KÉK HÍREK

34 fokra hűlt le a tolnai kisfiú teste, akit egy nap után találtak meg – így van most Gergő

„Csoda hogy él” – mondta az édesapa, aki szerint a kisfia valószínűleg megijedt a keresők kiabálásától, ezért bújhatott el előlük.
Címlapkép: police.hu - szmo.hu
2023. március 29.


Link másolása

Ahogy azt mi is megírtuk, egy nap után megtaláltak azt a kisfiút, aki Tolna-Mözsön tűnt el. A házuktól 700 méterre bukkantak rá a TEK munkatársai egy búzatáblában, egy olyan helyen, ahol már több önkéntes is járt. Egyelőre nem tudni, hol töltötte az éjszakát, de valószínűleg nem itt.

Az autista és hiperaktív Nyári Gergő megtalálásának hírére édesapja, Gábor elsírta magát.

"Itt voltak a rokonaim, barátaim, munkatársaim, ismerősök, falubeliek már előző éjszaka is, nem aludtunk egy percet sem, a rendőrökkel, kutatókkal együtt kerestük a fiam, nem szégyellem, megállíthatatlanul potyognak a könnyeim. Gergő nagyon különleges gyerek, de fél, az emberi hangoktól is, valószínűleg a kiabálásunkra bújt el, riadt meg. Bújócskázni amúgy is szeret, ő ebben a családi bajnok, órákig tud mozdulatlanul, csendben meghúzódni egy helyen"

- mondta a férfi a Blikknek.

"Csoda hogy él, 34 fokra hűlt ki a teste. A kihűlésen kívül nincs baja, de pár napig még kórházban kell maradnia, édesanyja van mellette, az orvosok és a rendőrség javaslatára nem fogadnak látogatókat"

- mondta a lapnak Gergő nagymamája.

Arról is beszámolt, hogy Gergő nem akart enni a megtalálása után, de szerda reggel már igen, illetve infúziót is kap a kórházban.

"Nemcsak a hidegtől, a félelemtől is remegtünk, ahogyan a pici Gergő is fázhatott, félhetett. Az emberek összefogása adott reményt, az idegenek, akiket sosem fogunk látni többé, mégis itt voltak, keresték a kis hősünket. Gergő kedden újjászületett, több száz keresztszülővel gazdagodva, akik itt keresték. A fiút megtaláló kommandósok vezetője, a tábornok úr most itt a legnépszerűbb ember, minden tolnai, mözsi kisfiú azért tanul, mert kedd óta ők is rendőrök szeretnének lenni, hogy visszaadják azt a segítséget, amit mi kaptunk" - folytatta a nagymama.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Segítséget kért egy 11 éves gyerek a rendőrségtől, majd golyót kapott a mellkasába a kiérkező járőrtől
Az amerikai kisfiúnak súlyosan megsérült a tüdeje, a mája és eltörött több bordája, de túlélte a rendőr által leadott lövést.

Link másolása

Az anyja erőszakos volt élettársa miatt kihívta a rendőrséget a családi házukhoz egy 11 éves amerikai kisfiú, akit az egyik kiérkező járőr mellkason lőtt. Aderrien Murry már túl van az életveszélyen, és hazatérhetett a kórházból.

Az eset az előző héten, szombaton történt a Mississippi állambeli Indianolában. Aderrien itt lakik édesanyjával és két testvérével.

Délután megjelent a házuknál az anya korábbi élettársa, akinek erőszakos viselkedésétől tartva a nő megkérte a fiát, hogy hívja ki a rendőröket.

Két járőr érkezett a házhoz, ám a férfi ekkor már nem volt ott. Az édesanya ezt elmondta a rendőröknek az ajtóban, de az egyik járőr mégis berontott a lakásba fegyverrel a kezében, és azt kiáltotta, hogy mindenki jöjjön ki feltartott kézzel.

Ekkor megjelent a nappaliban a 11 éves Aderrien, a kezében nem volt semmi, ennek ellenére a rendőr azonnal mellkason lőtte.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Drámai videó: szarvascsordával ütközött egy autó a 6-os főúton – egy állat elpusztult
Az autóban kinyílt a légzsák, így a sofőr nem sérült meg.

Link másolása

Péntek reggel a 6-os főút 146-os kilométerénél, Szekszárd és Kakasd között hat szarvas próbált átszaladni az úttesten, de sajnos nem mindegyiknek sikerült – írja a Baleset-info portál.

Az egyik állatot elütötte egy arra jövő autó, de viszonylag szerencsésen megúszta a balesetet, mert ugyan berepült az árokba, de utána tovább tudott futni.

Az utána jövő nem volt ilyen szerencsés: megcsúszott, feje az autónak ütközött, és azonnal elpusztult.

A másik négy vadnak sikerült elkerülnie az ütközést. Az autóban kinyíltak a légzsákok, így személyi sérülés nem történt. A Seat vezetője korábban már találkozott ezzel a szarvascsordával, így csökkentette a kocsi sebességét, majd bekapcsolt vészvillogóval igyekezett felhívni a többi autós figyelmét a veszélyre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Lelőttek egy utcán sétáló foxterriert Fóton
Egy szentanú egy nagy puffanást hallott, majd látta, hogy a kutya pár méter múlva összeesik.

Link másolása

"Éjszaka Fóton vélhetően éles lőfegyverrel agyonlőttek egy foxit, akinek a bűne az volt, hogy sétált az utcában"

- írja az Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat Újpest a közösségi oldalán.

A beszámoló szerint egy szemtanú egy hatalmas puffanást hallott és azonnal kirohant. "Látta, hogy a kutya vérzik és pár méter múlva egy telken összeesik".

Az esetet a Dunakeszi rendőrség vizsgálja. Meghallgatták a szomszédokat és a gazdát is, aki később ért haza.

A tetemet elszállították és boncolás után az eredményeket és lővedéket átadja a nyomozóhatóságnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Nyírkátai tragédia: megszólalt a férfi, aki megtalálta a terhes nő holttestét
Beszéltek többen is a településen, ahol köztudottak voltak a viták a kismama és párja között, de senki nem gondolta volna, hogy idáig fajulhat a helyzet.

Link másolása

Borzalmas tragédia történt szombaton Nyírkátán. Ahogy arról beszámoltunk, egy 31 éves férfi megölte állapotos feleségét. A gyilkosságot a baba sem élte túl.

A község lakói most megszólaltak a támadással kapcsolatban. Kiderült, hogy az elhunyt nő, Erzsébet és 31 éves élettársa 7 éve alkottak egy párt. A szomszédok szerint voltak közöttük veszekedések, de azt senki nem gondolta volna, hogy ilyen tragédia megtörténhet.

Nyilatkozott az a nő is, akinél erőszakos párja miatt az elhunyt várandós kismama lakott. A megtört asszony elmondta, hogy a férfi késsel rontott rájuk.

A férfit először csak azért kereste a rendőrség, mert azt gondolták, hogy magával vitte párját, az csak később vált világossá, hogy meg is ölte őt.

A terhes nő holttestét a falu egyik lakója találta meg az erdőben.

„Már láttam, hogy valaki ott fekszik, és odamentem” – nyilatkozta a nyírkátai férfi.

A meggyilkolt nő párjának még mindig tart a kihallgatása, a rendőrség részleteket nem közölt, de megerősítették, hogy emberölés miatt nyomoznak, a 31 éves férfi őrizetben van.

(Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: