SZTÁRVILÁG

Reagált Balázs Jáksóra, üzent a hallgatóknak is: „Ne higgyetek el mindent”

- A hallgató szabadon választ, és oda teker, ahova szeretne! - írta a Facebookon.

Link másolása

Jáksó László, aki visszatért a rádiózás világába, néhány nappal ezelőtt páros lábbal szállt bele a konkurenciába. Sebestyén Balázs és reggeli rádióműsora kapta az ívet a Sláger FM új műsorvezetőjétől.

Jáksó hiteltelennek és unalmasnak nevezte Balázsékat.

"Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, pontosan tudja, mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között" – mondta Balázsról.

Minderre most reagált Balázs a Facebookon, üzent a hallgatóknak?

"Mi nem először éljük át ezt. Jó ha tudjátok, a baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok! Hogy vagytok, hogy ennyien szerettek minket és az, hogy minden reggel ennyien hallgattok Bennünket! Ez sokakat zavar, sokan szeretnék, ha ez máshogy lenne! Viszont ezt nem mi és nem is más fogja eldönteni! A hallgató szabadon választ, és oda teker, ahova szeretne!"

"Legyen sok jó reggeli műsor, a hallgató pedig döntsön! Szép hétvégét Mindenkinek! ?"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Máté Péter unokája elárulta, mi volt a legendás énekes halálának az oka
Sok teória keringett a haláláról, de Poós-Máté Dániel most tiszta vizet öntött a pohárba.
K. A., fotó: Fortepan - szmo.hu
2024. május 03.


Link másolása

Szívelégtelenségben halt meg Máté Péter, akinek gyerekkorától egy örökletes érrendszeri problémája volt - mondta a Blikknek Poós-Máté Dániel, a legendás énekes unokája.

A 22 éves fiatal korábban szerepelt a Konyhafőnökben is, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem alapszakán tanul. Dániel azt mondta, mindig arra törekedett, hogy hétköznapi életet éljen, a hírnév soha nem nem vonzotta.

„Az egész családra jellemző egyébként, hogy nem képezi az identitásunk részét, kinek vagyunk a rokonai, gyerekei, unokái. Azt szeretem, ha nincs nagy dobra verve, kinek a kije vagyok, noha a legközelebbi ismerőseim tudják. Azért így is kapok pozitív visszajelzéseket, sokan ismerték a papámat.”

Dani gyerekkorában híres nagyapja zongoráján tanult meg játszani, de soha nem akart zenei karriert magának.

Korábban sok teória keringet Máté Péter halálával kapcsolatban, az unoka azonban most tisztázta a helyzetet.

„Mindenféle verzió kering, hülyeségek is... A nagypapám szívelégtelenségben hunyt el, a gyerekkorától egy örökletes érrendszeri problémája volt. Emiatt minket is szűrtek alaposan, mert attól féltünk, nálunk is fennáll a veszély, hogy korán elmegyünk. A vizsgálatokból szerencsére az derült ki, hogy nem öröklődött ez a probléma”

- mondta a Blikknek Poós-Máté Dániel.

Azt is elárulta, hogy a nagymamája, az énekes özvegye, Edit azóta is egyedül él, 40 éve, a szerelme elvesztése óta nem volt senki az életében.

„Viccből mindig mondjuk neki, hogy ismerkedjen, élje ki magát, ráférne a bulizás. Alapvetően szerintem nem is romantikus okokból nem nyitott más felé... Sok sztorit hallottam arról, hogy a papa halálát követően nem volt könnyű nekik, ő tartotta el a két gyermekét, rengeteget dolgozott, két állásban, ami sokat kivett belőle” - tette hozzá Dani.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Máris van egy furcsaság Sarolta hercegnő most megjelent születésnapi fotóján
A 9 éves hercegnő épp azt a bordó kardigánt viseli, mint amit az emlékezetes Photoshop-botrány során készült felvételen.

Link másolása

Egy fotóval kívánt boldog születésnapot középső gyerekének a walesi hercegi pár. Sarolta hercegnő május 2-án lett kilenc éves, a róla készült friss fotó a szülei Instagram-oldalán jelent meg.

„Boldog 9. születésnapot, Sarolta hercegnő! Mindenkinek köszönjük a mai kedves üzeneteket”

– írták a kép mellé.

Szinte biztos, hogy a szakértők alaposan szét fogják szedni az ifjú hercegnő fotóját, miután nemrég több Photoshop-botrány is megrázta a királyi családot. Ezek közül az első részben Saroltához is kapcsolódott, aki a szóban forgó képen épp azt a bordó kardigánt viselte, mint a csütörtökön megjelent, állítólagos friss felvételen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Nem vagyunk együtt” - Reagált a pletykákra a Marics Petivel összehozott énekesnő
Az énekesnő a 24 órán keresztül látható Instagram-sztorijában reagált a vádakra. Ezt írta.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. május 02.


Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy Marics Peti összejöhetett egy énekesnővel. A fiatal énekest egy szakmabeli lánnyal látták együtt egy Bécshez közeli bevásárlóközpontban.

Marics Peti később Instagram-történetében cáfolta azt a hírt, miszerint a népszerű énekesnővel, Binhkyvel alkotnának egy párt.

Most pedig az énekesnő is megszólalt az ügyben - szúrta ki a Blikk. A 24 órán keresztül látható Instagram-sztorijában reagált a vádakra.

"Nem vagyunk együtt Marics Petivel. A vőlegényemmel pedig januárban mentünk szét, viszont a szakítás oka nem az én hűtlenségem volt"

- áll a bejegyzésben.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
30 év után összeálltak egy közös fotóra a Mrs. Doubtfire egykori gyerekszínészei
San Fransiscóban futottak össze. Készült is egy közös kép, amit Mara Wilson osztott meg az Instagram-oldalán.

Link másolása

Több mint 30 éve, 1993 novemberében mutatták be az Egyesült Államokban a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című vígjátékot. A filmben szereplő gyerekszínészek, akik a Robins Williams által megformált elvált apuka csemetéit játszottak most újra összefutottak San Fransiscóban.

Ez alkalomból pedig egy közös képet is csináltak, amit Mara Wilson színésznő osztott meg az Instagram-oldalán.

„Annyira vicces, hogy azon a héten, mikor San Franciscóba utaztam, találkozhattam a Mrs. Doubtfire-ös tesóimmal! Mindig nagy öröm látni őket”

- írta a fotó mellé Wilson.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk