HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter: Odajött egy radiológus, hogy kirúgással fenyegették őket a nyíregyházi kórházban, ha kimennek a Tisza Párt rendezvényére

A mátészalkai fórumon arról beszélt, hogy egyre többen mernek kiállni annak ellenére, hogy fenyegetik az embereket és körlevelek mennek ki a közintézményektől, a kormánypárti polgármesteri hivatalokból, iskolákból, óvodákból és kórházakból.

Link másolása

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében folytatja a héten az országjárást Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szerda délelőtt Mátészalkán tartott egy fórumot.

Magyar itt többek között beszélt az egészségügy helyzetéről is, említve a bezárt szülészeteket, illetve a légkondicionálás nélküli műtőket, és a nem működő lifteket is.

A politikus szerint a kormány mindent megpróbál elfedni propagandával, és ez sok helyen működik is.

„De szerintem Önök is látják, hogy napról-napra többen vagyunk. (..) Egyre több magyar ember mer kiállni, nem fél, annak ellenére, hogy fenyegetik az embereket. Itt is, Szabolcsban is, de egyébként Békésben, Baranyában, az összes megyében. Köremailek mennek ki a közintézményektől, a kormánypárti polgármesteri hivatalokból, iskolákból, óvodákból és kórházakból.

Tegnap odajött hozzám egy radiológus-orvos, hogy hogyan fenyegették őket a nyíregyházi kórházban, hogy ha ki mernek menni a Tisza Párt rendezvényére, akkor el fogják őket bocsátani.

Milyen kórház igazgatóink vannak, mikor szinte nincs orvos, szinte nincs ápoló, és képes megfenyegetni a saját kollégáit 2024-ben az Európai Unióban, hogy ne merjen kimenni egy politikai rendezvényre.”

Az idézett rész Magyar Péter élő bejelentkezésében a 18.40 körül hangzik el.

Az ügyben megkerestük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház Nyíregyházi Jósa András Tagkórházát is, akik válaszukban azt írták:

„A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház vezetése és dolgozói a gyógyításra, a minőségi és folyamatos betegellátás biztosítására esküdtek fel. Határozottan visszautasítjuk az Ön által írt vádakat. Dolgozóink politikai, vallási és egyéb elköteleződéseit magánügynek tekintjük.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Fotók: Így gyülekezik a tömeg a Várkert Bazárnál, hogy együtt nézzék meg az MTVA európai parlamenti választási vitáját
A tévés vita előtt Magyar Péter még beszédet mond az összegyűlteknek. A Dunaparton máris sokan vannak.
Fotók: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. május 30.


Link másolása

A Várkert Bazárhoz hívta szimpatizánsait Magyar Péter csütörtök estére. Az esemény leírásában azt közölték a szervezők:

"Gyere el a Várkert Bazárba, és nézd velünk az európai parlamenti választási vitát! Tartsunk Magyar Péterrel, aki nem vitázni, hanem győzni érkezik a kormányzati elit fellegvárába. Nézzük meg, hogyan birkóznak meg a vita résztvevői egy komoly ellenféllel! Mutassuk meg nekik, hogy nekünk nincs félnivalónk!

A vitát kivetítőn fogjuk közvetíteni. Javasoljuk, hogy mindenki hozzon magával párnát vagy pokrócot a kényelmesebb vitanézés érdekében, és ne feledkezzetek meg a hidratálásról sem.

19:15-től Magyar Péter beszédet mond.

Vita kezdete 20:00 órakor".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
A Rovatból
Durva vihar közelít, országos riasztást adtak ki, van ahol már narancs fokozatú a figyelmeztetés
Felhőszakadás, jégeső, szélvihar - ezek várnak ránk pénteken. Bárhol lecsaphat a vihar, a veszélyjelzés szerint néhány megyében komoly zivatarok is várhatók.

Link másolása

Pénteken mozgalmas idő várható: erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés és többfelé kell készülni záporra, zivatarra. Heves zivatarok, sőt zivatarrendszerek alakulhatnak ki, melyeket jégeső, felhőszakadás és viharos széllökések kísérhetnek. A délies szél zivataroktól függetlenül is többfelé megélénkül. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 29 fok között alakul, északnyugaton maradhat hűvösebb az idő - írja az Időkép.

A zivatarok, felhőszakadás miatt az egész ország területére figyelmeztetést adtak ki. A veszélytérkép ITT látható. A portál előrejelzése szerint a Dunától keletre viharos széllökés (akár 60-80 km/h), jégeső (1-2 cm) és intenzív csapadékhullás (15-25 mm) is előfordulhat. A front több hullámban érkezik majd, és kitart késő estig.

Szombaton a napos-gomolyfelhős időben még többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadás, jégeső. Élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lesz a déli-délnyugati szél. A legmelegebb órákban 22-29 fokot mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap sok napsütésre van kilátás, átmenetileg egy-egy zápor, esetleg zivatar már csak elvétve fordulhat elő. Az élénk, északon erős nyugatias szélben 23 és 30 fok közé melegedhet a levegő.

A jövő hét elején egy hidegfront érkezhet, ismét zivataros időre készülhetünk, keddre néhány fokot mérséklődhet a meleg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Fotókon, ahogy Dobrev Klára megérkezett a köztévé élő vitaműsorára: ez nem lesz egy demokratikus, rendes vita
A DK politikusa szerint „a köztévének csúfolt intézmény egy politikai vitának csúfolt előadást fog itt nekünk produkálni”, de mégis végigcsinálja. Azt is elmondta miért.

Link másolása

"A köztévének csúfolt intézmény egy politikai vitának csúfolt előadást fog itt nekünk produkálni" - mondta Dobrev Klára. A Demokratikus Koalíció listavezetője megérkezett a Várkert Bazárhoz, hogy résztvegyen a köztévé élő vitaműsorában.

A politikus közölte, hogy ha már ez volt a feltétele annak, hogy a többiek is részt vegyenek az ATV vitáján, akkor ő "fegyelmezetten" végigállja a végéig, és felhasználja az időt arra, hogy bemutassa az Orbán-rendszer bűneit.

"De akkor tényleg elvárom mindenkitől, hogy legyen ott az ATV vitán szombat este"

- mondta, hozzátéve, hogy akkor végre tudnak rendesen vitázni a fontos dolgokról. 'Aki ezek után sem jön el az ATV-be, az vagy fél, vagy felkészületlen, vagy be akarja csapni a választóit" - közölte. Dobrev Klára elvárja, hogy Deutsch Tamás és Magyar Péter is elmenjen az ATV-s vitára.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Itt nézheted meg Magyar Péter beszédét a köztévés vita előtt
A TISZA Párt elnöke beszédet mondott a Várkert Bazár előtt összegyűlt tömegnek.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. május 30.


Link másolása

Magyar Péter a Várkert Bazárhoz hívta híveit. A TISZA Párt politikusa is részt vesz a köztévé élő vitájában. A meghívóban azt írták:

"Gyere el a Várkert Bazárba, és nézd velünk az európai parlamenti választási vitát! Tartsunk Magyar Péterrel, aki nem vitázni, hanem győzni érkezik a kormányzati elit fellegvárába. Nézzük meg, hogyan birkóznak meg a vita résztvevői egy komoly ellenféllel! Mutassuk meg nekik, hogy nekünk nincs félnivalónk! A vitát kivetítőn fogjuk közvetíteni".

VIDEÓ: Magyar Péter beszéde a vita előtt a Várkert Bazárnál


Link másolása
KÖVESS MINKET: