KÉK HÍREK

Megütött egy kisgyerekes anyát, majd egy másik utassal is verekedni akart a légiutas-kísérő

Egyelőre nem tudni, mi hozta ki a férfiból a döbbenetes viselkedést. Az anya teljesen kiborult, vizsgálat indult.

Link másolása

Az American Airlines vizsgálatot indított egy videó miatt, amin egy nem túl szokványos viselkedésű, férfi légiutas-kísérő látható, aki konfliktusokba keveredett az utasokkal, többek között megütött egy nőt - a Daily Mail megfogalmazása szerint a tőle elvett babakocsival - , majd azzal hergelt egy férfit, hogy üsse meg.

A felvételt az egyik utas, Surain Adyanthaya készítette és töltötte fel pénteken a Facebookre.

OMG! AA Flight attendant violently took a stroller from a lady with her baby on my flight, hitting her and just missing the baby. Then he tried to fight a passenger who stood up for her. AA591 from SFO to DFW.Posted by Surain Adyanthaya on Friday, April 21, 2017

"
Te jó ég! Egy AA-s légiutas-kísérő erőszakkal elvette egy nőtől a babakocsiját, majd megütötte őt, és a kisbabáját is majdnem eltalálta. Aztán verekedni akart egy utassal, aki a nőt kezdte el védeni.

- áll a szöveg a posztolt videó alatt, ami az AA591-es járaton készült. A videó elején egy kisbabát tartó nő látható, aki a San Franciscoból Dallasba készülő repülőgép elejében sír. Ezt követően egy férfi többször is feláll a helyéről, és odaszól egy légiutas-kísérőnek: "Ha ezt velem csinálnád, padlóra küldenélek!"

Amire az ideges alkalmazott csak azt feleli, maradjon ki a dologból, ám utána uszítani próbálja: "Üss meg! Na gyere, üss meg!" Végül pedig azt mondja: "Nem tudod a történetet!"

A még ekkor is kétségbeesetten síró nő védelmére kelő utas ezután visszaül a helyére.

A videó készítője az eset után egy fotót is posztolt a nőről, és odaírta: a nőt és gyerekeit lekísérték a gépről, a légiutas-kísérőt pedig visszaengedték.

Az American Airlines elmondta a BuzzFeed News-nak, hogy az esetet már vizsgálják, és a videón látható események nem tükrözik a légitársaság értékrendjét, vagy azt, ahogyan utasaikkal bánnak. Hozzátették: nagyon sajnálják a kellemetlenséget átélt nőt és mindenkit, akinek mindez kényelmetlenséget okozott.

A légiutas-kísérőt felfüggesztették munkája alól az eset kivizsgálásának idejére.

"

Társaságunk tagjának viselkedésében sem a türelem, sem az empátia nem tükröződött, ez a két érték pedig szükséges egy szolgáltatásban. Röviden: csalódottak vagyunk.

- írja az American Airlines közleménye.

Az eset kevesebb, mint 2 héttel azután történt, hogy a United Airlines "letessékelte" egy utasát a gépéről. Dr. David Dao-t, a 69 éves orvost bántalmazták és szó szerint lerángatták a fedélzetről, ami miatt számtalan sérülést szenvedett - erről itt írtunk korábban.

Ennél az incidensnél nem szenvedett senki testi sérülést, és a légitársaság megerősítése szerint a bántalmazott nő a következő járattal elérte úticélját.

"

Amíg mi állunk a szolgálatában, biztosítunk neki mindent, amit ő és a családja szükségel. A járaton, amelyre végül felszállt, különleges bánásmódban részesítjük őt és gyermekeit is, illetve az utazásukhoz vásárolt további repjegyeket elsőosztályúra emeltük

- közölte az American Airlines.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Dulakodás közben, 20 centis vadászkéssel szúrta szíven Deutsch Tamás apósát támadója
Kiderült: azon veszett össze későbbi áldozatával, hogy már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, mégis rendszeresen visszajárt a lakásba.

Link másolása

Újabb megrázó részleteket hoztak nyilvánosságra a rendőrök az egy évvel ezelőtti gyilkosságról. Lazsányi László egykori élvonalbeli focistát az egyik albérlője gyilkolta meg - hangzott el az RTL híradójában.

A támadó ellen most zárták le a nyomozást. Kiderült: azon veszett össze későbbi áldozatával, hogy már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, mégis rendszeresen visszajárt a lakásba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
Jóéjtpuszit adott a gyermekeinek, majd a Dunánál találták meg a kineziológusnő holttestét
A két gyerek árván maradt, mert apjuk három éve halt meg súlyos betegség után.

Link másolása

Mi is hírt adtunk róla, hogy szerdán eltűnt I. Judit, váci kineziológus. Nagy erőkkel keresték a kétgyermekes anyát, akinek a férje néhány éve halt meg. Barátai szerint az elmúlt időszakban rossz lelkiállapotban volt, sokan aggódtak érte. A rendőrség pénteken találta meg a holttestét a Dunánál.

Blikk beszámolója szerint a 45 éves asszony ugyan mások lelkének gyógyítására szentelte az életét, de a saját problémáival a jelek szerint nem tudott megbirkózni.

Információjuk szerint kedd este még lefektette a gyerekeit, jóéjpuszit adott nekik, majd távozott.

"Az utolsó telefonos cellainformációja alapján választottunk ki egy helyszínt, ahol péntek reggel a barátai, a rokonai és a segítők elkezdték a keresést. Javasoltam, hogy fókuszáljanak a víz irányába is, és sajnos ott, a Dunában találták meg a holttestét. A kisfia szerencsére egy másik keresőcsapattal tartott, így ő vélhetően nem látta édesanyját holtan"

– mondta el a lapnak Nagy László, aki régóta foglalkozik eltűntek keresésével. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel.

A lap úgy tudja, hogy a súlyos betegség után fiatalon elhunyt olasz származású párjának elvesztését nehezen dolgozta fel a nő. Bár sokan próbáltak segíteni neki, a környezete szerint a depresszió jeleit fedezték fel rajta mostanában.

Az egyik ismerős szerint:

"Borzalmas tragédia ez a gyerekeknek.

Először az apjukat, most pedig az anyukájukat is elveszítették szegény árvák. A súlyos betegséggel küzdő családfő ráadásul nagyon sokat szenvedett, még őssejtterápiával is próbálták megmenteni, de sajnos nem jártak sikerrel. Három év különbséggel, csaknem egy napon veszítették életüket a szülők. Judit imádta a gyerekeit, de legbelül nagyon vívódott. Úgy tudom, még jóéjtpuszit is adott nekik hétfő este, mielőtt útnak indult. Másnap reggel pedig ébredés után már nem találták sehol. A szerettei átnézték a ház minden zugát és az autóját is, de búcsúlevelet sehol nem találtak".

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy hozzátartozódért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy olvasd el ezt az oldalt!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Férfi nemi szervet találtak egy benzinkútnál, ahol a közelben egy tragikus motorbaleset történt Alabamában
A hatóság közlése szerint a fiatal amerikai férfit több jármű is elütötte.

Link másolása

Fox News alapján a 24.hu

Az alabamai Mobile városában a benzinkút parkolójában bukkantak rá egy levágott emberi péniszre, amely feltehetően egy motorosé volt, aki egy közlekedési balesetben halt meg – közölték a hatóságok.

A tragédia január 30-án reggel 6 óra körül történt - erősítette meg a FOX News Digital hírügynökségnek a Mobil Rendőrkapitányság.

"Az elhunyt a motorkerékpárján ült, majd elvesztette felette az uralmát és leesett. Ezt követően több jármű is elütötte. A talált nemiszerv nem gyilkosság vagy testi sértés miatt került a benzinkúthoz"

- mondta a szóvivő.

A 29 éves áldozat már halott volt, mikor a rendőrök megérkeztek. A hatóságok még vizsgálódnak és keresik a többi jármű vezetőjét - írja a lap.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
70 ezer forintot lopott egy mentőápoló egy „betegtől”, megbukotta a megbízhatósági vizsgálaton
A kórházban a mentőápolók a rendőrségnek tagadták a bűncselekmény elkövetését, az ellopott pénzt önként nem adták át, azt azonban egyikük nadrágzsebében megtalálták.

Link másolása

Megbukott a megbízhatósági vizsgálaton egy egészségügyi szolgálati jogviszonyban foglalkoztatott mentőápoló, aki hetvenezer forintot lopott egy "betegtől" - közölte a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ).

Az NVSZ honlapján olvasható információ szerint: a szolgálat szerdán végzett megbízhatósági vizsgálatot két egészségügyi szolgálati jogviszonyban foglalkoztatott budapesti mentőápolónál, ennek során a szolgálat magát betegnek kiadó, kórházba szállított munkatársától egyikük hetvenezer forintot lopott el.

A kórházban a mentőápolók a rendőrségnek tagadták a bűncselekmény elkövetését, az ellopott pénzt önként nem adták át, azt azonban egyikük nadrágzsebében megtalálták - írta az NVSZ.

A mentőápolót ezután lopás miatt előállították, gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi rendőrkapitánysága büntetőeljárást indított

- áll a közleményben.

Az NVSZ tájékoztatása szerint "a megbízhatósági vizsgálat a korrupció elleni fellépés egyik hatékony eszköze, annak visszaszorítását szolgálja. A vizsgálat során a valóságban is előforduló élethelyzetek mesterséges kialakításával az NVSZ azt ellenőrzi, hogy az érintett eleget tesz-e jogszabályban előírt hivatali kötelezettségének".

Link másolása
KÖVESS MINKET: