News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Tényleg gáz, ha a nő idősebb a pasijánál?

És nem csak 2-3, hanem akár 10-12 évvel is? Egyáltalán miért kezdenek a fiúk náluk idősebb nőkkel?
zEg - szmo.hu
2019. január 20.


Link másolása

hirdetés

Hálás téma az idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolatáról írni, mert szinte mindenkinek megvan erről a maga véleménye, és rendszerint izgalmas vita alakul ki arról, hogy ez jó-e vagy nem, hogy a férfinak mi a haszna ebből a kapcsolatból, hogy a nő mit profitálhat abból, ha fiatalabb a párja, és arról is, hogy van-e jövője a kapcsolatnak ekkora korkülönbséggel.

Emlékszem, annak idején mennyire megrökönyödtek az ismerőseim, amikor az egyik 25 éves srác a csapatból elkezdett járni egy nála 12 évvel idősebb, elvált nővel. Az egyöntetű véleményük az volt, hogy:

„Elb...a az életét!”

Ráadásul a nő nem olyan sokkal később teherbe is esett. Véletlenül futottam össze velük, a nőnek akkor már nagy volt a pocakja, együtt vásároltak, és nemhogy boldogtalannak nem tűntek, hanem valami nyugalom és harmónia sugárzott mindettőjükből.

A közvélekedés szerint egy fiatal férfi azért jön össze egy nála akár több mint tíz évvel is idősebb nővel, mert "anyakomplexusa van", mert "trófeákat gyűjt", mert "nagyon kényelmes számára egy ilyen kapcsolat", mert "sokat tanulhat az ágyban a nőtől", mert "nem kell komolyan vennie a kapcsolatot" vagy mert "az önbizalomhiányos idősebb nőnek turbózhatja az egóját".

hirdetés

A harmincas, negyvenes nő pedig azért választ fiatal parnert, mert "a fiatalka (sic!) istennőként néz rá", "a nemrég még kamasz fiú még őszintén képes kimutatni az érzelmeit", mert "a fiatalabb férfinak nagy a terhelhetősége" – itt egy portál szó szerint azt írta: "egy fiatal fiú mindenre kapható – elvégre örül ha szexelhet – és vele aztán lehet káma-szútrázni", és mert "a fiatalokat lehet idomítani meg nevelni". Meg "könnyű őket elcsábítani".

Én is jártam, nálam 10 évvel fiatalabb sráccal, a környezetemben is előfordult többször fiatalabb férfi-idősebb nő felállás, és a tapasztalataim alapján ki kell hogy ábrándítsalak benneteket.

A fiatal férfiak túlnyomó többsége nem anyát keres a nála idősebb nőkben, hanem szellemi, lelki és szexuális partnert. Ez a kapcsolat semmivel nem kényelmesebb számukra, mint bármilyen más párkapcsolat.

Sőt: egy náluk tapasztaltabb lánynál magasabban lehet a léc, amit át kell ugorni, és fel kell nőni ehhez a kapcsolathoz. A kapcsolatot igenis komolyan kell venniük, és többségük komolyan is veszi, nem alkalmi partnert keres a másikban, hanem társat.

Az én párom felelősségteljesebben viselkedett, mint sok velem egykorú férfi, és képes volt önállóan dönteni. A humorával, a tájékozottságával és a dinamikus gondolkodásával fogott meg. (Egyébként az elejétől fogva ő kezdeményezett, ő akart hozzám közel kerülni, ő tette meg az első lépéseket, én meg eleinte menekültem előle, mert 20 éves volt, én meg 30.) Én nem babusgatni való gyereket kerestem benne, ő pedig nem az anyját akarta pótolni, hiszen volt neki sajátja, akivel jó volt a kapcsolata.

Amíg együtt éltünk mindenből egyenlően vettük ki a részünket: munka, házimunka, hobbi, szórakozás, pihenés. Szabadok lehettünk egymás mellett szellemileg és lelkileg is, kölcsönösen támogattuk egymás ambícióit és terveit. Őszintén kimutatta az érzelmeit – de nem azért, mert fiatalabb volt nálam, hanem azért, mert ő ilyen személyiség. Van, aki fiatalon is megtartja magának, amit gondol, és 20 évesen sem mondja soha azt a barátnőjének, hogy szereti, akkor sem, ha tényleg szereti őt.

A nők sem "gyermekpótlékot" látnak vagy keresnek a náluk fiatalabb férfiban.

Az igaz, hogy egy 30-35 éves nőt megfog, ha lendületes személyiség az a huszonéves srác, aki csapja neki a szelet, de nem azért jön össze vele, mert jó fizikumú és mindenre kapható partnert keres az ágyban. Ez önmagában nem elég, és a férfiakat sem kell szexuális játszékszerré degradálni.

Az a helyzet, hogy kissé túl vannak dimenzionálva az idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolatok. Ezek a párok egyszerűen azért vannak együtt, mert összeillenek, szeretik egymást, és az történetesen sokadrangú szempont számukra, hogy hány évesek.

És már a társadalmi megvetéstől sem kell tartaniuk.

Susan Winter amerikai írónő, aki könyvet is írt a témáról, és aki podcastokban és youtube videókban is beszélt az idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolatról, úgy véli, mára sokat változott a nők társadalmi helyzete. Az elmúlt fél évszázadban rengeteg nő lett anyagilag független és önálló, a család a mi kultúránkban már nem szólhat bele a párválasztásba, és a nőknek már nem kell olyan szempontokat is figyelembe venniük, hogy a férfi legyen idősebb, és legyen annyi pénze, hogy eltartsa őket.

Könyvének megírása előtt 200 pát kérdezett meg, ahol idősebb a nő és fiatalabb a férfi. Susan Winter számára az derült ki, hogy

a közhiedelemmel ellentétben nem fog a fiatalabb férfi mindenképpen lelépni egy fiatalabb nőért.

A kapcsolat azonban valóban véget érhet, ha a férfi gyereket akar, de a nő már nem tud szülni. Itt megjegyezném, hogy Winternek igaza van, de a kapcsolat úgy is véget érhet, ha a nő szeretne gyereket, de a férfi ehhez még fiatal.

Winter tapasztalatai szerint az is tévhit, hogy a tapasztalt nők csábítják el a fiatal férfiakat. Az általa megkérdezett pároknál a férfi tette meg az első lépést. Ezek a kapcsolatok pedig ugyanolyan tartósak lehetnek, mint más párkapcsolatok: az általa megkérdezett pároknál a kapcsolat hossza átlagosan 13 év volt, de akadt olyan pár is, amelyik 25 éve volt együtt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Özvegynek hazudta magát egy 30 éve házas férfi, hogy lefeküdhessen egy 21 éves nővel
Nem elég, hogy özvegynek hazudta magát, de még 11 évet le is tagadott az életkorából, miután meglátta, hogy néz ki a hajója iránt érdeklődő fiatal nő.

Link másolása

hirdetés

Kíméletlen hűségtesztjeivel lett népszerű a TikTokon Dani Bose. A fiatal nőt feleségek és barátnők keresik meg azzal, hogy kerüljön közelebb párjukhoz, és derítse ki, hogy félrelépnének-e vele. A több mint 330 ezer követővel rendelkező kamuszerető néhány nappal ezelőtt feltöltött kétrészes videója lett talán mind közül eddig a legmegdöbbentőbb, írja a Daily Star.

A 21 éves essexi nőt egy 30 éve házasságban élő asszony kereste meg, aki a lányától szerzett tudomást Dani videóiról. A feladat ugyanaz volt mint mindig: derítse ki, hogy mennyire hűséges hozzá a férje, vagy kapható-e egy kis kalandra ennyi idő után.

Dani WhatsAppon vette fel a kapcsolatot az 53 éves férfival azzal az ürüggyel, hogy érdekelné a hajó, amit a férfi az interneten kínált eladásra. A férj eleinte meglehetősen szűkszavú volt, majd amikor belelendültek a beszélgetésbe, érdeklődni kezdett a nő profilképe után. Dani ekkor átküldte neki az egyik fotóját, innen pedig már nem volt megállás.

Időközben a férj 42 évesnek hazudta magát, majd a beszélgetés úgy alakult, hogy egy konkrét randevút is megbeszéltek egy kocsmában. A férfi még azt is felajánlotta, hogy a randin nyugodtan igyon a fiatal nő, majd ő vezet helyette. Végül abban maradtak, hogy mindketten isznak, a férfi pedig szó nélkül belement, hogy a nő hotelszobájában aludjon.

hirdetés

A gyorsan megbeszélt randevú legmegdöbbentőbb része azonban még hátra volt: a 30 éve házas férfi özvegynek hazudta magát. A nő ezután visszavett a tempóból, a férfi pedig azt kérte, hogy folytassák a társalgást máskor. Dani nem sokkal később az egész beszélgetést átküldte a hűtlen férfi lányának, aki megmutattat a csevegést a teljesen összetörté feleségnek.

A kétrészes, angol nyelvű videó első felét itt lehet megnézni:

@danibosey CATCHING YOUR HUSBANDS CHEATING EPISODE 28 part 1 #cheater #loyaltytest #husband ♬ original sound - Dani Bose

A hűségteszt ebben a videóban folytatódik:

@danibosey CATCHING HUSBANDS CHEATING EPISODE 28 part 2 #loyaltytest #cheater #husband ♬ original sound - Dani Bose

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A Rovatból
hirdetés
Csípős szószt fecskendezett az óvszerbe, így buktatta le hűtlen pasiját egy nő
Durva bosszú várt a férfire, akit a kocsiban felejtett óvszerek buktattak le.

Link másolása

hirdetés

Durva bosszút állt hűtlen pasiján egy 29 éves nő. Augustah a TikTok-oldalán számolt be arról, hogy a férfivel két éve alkottak egy párt, eleinte pedig minden mesésen alakult, aztán óvszereket talált a pasija kocsijában. A lánynak pedig azonnal gyanús lett a dolog, mert ő fogamzásgátlót szedett, így nem használtak óvszert.

Szembesítette is mindezzel a férfit, ám ő azt mondta, még megismerkedésük előttről maradhatott az autóban az óvszer. Augustah viszont nem hitt a férfinek, ezért kutakodni kezdett a telefonjában, és talált is egy üzenetváltást a pasija és az egyik barátnője között. Nemcsak flörtöltek egymással, de épp azt tárgyalták meg, mikor találkozzanak. Ráadásul kiderült, hogy a férfi több nővel is beszélgetett.

„Szeretem a erős fűszeres ételeket, szóval éppen ettem aznap, és azon töprengtem, hogyan tudnám rajtakapni. Eszembe jutott az óvszer, és akkor felvillant egy villanykörte a fejemben”

– mesélte a lány, aki durva bosszút talált ki.

Vett egy üveg csípős szószt és belefecskendezte az óvszerekbe. Nem sokkal később a férfi a nemi szervét fogva érkezett haza, igaz, ő azt próbálta beadni Augustahnak, hogy csak edzeni volt és a tusfürdője irritálja a péniszét.

A lány persze rögtön tudta, hogy ez kamu, merthogy a párja sosem zuhanyozott korábban az edzőteremben. De úgy tett, mintha elhinné a sztorit, és azt mondta a férfinek, hogy feküdjön le, hoz neki jeget. Igen ám, csakhogy Augustah nagyon szereti a csípős italokat, ezért mindig tart otthon fűszeres jeget.

hirdetés
„Amint kinyitottam a fagyasztómat, megláttam a jeget, és hallom, ahogy fájdalommal teli hanggal azt mondja, »bébi, ez történik, ha megpróbálok neked jól kinézni«. Majd felrobbantam, fogtam a fűszeres jégkockákat, előbb törölközőbe, majd közvetlenül a péniszére raktam. Egy kis idő után sikoltozni kezdett, mint egy kivert kutya, üvöltött és leugrott a kanapéról”

– mesélte a nő, aki ekkor elnevette magát, így a pasijának azonnal leesett, hogy benne lehet a keze a dologban.

A pár végül aztán szakított, de nem rögtön ezután, hanem egy következő megcsalásnál.

@spoiled.trophy.wifeIt turned out for the best ?

♬ Girls Just Want to Have Fun - Cyndi Lauper

(Forrás: 24.hu)

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Kiderült, hogy melyik pózban érik el a nők az orgazmust a leggyakrabban és a legritkábban
Egy örök klasszikus póz okozza a legtöbb örömöt a nőknek, a legkevesebbet pedig az, amit a férfiak többsége kedvel a legjobban.

Link másolása

hirdetés

Egy New York-i nőgyógyászati magánklinikán azt vizsgálták, hogy a különböző szexpózok milyen hatással vannak a nők orgazmusára - írja az IFL Science.

A tudósok ultrahangos szkenner segítségével tanulmányoztak egy, a kísérletre önként jelentkező, 32 éves orvos-házaspárt szeretkezés közben. A pár feladata csupán annyi volt, hogy nagyjából tíz percig kényeztessék egymást a legismertebb pózokban, beleértve a misszionáriust, azaz a szemtől szemben pózt és a hátulról behatolást.

Az adatok kiértékelése után kiderült, hogy utóbbi, vagyis

a kutyapóz okozta a legkisebb véráramlást a klitoriszban, míg a szemtől szemben pozíció volt a legizgatóbb a nő számára.

Végül arra a következtetésre jutottak, hogy a női orgazmus elérését majdhogynem garantálja a misszionárius póz, különösen úgy, ha a hölgy dereka alá még egy kispárnát is tesznek.

A kutatók megjegyezték, hogy a szexpárnák használata aktus közben szinte minden pózban fokozta az élményt, mivel alkalmazásukkal szinte tökéletes lesz a medenceszög az egyes szexpózokban történő behatoláshoz.

hirdetés

Az ABC News korábban arról írt egy felmérés alapján, hogy a nők 75 százaléka még soha nem élt orgazmust az aktus során, 10-15 százalékuk pedig még egyszer sem ért a csúcsra életében.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Bulival ünnepelte meg a válását, majd összejött a partin vetkőző férfival egy brit nő
A buli után barátkozni kezdtek, majd egymásba szerettek. Ma már házasok és családot is alapítottak.

Link másolása

hirdetés

A 29 éves Gabriella Landolfi tíz évig volt együtt a korábbi párjával, akivel össze is házasodtak. Ennek a kapcsolatnak 2019-ben lett vége, ami után a brit nő bulit tartott a válása alkalmából. Az estére felbérelt egy vetkőző fiút, a most 28 éves John Landolfit, akivel egymásba szerettek, ma már házasok és gyerekük is van - írja a Metro.

"Sose gondoltam volna, hogy összejövök a vetkőző sráccal a válási partimról. De megismertem, és rájöttem, hogy remek pasas"

- mondta Gabriella.

A nő először azt hitte, hogy Johnt csak a külső érdekli, de később beismerte, hogy ez hatalmas tévedés volt. A barátnői győzték meg arról, hogy hívjon vetkőző fiúkat a bulira, és úgy volt vele, hogy miért ne. Ahogy emlékszik az estére, aznap nem beszélt sokat Johnnal, aki a buli végén ment oda hozzá, és megbeszélte vele, hogy másnap beszélnek.

John, aki ma már biztosításokkal foglalkozik fel is kereste Gabriellát. Először nem gondolta, hogy össze fognak jönni, csak barátkozni akart.

Végül mindennap találkoztak, és egy hónap után össze is költöztek. Nagyjából egy év elteltével összeházasodtak, és végül gyerekük is lett.

A kapcsolatuknak volt nehéz része is. Gabriella ugyanis nehézen esett teherbe és az első várandóssága során elvetélt két héttel az esküvőjük előtt. De végül összejött a baba, így 2021 júliusában megszületett a kisfiuk.

hirdetés
"Nem hittem, hogy valaha anya leszek, de most nekem van a legcsodálatosabb családom"

– mesélte a nő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: