HÍREK
A Rovatból

Putyin megvédte Orbán Viktort: szerinte nem oroszbarát

Vlagyimir Putyin csütörtökön évértékelőt tartott. Szóba került a magyar miniszterelnök is.

Link másolása

Az orosz elnök szerint akkor lesz béke Ukrajnában, amikor Oroszország elérte céljait a különleges hadműveletben, ezek pedig változatlanok – jelentette ki Vlagyimir Putyin a csütörtöki évértékelőjén.

Putyin szerint a Nyugat mindent, amit ígért, megadott Ukrajnának, az orosz hadsereg pedig csak az ukrán ellentámadás kezdete óta 747 harckocsit és 2300 páncélozott járművet semmisített meg.

Az évértékelőn szóba került Orbán Viktor is.

Oroszország elnöke szerint a magyar miniszterelnök nem oroszbarát politikus, hanem olyan, aki országa nemzeti érdekeit védi, ellentétben például a többi uniós vezetővel – mondta az orosz elnök újságírói kérdésre válaszolva.

(via MTI)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter Hajdú Péterrel veszett össze: a NER jól kipróbált bulvárosa gyorsan vett pár ezer vietnámi lájkolót
Hajdú szerint Magyar csak hálás lehet Orbán Viktornak, mert annyit keresett, „amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je”. Magyar ezután megszámlálhatatlan vietnámi lájkolót fedezett fel Hajdú posztja alatt.

Link másolása

Like-vásárlással vádolta Magyar Péter vasárnapi posztjában Hajdú Pétert. A TISZA Párt elnöke ezt írta közösségi oldalán:

„Hajdú (ÁFA-csaló) Péter ma egy veretes pünkösdi posztban próbált összevissza hazudozni a márciusi, Tóni-féle propaganda interjúja miatt. A posztnál letiltotta a kommentelési lehetőséget, hogy a magyar emberek ne tudják elmondani a véleményüket Rogán Tóni barátjának és üzlettársának a hazugságaival kapcsolatban. Mivel azonban estére már majd 7 ezren kinevették a posztot, a NER jól kipróbált bulvárosa gyorsan vett pár ezer vietnámi lájkolót.”

Magyar állítása részben ellenőrizhető: ha valaki a lájkolók között tovább görget az első, legfeljebb néhány száz magyar neven, valóban végeláthatatlan hosszúságban ütközik vietnámi lájkolókba, ilyesmi pedig valóban a vásárolt lájkok esetében szokott előfordulni. Hogy tényleg több ezren vannak-e az import kedvelések, azt nem számoltuk meg, mint ahogy azt sem lehet ellenőrizni, hogy tényleg fizetett-e ezért bárki, és ha igen, az Hajdú Péter volt-e.

Hajdú egyébként arról ír, hogy Magyar Péter hálás lehet Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek, Tiborcz Istvánnak és Rogán Antalnak:

„Az említett uraknak Te csak köszönettel tartozol, ugyanis az életedben egy korszakot jelentettek, és abban a korszakban annyi pénzt kerestél, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je.”

Hajdú megemlíti az „adóügyét” is, melyről ezt írja: „hibáztam és mindent visszafizettem”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
„Tényleg nekem adja a negyedét?” – Ismeritek a viccet, amikor Orbán Viktor és Menczer Tamás az Üvegtigrisben kolbászt eszik?
Pedig nem is vicc: Menczer Tamásé lett a miniszterelnök kolbászának negyede. A tinnyei Üvegtigrisben evett a miniszterelnök és a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Link másolása

„Kolbász lemeózva” – ezzel osztotta meg Orbán Viktor azt a videót, melyben Menczer Tamás társaságában a tinnyei Üvegtigrisben kolbászt eszik.

„Tényleg nekem adja a negyedét?”

– fordult a miniszterelnökhöz a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, miután előbbi elvégezte az első falat „meózását”.

„Meg vagy hívva”

– válaszolta Orbán. A két politikus ezután közös tányérból falatozott, majd egymás szavába vágva megállapították:

„Jó.”

A videó itt látható:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Megrázó videó került elő a Hamász által túszul ejtett 8 éves magyar-izraeli kislányról
51 napig tartották fogva a gyereket a terroristák. Röviddel elrablása készült a most nyilvánosságra hozott felvétel.
FM. Kép: X - szmo.hu
2024. május 20.


Link másolása

Közzétett az Izraeli Védelmi Erők egy szívszorító videót arról a két magyar-izraeli lányról, akit október 7-én raboltak el a Hamász terroristái az otthonukból, miközben végeztek családjukkal – írja a Hetek.

A 8 éves Ella Eljakim és a 15 éves Dafna Eljakim 51 napnyi rabság után szabadult ki egy túszalku keretében. A most nyilvánosságra hozott videót a Hamász készítette. Ebben a lap szerint Ella a következőket mondja a terroristák zászlója előtt állva:

„A nevem Ella Eljakim, Noam kislánya vagyok, 8 éves. A Hamász foglya vagyok, arra kérem Bibit, hogy szabadítson ki minket.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
„El kell foglalnunk Brüsszelt” – Orbán is bejelentkezett a spanyol Vox EP-kampánybuliján
Orbán Viktor mellett Giorgia Meloni olasz kormányfő és Marine Le Pen is részt vett a szélsőjobboldali párt rendezvényén. A magyar miniszterelnök szerint „nagy közös csata” az EP-választás.

Link másolása

Több szélsőjobboldali politikus mellett részt vett Orbán Viktor is a Vox spanyol párt kampánygyűlésén – derül ki az Euractiv cikkéből. Orbán videón jelentkezett be a párt EP-választási gyűlésén, melyen Giorgia Meloni olasz kormányfő, Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés vezetője, valamint Javier Milei argentin elnök is részt vett.

„Nekünk, hazafiaknak el kell foglalnunk Brüsszelt”

idézi a miniszterelnököt az RTL.hu. Orbán „a tömeges illegális bevándorlást elszabadító” és „a gyerekeinket gender propagandával mérgező” Brüsszel elleni „nagy közös csataként” jellemezte az európai választást.


Link másolása
KÖVESS MINKET: