HÍREK

Légzéselégtelenség miatt került kórházba Csapó Gábor

Az olimpiai bajnok vízilabdázót mentő vitte el otthonából, most egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik.

Link másolása

Légzéselégtelenséggel mentő vitte kórházba a korábbi 272-szeres válogatott vízilabdázót, Csapó Gábort – tudta meg a Bors.

Az olimpiai bajnokot a lakásáról vitték el a rohamkocsisok, miután rosszul lett. Jelenleg egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik a lap szerint.

Az egykori sportoló egyik ismerőse azt mondta, hogy Csapó légzéselégtelenséggel küszködik és mélyaltatásban tartják.

Csapó az 1973-as belgrádi világbajnokságot és az 1976-os montreáli olimpiát megnyerő csapatnak is meghatározó játékosa volt. 1986-ban vonult vissza. 1998-ban jelölték a vízilabda szövetség elnökének, de nem vállalta a jelölést. 2000-ben beválasztották az évszázad magyar vízilabda-válogatottjába.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Magyar Pétert Felcsúton is tömeg fogadta: Köszönöm, hogy eljöttek a hatalom szívcsakrájába!
Felcsútra látogatott a Tisza Párt alelnöke, ahol sokan vártak rá a kisvasút megállójában. Magyar előtte Hatvanpusztáról jelentkezett be, a beszéde után pedig felszállnak majd a „szocialista szellem vasútjára” is.

Link másolása

Magyar Péter ezúttal Felcsútra látogatott el, melyről Facebook-oldalán közvetített élő adást.

„A helyiek szerint Hatvanpusztán van két harci jármű is, amivel játszadozni szoktak az urak, így játszanak háborúsat, nekünk pedig milliárdokból hirdetik a békét”

– mondta a Tisza Párt alelnöke.

„Gyurcsány és Orbán közösen az Európai Unió második legszegényebb országgá tetténk hazánkat”

– emelte ki Magyar Péter, majd hozzátette:

„Ma Magyarország egy családi részvénytársaság, ezért azt javasoljuk, hogy ne engedjenek tovább! Mert a magyar emberek békések, türelmesek, de ne felejtsék el: habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!”

A politikus megkérte a jelenlévőket, hogy június 9-én küldjenek jelet a hatalomnak, mutassák meg, hogy a magyar emberek már nem félnek.

„Ma este a 15. megyébe látogatunk el, eddig több mint 140 településen jártunk. A szellem kiszökött a palackból, és már nem lehet visszazárni!”

– mondta Magyar Péter, mire a tömeg elkezdte skandálni, hogy „Nem félünk!”.

Magyar Péter felcsúti beszédét a jól ismert Kossuth-nótával fejezték be.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
A Rovatból
Megszólalt a kórház Robert Fico állapotáról
A szlovák miniszterelnököt május 15-én lőtte meg négyszer is egy nyugdíjas költő. Robert Ficót többször műtötték azóta.

Link másolása

Enyhén javult, és továbbra is stabil Robert Fico állapota, derült ki a besztercebányai Roosevelt kórház közleményéből. A szlovák kormányfőt még május 15-én, a handlovái kihelyezett kormányülést követően lőtte meg négyszer egy 71 éves költő, aki nem értett egyet a politikával.

„A kormányfő egészségi állapota stabil, illetve kissé javult. Úgy véljük, ez a javulás folytatódni fog”

– tette hozzá a kórház a Paraméter szerint.

A Ficóra öt lövést is leadó nyugdíjast azóta vizsgálati fogságba helyezett a Specializált Büntetőbíróság.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter Bástya elvtárs képével indul vonatozni: A magyar narancs kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de már nem is a mienk
A Tisza Párt politikusa Hatvanpuszta után Felcsúton mondott beszédet, majd felszállt a „szocialista szellem vasútjára."

Link másolása

Magyar Péter Felcsútra látogatott, ahol a tömeg a kisvasút előtt fogadta a politikust. A Tisza Párt alelnökének beszédéről korábban itt írtunk.

„Van nekünk egy molinónk, és nem tudom, hogy megengedik-e a vasutasok, hogy felrakjuk. Bástya elvtárs szerepel rajta, citrommal a szájában, és az van ráírva: a magyar narancs kicsit savanyúbb, kicsit sárgább, de már nem is a mienk”

– mondta Magyar Péter, aki hozzátette: próbálták Orbán Viktor miniszterelnököt is meghívni a vonatozásra, de a hatvanpusztai birtokon nem volt csengő, ezért nem tudtak becsengetni a kormányfőhöz. Orbán Viktor ebből fakadóan nem hívta be őket teázni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
„Nem szeretném, ha kicsinálnának, mert nyilatkoztam” - elkísértük Felcsútra Magyar Pétert
Megkérdeztük a rendezvény résztvevőit, azokat, akik most járnak először Felcsúton. Próbáltunk helyi lakosokat is kérdezgetni, de egy embert kivéve senki nem mert nyilatkozni, ő is csak úgy, ha eltorzítjuk a hangját, őt magát pedig nem mutatjuk.

Link másolása

Kisebb tömeg fogadta Felcsúton is, az országjáró kampánykörútján odaérkező Magyar Pétert. A TISZA párt alelnöke szerint az „ország szívcsakrája” a település, amely minden szálon a miniszterelnökhöz kapcsolódik, akinek köztudottan van is itt egy háza a stadion árnyékában.

A résztvevőket kérdezgettük arról, hogy jártak-e már Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor falujában, és mi tűnik fel a településen. Többen már jártak itt, mások most először vetődtek el erre, és általában azt emelték ki, hogy a gazdagság, a jólét, ami először feltűnik az ide utazóknak.

Volt, aki megemlítette, hogy minden új, szépek és jók az utak, míg máshol ez nem annyira mondható el, egy megszólaló a közeli Bicskét említette, ahol, bár 10 ezres város, semmilyen fejlesztés nem történt.

Volt, aki azt mondta, jó ötlet volt az „oroszlán barlangjába jönni” , mások a hatalom félelméről beszéltek. Magyar Péter a kisvasúton ülve azt mondta, hogy valószínűleg megduplázták az éves bevételét a vonalnak, és reméli, hogy orbán nem azt vonja le következtetésképp, hogy tényleg meghosszabbítja Bicskéig.

Sok helyi lakost is próbáltunk kérdezni, de senki nem akart/mert nyilatkozni. Végül egy helyi ember állt kötélnek, de ő is csak úgy, ha nem mutatjuk őt, és a hangját is eltorzítjuk. Azt mondta, hogy itt az emberek nagy része a helyi cégeknél dolgozik. Tőlük pedig teljes lojalitást várnak el, sőt a családjuktól is, mert a megélhetésük forog kockán.


Link másolása
KÖVESS MINKET: