News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Szexterápia podcastban – ezt ne hallgasd nyilvánosan!

Minden egy kihunyt szexuális élettel kezdődött. De feltámasztották.

Link másolása

hirdetés

Lacey Haynes és Flynn Talbot kapcsolata „forró és kemény" volt, mielőtt „a szex meghalt" - árulta el Haynes. De végül úgy döntöttek, hogy tesznek valamit a szexuális életük helyreállításáért - írja a A The Guardian.

Ez egy olyan projekt lett, amelyen együtt dolgoztak, a jógától és a könyvektől kezdve az étrendig és az anatómiáig.

Mindez végül átalakította kapcsolatukat, és arra késztette őket, hogy saját vállalkozást indítsanak. Privát coachingot, online tanfolyamokat és még elvonulásokat is kínálnak. Haynes a nőkre összpontosít, míg Talbot gondoskodik a férfiakról. Mindezt idilli sussex-i otthonukból teszik, miközben két iskolás gyermeküket is nevelik.

A munkájuk nem is jöhetett volna jobbkor. Az emberek minden demográfiai csoportban kevesebb szexet folytatnak, mint 10 évvel korábban. A British Medical Journal 2019-es felmérése szerint a pároknál és a 25 év felettieknél tapasztalható a legnagyobb csökkenés.

A Relate szerint a párok 29 százaléka „szexmentesnek" tartja kapcsolatát. A BMJ felmérésben részt vevő nők fele és a férfiak közel kétharmada azt mondta, hogy többet szeretne. A világjárványban az együtt élő párok 78 százaléka élte meg a szexuális aktivitás csökkenését, így nem csoda, hogy Haynes és Talbot talált hallgatóságot.

Eredetileg nem akarták felvenni magukat szex közben. Csak úgy megtörtént:

„Azt terveztük, hogy podcasten kívül szexelünk, majd jövünk és beszélünk róla"

– mondja Talbot. De az első felvétel 2021 áprilisában gyorsan előjátékká, majd cselekménnyé vált.

hirdetés

A podcastjuk célja az, hogy beszéljenek arról, hogy mit csinálnak, és hogyan érzik magukat.

Nem minden epizód végződik extázisban. A hallgató azt is hallja, hogy Haynes bajban van, amikor a szex rossz emlékeket vált ki belőle. Előfordul bosszúság is, ha az egyik csinál valamit, ami a másiknak nem tetszik. Mindezt részletesen meg is tárgyalják.

A pár több mint 10 évvel ezelőtt találkozott Berlinben. Talbot akkor fényművészként dolgozott, és gyakran nem jelent meg Haynes jógastúdiójában. „Aztán volt egy karácsonyi partija, oda elmentem" – emlékszik vissza Talbot. „Valójában kapcsolatban voltam" – mondja Haynes. „De találkoztam Flynn-nel. Annyira lenyűgözött. Felismerte a vállalkozói szellememet és én az övét. És magas volt. Ahogy Melissa McCarthy mondja a Koszorúslányokban, meg akartam mászni, mint egy fát."

A következő néhány évben szexuálisan kielégíthetetlenek és őrülten szerelmesek voltak. Megőrizték a szenvedélyt Berlinből Ausztráliába költözve is. Új-Skóciában házasodtak össze, és 2014-ben az Egyesült Királyságban telepedtek le. A szexuális életük azonban lelassult és megromlott, miután 2017-ben megszültetett első gyermeküket. A probléma az volt, hogy Talbot több szexet akart, mint Haynes. Ez gyakori probléma a hosszú távú kapcsolatokban élő párok számára.

„Én csak azt mondtam, hogy minden, amit akarok, azt Lacey-től akarom" – mondja Talbot, felidézve frusztrációját.

Az átalakulás nem volt könnyű folyamat. „Lacey sírt, érzelmileg összeomlott" – emlékszik vissza Talbot. De minden vasárnap megbeszéltek egy időpontot a szexre. Ez volt az első lépés.

„Azt akartam, hogy Lacey biztonságban érezze magát. Nős vagyok, és csodálatos szexet akarok Lacey-vel. Hajlandó voltam megtenni, bármibe is került."

Végül kifizetődött a munka. Miközben megpróbáltak visszatérni a nagyszerű szexhez, valami még jobbat fedeztek fel. Haynes azt mondja, hogy amikor visszatekint a korai szexuális életükre, látja, hogy az együttlétek során fellépő fájdalmat normálisnak tekintette. De most, megtanulta, hogy teljesen ellazuljon, így a szex fájdalommentessé vált.

Megszületett a podcast. Azóta a hallgatottságuk folyamatosan növekszik, és 50 országban 40 000 letöltésnél tartanak.

Bár nem mondták el nyugdíjas szomszédjuknak, hogy mit csinálnak otthon, barátaik és családjuk lelkes támogatóik voltak. És mind Haynes, mind Talbot azt mondják, hogy az üzleti tevékenységük is megerősítette kapcsolatukat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
11 hetes volt a babájuk, amikor először elutaztak kettesben – Háromhavonta nyaralni megy a pár, hogy megőrizzék a szerelmüket
Az amerikai feleség úgy véli, ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan elkezd széthullani.

Link másolása

hirdetés

Amikor az ember szülővé válik, sok mindenről le kell (ideiglenesen) mondania, vagy legalábbis kevesebb jut belőle, mint a gyerek születése előtt. A szülőknek pedig sokszor nehézséget okoz az, hogy kicsi gyerekük mellett is meg tudják őrizni a kapcsolatukban a tüzet. Egy amerikai házaspár most elmondta, ők hogyan tudják életben tartani a házasságukat, miközben gyereket nevelnek.

Aubree Paige egyik szenvedélye az utazás, és ezzel azután sem akart felhagyni, hogy anya lett. Férjével, Aaronnal úgy gondolják, a romantikus nyaralások kellenek ahhoz, hogy ne csak szülőkként, hanem szerelmespárként is éljenek. Ezért úgy döntöttek, hogy minden harmadik hónapban elutaznak több napra valahová két gyerekük nélkül.

„Az első utazásunkat akkor ejtettük meg, amikor a babánk még csak 11 hetes volt. És tudjátok mit? Tökéletesen jól elvolt, amíg mi nyaraltunk. Mi pedig ez idő alatt újra tudtunk kapcsolódni egymáshoz, és emlékeztettük magunkat arra, kik is vagyunk”

– írta a Kidspot oldalán.

Szerinte ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan repedezni kezd. Ezért ők elsősorban házastársakként és nem szülőtársként tekintenek egymásra, és ennek megfelelően próbálnak élni.

„Egy nap a gyerekeink el fognak hagyni minket: ki fognak repülni és élik a saját életüket. Ekkor pedig, ha nem helyezzük előre a kapcsolatunkat, semmink nem marad már”

– véli.

hirdetés

Ennek elkerülésére találtak ki egy rendszert arra, hogy a gyereknevelés mellett legyen elég idejük magukra is.

Hetente egy este randiznak, havi egyszer csak kettesben töltenek egy éjszakát, és háromhavonta 3-4 éjszakára kiruccannak.

Mint írta, pontosan tudja, hogy sokan nem értenek ezzel egyet, és ez rendben is van, de számukra ez jól működik, így tudnak párként is jól élni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Durva szabályokat állított fel a párjának egy 22 éves lány: a fiúnak el kell tartania és heti két randi is kötelező
Leaha a randik alkalmával tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is, például, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

Link másolása

hirdetés

Leaha Ureel mindent megtesz azért, hogy életben tartsa a lovagiasságot, ezért pedig egy egész listányi szabályrendszert is felállított, amit szerelmének kötelezően be kell tartania – írja a The Sun.

A fiatal lány ugyanis a hagyományos családmodell híve: miután elvégezte a főiskolát és pincérként dolgozott egy étteremben, eldöntötte, hogy nem akarja többé a munkának szentelni az életét, ezért otthon marad.

Alan így kénytelen eltartani szerelmét, aki egyébként azt is elvárja, hogy férje legalább hetente kétszer pazar randevúkra vigye, minden alkalommal kihúzza és betolja a székét, töltse ki a bort, sőt még a számlát is ő fizesse.

Leaha tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is a randevúkon, például azt, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

„Szeretem, ha ő kezdeményez, asztalt foglal egy étteremben, vagy megtervezi, hogy mit csinálunk” – mondja Leaha.

A fiatal feleség háztartásbeli, ezért partnere gondoskodik róla. Szeret főzni és magára fordítani az otthon töltött időt, sokat sétál a kutyákkal.

hirdetés
„Imádok háziasszony lenni, és szeretném, ha mások is tisztában lennének azzal, hogy normális, ha erre az életstílusra vágyunk. Olyan, mint háztartásbeli anyának lenni, csak gyerekek nélkül"

– vallja Leaha.

A szerelmesek még nagyon fiatalon jöttek össze, majd rövid időre szakítottak is, mert Alan korábban nem tudta a nőt eltartani. Végül visszaszerezte a lányt és még abba is beleegyezett, hogy betartja a rá vonatkozó szabályokat.

Alan nagyon elkötelezett, teljes mértékben támogatja Leahát, és azért dolgozik, hogy olyan életstílust biztosítson neki, amire már nagyon régóta vágyott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Ha 20 évesen még szingli egy roma lány, kortársai szerint már örökre vénlány marad
A brit vándorcigányok között akinek ennyi idős korában még nincs párja, azzal valami nem stimmel.

Link másolása

hirdetés

A TikTokon árulta el egy fiatal lány, hogy milyen érzés 20 évesen még mindig szinglinek lenni a vándorcigány közösség tagjaként, írja a The Sun. Az Egyesült Királyságban élő nőt a rövid videó alapján minden ismerőse arról faggatja, hogy miért nem talált még párt magának.

Vannak, akik azt hozzák fel példaként, hogy ők már 13 éves korukban megismerkedtek a férjükkel, és épp annyi idősek voltak, mint most Tina, amikor feleségül mentek hozzá. Másvalaki azon értetlenkedett, hogy miért nincs még mindig barátja, miközben nagyon jól néz ki.

Néhány anyuka egészen odáig ment, hogy felajánlotta: bemutatja a fiának, csak hogy végre párt találjon. A vele egyidős lányok szerint pedig ő már örökre vénlány marad, ha eddig nem kelt el.

Tina a videó alatti kommentek között eközben azzal viccelt, hogy olyan érzése van, mintha a húszas éveibe lépve hirtelen vége lenne az egész életének.

Az angol nyelvű videót itt lehet megnézni:

@tinamariedoherty I love being 20 in this lifestyle ?✨ #fyp #gypsy ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A felesége mellett hét barátnője is van a brazil férfinek, boldogan élnek együtt
Arthur felesége szerint a barátnők megjelenése csak erősítette a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Elképesztő történetet közölt a The Sun egy brazil férfiról. Arthur boldogan él a feleségével, Luanával - ebben egyelőre persze semmi különös nincs. A kapcsolatuk azonban úgy is boldog, hogy

a férfinek a feleségén kívül még hét barátnője van.

A pár azt mesélte, hogy mikor megismerkedtek együtt kezdtek el járni az edzőterembe. A korábban kissé túlsúlyos Arthur gyors eredményeket ért el, ami az önbizalmát is meghozta. Olyannyira, hogy megkérdezte Luanát, mit szólna hozzá, ha más nőket is behozna a kapcsolatba. A nő azt mondta, a házasságukban az a célja, hogy Arthur boldog legyen, amíg a férfi boldog, addig pedig ő is az.

Luana szereti a többi lányt is,

szerinte a barátnők megjelenésével csak erősödött a kapcsolatuk és jobban bíznak egymásban.

A hét barátnőre – név szerint Taniara, Lorenára, Kyarára, Melina, Emlly-re, Cyntiára és Thayanne-re – Arthur igyekszik ugyanannyi időt fordítani. A féltékenység ugyanis csak akkor kerül elő, ha Arthur az egyik lánnyal több időt tölt, mint a többivel.

hirdetés

A nők mindegyike rajong Arthurért, aki szerintük intelligens, vonzó és kedves.

A népes csapatot nemrég Arthur nagymamájának is bemutatták, aki vallásossága miatt nem tudja támogatni ezt a sok kapcsolatot, de megérti az unokáját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: