt részletekbe menően megtervezték, és el is próbálták. Sajnálatos módon a montreux-i rendőrség látogatása volt, ami a jelek szerint kiváltotta a döntésüket.

A rendőrség nem sokkal az eset előtt kísérelte meg felkeresni a családot a fiú otthon tanulásával kapcsolatban. A rendőrök bekopogtak az ajtón, és egy hangot hallottak, amely azt kérdezte tőlük, hogy ki van ott. Miután azonosították magukat, nem hallottak több zajt a lakásban - áll a közleményben.

A hatóságok lezárták az egy évig húzódó, egész Svájcot megrázó nyomozást.

A rendőrség megállapította hogy a francia család tagjai feltehetően összeesküvéselmélet-hívők voltak, ez vezetett a tragédiához.

Közleményében azt is megerősítették, hogy kizárták az idegenkezűséget, és a boncolás sem mutatott ki kábítószer fogyasztására utaló jeleket.

Az anya és ikertestvére egy túlélést támogató szociális mozgalom tagjai voltak, akik aktívan készülnek a globális és helyi katasztrófákra, illetve vészhelyzetekre.

A lakást ritkán elhagyó, és a gyermekeket magánoktatásban taníttató család otthonában gondosan elrendezett túlélőcsomagot, azaz élelmiszereket, higiéniai eszközöket és gyógyszereket találtak. A két nő meggyőződése volt, hogy a kormány és a helyi hatóságok ellenük vannak, és a gyerekeket is arra nevelték, hogy a világ veszedelmes hely, melyet a jó érdekében maguk mögött kell hagyni.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy rokonodért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy látogass el ERRE AZ OLDALRA, ahol többféle segítséget kaphatsz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Összeverték Tekashi 6ix9ine-t egy floridai szaunában, csúnyán megsérült
Egy konditeremben támadtak rá, a biztonságiak későn reagáltak. Az esetről videó is készült.

Link másolása

Kórházba került az extravagáns rapper Daniel Hernandez, azaz Tekashi 6ix9ine, miután rátámadtak egy dél-floridai konditerem szaunájában - írja a TMZ alapján 444.hu.

A hírt a rapper ügyvédje is megerősítette. Elmondta, hogy ügyfele az LA Fitness egyik szaunájában volt éppen, amikor több férfi „figyelmeztetés nélkül” rátámadt. A rapper testőr nélkül volt, de próbálta menteni magát. Nem volt esélye a túlerővel szemben, így addig verték, amíg el nem tudott menekülni. A rapper állkapcsa, bordái és háta sérült meg.

A konditerem biztonsági emberei későn reagáltak, de végül ők hívták ki a mentőt és a rendőröket.

Az ügyvéd közölte, beszélni fog a szövetségi rendőrséggel arról, hogy védencének védelemre lehet szüksége.

Tekashi 2020 nyarán szabadult a börtönből.

VIDEÓ: a támadásról


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Ijesztő videó: Nem győztek elugrálni a gyalogosok az ámokfutó autós elől a Blahán
Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette az elképesztő manővert, amiből komoly baj is lehetett volna.

Link másolása

Elképesztő videót küldött egy autós a BpiAutósoknak. A fedélzeti kamera által rögzített képeken jól látszik, amint egy ámokfutó autós a KRESZ számtalan szabályát áthágva éleveszélyes manőverrel hajtott be Budapesten a Blaha Lujza tér felől a körútra.

A kamerás autó a Rákóczi úton haladt a centrum felé. A néhány autóval előbbre, a belső sávban haladt egy fekete autó. A sofőrje az Erzsébet körúti kereszteződés közepén gondolt egyet és elrántotta a kormányt jobbra. Egy jobb oldalról közeledő autó előtt is elzúgott, majd elsodródott és már nem tudott a megfelelő sávba érkezzen be, így a gyalogátkelőre, a körút közepére érkezett meg a gyalogosok legnagyobb döbbenetére.

VIDEÓ: Az ámokfutó autós


Link másolása
KÖVESS MINKET: