KÉK HÍREK
A Rovatból

Engedjék szabadon a magzatát, ezt követeli egy terhes nő, akit egy háromgyerekes anya megölésével vádolnak

Az ügyvédek indoklása szerint nem kerülhet rácsok mögé úgy az újszülött, hogy még csak meg sem vádolták semmivel.

Link másolása

Hamarosan megszülető gyerekére hivatkozva követeli szabadon engedését egy amerikai nő, aki még tavaly nyáron lőtt le egy háromgyerekes anyát egy Uberben, írja a New York Post.

A 24 éves Natalia Harrell ügyvédei azzal érvelnek az indítványban, hogy a hamarosan megszülető gyerek nem kerülhet rács mögé vádemelés nélkül. A beadvány szerint a magzatot a tárgyalásig szabadon kell engedni, hogy megfelelő születés előtti ellátásban részesülhessen. Ez egyúttal Harrell szabadulását is jelentené.

A tavaly júliusban Miamiban történtekről a múlt héten hoztak nyilvánosságra egy videót. A Uberben készült felvételen látható, ahogy Natalia Harrell végez a vele együtt utazó Yvette Borcelával. Az autóban összesen heten utaztak. Harrell ügyvédje szerint a nő azért lőtte le Borcelát, mert a másik nő rátámadt, a terhes nő pedig féltette a magzatát.

A balul elsült este során Harrell egy csapat férfival indult szórakozni, majd egy idő után csatlakozott hozzájuk Borcela is, aki azzal húzta ki a gyufát, hogy egyre jobban berúgott és táncolni kezdett. Ezután vesztek össze az autóban hajnali 2 óra körül.

A kocsiban kialakuló káoszban Harrell egy idő után a kocsi középső részébe mászik, majd Borcela a másik nőhöz ér, mire Harrell hasba lövi. Az Uber ezután félreáll, mindenki kiszáll az autóból, kivéve a sérült Borcelát. A nőt ezután kórházba szállították, ahol meghalt.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Tragédia a szalagavatón: a fellépése után meghalt a kiskunhalasi középiskola egyik tanára
A mentők hosszasan küzdöttek az oktató életéért, de már nem tudták megmenteni. Az iskola saját halottjának tekinti.

Link másolása

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni az életét - írja a baon.hu.

Az intézmény közleményében azt írta, hogy

az oktató a fellépését követően lett rosszul.

„Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti” - tették hozzá.

A baon.hu úgy tudja, hogy a rendezvények helyet adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Elvittek a kórházból egy ismert orvost a rendőrök Salgótarjánban az asszisztensével együtt
Az a gyanú ellenük, hogy hálapénzt fogadtak el. A rendőrség megerősítette a történteket.
SZMO, fotó: Police.hu - szmo.hu
2023. december 08.


Link másolása

Egy ismert orvost és asszisztensét vitték el a rendőrök hálapénz elfogadása miatt a salgótarjáni kórházból, írta meg a nool.hu.

A történteket a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette:

"A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folyamatban lévő büntetőeljárásban munkatársaink vesztegetés elfogadása miatt december 7-én állítottak elő egy orvost az egyik Nógrád vármegyei kórházból."

A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel más információt egyelőre nem hoz nyilvánosságra.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Rémálom a sípályán: nyolc métert zuhant az anya és fia, amikor kizuhantak a sífelvonóból Ausztriában
Az anya súlyos hát- és medencesérüléseket szenvedett. A fiú és a férj is megsérült, de róluk a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

Link másolása

A sífelvonó, amelyben a család ült, hirtelen meglazult, és hátracsúszott, majd összeütközött a következő üléssel. A baleset Schwendauban történt: egy 38 éves nő és 11 éves fia a körülbelül nyolcméteres mélységbe zuhantak.

A Blikk összefoglalója szerint a négyüléses székben az anya és a fiú mellett a családfő is ott volt, amikor eddig ismeretlen okból a baleset bekövetkezett.

Az anya súlyos hát- és medencesérüléseket szenvedett. A fiú és a férj is megsérült, de róluk a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

A családot mentőhelikopterrel szállították az innsbrucki kórházba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
128 késszúrással ölte meg 19 éves feleségét – akár életfogytiglant is kaphat
Első fokon októberben a férj 14 év börtönt kapott, de ezt az ügyészség kevesellte, ezért fellebbeztek.

Link másolása

Élete végéig börtönbe kerülhet az a 22 éves férfi, aki két éve 128 késszúrással végzett 19 éves feleségével Jászladányban. A házaspár tagjai aznap hangosan veszekedtek, ez fajult el a vád szerint. A gyilkosság után a férfi elrejtette felesége holttestét a lakásban, később a rokonai ott találtak rá - hangzott el az RTL híradójában. A párnak két kisgyereke van. Első fokon októberben a férj 14 év börtönt kapott, de ezt az ügyészség kevesellte, ezért fellebbeztek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk