SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Úgy fogják nézni, mint annak a rendje!” - Gáspár Győző reagált a negatív kommentekre az újrainduló valóságshow kapcsán

Idén ősszel újraindul a show Gáspárék címmel. A Tények Plusz szerda esti adásában Gáspár Győzőék elmondták azt is, hogy mit gondolnak a rengeteg negatív kritikáról, ami a show újraindulására érkezett.
H. M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. április 25.


Link másolása

Nemrég derült ki, hogy idén 14 év után folytatódik Győzike Show.A műsor Gáspárék címmel fut majd a TV2 csatornáján.

Gáspár Győző és Gáspár Bea már nyilatkoztak a Tények Plusznak, a szerda esti adásban pedig elmondták azt is, hogy ők mit gondolnak a rengeteg negatív kritikáról, ami a show újraindulására érkezett.

"Hát úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen?! Kíváncsi. Nézni fogja."

- mondta Győzike a műsorban.

A csatorna egyik informátora szerint a TV2 már egy ideje tervezi a műsort, végül az őszi műsorrendbe kerül a képernyőre. Nyáron forgatnak majd, és terveik szerint néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort.

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Rákkal diagnosztizálták Tompos Kátyát, külföldön folytatódhat a gyógykezelése
A 41 éves színésznő betegségéről a Fábián Juli Emlékalapítvány számolt be. Gyűjtést is szerveznek a gyógyulásáért.

Link másolása

Tompos Kátya kérésére eddig a nyilvánosságot kizárták, de most a Fábián Juli Emlékalapítvány a Facebookon tette közzé, hogy a 41 éves színésznő miért nem állt színpadon az elmúlt két évben:

súlyos daganatos betegséggel küzd.

„Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben, és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség – a 'világot jelentő deszkákat' már csak egy-egy felolvasó est erejéig látogathatta, amíg a pillanatnyi állapota ezt megengedte.

Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget”

– írják a bejegyzésben, amiben azt is megosztották, hogy hogyan lehet támogatni a színésznő felépülését.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kulcsár Edina kórházba került, a gyerekek Csutinál vannak
Az aggódó követőket megnyugtatta. Nincsen baj, csak a terhessége miatt folyamatosan vizsgálatokra jár, és most is csak vérvételre ment a biztonság kedvéért.

Link másolása

Kórházba került a negyedik gyerekével várandós ex-szépségkirálynő, Kulcsár Edina. Közös gyerekeiket, Ninát és Medoxot távolléte alatt volt férjére, Szabó András Csutira bízta, írja a Bors a két celeb Instagram-sztorijára hivatkozva.

Az aggódó követőket megnyugtatandó, Kulcsár a közösségi oldalán közölte, hogy nincsen baj, csak a terhessége miatt folyamatosan vizsgálatokra jár, és most is csak vérvételre ment a biztonság kedvéért.

”Kijöttem a levegőre, az autóba beültem, mert jobb azért itt kivárni azt a két órát a következő vérvételemre, mint ott bent”

– mondta videóüzenetben Kulcsár, aki mostanában nagyon dekoncentrált, és mindent elfelejt, ezért ment el megvizsgáltatni magát.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Házasság első látásra: válása után egy tévéssel jött össze Laci
Több mint húsz éve ismerték egymást, de csak látásból. Végül a tévés Konyári Edinka kereste fel, azóta pedig már a gyerekvállalás is tervben van.

Link másolása

Lassan egy éve, hogy véget ért a Házasság első látásra forgatása, aminek a végén Laci és Hilda a válás mellett döntöttek, viszont végülis mégiscsak adtak maguknak esélyt a civil életben, de azóta már külön is váltak.

Laci most a Story magazinnal osztotta meg, hogy Konyári Edinka tévéssel jár együtt, akivel közös interjút is adtak.

A pár látásból már évtizedek óta ismerte egymást, mert mindketten kecskemétiek, de csak most találtak egymásra.

„Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn. De bevallom, mielőtt léptem, azért az első dolgom az volt, hogy nyomoztam utána. Meg kellett tudnom, hogy egyedül van-e, vagy sem, és a tévés múltamnak köszönhetően ez hamar ki is derült.”

– mondta Edinka.

Lacinak először be sem ugrott, hogy ki is írt rá, de aztán rájött és azon kapta magát, hogy órákon át beszélgetnek.

„Picit furcsállottam, hogy jólesik a cuki hangját akár három órán át is hallgatni. És bármiről tudtunk beszélni. Aztán az még érdekesebb volt, hogy bár nekem a mediterrán típusú nők a zsánereim, ez a kis szőke, pinduri, csilivili nő bejött. Azon kaptam magam, hogy éjjel-nappal vonalban vagyunk, és már »életem szerelmének« hívom. Még az edzéseimen is ott volt a fülemben, és végighallgatta, ahogy a gyerekeknek órát tartok. Sőt egymás szuszogására aludtunk el.”

– árulta el a részleteket.

A tévés ugyan nem akart kapcsolatot, Laci mégi találkozót kért tőle, azóta pedig már a gyerekvállaláson gondolkoznak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nem engedték érettségizni a TV2 kőgazdag sztárját, kiakadt az iskolára – „A fejemhez vágta, hogy úgyis lesz miből megfinanszírozni”
Bárány Aurél szerint hátránya származott abból, hogy szerepelt a tévében, és nagy vagyona van, de ő arról nem tehet, mert beleszületett.

Link másolása

Nem érettségizhet le a Kőgazdag fiatalok sztárja - írja a Ripost.

Bárány Aurél szerint hátránya származott abból, hogy szerepelt a tévében és nagy vagyona van - ezért nem engedték vizsgázni.

A fiatal többször is elmondta, hogy pénzügyi gondjai nincsenek, a szülei támogatják, nem kell dolgoznia sem. Így is előfordul, hogy havonta akár 700 ezer forintot is elkölt. Vett már 50 milliós autót és többmilliós karórát is magának.

Aurél most érettségizett volna, de nem engedte az iskolája. Szerinte a tévés szereplése és a gazdagsága miatt nem mehetett érettségire, másként kezelték őt, mint a diáktársait - vélekedett.

"Amióta benne voltam a műsorban, azóta láttam azt a tanárokon, hogy nem úgy állnak már hozzám, mint a többiekhez"

– mondta.

"Igazából én három éve ebbe a sülysápi iskolába járok esti tagozatra és mindig is normálisan kezeltek engem, ameddig nem voltam benne a műsorban. Pontosan jól tudták, hogy egy normális, jószívű, inkább visszahúzódó srác vagyok a hétköznapokban, és soha nem úgy álltam az iskolai élethez, hogy azt mutattam volna, hogy mennyi pénzem van, vagy éppen milyen autóval jövök suliba. Úgy érzem, hogy ezek a külsőségek zavartak egy-két embert, akik éppenséggel arról döntöttek, hogy elengednek-e érettségizni, vagy sem"

– panaszolta aportálnak a fiú. Azt is elárulta, hogy akadt azért tanár, aki normális volt vele, de azok véleményét nem vették figyelembe a döntésnél.

Az érettségi előtt szinte az utolsó percben értesítették, hogy nem mehet vizsgázni.

"Volt egy tantárgy, amiből a kettesért küzdöttem, először meglett egy javító dolgozattal, majd az érettségi előtt pár nappal megkeresett ez az adott tanár, hogy értesítsen, nem enged el, hogy befejezhessem a tanulmányaimat. Azt is a fejemhez vágta, hogy ne bánkódjak, úgyis lesz miből megfinanszírozni jövőre az érettségimet"

- mondta, hozzátéve, hogy szerinte igazságtalan a döntés.

"Úgy hiszem, teljes igazságtalanságban és megkülönböztetésben volt részem. Direkt nem szeretnék neveket mondani, vagy tantárgyakat említeni, mert nem akarok ujjal mutogatni, de például a jó barátom, aki egyben az osztálytársam is, az adott tantárgyból ugyan arra az év végi átlagra állt, mint én. Ő megkapta, de én nem!"

Még nem tervez jogi lépéseket, de nem hagyja annyiban a dolgot - mondta a portálnak.

"Azt gondolom, olyan dolog miatt különböztetnek meg, amiről én nem tehetek igazán. Én ebbe a vagyonba és környezetbe csak beleszülettem, nem tehetek erről. Egyedül annyit tudok tenni, hogy hálás vagyok és nem teszek keresztbe másoknak. A tévézés az már más tészta, de nekem az csak egy munka. Ha ez alapján akarnak megítélni, akkor köszönöm szépen, így nem kell az a sz*ros érettségi"

– jelentette ki.


Link másolása
KÖVESS MINKET: