KÉK HÍREK

A nadrágzsinórjával fojtotta meg a terhes barátnőjét a nyírkátai férfi

Erzsébet 20 hetes terhes volt, az első közös gyereküket várták. A támadásban a magzat is meghalt.

Link másolása

Öngyilkos akart lenni az a férfi, aki megölte 34 éves terhes barátnőjét szombaton hajnalban Nyírkátán - tudta meg az RTL Híradó. A támadásban a magzat is meghalt.

Erzsébet 20 hetes terhes volt, a férfival az első közös gyereküket várták. A legutóbbi vitájuk azonban annyira elfajult, hogy a nő átköltözött egy barátnőjéhez. Élettársa azonban ide is utána ment.

„Próbálta hazahívni, de a nő nem volt hajlandó erre. Este a gyanúsított ott maradt a ház előtt, az utcán elrejtőzött és hajnal fél háromig figyelte az ingatlant, ekkor a sértett és a házigazda kijöttek a teraszra beszélgettek, a gyanúsított pedig bement az udvarra, a nő haját megragadta, kihúzta őt az utcára és elvitte a település határába”

- mondta Híradónak, Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Erzsébet barátnője a csatornának azt mondta, a férfi megfenyegette őket, hogy ha nem engedik el Erzsébet kezét, akkor őket fogja megszurkálni.

A támadó ezután a terhes nőt elrángatta egy búzaföldre, ahol a nadrágzsinórjával megfojtotta, majd elmenekült. Erzsébet testvére a férfitól tudta meg, hogy mi tett vele.

„Annyit mondott nekem a telefonba, ordított, sírt, hogy Mari, nem akartam megölni a testvéredet. Mondom, mit csináltál? Hol van a testvérem? Azt mondta, megöltem”

- idézte fel Jónás Mária.

A férfit végül egy búzaföldön találták meg a rendőrök. A gyanúsítottat kedden letartóztatta a bíróság, beismerte, hogy ő végzett a nővel. A kihallgatás előtt azonban a rendőrök a férfit kórházba vitték, mert a gyilkosság után magával is végezni akart.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Videó: hatalmas verekedés volt egy Decathlon áruházban Budapesten
Nem tudni egyelőre, pontosan mi történt. Az áruházat kiürítették.

Link másolása

Egy TikTok videón láthatjuk, hogy egy férfi két biztonsági őrrel dulakodik a Nyugati-téri Decathlon áruházban. A vásárlókat közben megkérik, hogy hagyják el az áruházat „technikai okokból”.

Íme, a technikai ok:

@minasina_01 #Dechatlon #Birkozas #Veszkijaraton ♬ eredeti hang - Minasina

Az egyik komment a videó alatt:

„Nem mindegy, hogy technikai ok, vagy technikai ko, én is megvártam volna az eredményhirdetést.”

Egyetértünk a kommentelővel, kíváncsian várjuk az okot vagy a K.O.-t. Akár technikait is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Öngyilkos akart lenni, magára robbantott egy gázpalackot egy férfi Dombóváron
A robbanás következtében tűz ütött ki a Zrínyi utcában. A helyszínre a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Link másolása

A Blikk információi szerint az eset ma délelőtt 9 óra körül történt, úgy tudni egy férfi véget akart vetni az életének.

A lap úgy tudja, hogy a férfi már többször próbálta meg a saját életét kioltani, ezúttal egy frissen rendelt gázpalackot robbantott fel.

A férfi a robbanás következtében kirepült az ablakon, és súlyos sérüléseket szerzett. A sérültért mentőhelikopter érzett, majd Pécsre szállították egy kórházba, ahol jelenleg altatásban van.

A felrobbantott lakás egy több mint 40 lakásos társasházban helyezkedik el, ahol több védtelen kiskorú és idős ember is él.

A helyszínen készült fotót itt lehet megnézni.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy rokonodért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy látogass el ERRE AZ OLDALRA, ahol többféle segítséget kaphatsz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Kutya ült a volán mögött egy szlovákiai sebességmérő fotón
Egyelőre nem tisztázott, hogyan került oda, gazdáját mindenesetre megbüntették.

Link másolása

Nem mindennapi esetet fotózott le egy szlovákiai sebességmérő kamera.

Az egyik fotójukon egy kutya „mosolyog” a volán mögött az úton haladó kocsiban.

A szlovák férfi, akinek kutyája a sebességmérő kamera által készített felvételen látható, azt mondta, az eb az ölébe ugrott miközben ő vezetett, és nem ő ültette a volán mögé kedvencét – írja az esetet kiszúró Index..

A rendőrség másként vélekedett, elmondásuk szerint ugyanis ez nem lehetséges, mivel a felvételen nem észlelhető hirtelen mozgás jele.

Nem világos, hogy a bírság – amelyet természetesen nem a kutyára, hanem a tulajdonosra szabtak ki – a gyorshajtásért, vagy a háziállat mozgó járműben való rögzítésének elmulasztásáért volt-e kiszabva. A szlovák hatóságok ugyanakkor arra figyelmeztettek: „Még egy kisállat is veszélyeztetheti az életet és az egészséget vezetés közben”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Fogócskázás közben esett össze a 12 éves kisfiú, nagymamája könnyek között mondott köszönetet az életét megmentő tanároknak
A gyerek életét tanárai mentették meg: míg az egyik tanár a mellkaskompressziót végezte a fiún, a másik a kihangosított telefont tartotta, amin a mentőkkel kommunikáltak.

Link másolása

Fogócskázás közben esett össze a 12 éves Brájen. A gyerek életét tanárai mentették meg: míg az egyik tanár a mellkaskompressziót végezte a fiún, a másik a kihangosított telefont tartotta, amin a mentőkkel kommunikáltak.

A kisfiú a miskolci kórház intenzív osztályra került, és már hiányoznak neki az otthoni ízek a nagymamája legnagyobb örömére.

A történtekről Turóczi Istvánné könnyek között mesélt az RTL híradójának.


Link másolása
KÖVESS MINKET: