News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

60 éves férjétől vár gyereket egy 30 éves amerikai nő – reagált a rengeteg támadásra, amit kaptak

Míg korábban azzal piszkálták a fiatal nőt, hogy a férje az apja, sőt a nagypapája lehetne, most arra utaló kommenteket kap, hogy a férfi túl öreg ahhoz, hogy apa legyen.

Link másolása

hirdetés

Gyereket vár egy amerikai pár, akik között 30 év korkülönbség van: a feleség 30 éves, férje pedig duplaennyi, 60 éves. Eddig is sokan kritizálták őket, de miután bejelentették, hogy babát várnak, még több támadást kapnak.

A Floridában élő Larry és Mindy Mikla nem akármilyen körülmények között ismerkedtek meg: a nő autóbalesetbe került, a férfi pedig rendőrként érkezett a helyszínre. Hamar egymásba szerettek, 2015-ben kezdtek el járni, egy évvel később pedig már össze is házasodtak. Mindy youtuberként tevékenykedik, de egy évig nem is beszélt a követőinek arról, hogy ki a párja. Akkor mutatta be Larryt nekik, amikor már egyre többen kérdezgették, hogy kihez beszél időnként a videókban. Sokan támogatták a kapcsolatukat, de rengeteg rosszindulatú kommentet is kapott a nagy korkülönbség miatt, ami sokkolta.

"Nem voltam felkészülve erre a gyűlöletáradatra. Most már persze felvérteztem magam és jól viselem, de idő volt, mire eljutottam idáig"

- mondta Mindy.

A helyzet azonban csak rosszabb lett, amikor tavaly decemberben megosztotta a követőivel, hogy babát várnak. Ez azért is volt hatalmas öröm a pár számára, mert a terhességig vezető út nem volt könnyű számukra. Mivel Larry már korábban sterilizáltatta magát, mesterséges megtermékenyítést vettek igénybe, de csak a sokadik sikertelen lombik után fogant meg váratlanul a baba, amikor már feladták a reményt. A gólyahír bejelentése után viszont tovább fokozódott a feléjük áradó rosszindulat.

Míg korábban azzal piszkálták Mindyt, hogy a férje az apja, sőt a nagypapája lehetne, most arra utaló kommenteket kap, hogy Larry túl öreg ahhoz, hogy apa legyen. Nemrég egy videóban olvastak fel néhány nagyon bántó hozzászólást. Volt, aki azt írta, "a gyereknek 5-10 évig lesz apja", más pedig azt, hogy "szomorú, hogy a baba nem fogja sokáig életben látni az apját".

A kismama szerint a közösségi média már sokkal kevésbé elfogadó, mint korábban, ugyanakkor még mindig meg vannak a pozitív hozadékai. Úgy véli, akik a kommentjükkel akarnak mást bántani, azok csak "billentyűharcosok", ugyanis hozzájuk még senki nem ment oda személyesen és mondott ilyesmiket.

hirdetés

Szerencsére a negatív kommentek mellett számos kedves megjegyzést, jókívánságot és támogatást is kapnak, Mindy szerint pedig neki azért éri meg tartalmakat gyártani, hogy ezeknek az embereknek kellemes perceket okozzon. Mint mondta, nem a kommentekért készítenek videókat és fotókat, hanem részben a követők érdeklődése, részben pedig maguk miatt, mert nagyon szeretik ezt csinálni.

Arra is reagált, hogy sokan a nagy korkülönbség miatt támadják őket, de ők sem ezekkel a kommentekkel, sem a köztük lévő korkülönbséggel nem foglalkoznak.

"Nem is nagyon beszélünk róla, számunkra ez normális. Egyáltalán nem érződik a korkülönbség köztünk"

- vallja a feleség, aki hamarosan életet ad első közös gyereküknek.

Forrás: Daily Mailhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
Durva szabályokat állított fel a párjának egy 22 éves lány: a fiúnak el kell tartania és heti két randi is kötelező
Leaha a randik alkalmával tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is, például, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

Link másolása

hirdetés

Leaha Ureel mindent megtesz azért, hogy életben tartsa a lovagiasságot, ezért pedig egy egész listányi szabályrendszert is felállított, amit szerelmének kötelezően be kell tartania – írja a The Sun.

A fiatal lány ugyanis a hagyományos családmodell híve: miután elvégezte a főiskolát és pincérként dolgozott egy étteremben, eldöntötte, hogy nem akarja többé a munkának szentelni az életét, ezért otthon marad.

Alan így kénytelen eltartani szerelmét, aki egyébként azt is elvárja, hogy férje legalább hetente kétszer pazar randevúkra vigye, minden alkalommal kihúzza és betolja a székét, töltse ki a bort, sőt még a számlát is ő fizesse.

Leaha tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is a randevúkon, például azt, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

„Szeretem, ha ő kezdeményez, asztalt foglal egy étteremben, vagy megtervezi, hogy mit csinálunk” – mondja Leaha.

A fiatal feleség háztartásbeli, ezért partnere gondoskodik róla. Szeret főzni és magára fordítani az otthon töltött időt, sokat sétál a kutyákkal.

hirdetés
„Imádok háziasszony lenni, és szeretném, ha mások is tisztában lennének azzal, hogy normális, ha erre az életstílusra vágyunk. Olyan, mint háztartásbeli anyának lenni, csak gyerekek nélkül"

– vallja Leaha.

A szerelmesek még nagyon fiatalon jöttek össze, majd rövid időre szakítottak is, mert Alan korábban nem tudta a nőt eltartani. Végül visszaszerezte a lányt és még abba is beleegyezett, hogy betartja a rá vonatkozó szabályokat.

Alan nagyon elkötelezett, teljes mértékben támogatja Leahát, és azért dolgozik, hogy olyan életstílust biztosítson neki, amire már nagyon régóta vágyott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
11 hetes volt a babájuk, amikor először elutaztak kettesben – Háromhavonta nyaralni megy a pár, hogy megőrizzék a szerelmüket
Az amerikai feleség úgy véli, ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan elkezd széthullani.

Link másolása

hirdetés

Amikor az ember szülővé válik, sok mindenről le kell (ideiglenesen) mondania, vagy legalábbis kevesebb jut belőle, mint a gyerek születése előtt. A szülőknek pedig sokszor nehézséget okoz az, hogy kicsi gyerekük mellett is meg tudják őrizni a kapcsolatukban a tüzet. Egy amerikai házaspár most elmondta, ők hogyan tudják életben tartani a házasságukat, miközben gyereket nevelnek.

Aubree Paige egyik szenvedélye az utazás, és ezzel azután sem akart felhagyni, hogy anya lett. Férjével, Aaronnal úgy gondolják, a romantikus nyaralások kellenek ahhoz, hogy ne csak szülőkként, hanem szerelmespárként is éljenek. Ezért úgy döntöttek, hogy minden harmadik hónapban elutaznak több napra valahová két gyerekük nélkül.

„Az első utazásunkat akkor ejtettük meg, amikor a babánk még csak 11 hetes volt. És tudjátok mit? Tökéletesen jól elvolt, amíg mi nyaraltunk. Mi pedig ez idő alatt újra tudtunk kapcsolódni egymáshoz, és emlékeztettük magunkat arra, kik is vagyunk”

– írta a Kidspot oldalán.

Szerinte ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan repedezni kezd. Ezért ők elsősorban házastársakként és nem szülőtársként tekintenek egymásra, és ennek megfelelően próbálnak élni.

„Egy nap a gyerekeink el fognak hagyni minket: ki fognak repülni és élik a saját életüket. Ekkor pedig, ha nem helyezzük előre a kapcsolatunkat, semmink nem marad már”

– véli.

hirdetés

Ennek elkerülésére találtak ki egy rendszert arra, hogy a gyereknevelés mellett legyen elég idejük magukra is.

Hetente egy este randiznak, havi egyszer csak kettesben töltenek egy éjszakát, és háromhavonta 3-4 éjszakára kiruccannak.

Mint írta, pontosan tudja, hogy sokan nem értenek ezzel egyet, és ez rendben is van, de számukra ez jól működik, így tudnak párként is jól élni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Ha 20 évesen még szingli egy roma lány, kortársai szerint már örökre vénlány marad
A brit vándorcigányok között akinek ennyi idős korában még nincs párja, azzal valami nem stimmel.

Link másolása

hirdetés

A TikTokon árulta el egy fiatal lány, hogy milyen érzés 20 évesen még mindig szinglinek lenni a vándorcigány közösség tagjaként, írja a The Sun. Az Egyesült Királyságban élő nőt a rövid videó alapján minden ismerőse arról faggatja, hogy miért nem talált még párt magának.

Vannak, akik azt hozzák fel példaként, hogy ők már 13 éves korukban megismerkedtek a férjükkel, és épp annyi idősek voltak, mint most Tina, amikor feleségül mentek hozzá. Másvalaki azon értetlenkedett, hogy miért nincs még mindig barátja, miközben nagyon jól néz ki.

Néhány anyuka egészen odáig ment, hogy felajánlotta: bemutatja a fiának, csak hogy végre párt találjon. A vele egyidős lányok szerint pedig ő már örökre vénlány marad, ha eddig nem kelt el.

Tina a videó alatti kommentek között eközben azzal viccelt, hogy olyan érzése van, mintha a húszas éveibe lépve hirtelen vége lenne az egész életének.

Az angol nyelvű videót itt lehet megnézni:

@tinamariedoherty I love being 20 in this lifestyle ?✨ #fyp #gypsy ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A felesége mellett hét barátnője is van a brazil férfinek, boldogan élnek együtt
Arthur felesége szerint a barátnők megjelenése csak erősítette a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Elképesztő történetet közölt a The Sun egy brazil férfiról. Arthur boldogan él a feleségével, Luanával - ebben egyelőre persze semmi különös nincs. A kapcsolatuk azonban úgy is boldog, hogy

a férfinek a feleségén kívül még hét barátnője van.

A pár azt mesélte, hogy mikor megismerkedtek együtt kezdtek el járni az edzőterembe. A korábban kissé túlsúlyos Arthur gyors eredményeket ért el, ami az önbizalmát is meghozta. Olyannyira, hogy megkérdezte Luanát, mit szólna hozzá, ha más nőket is behozna a kapcsolatba. A nő azt mondta, a házasságukban az a célja, hogy Arthur boldog legyen, amíg a férfi boldog, addig pedig ő is az.

Luana szereti a többi lányt is,

szerinte a barátnők megjelenésével csak erősödött a kapcsolatuk és jobban bíznak egymásban.

A hét barátnőre – név szerint Taniara, Lorenára, Kyarára, Melina, Emlly-re, Cyntiára és Thayanne-re – Arthur igyekszik ugyanannyi időt fordítani. A féltékenység ugyanis csak akkor kerül elő, ha Arthur az egyik lánnyal több időt tölt, mint a többivel.

hirdetés

A nők mindegyike rajong Arthurért, aki szerintük intelligens, vonzó és kedves.

A népes csapatot nemrég Arthur nagymamájának is bemutatták, aki vallásossága miatt nem tudja támogatni ezt a sok kapcsolatot, de megérti az unokáját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: