hirdetés

HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Videók: hatalmas pusztítást végzett a földrengés Horvátországban

Több épület is összedőlt.

Link másolása

hirdetés

Újabb, a korábbiaknál erősebb, 6,3-as magnitúdójú földrengés rázta meg Horvátországot kedden kora délután, a természeti katasztrófának egy gyermekáldozata van, és sérültjei is lehetnek.

A földrengés epicentruma Zágrábtól 46 kilométerre, a közép-horvátországi Petrinja közelében volt, ahol több épület is összedőlt.

A földrengésről és az azutáni állapotokról több videó is felkerült a közösségi oldalakra:

A földmozgást egész Horvátországban, de a szomszédos országokban, köztük Magyarországon is érezni lehetett.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
HÍREK

Egy idős fideszes asszony megütötte Szabó Tímeát a Széll Kálmán téren

„Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés” – írja a politikus a Facebook-oldalán, ahol egy képet is megosztott a támadójáról.

Link másolása

hirdetés

A Párbeszéd Magyarországért társelnöke és frakcióvezetője kedd délben tett közzé egy posztot, amelyben ezt írja:

"Ez a fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál."

Hozzátette: úgy látja, ide vezet az Orbán Viktor-féle gyűlöletkeltés.

"Ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk. Vessünk ennek véget, és hozzunk végre békét az országba!"

A bejegyzés zárásaként pedig mindenkit arra biztat, hogy szavazzanak az előválasztáson, amíg lehet. Pontosabban: arra biztat, hogy mindenki szavazzon Karácsony Gergelyre, "arra a jelöltre, akinek a célja nem a bosszú, hanem az, hogy újraegyesítse Magyarországot".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
HÍREK

Köztévés elemző: „Merkel nagyobbat ütött Németországon, mint Hitler”

A radikális véleményeiről ismert Földi László erre a 2015-ös menekültválság kapcsán asszociált az M5 kulturális csatornán.

Link másolása

hirdetés

Az állami média csatornáin is foglalkoztak a hétvégi németországi választással, ami után hamarosan leköszön az országot 16 éven át vezető jobboldali, kereszténydemokrata Angela Merkel kancellár.

A közmédia egyik gyakori elemzője, az általában biztonságpolitikai szakértőként szereplő Földi László – szokásához híven – erős mondatokkal foglalta össze a német kormány fejének több mint másfél évtizedes működését – szúrta ki a 444.hu.

Egy ponton Földi eljutott ahhoz a gondolathoz, hogy Merkel sikertelensége abban rejlett, hogy Németországnak csak meg kellett volna tartani az Európa motorja státuszt, de ez nem sikerült neki, és leépítette azt. Ekkor előkerült 2015 és a menekültválság kérdése is, amivel kapcsolatban az elemző így fogalmazott:

De igazából akkor üt legnagyobbat Németországon, picit azt is szokták mondani, hogy Hitlernél is nagyobbat, amikor '15-ben megnyitja a határait.

Az idézett Kommentár Klub című műsor a közmédia művészettel és kultúrával foglalkozó ismeretterjesztő csatornáján, az M5-ön fut.

Földi László nem először kerül a hírekbe meghökkentő állítással. Legutóbb mi is írtunk róla, hogy szerinte a Szájer József elleni brüsszeli rendőri akció titkosszolgálati jellegű volt. Korábban arról beszélt, hogy mivel „tudatos támadás folyik a normalitás ellen”, el kellene gondolkozni az internet központi lekapcsolásán. De nem kevésbé volt szélsőséges vélemény az sem, amikor a Szijjártó Péter titkos luxusjachtozását leleplező újságírók elsüllyesztéséről vagy a menekülteket segítő civilek likvidálásáról beszélt.

hirdetés

Az ominózus Merkel kontra Hitler eszmefuttatást EZEN A LINKEN lehet megnézni, 36 perc 45 másodperctől.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
HÍREK

Videók: Leomlott a nyíregyházi stadion főlelátója, a környékbeliek nagyon megijedtek

A katasztrófavédelem szerint normál bontás volt, de egy önkormányzati képviselő azt mondta, a tervek szerint a ledőlt lelátórész az új stadionban is megmaradt volna.

Link másolása

hirdetés

Szombat este 7 órakor leomlott a nyíregyházi stadion főlelátója. A közelben lakók szerint őket nem értesítették a bontásról. A zaj és dübörgés olyan nagy volt, hogy még a távolabb lakók is megijedtek - mondták el az ATV Híradónak.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy normál bontás volt, de egy önkormányzati képviselő azt mondta, hogy a tervek szerint a ledőlt lelátórész az új stadionban is megmaradt volna

- írja az ATV.hu.

Az új stadion beruházója a helyiek szerint a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

VIDEÓ: Így dőlt le a nyíregyházi stadion lelátója

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
HÍREK

„Orbán sokkal jobb” – kiáltotta, majd felpofozta a DK-s aktivistát

Nem az első eset volt ez, amikor egy kormánypárti szavazó megorrolt az előválasztást népszerűsítőkre.
Fotó: Oláh Lajos/Facebook (illusztráció) - szmo.hu
2021. szeptember 28.


Link másolása

hirdetés

Megpofozták a Demokratikus Koalíció (DK) egyik aktivistáját Erzsébetvárosban – adta hírül kedden esete a párt egy közleményben. Oláh Lajos, a körzet képviselője azt írja: szórólapozás közben történt az eset.

Mint közli, egyikükhöz, egy női aktivistához lépett oda egy férfi az Erzsébet körút és a Dohány utca sarkán, majd többször is arcon ütötte, miközben azt ordította, hogy

Orbán sokkal jobb.

A párt azt is közölte, feljelentést tesznek az ügyben.

Csak a keddi napon nem az első ilyen eset történt: korábban Szabó Tímeát ütötte meg egy feldühödött idős hölgy a Széll Kálmán téren.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: