SZTÁRVILÁG

Szándékosan tette közzé a szexvideójukat Kim Kardashian és Ray J – állítja az énekes

A valóságshow-sztár exe elárulta, hogy Kardashiannal és az anyjával üzleti célból adták ki az intim felvételt, amiről Kimnek a mai napig megvan a másolata.

Link másolása

Nem véletlenül került nyilvánosságra Kim Kardashian és Ray J híres szexvideója - ezt maga Ray J mondta el a Daily Mailnek adott interjújában.

A valóságshow-sztár és az énekes még 2002-ben jöttek össze, mindketten 21 évesek voltak akkor. Abban az évben, Kardashian születésnapján készítettek felvételt az együttlétükről.

A videó 2007-ben szivárgott ki, de Ray J most azt állítja, hogy ez nem véletlenül történt, ők maguk intézték így.

Arról már régóta pletykáltak, hogy Kardashian keze benne lehetett a videó közzétételében, de eddig sem ő, sem Ray J nem reagált erre.

Az énekes most bevallotta, ő dobta fel, hogy mi lenne, ha kiadnák az intim felvételt, hiszen Paris Hilton imidzsén is nagyot dobott, amikor nyilvánosságra került egy szexvideója. Kardashiannek tetszett az ötlet, meg is kérte az édesanyját, Kris Jennert, hogy intézze el a videó publikálását a Vivid Entertainment felnőttfilm-gyártó céggel. Végül egy olyan szerződést írt alá az akkori pár, amely három videóról szólt, ebből két, már felvett szexvideó. Végül csak egy felvételt adtak ki, azt, amit egy mexikói hotelben rögzítettek korábban.

Ray J azt is elmondta, hogy az összes közös szexvideójukat Kardashian birtokolta, egy cipősdobozban tárolta őket az ágya alatt. Az énekesnél a kapcsolatuk alatt egyetlen kazetta sem volt.

Állítása szerint annak a bizonyos videónak a kiszivárogtatásában is annyi szerepe volt, hogy feldobta az ötletet, a többit már Kim és Kris Jenner intézte. Most már bánja, hogy belement ebbe, mert Kardashianék később őt vádolták azzal a nyilvánosság előtt, hogy kiszivárogtatta a felvételt. Az ellenkezőjét viszont nem tudta igazolni, hiszen ő is aláírta a szerződést, ráadásul előtte nem is kért jogi tanácsot ehhez. A hiphop-sztár elmondása szerint a botrány tönkretette a karrierjét és kapcsolatait. Egyszer annyira maga alatt volt a történtek miatt, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Mint mondta, most azért állt elő az igazsággal, mert eddig arra kényszerítették, hogy hazugságban éljen, de be akarja bizonyítani, hogy ő "nem egy rosszfiú, aki kihasználja és nem tiszteli a nőket".

Az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a Kardashianék újra szóba hozták a szexvideós témát az új valóságshowjukban. Az egyik jelenetben arról beszélgette, hogy vajon Ray J-nek van-e még másolata a felvételről, Kim pedig felvetette, lehet, hogy van exénél egy olyan videó, amiben egy vibrátort is szerepet játszik. Egy másik epizódban pedig a celebnő volt férje, Kanye West azzal dicsekedett, hogy megvett egy laptopot Ray J-től, így a családját nem fogják többé zsarolni.

Ray J szerint az igazság azonban az, hogy ő ingyen, kérés nélkül átadta azt a laptopot, amin intim fotók és videók voltak Kardashianről, amiket még a négy évig tartó kapcsolatuk alatt küldött az énekesnek. Azután döntött így, hogy megtudta Westtől, hogy felesége aggódik amiatt, hogy milyen erotikus tartalmak lehetnek még azon a laptopon. Amikor a laptop átadása miatt találkozott a rapperrel, el is mondta neki, hogy nem ő volt a rossz ebben a történetben.

"Kim is tudja, hogy nincs semmi más. Nincs semmilyen videó nálam, ami kiszivároghatna. Soha nem is szivárogtattam ki egyet sem. Nem áll szándékomban tönkretenni őt. Ez az egész egy hazugság. Attól kezdve, hogy kiadtuk ezt a videót, ez volt a legnagyobb hazugság a szórakoztatóipar történetében. Azt persze nem mondják el, hogy sok szexvideót készítettünk, de ezek nem fognak sehová felkerülni, mert nála vannak. Én sosem láthattam és élvezhettem ki"

- mondta az énekes.

Azt is elmesélte, hogy amikor látta az imént említett jeleneteket Kardashianék valóságshowjában, üzenetben felkereste exét, és könyörgött neki, hogy ne állítsa továbbra is azt, hogy ő szivárogtatta ki a szexvideójukat. Ray J azzal fenyegetőzött, hogy ha nem beszélik ezt meg, elmondja a teljes igazságot a sajtónak, erre Kardashian rögtön reagált is, és mindenféle ötlettel és tervvel előállt, amellyek az énekes szerint csak jobb kedvre akarta deríteni őt, hátha meggondolja magát. Kim azonban nem tagadta az üzenetekben az állításokat, és továbbra is azt akarta, hogy Ray J maradjon csendben.

Ekkor a hiphop-sztár úgy döntött, hogy kitálal az ügyükről, most pedig megkönnyebbült, hogy végre ő is elmondhatta a saját verzióját a történtekről. Ebben leginkább az motiválta, hogy a családja és legfőképpen a gyerekei előtt tisztázhassa magát.

Címképünkön: Kim Kardashian és Ray J 2006-ban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Videó: Akkorát bakizott Marics Peti, hogy leállt a Zsákbamacska VIP forgatása
Fogalma nem volt a TV2 műsorvezetőjének, hogy melyik kulcs kihez tartozik. Káoszba és nevetésbe fulladt a műsor felvétele.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 28.


Link másolása

Teljesen összezavarodott Marics Peti, hogy melyik kulcsot vette le ő, és melyik Stohl Andrásé. A műsorvezető az egyiket a bal, a másikat a jobb kezében tartotta.

Egy darabig azon tűnődtek, hogy vajon tényleg a jó kulcsra emlékszik-e Peti, végül arra jutott, hogy a balkezével nyúlt érte.

A káoszba fulladt jelenetet itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Rubik Ernő: nem vagyok milliárdos
A feltaláló a Daily Mailnek adott interjút: a beszélgetés során elmondta, hogy 1980-ban már egymillió darabot adtak el Magyarországon a Rubik-kockából, de ahhoz képest ő nem lett milliárdos, csak milliomos.

Link másolása

Idén ötvenedik születésnapját ünnepli a világszerte ismert találmány, a Rubik-kocka, ennek kapcsán adott interjút Rubik Ernő a Daily Mail brit lapnak.

Az interjúban Rubik elmondta, hogy amikor elkezdte árulni találmányát, egyáltalán nem gondolta, hogy nagy siker lesz. Akkor azt gondolta, túl bonyolult, túlságosan nehéz megoldani, és ezért nem fogják sokan megvásárolni.

A feltaláló azt is hozzátette, hogy nem is volt célja, hogy megüsse a főnyereményt a kirakós létrehozásával,

„csak érdekesnek találtam, és mások is – a diákjaim és ismerőseim – érdekesnek találták.”

Rubik azt is elmondta, hogy 1980-ban már egymillió darabot adtak el Magyarországon a Rubik-kockából, akkor ő abból csak egy szerény profitot kapott.

A pénzügyi siker csak azután érkezett, hogy az Egyesült Államokban is elkezdték árulni találmányát, és abból már jelentős bevétele volt, de azt is hozzátette:

„nem vagyok milliárdos”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Koncz Gábor alig tud járni, de így is két helyen állt színpadra szombat este
A majdnem 86 éves színész előbb egy darabban szerepelt, majd ő volt az egyik sztárvendég Mága Zoltán koncertjén.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 28.


Link másolása

Két helyen is fellépett szombat este a nemrég műtéten átesett Koncz Gábor, írja a Blikk. A színészhez minden nap gyógytornász jár, és ezek szerint jól halad a rehabilitáció.

Koncz néhány éve már átesett egy gerincműtéten. Az operáció egy ideig elmulasztotta a fájdalmait, nemrégiben azonban újabb műtétre került sor: ezúttal csípőprotézist kapott a színész. Ahogy fogalmazott, vannak és lesznek is fájdalmi, de már megtanult ezzel együtt élni.

Mindezek ellenére szombaton két helyen is színpadra állt.

„Este hét órakor az Újszínházban játszottam a Kabaré Parisiana előadásban, a teátrum előtt pedig már várt is a taxi, ami továbbvitt az MVM Dome-ba, ahol Mága Zoltán barátom nagykoncertjén én voltam az egyik vendégfellépő”

– mondta a közel 86 éves színész a lapnak.

Koncz Gábor azt is elárulta, hogy a műtét óta nagyon lassan közlekedik, de mindenki türelmes volt vele, és jól érezte magát. Ugyan kellett neki a segítség a színpadra lépéshez, ám fájdalmai ellenére is profi teljesítményt nyújtott.

„Zoltán csodálatos művész, igazi tehetség, nagyon szeretem a zenéjét. Nem ez az első alkalom, hogy együtt álltunk színpadra, korábban hegedűn játszott, miközben én verset szavaltam. Szombat este is jól éreztem magam, pedig én életemben nem énekeltem zenés szerepet, nekem az éneklés megpróbáltatás! Nem vagyok annyira jó az éneklésben, mint a színjátszásban, erre Bodrogi Gyula a tanúm.”

„Az ő igazgatósága alatt a Vidám Színpadon játszottam anno a Paprikáscsirke egyik főszerepét, és én biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna olyan jól eljátszani, ahogy tettem, ha Nyertes Zsuzsi nem dúdolja a fülembe a dallamot. Gyerekkoromban az énekkarban kiderült, hogy fél hangokat csúszkál a hangom, a főiskolán mégis nekem volt a legnagyobb sikerem, amikor a vizsgán egy sanzont énekeltem, szemben az osztálytársaimmal, akik operát énekeltek” – tette hozzá Koncz Gábor.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Házasság első látásra: Petrát mentálisan megviselte az egész, gyomorideggel ment a válásra
Dávid Petra annyira kikészült a műsor felvétele során, hogy a forgatás után egy hétig Horvátországban bulizott a barátnőjével.

Link másolása

Meglepő részleteket árult el a Házasság első látásra Petrája a Borsnak arról, hogyan élte meg az adásokat. Dávid Petra annak ellenére lett a műsor talán legmegosztóbb karaktere, hogy hatalmas lelkesedéssel vágott bele, és szerette volna, ha jól alakulnak a dolgok.

„Én ilyen vagyok, amikor lelkes vagyok. Reméltem, hogy bekerülök a műsorba és azt is nagyon szerettem volna, ha jól sikerül ez a házasság. Én önmagamat adtam végig, még akkor is, ha ez sokszor megosztó volt.

Egyedül a nyalókás jelenetet érzem, hogy erős lett, de mára már sikerült abból is poént csinálnom.”

A forgatással és a stábbal nem volt gondja az influenszernek.

„Elképesztően jól éreztem magam, örültem, hogy mindig csinos ruhákban lehettem, szép sminkben. A stáb tagjai nagyon kedvesek voltak, sokat vigasztaltak és támogattak minket. A végén még sütit is sütöttem nekik és írtam levelet, hogy mennyire hálás vagyok.”

A műsor felvétele után azonban rögtön Horvátországba utazott a barátnőjével, ahol egy hétig le sem állt a bulizással.

„Fel kellett dolgoznom a történteket, mert amikor Andris ellenem fordította a társaságot, akkor az nagyon nehéz volt. Az igazi nehézség viszont csak a nyaralás után jött. Valahogy nem találtam a helyemet. Örökbe is fogadtam egy kiskutyát, ideiglenesen akartam csak, de azóta is velem van.”

Petra folyamatosan nézte a műsort. Rengeteg terve volt, amiket nem tudott egyelőre megvalósítani.

„Mentálisan megviselt az egész. Két könyvet is akartam írni, de egyik sem valósult meg, mert több idő és energia kell hozzá. Andrissal a válásnál találkoztam először, gyomorideggel érkeztem, hogy hogy fog velem viselkedni.

Ott már normális volt, én akkor mondtam neki, hogy üljünk le, beszéljük meg. Nem vagyok dühös rá, mert a dühhöz érzelmek kellenek. Inkább csak elárulva éreztem magam. Azóta már jobb a helyzet.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk