KAPCSOLAT

10 jel, hogy a pasid le akar lécelni mellőled

Innen tudhatod, hogy valószínűleg már nem szeret és nem fontos számára a kapcsolatotok.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2023. február 14.


Link másolása

Kínszenvedés úgy együtt lenni, különösen együtt is élni valakivel, hogy az érzelmek már kihűltek. Kegyetlenség is együtt maradni valakivel, akit megcsalunk, akibe már nem vagyunk szerelmesek, és akivel a szakítást tervezzük, csak nincsen hozzá elég bátorságunk. Sajnos sokan mégis halogatják a szakítást, tovább nyújtva mindkettejük szenvedését, megfosztva magukat és a másikat is attól, hogy valaki mással új kapcsolatban boldogabbak legyenek.

Pedig a problémákat és a szakítási szándékot számos dolog jelzi. Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb jeleket, amelyekből tudhatod, ha a pasid le akar lépni mellőled.

Miért fontos ezt tudni? Hogy mielőbb tisztázhasd vele a helyzetet. És azt, hogy menthető a kapcsolat, vagy mindkettőtöknek jobb, ha külön utakon folytatjátok az életeteket.

Egyre kevesebb időt tölt veled

Mivel ez rendszerint egy hosszan tartó folyamat része, elképzelhető, hogy fokozatosan sodródtok bele egy ilyen helyzetbe, úgy, hogy figyelmen kívül hagyjátok a problémákra utaló többi jelet. Mindenesetre gondold végig, az utóbbi időben mennyi randitok volt, érezted-e úgy, hogy valamilyen kitalált indokkal utasítja vissza, hogy kettesben legyetek. Mennyit beszélgettetek az utóbbi időben, hányszor szerveztetek közös programot, milyenek voltak a szexuális együttlétek? Vagy azok is elmaradtak? És ez máris a következő árulkodó jel:

Egyre kevesebb a szex - úgy érzed, kerül

Ha a kapcsolatban csökken az intimitás, a gyengédség és a vágy, akkor az jelezhet átmeneti zavart, súlyos problémát vagy szakítást is. Amennyiben nem munkahelyváltás, családi gond, betegség stb. áll a háttérben, sokat elárul a párod érzelmeiről az, ha már nem akar szexelni veled, vagy egyre kevesebbszer vagytok együtt.

Ha együtt is vagytok, nem figyel rád úgy, mint korábban?

Ritkulnak az együttlétek? Rövidülnek is? A te gyönyöröd már nem olyan fontos a párodnak? Úgy érzed, mintha ott sem lenne lélekben? Visszautasítja a közeledésedet? Ha más jelek is egybevágnak, akkor bizony a szakításon gondolkodik.

Nem tudod vele megbeszélni a gondjaitokat

Árulkodó jel az is, ha kicsúszik bizonyos szituációkból, menekül a már attól is, ha felvetsz egy problémát. Hárít, halaszt, hiteget. Érdemi előrelépés nincsen. Halogatja a beszélgetéseket, találkozásokat, esetleg a már megbeszélt eljegyzés vagy esküvő napját, a közös utazást, a látogatást a szüleinél stb. Úgy érzed, lepattint.

Ha valamivel gondod támad, már nem számíthatsz rá.

Egyedül hagy a megoldással. Nem törekszik rá, hogy jobb kedvre derítsen, vígasztaljon, támaszod legyen.

Türelmetlenné válik, holott ez előtte nem volt jellemző rá

Felemeli a hangját, nem hallgat végig, feszült a jelenlétedben.

Idegesítik az érzelmeid

Az is, ha túláradó örömmel ünnepelsz valamit, és az is, ha valami felbosszant téged esetleg sírsz, mert szomorú hírt kaptál. Te pedig azt látod a pasidon, hogy ettől mind befeszül, esetleg rád is szól, hogy uralkodj magadon.

Megfeledkezik korábban fontos eseményekről

Elfelejti a szülinapodat, megfeledkezik a közösen tervezett programról, akaratlanul is kitörli az emlékezetéből a veled kapcsolatos információkat, és olyanná válik, mintha nem is ismerne téged.

Úgy érzed, minden más fontosabb, mint te

Hirtelen munkamániássá válik, és éjszakába nyúlóan dolgozik. Szkippeli a korábbi terveket, a közös programokat. Egyre több időt tölt a barátokkal, kollégákkal, váratlanul beleveti magát egy új és időrabló hobbiba.

Elmaradnak a korábbi apró figyelmességek

Például a szerelmes üzenetek, szmájlis SMS-ek, már nem bókol, nem dicsér, nem ér hozzád vagy simogat meg lépten-nyomon. Nem vall szerelmet, mint korábban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
A Rovatból
„Több mint 720 emberrel feküdtem le a 18 évvel ezelőtti válásom óta, szeretem a jó szexet”
Heti 3-5 új emberrel bújt ágyba a brazil nagyi. Az utóbbi három évben kicsit lassult a tempó, mert összejött valakivel.

Link másolása

Több száz egyéjszakás kalandja volt egy Londonban élő brazil nagymamának a válása óta, írja a Daily Star. A biszexuális Andréa Sunshine úgy számolja, hogy az azóta eltelt 18 év alatt összesen 720 férfi és női szexpartnere lehetett.

Az 54 éves influenszer nehezen tartja észben a számokat, de úgy saccolja, hogy heti átlagban 3-5 emberrel randizott, mióta szingli lett. Némileg lassult a tempó az utóbbi három évben, mert a fitt nagyi azóta nyitott kapcsolatban él, ahol a szex is kielégítő számára.

Andréa elmondása szerint az olyan partnereket kedveli, akik dominálni tudják őt. Szereti, ha egyszerűen a falhoz préselik, a nyakát harapdálják és a szexben átveszik az irányítást. De a leginkább azok tudják levenni a lábáról, akik kiválóan csókolóznak.

A brazil nő nemrég azzal került a hírekbe, hogy az OnlyFans-en tervezett pornós karriert. Ehhez pedig az interneten keresett állandó partnert maga mellé:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KAPCSOLAT
Öt jel, ami arra utal, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik
Érdemes időben felfigyelni az intő jelekre és megelőzni a bajt.
Sassy.hu, Fotó: illusztráció, forrása: Pixabay - szmo.hu
2023. április 22.


Link másolása

Vannak olyan jelek, amelyek már akár évekkel korábban jelzék, hogy a kapcsolat nem tart örrökké, és szakítás lesz a vége. Érdemes tahát figyelni és időben reagálni rájuk.

A viták

Az egyik figyelmeztető jel a viták és az ezekre való reagálás. Ha nem tudod a partnered szemével nézni a dolgokat, az súlyosbíthat néhány kapcsolati problémát, melyek csak még inkább kiéleződnek a viták során.

Ha egy vita állóháborúvá válik, a 30 perces szabályt alkalmazd: hagyjátok félbe a beszélgetést, és 30 perccel később folytassátok. Addigra mindenki lehiggad, és sokkal nagyobb esély lesz arra, hogy belássátok, ha esetleg a másiknak van igaza és nem nektek. Ha képes vagy uralkodni magadon, azzal azt üzened a partnerednek, hogy figyelsz rá, és egy csapatban játszotok.

A kíváncsiság

Már nem kérdezősködsz, és nem érdeklődsz az álmairól vagy reményeiről - mert azt hiszed, hogy olyan régóta együtt vagytok, hogy mindent tudsz róla.

Őrült nagy meglepetések érik ilyenkor az embert.

Amikor elkezdünk randizni, rengeteget kérdezünk a másiktól, érdeklődünk iránta, de idővel elmaradnak ezek a beszélgetések. Fontos, hogy te továbbra is kérdezz: hogy érzi magát? Mire gondol? Mik a hosszú távú céljai? Ha úgy érzed, hogy a válaszok laposak, és inkább csak rutinszerűek, vedd észre, hogy baj van.

Felelősségvállalás

Gyakran megtörténik, hogy az egyik fél teljesen kilép a kapcsolat építéséből, és úgy csinál, mintha neki nem lenne szerepe a dolgok jóra vagy rosszra fordulásában.

Csak azt ismételgeti, hogy ha a partner megváltozna vagy másképp csinálna ezt-azt, akkor minden rendben lenne.

Sokkal könnyebb ujjal mutogatni a másikra, mint felelősséget vállalni a tetteinkért, gondolatainkért..

Amit teszel, az hatással van a partneredre, aki aztán hatással lesz rád - ilyen egyszerű ez. A viselkedésmódok sajnos erősítik egymást.

Bizalom

Az utolsó előtti jel az, amikor a szavaid és a tetteid nem fedik egymást, így

a partnered nem tud megbízni abban, hogy akármit is ígérsz, az összhangban lesz azzal, amit végül teszel.

Ezen nincs mit magyarázni: ha hazudós vagy, hűtlen, link, akkor az a kapcsolat megy a kukába.

Támogatás

Az utolsó jel az, amikor nem állsz a partnered mellett - vagy épp ő nem áll melléd az életed nagy és nehéz megpróbáltatásaiban.

Nem állsz ki érte, nem támogatod, magára hagyod, bármilyen szituációról legyen is szó.

Amikor már egymással harcoltok, és nem együtt, a világ ellen - ott a vége.

Ha időben reagálsz, ám süket fülekre találsz, még így is előfordulhat, hogy végül nem tudjátok elkerülni a szakítást, de legalább néhány vakon töltött évet megspórolhatsz így magadnak, amiért később nagyon hálás leszel. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy új esély mikor érkezik az életedbe. Gyerekekkel és tönkrement házassággal a hátad mögött, vagy még mindezek előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KAPCSOLAT
A Rovatból
Elárulta egy válóperes ügyvéd, hogy miért megy tönkre a legtöbb házasság
A nők túlvállalják magukat, majd kipurcannak, a férjek eközben belekényelmesednek a helyzetbe.

Link másolása

Már több mint 4,5 millióan nézték meg a TikTokon azt a videót, amiben egy New York-i válóperes ügyvéd elárulja, miért megy tönkre a legtöbb házasság napjainkban. Dennis R Vetrano szerint a nők egyszerűen túlvállalják magukat, a férfiak pedig belekényelmesednek a helyzetbe, emiatt romlik meg a házaspárok többségének viszonya egymással, írja az Independent.

Az ügyvéd szerint a feleségek gondoskodnak a gyerekekről, bevásárolnak, mosnak, főznek, dolgoznak, intézik a házimunkát, és az is előfordul, hogy ők a fő pénzkeresők a családban, emiatt a hitelek törlesztése is rájuk hárul. A férfiak pedig hajlamosak belekényelmesedni a helyzetbe, eljárnak otthonról, a barátaikkal lógnak, végül pedig a feleségek egyszerűen belefáradnak az egészbe.

A kommentelők között több elvált nő egyetértett Vetrano megfigyelésével. Egyikük azt írta a volt férjére utalva, hogy a válása után „egy gyerekkel kevesebb volt, akiről gondoskodni kellett”. Egy másik elvált asszonyt megvádolta a férje azzal, hogy megcsalta. A nő szerint valójában annyi ideje sem volt soha, hogy leüljön a kanapéra, nemhogy randevúkra járjon. Egy harmadik hozzászóló pedig úgy fogalmazott, hogy kétgyerekes elvált anyukaként több szabadideje van, mint kétgyerekes házas nőként volt.

A válóperes ügyvéd angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@drvlaw The major theme I’ve been seeing? Women are TIRED #divorce #divorced #divorceparty #divorcedlife #divorcedmom #divorcesucks #divorcecoach #divorcedparents #divorceattorney #divorcesupport #divorceparties #divorcehelp #divorcerecovery #DivorceForce #divorcecourt #divorcecommunity #divorcedonedifferently #divorceddad #divorcechaos #divorceproceedings #divorcedmoms #divorcee #divorcecoaching #divorcees #divorcecake #divorcelawyer #divorceeducation #divorcesurvivor ♬ original sound - Dennis R. Vetrano, Jr.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
„Naponta ötszáz férfi kattan rám, mégis szingli vagyok”
A Kylie Jennerre hasonlító brazil modell már azt is megfigyelte, hogy a kevésbé vonzó nők könnyebben találnak párt, mint ő.

Link másolása

Napi többszáz férfi húzza jobbra az egyik online társkeresőkben Julia Medeirost, a brazil modell mégsem talált párt magának, írja a Daily Star. A 22 éves szépség szerint a pasik túl dögösnek tartják, és egyszerűen inukba száll a bátorságuk, amikor szóba kerül a személyes találkozás.

A Kylie Jennerre megszólalásig hasonlító nő havonta 100 ezer dollárt (34,5 millió forint) keres többek között az OnlyFans-en, de Instagram oldalát is százezres tömeg követi. Medeiros már azt is megfigyelte, hogy a nála kevésbé vonzó nőkhöz több férfi lép oda a klubokban, ami szerinte szintén a feltűnő külsejének köszönhető.

„Szerintem a férfiak félnek az elutasítástól” – vonta le a következtetést a Miamiban élő modell, akit mindenki megbámul a szórakozóhelyeken, mégsem mer odamenni hozzá senki.

Julia Medeiros már annyira kétségbe van esve, hogy a kutyasétáltatásban látja az ismerkedés zálogát. Úgy gondolja, hogy kedvencei sétáltatása közben nagyobb eséllyel botlik majd valakibe, akivel párkapcsolatot alakíthat ki. A trükköt a volt főnöke tanította neki, aki szerint a pasiknak ürügyként szolgál a kutya, hogy leszólítsanak egy vadidegent az utcán.

Pedig állítása szerint nincsenek túlzó elvárásai: a 167 centiméter magas nő csak annyit szeretne, hogy a partnere mellett nyugodtan viselhessen magassarkú cipőt.


Link másolása
KÖVESS MINKET: