KÉK HÍREK

Elloptak egy 4,5 millió forintos cipőt Balázs Kicks boltjából

Egyszerűen kivették a vitrinből a méregdrága csukát, majd kisétáltak vele a boltból. Balázs 300 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Link másolása

Elloptak egy 4,5 millió forintos Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú tornacipőt Balázs Kicks boltjából szombat délután. Erről maga Pachert Balázs számolt be az Instagram-oldalán, és 300 ezer forintos díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Balázs a lopásról egy videót is megosztott, amin látható, hogy

a két férfi egyszerűen kiemeli a vitrinből a méregdrága sportcipőt, majd kisétálnak az üzletből.

Balázs azt mondta, hogy a vitrin azért volt nyitva, mert előtte egy vevő éppen onnan próbált egy cipőt.

Pachert nemrég feltűnt a Cápák között című műsorban is. A fiatal egy cipőbirodalmat akar létrehozni, ehhez kérte a Cápák segítségét. Végül azonban egyikük ajánlatát sem fogadta el.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
„Gyomorforgatónak tartom, hogy ilyen keveset kapott” – felháborodtak a Budapesten szíven szúrt francia fiú szülei
A amerikai elkövető 5 évet kapott, akár 3 és fél év után is szabadulhat.

Link másolása

Öt év börtönt kapott első fokon a gyilkos, aki szíven szúrt egy vadidegen járókelőt Budapest belvárosában – írta az RTL.

A francia fiú barátnőjétől kapta ajándékba a budapesti utat, amerikai-brit támadója pedig rokonlátogatóba jött Magyarországra 2020 februárjában.

Az áldozat reggeliért indult a Belvárosban, amikor támadója odalépett hozzá, hirtelen szíven szúrta, majd elmenekült.

Az egy nap híján 26 éves fiatal a helyszínen meghalt.

A gyilkos a tárgyaláson elnézést kért a francia fiú családtagjaitól, és azt mondta: reméli, áldozata már az angyalokkal van. Tettét azzal magyarázta, mentális gondjai és alkoholproblémái vannak. Tettének idején is elvonón kellett volna lennie, de megszökött.

A bíró az enyhének mondható ítéletet azzal indokolta, hogy az amerikai férfi beteg volt a gyilkosság elkövetésének idején.

„Egy tiszta tudatú elkövetővel szemben, azt hiszem mindenki érzi, nem ugyanazt a büntetést kell kiszabni, mint egy nem tiszta tudatúval szemben”

– mondta ítéletében Póta Péter bíró.

A francia fiú családja ugyanakkor rendkívül elégedetlen az ítélettel.

„Gyomorforgatónak tartom, hogy ilyen keveset kapott. Ennyit ér a fiunk élete: öt év plusz kedvezmény, szóval három és fél év után szabadulhat”

– mondta az ítélethirdetés után Joel Bouly, az áldozat édesapja.

A vádlott elfogadta az ítéletet, az ügyész viszont súlyosbítást kért, így az ügy másodfokra kerül.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Súlyosan megégett egy kislány egy békéscsabai iskolában – mentőhelikopterrel szállították kórházba
A diák véletlenül forró levest öntött magára az ebédlőben.

Link másolása

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy kislány egy békéscsabai általános iskolában – adta hírül a behir.hu.

Malatyinszki Anita, az intézmény igazgatója a portál megkeresésére elmondta:

a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban egy általános iskolás kislány az ebédszünetben egy forró levest tartott kezében, majd egy rossz mozdulatot követően az étel az ölébe borult.

A szemtanúk azonnal értesítették az iskola védőnőjét, aki a mentősök kiérkezéséig szakszerű ellátásban részesítette a kislányt.

Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs elmondta: a békéscsabai mentésirányítás mentőgépkocsit, mentőorvosi kocsit és mentőhelikoptert is riasztott az iskolához. A helyszíni ellátást követően a gyermeket súlyos sérülésekkel, helikopterrel az égési centrumba szállították.

Az RTL Híradójának információi szerint nem indítottak rendőrségi eljárást az esettel kapcsolatban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Holtan esett össze a tornaóra végén egy szabolcsi kisfiú – a mentősök sokáig küzdöttek az életéért
Az állapota stabilizálása után mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Link másolása

A tornaóra végén esett össze minden előzetes panasz nélkül az a 12 éves fiú, akihez csütörtökön kérték a mentők gyors segítségét Tiszadadára – írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

Mint írják, a mentésirányító telefonos instrukciói szerint a tanár rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki ekkor már nem lélegzett. Azonnal riasztották a legközelebbi esetkocsit és a mentőhelikoptert, miközben a tanárok az utasítások szerint megkezdték az újraélesztést.

Az életmentéshez a helyi háziorvos is csatlakozott, a perceken belül kiérkező mentők pedig emelt szinten folytatták az ellátást.

A diák életéért vívott küzdelem még sokáig zajlott a tornateremben, míg az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek.

A mentők stabilizálták a fiú állapotát, majd légi úton szállították kórházba. Az OMSZ információ szerint a gyerek péntekre már túlvolt az életveszélyen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
Lerészegedett, elaludt, leállt miatta a vasúti közlekedés – most vádat emeltek ellene
A zalai állomáson dolgozó férfi a rendőri intézkedés idején is elaludt, miután a szolgálatot egy liter vodka társaságában akarta letudni.

Link másolása

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Jánky Judit tájékoztatása szerint az 50 éves férfi – aki csaknem 30 éve dolgozik a vasúttársaságnál – tavaly karácsonykor, kora este lépett szolgálatba forgalmi szolgálattevőként a Pacsához közeli vasútállomáson.

A férfi feladata volt a hozzá tartozó szakaszon közlekedő vonatok forgalmának lebonyolítása, szabályozása a környező vasútállomások között. Kezelnie kellett a biztosítóberendezést, vagyis a vasúti jelzőket, amellyel engedélyezni lehet a vonatoknak az érkezést és az indulást.

A férfi már a szolgálatba lépése kezdetén italozni kezdett, a magával vitt egy liter vodka elfogyasztása után az esti órákra „szolgálatteljesítésre és cselekvésre képtelen állapotba került”.

Emiatt a menetrend szerint Szombathely és Pécs között közlekedő két személyvonatot nem tudta fogadni, a biztosítóberendezésen nem állított be számukra szabad jelzést, nem adott engedélyt a szerelvények továbbhaladására.

A várakozásra kényszerülő és a fennakadás okát kutató kollégái folyamatos telefonhívásait sem fogadta, ezért a vasutas munkatársai értesítették a rendőrséget. A járőrök az erősen ittas, alvó férfit az állomás forgalmi irodájában találták meg, a rendőri intézkedés közben is újra elaludt. A vádlottat váltó forgalmista csak mintegy másfél órás késéssel tudta elindítani a várakozó személyvonatokat.

A büntetlen előéletű, a cselekményt beismerő vasutast a Zalaegerszegi Járási Ügyészség közérdekű üzem működésének megzavarásával vádolja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk