SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Soha nem látott fotók: 27 éve házasok Obamáék

Egymásnak posztolt képet és szerelmes üzenetet az évfordulón az egykori amerikai elnök és felesége.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2019. október 04.


Link másolása

Október 3-án ünnepli házassági évfordulóját Barack és Michelle Obama. A 44. amerikai elnök és az egykori first lady még mindig annyira szerelmesek egymásba, mintha friss házasok lennének, írja a People. Az 58 éves Barack Obama és három évvel fiatalabb felesége egy-egy soha nem látott fotóval vallottak ismét szerelmet egymásnak a Twitteren.

Előbb Barack töltött fel egy napfelkeltét bámulós, Tanzániában készült képet kettejükről, amihez rövid üzenetet is fűzött:

"Ahogy a Beatles mondja: egyre jobb és jobb lesz! Köszönöm drágám, ezt a csodálatos 27 évet!"

Alig egy órával később jött is a válasz. Michelle fotóján a házaspár látható egy kikötőben Martha's Vineyardban, az egyik kedvenc nyaralóhelyükön.

"27 éve egy srác kalandokkal teli életet ígért nekem. Azt kell mondanom, sikerült neki. A következő fejezetben kiürül majd a családi fészek, de jön majd valami még újabb, miközben továbbra is érezzük azt a varázslatot, ami összehozott minket évekkel ezelőtt. Boldog évfordulót, Barack!"

Michelle és Barack nem először üzentek egymásnak a közösségi médiában, tavaly is felköszöntötték egymást évfordulójukon. Még ennél is különlegesebb azonban az a fotó, amit tavaly májusban posztolt az Instagramra a feleség. A szövegből az is kiderül, hogy az esküvőjük napján Baracknak komoly fejfájása volt, de végül a nagy pillanatra elillant a görcs és az egész estét áttáncolták.

Obamáék három év randizás után 1992. október 3-án házasodtak össze. A pár először Chicagóban találkozott egy ügyvédi irodában, ahol Barack az iskola mellett dolgozott nyáron.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Semmibe vett engem” - Zsurzs Kati Törőcsik Mari miatt majdnem végleg otthagyta a színpadot
A színésznő szerint szomorú volt az egész, nem is tudott mit kezdeni a helyzettel. Zsurzs szerint az a módszer, hogy Mari semmibe vette őt, még mindig bántja.

Link másolása

Az ismert színésznő egy friss interjúban mesélte el, hogy amikor 1993-ban Törőcsik Mari és Schwajda György átvették a Thália Színház vezetését, őt a társulat több tagjával együtt kirúgták, és ezt a mai napig nehezen tudta feldolgozni.

"Negyedóránként jött le valaki a lépcsőn, hogy 'engem is kirúgtak'. Szomorú volt az egész, nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel, ezért sem mentem utána sehova kilincselni. Nekem mindig rengeteg dolgom volt, szinkronizáltam, de akkor a színház megszűnt azzal a rendszerességgel, ahogyan jelen volt az életemben. Ezt tudomásul vettem, leírtam magam, mint színházi embert"

- mondta el a Bóta Café műsorában Zsurzs Kati.

Szerencsére a színésznő végül a pályán maradt, de a történtek még mindig éles emlékként élnek benne.

"Az egészben a méltatlan bánásmód fájt a legjobban, hogy Mariék meg sem nézték egyetlen előadásunkat sem, úgy rúgtak ki. Még a látszatára sem ügyeltek annak, hogy úgy csináljanak, mint akit érdekel, ki vagyok, mit tudok, mielőtt közölték volna, hogy végeztünk; ez sértő volt.

Érdekes, de ezt a tényt a mai napig nem tudom feldolgozni. Mindent meg lehet beszélni, de a módszer, hogy Mari semmibe vett engem, minket, még mindig bánt. Ez a viselkedés nem csak rá, hanem a teljes új vezetésre jellemző volt"

mondta a Blikknek a színésznő.

"A mi pályánkon benne van a pakliban, hogy az embernek nem hosszabbítják meg a szerződését, ezzel nincs is gond. Itt a társulattal szembeni viselkedés volt a probléma. Mindez azonban már régen történt, és – sajnos – a főszereplők, Törőcsik Mari és Schwajda György sem élnek már, hogy mindezt megbeszélhessük."

- tette hozzá Zsurzs Kati.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült: Szabó Zsófi vezeti majd a műsort, aminek korábban Ördög Nóra volt a házigazdája
A műsorvezető újabb feladatot kapott a TV2-nél. Azt is elárulta, hogy kikkel fogja majd vezetni a lakásátalakítós műsort.

Link másolása

Fontos bejelentést tett Szabó Zsófi az Instagram-oldalán. A műsorvezető nem rég tért vissza a TV2-höz, ahol a Mokkában láthatták a nézők.

Most azonban egy újabb feladatot kap a csatornánál, ő lesz az egyik műsorvezetője az Újratervezés nevű lakásátalakítós műsornak. Ebben a dokureality sorozatban olyan jelentkezők lakását, vagy házát újítja fel egy profi csapat, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg elképzeléseiket.

A műsor korábbi házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak.

Nórát a harmadik évadban Kárpáti Rebeka váltotta, most pedig Szabó Zsófi érkezik majd Stohl András és Csuti mellé.

A műsorvezetőnő igen lelkesnek tűnik, a műsorral kapcsolatban azt írta az Instagramon:

„Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klubon, ahol – a csatorna nagyköveteként – ilyen nemes projekttel segíthetem a nehéz sorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek az otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Szabó András Csutival. Már nagyon várom!”

via Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Egy bugyit hagyjál már itt nekem, légy szíves!” – Bizarr kéréssel fordult János Kornéliához a Házasság első látásra műsorában
Kornélia kiköltözött János otthonából, aki azért még bedobott egy poént, hogy lássa, miként reagál arra távolságtartó felesége. Meglepő mondat hangzott el.
H. M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. április 25.


Link másolása

Az ismert vetélkedő mérföldkőhöz érkezett: hamarosan véget ér a kísérlet mindenkinek, és a házaspároknak arról kell dönteniük, együtt kívánják-e folytatni a közös életüket.

A párok azonban szétköltöztek annak érdekében, hogy egyedül, külön-külön hozzák meg a döntés.

A 24.hu vette észre, hogy Kornélia is kiköltözött János otthonából, aki azért még bedobott egy poént, hogy lássa, miként reagál arra távolságtartó felesége.

„Egy bugyit hagyjál már itt nekem, légy szíves!”

– mondta János Nellinek az adásban.

A jelenetet itt lehet visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Újabb dráma a királyi családban: Beatrix hercegnő szíve összetört, mikor megtudta, mi történt volt párjával
Miamiban egy hotelszobában találtak rá a hercegnő exbarátjára, Paolo Liuzzora, aki minden jel szerint túladagolásban hunyt el.

Link másolása

Beatrix brit királyi hercegnő szíve megszakadt, amikor kiderült a hír, hogy volt barátját, Paolo Liuzzót holtan találták Miamiban egy szállodai szobában – írja a Daily Mail.

A hercegnő még 2005-ben járt Liuzzóval, ám 2006-ban szakítottak. Ennek ellenére lesújtotta a hír, amikor kiderült, hogy meghalt az exbarátja. A halál okát nem közölték, Michael Vega, a Miami Rendőrkapitányság munkatársa szerint viszont nyomozást folytatnak az ügyben.

A Daily Mail információi szerint Liuzzo küszködött a szerencsejáték-függőséggel és a drogokkal is, sőt állítólag hiteladósságba verte magát. Liuzzo egyik barátja azt nyilatkozta a The Sun-nak, hogy „Liuzzo eleinte nagyon sok gyógyszert használt, később viszont kokainhoz és egyéb más keményebb drogokhoz nyúlt. Mindannyian attól tartottunk, hogy végül utoléri őt a halál.”

2009-ben a fiatalembert letartóztatták, miután balesetet okozott, de volt, hogy szállodai és éttermi szolgáltatásokért sem fizetett. Az ausztrál hatóságok csalással, drog birtoklásával és balesetokozás miatt 5000 dollár pénzbírságra büntették.

Liuzzo és Beatrix még 2005 júliusában kezdtek el randevúzni, közel egy évig titokban tartották kapcsolatukat, így 2006-ban szakítottak. A románcot Beatrix édesanyja, Sarah Ferguson is ellenezte.

Ennek eredményeként visszaszállították az Egyesült Államokba, ahol büntetésként a bíróságok meghosszabbították hároméves próbaidejét, így Beatrix kénytelen volt véget vetni a kezdeti románcnak.

Később, amikor a pár már különvált, Liuzzo bevallotta, hogy kapcsolatuk alatt megcsalta Beatrixet. Liuzzo halotti anyakönyvi kivonatából kiderült, hogy tanácsadóként dolgozott a művészeti iparban, és hogy soha nem házasodott meg.

Az exbarát holttestét a New York állambeli Long Island-re szállították, ahol felnőtt, és február 16-án tartották a temetést.


Link másolása
KÖVESS MINKET: