News here
hirdetés

KÉK HÍREK

Megkezdődött a tárgyalás L.L. Junior kisfiának halála ügyében: Hopp Csilla barátnője ezúttal sem ismerte be bűnösségét

A zenész volt feleségének barátnőjét gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. Ő fogta Dávidka kezét a baleset előtt.

Link másolása

hirdetés

L.L. Junior kisfia 2019. augusztus 31-én halt meg, amikor egy zuglói kereszteződésben a piros jelzés ellenére kirohant az úttestre és elütötte egy autó. A kisfiú az édesanyjával, Hopp Csillával és annak barátaival volt, a kezét Csilla barátnője, P. Carmen Olívia fogta.

Korábban mindkét nőt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, de végül csak P. Carmen Olívia ellen emeltek vádat

gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

A per kedden az előkészítő üléssel kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken. A 24.hu tudósításában azt írja, hogy

az ügyész szerint a baleset azért következett be, mert P. Carmen Olívia nem fogta elég erősen a kisfiú kezét, miután a gyerek egyszer már megpróbált kiszaladni az útra.

Az ügyész felfüggesztett szabadságvesztést kért Hopp Csilla barátnőjére, aki ahogy a nyomozati szakban, úgy ezúttal sem ismerte el a bűnösségét, és nem akart vallomást tenni sem.

hirdetés

A bíró ezután felolvasta a nő korábbi vallomását. Ebben azt mondta, amikor az első zebránál voltak, akkor az anya fogta a kisfiú kezét, és ő abban a tudatban volt, hogy továbbra is ő fogja. Amikor a két járdasziget között voltak P. Carmen arra lett figyelmes, hogy „elkezd hátulról futni mindenki”, ekkor azonban elkapta Dávidka kezét és visszahúzta.

„Az elütésnél ugyanúgy elszaladt hátul, mint az első alkalommal. Nem egyenesen, hanem kissé srégen szaladt. Amikor én észrevettem, akkor már az úttest közepén volt, ezért nem volt lehetőségem visszahúzni őt”

- mondta a bíróságon P. Carmen Olívia. Szerinte a tőle telhető legnagyobb óvatossággal járt el.

Ezután a vádlott anyját hallgatták meg, aki azt mondta: ő a vele lévő két gyerekkel volt elfoglalva, ezért a balesetet sem látta, ahogy azt sem, hogy fogta-e valaki, és ha igen, akkor ki, Dávidka kezét.

Azt is elmondta, hogy lánya és Hopp Csilla 15 éve voltak már barátok, és rendszeresen előfordult, hogy ő vigyázott a gyerekre. Többször volt példa arra, hogy lánya ment oviba érte, és soha sem volt vele probléma korábban a közlekedés során.

A bíró ezután berekesztette a tárgyalást, a következő szeptember elsején lesz.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
Kirúgják a katonát, aki meg akart erőszakolni egy terhes nőt Miskolcon
A férfi a nő mellkasára ült, hogy ne tudjon mozogni, úgy fogdosta a nemi szervét. Végül a nő fel tudta hívni a segélyhívót, amitől a katona megijedt és elmenekült.

Link másolása

hirdetés

Pár nappal ezelőtt egy magyar katona a földre tepert egy 30 év körüli várandós nőt Miskolcon, hogy megerőszakolja. A 24.hu megkérdezte a Honvédséget, hogy mit kezdenek a 35 éves katonával, így derült ki, hogy azonnal kirúgták.

"A katona ellen a Központi Nyomozó Főügyészség büntető eljárást folytat. A katona jogviszonyának megszüntetését azonnal kezdeményezte az állomány illetékes parancsnoka"

– írták a válaszban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő a munkahelyéről tartott hazafelé, amikor a katona egy lépcső mögül rátámadt. Hátulról átölelte, majd lehúzta a földre, ahol fojtogatta, hogy ne tudjon segítségért kiáltani. Ezután a lépcső melletti erdős részre húzta, ráült a nő mellkasára, hogy ne tudjon elmenekülni. Így vette le a ruhákat az alsótestéről, és fogdosta a nemi szervét.

A nő folyamatosan ellenállt, és közben valahogy sikerült tárcsáznia a segélyhívót. Az elkövető ettől megijedt, abbahagyta az erőszakoskodást, majd elvette a nő telefonját és táskáját – amelyeket később eldobott – és futva elmenekült. A katona tagadja a tettét, de már folyamatban van a letartóztatása.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Kapualjban ülő hajléktalant gázolt el és gyűrt maga alá egy autó a VIII. kerületben
Az áldozatot egy speciális párnával tudták csak kiszabadítani az autó alól.

Link másolása

hirdetés

Egy személyautó gázolt el egy embert Budapesten egy kapualjban a Rákóczi út és Vas utca közelében - írja a BalesetInfo.

A portál információja szerint a tűzoltók és katasztrófavédők egy speciális párna segítségével tudták kiszabadítani az elgázolt és a jármű alá beszorult férfit.

A lap helyszíni információkra hivatkozva azt írja, hogy egy hajléktalan volt az áldozat.

Az autóvezető a kapun keresztül akart behajtani az udvarba, felment a kapu előtti járdára, távirányítóval nyitotta ki a kaput, de nem vette észre a kapualjban lévő embert.

Ezért gázolta el a férfit, aki a kocsi alá szorult.

Az áldozatot - vélhetőleg - súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba - írják.

hirdetés

A helyszínen készült fotókat ITT lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A gyalogátkelőtől száz méterre akart átmenni a ferihegyi gyorsforgalmin, halálra gázolták a férfit
Az egyik autó még időben le tudott fékezni, de a másik sávban haladó kisbusz nem látta az idős férfit, és elütötte.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton csütörtökön kora este - közölte a rendőrség a honlapján.

A XVIII. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton egy autó eddig ismeretlen körülmények között ütötte el a gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a BRFK vizsgálja. A Budapesti Közlekedési Központ közúti oldalán azt írta: a baleset a Ferihegyi repülőtérre vezető úton a D portánál történt - írja az MTI.

A BalesetInfo értesülése szerint

a gyalogos nem a kijelölt átkelőhelyen próbált átkelni a többsávos úton.

A külső sávban haladó autó még meg tudod állni, de a másik sávban érkező kisbusz vélhetően - a másik autó miatt - nem észlelte időben a gyalogost és elütötte.

hirdetés

A 70 év körüli férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

További fotók a helyszínről ITT láthatók.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Újabb tragédia: egy 16 éves fiatal fulladt a Tiszába
A mentők arra figyelmeztetnek, hogy bár a nyári szezon alig kezdődött még el, de nem ez volt az első, ehhez hasonló, tragikus baleset.

Link másolása

hirdetés

Szerdán a késő délutáni órákban riasztották a Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesületet, hogy a Tisza Tokaji szakaszán egy 16 éves fiatal a stégről a vízbe ugrott és elmerült - írják a közösségi oldalukon.

"Mentőhajónk perceken belül a helyszínre érkezett. A helyszínen lévő szintén fiatalkorúak elmondták, hogy egyik társuk beugrott a folyóba majd nem messzire a stégtől kapálózni kezdett később pedig elmerült".

A Tokaji Vízi Rendészet, a hivatásos tűzoltók, majd a Kelet-Magyarországi speciális mentőegyesület is kivonult. Szonárral keresték az eltűnt fiatalt. A holttestet a speciális mentők búvára vitte a felszínre.

A mentők azt írták:

"A nyári szezon alig kezdődött még el, de sajnálatos módon vízi mentőinknek nem az első ilyen jellegű riasztása volt. A hétvégén a Tisza-tavon is kollégáink segítségét kérték, ahol szintén a tóban eltűnt személyt kellett keresni".

Arra figyelmeztetnek, hogy mindenki tartsa be a fürdőzés szabályait, és csak a kijelölt helyen strandoljon.

hirdetés

Az RTL.hu nemrég megszerezte a szomorú adatokat. Idén már 22-en fulladtak vízbe, és minden évben száznál is többen halnak meg így.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: