KÉK HÍREK

Holtan találtak egy idős házaspárt révfülöpi otthonukban

A családi házuk teraszán találtak rájuk reggel, később kiderült, hogy a férfi megölte a feleségét, majd magával is végzett.

Link másolása

Holtan találtak egy házaspárra révfülöpi otthonukban - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Az idős házaspárra családi házuk teraszán, kedden reggel 8 óra körül találtak rá.

Az eset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja - írták.

Máté Alexandra, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu megkeresésére azt is elmondta, hogy a férfi 76, a nő pedig 74 éves volt, az ügyben pedig

emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

a helyszíni szemle jelenleg is tart.

FRISSÍTÉS: mint kiderült, az idős férfi megölte a feleségét, majd öngyilkos lett. Részletek az alábbi cikkben:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Életük utolsó fotója: percekkel a tragédia előtt készítették ezt a képet verőcei hajótragédia áldozatai
A fotón négy fiatal látható, nem sokkal azelőtt, hogy elindultak volna a végzetes hajóútra.

Link másolása

Előkerült egy fotó, amin azok a fiatalok szelfiznek, akik nem sokkal ezután hajóbalesetet szenvedtek Verőcénél – közölte a Tények.

A képen látható embereknek ez volt életük utolsó fotója: később motoros kihajójuk az MS Heidelberg nevű szállodahajóval ütközött a Dunán. A nyolc utas közül heten eltűntek. Kettejüket nem sokkal később a Megyeri hídnál találták meg a hajó roncsával együtt, míg egy áldozatra szerdán találtak rá. Négy embert még keresnek.

A hajó cseh kapitányát bűnügyi felügyelet alá helyezték: Budapesten nem hagyhatja el, de a városon belül szabadon mozoghat. Ha bűnösnek találják nyolcrendbeli segítségnyújtás elmulasztásában, akár három év börtönt is kaphat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
A rendőrség is megerősítette, hogy a saját fia ölte meg a Blikk egykori újságírójának férjét
S. Előd állandó pénzzavarral küzdött, ezért ölhette meg édesapját. A holttestet még keresik.

Link másolása

Ahogy mi is megírtuk, január végén jelentették be Scherer Károly eltűnését rokonai. Felesége, Scherer Zsuzsa, a Blikk egykori újságírója, 2021-ben halt meg súlyos betegségben.

Halála előtt tízmilliós értékű családi örökségként kapott arany ékszereit férjére bízta, azzal az utasítással, hogy azokat rejtsék el fiuk, S. Előd elől, mert félt, hogy elherdálja a kincseket.

Előd már Zsuzsa halála előtt is fenyegette szüleit, állandó pénzzavarban volt, és végül ki is tiltották a családi házból.

„Féltették a kincseket és magukat is”

– mondta Ildikó, egykori munkatársuk unokatestvére a Blikknek.

„Ezért is volt gyanús, hogy Karcsi eltűnésének bejelentése után Előd másnap már be is költözött szülei házába új családjával, mintha tudta volna, édesapja sosem jön már haza.”

A szomszédok szerint S. Előd a beköltözés után szétverte a ház falait és felásta a kertet, egyértelműen a kincseket keresve. A rendőrök is átvizsgálták a kertet talajradarral, mert feltételezték, hogy a gyilkos itt rejthette el áldozata testrészeit. Bár a közelben csatornázási munkálatok során emberi maradványokat találtak, azoknak nincs közük az ügyhöz.

„Kizárt, hogy ha valaki megöli hozzátartozóját, a testet a közelben rejtené el”

– nyilatkozta Varga Attila egykori életvédelmi nyomozó.

„Ilyenkor a testet vagy a házban, ház alatt, kertben kell keresni, esetleg frissen betonozott épületek alatt. Ha pedig a gyilkos elvitte a bizonyítékokat, akkor azokat az ország túlsó felére viszi, egy folyó mélyére vagy egy erdő közepére.”

S. Előd egyértelműen nyereségvágyból ölt, és nem kizárt, hogy különös kegyetlenséggel kínozta édesapját, hogy megtudja hol van a rejtekhely. A rendőrség a beismerő vallomás ellenére még mindig eltűntként körözi Scherer Károlyt, pedig már egyértelmű, hogy csak a holttest azonosítása maradt hátra, amint a fiú elárulja, hogy hol található.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Megtalálták a verőcei hajóbaleset negyedik áldozatának a holttestét
A 28 éves nő holtteste Sződligetnél került elő.

Link másolása

Megtalálták Sződligetnél a verőcei hajóbaleset negyedik áldozatát - írta a Budapest Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán csütörtök délután.

„A 28 éves fiatal nő holttestét Sződligetnél adta vissza a Duna. Most már a két testvér együtt van...”

Azt is hozzátették, hogy a kollégáik folytatják a keresését, és őszinte részvétüket fejezték ki a családnak.

Május 18-án, szombaton szörnyű baleset rázta meg az országot, amikor egy nyolctagú társaság motorcsónakja összeütközött egy szállodahajóval. Az ütközés következtében a motorcsónak darabokra tört, majd elsüllyedt a fedélzetén utazó nyolc emberrel együtt.

A baleset után az egyik fiatal kiúszott a partra, de a többiek nyom nélkül eltűntek a vízben. Később a mentőcsapatok megtalálták a 20 éves B. Boglárka és a 39 éves E. Adrián holttestét, szerdán pedig Bogi barátja, a 19 éves V. Márton holteste került elő Vác és Sződliget között.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
Magasfeszültségű vezeték szakadt le az M5-ösön – motorháztetőt szakított fel és szélvédőt tört be
A vezeték cseréjét holnapra tervezték, de már ma megkezdték a munkálatokat.

Link másolása

A Kecskemét közelében futó M5-ös autópályán egy magasfeszültségű villanyvezeték szakadt le, ami négy járművet érintett.

Egy KIA sofőrje mesélte el a hiros.hu oldalnak, hogy épp Szeged felé haladt, amikor egy fekete vezeték rácsapódott a motorháztetőre, azt felszakította és a szélvédőt is betörte. Az elszabadult kábel egy másik autót is megrongált a Szeged felé vezető oldalon.

A Budapest felé vezető oldalon egy terepjárókat szállító szlovén kamion fülkéjére zuhant a vezeték, ami szinte nullára fékezte a hatalmas járművet. Ebben a sávban egy másik személyautó is megsérült. Szerencsére az utasok közül senki nem sérült meg.

A portál úgy értesült, hogy a 120 kilovoltos magasfeszültségű vezeték cseréjét csütörtökre tervezték, de a munkálatokat már ma elkezdték, ekkor történt a baleset. Az M5-ös érintett szakasza még nyitva volt.

Az incidens miatt hatalmas torlódás alakult ki mindkét irányban az autópályán.

Link másolása
KÖVESS MINKET: