KÉK HÍREK
A Rovatból

Az ittas sofőrért a rendőrségre érkező cseresofőr is részeg volt Soltvadkerten

Az 59 éves férfi jogosítványát ráadásul korábban bevonták már. Ez is gyorsan kiderült a rendőrségen.

Link másolása

Április 1-jén kora délután derült ki egy igazoltatás során Soltvadkerten, hogy egy 49 éves asszony ittasan vezette az autóját, írja a police.hu. A nőt ezután mintavétel céljából előállították a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra.

Az intézkedés végeztével az asszonyért kedvese érkezett, ő vette át a vezetést. Amikor a pár elindult a kocsival, a rendőrök gyanút fogtak, hogy esetleg a férfi is ittas, ezért ismét intézkedtek, immár a cseresofőrrel szemben. Sejtésük beigazolódott, a férfi ittas volt, ezért őt is előállították.

Nem ért véget a meglepetések sora: kiderült, hogy az autóst a bíróság korábban – jogerős határozattal – eltiltotta a vezetéstől.

A rendőrök az 59 éves sofőr ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást. Kihallgatását követően őrizetbe vették.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Megtalálták a verőcei hajóbaleset hatodik áldozatát
A tragikus baleset május 18-án éjjel Verőcénél történt. Egy szállodahajónak ütközött egy motorcsónak, ami azonnal elsüllyedt. A motorcsónakon lévő nyolc ember közül eddig hat embert találtak meg.

Link másolása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán közölte vasárnap este, hogy megtalálták a verőcei hajóbaleset újabb áldozatát. A férfi 30 éves volt.

- áll a posztban.

Ő a hajóbaleset hatodik halálos áldozata, egy 19 éves nőt továbbra is eltűntként tartanak nyilván.

A szállodahajó kapitányát segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. A kapitányt kihallgatták, őrizetbe vették, néhány napja pedig bűnügyi felügyelet alá helyezték.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Rolleres tragédia Szabolcsban: meghalt egy férfi a végzetes balesetben
Egy kátyú okozta a végzetes balesetet. A mentőszolgálat munkatársai súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni.

Link másolása

Vasárnap délelőtt felborult egy rolleres Nyírtelken. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a szakemberek hiába küzdöttek érte, a rolleres életét már nem lehetett megmenteni – írta meg a szon.hu.

Az Országos Mentőszolgálat a lap megkeresésére azt írta, a helyszínre mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak.

Egy középkorú férfi sérült meg a balesetben, a megyei lap információi szerint a balesetet egy kátyú okozta.

A mentőszolgálat munkatársai súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Tizenketten sérültek meg a Qatar Airways járatán, miután légörvénybe került a repülőgép
Hat utas és a személyzet hat tagja sérült meg egy turbulencia következtében. A repülőgép Törökország fölött került légörvénybe.

Link másolása

Tizenkét ember megsérült, miután a Qatar Airways Dohából Dublinba tartó járata vasárnap turbulenciába került – írta meg a CNN.

A járat magyar idő szerint nem sokkal 14 óra előtt szállt le Dublinban, ahol rendőrök, tűzoltók és mentők várták az utasokat.

A dublini repülőtér közleményében azt írta, a turbulencia során 6 utas és a személyzet 6 tagja könnyebb sérülést szenvedtek. A Qatar Airways QR107-es járata Törökország fölött repülve került légörvénybe.

A szerencsétlenség előtt néhány nappal történt az a baleset, amelyben 104 utas megsérült, egy szívbeteg férfi pedig meghalt a Singapore Airlines egyik járatán, amikor súlyos légörvénybe keveredett a repülő. Erről korábban itt írtunk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
Ejtőernyővel ugrott ki a pilóta a becsapódás előtt, de mindenki túlélte a landolást
A hírek szerint a gép hat utasa is ejtőernyővel menekült meg Missouri államban. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a balesetet, a hatóságok vizsgálják az ügyet.

Link másolása

Ejtőernyővel ugrott ki a gépből a becsapódás előtt a pilóta, de a repülőgép további hat utasa is túlélte a balesetet – írja a Kctv5.com. Az eset a Missouri államban lévő Butler Memorial reptér közelében történt, helyi idő szerint szombat délután.

A lap állítása szerint az egymotoros, Cessna C206 típusú repülő egy tisztáson landolt.

Az eddigi hírek szerint a pilóta mellett mind a hat utas ejtőernyővel menekült meg a a becsapódás előtt.

A pilótát egy, a reptérhez közeli hangárban találta meg a helyi seriff. A balesetben érintetteket megvizsgálták, majd elengedték. A hatóságok még vizsgálják az esetet. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a balesetet.


Link másolása
KÖVESS MINKET: