SZTÁRVILÁG

Kegyvesztetté válhat Ivanka Trump és Jared Kushner, pedig nemrég még New York ünnepelt társasági szereplői voltak

Nem látják szívesen Trumpot és rokonait New Yorkban - legalábbis erre engedett következtetni az utcákon zajló népünnepély, ami Joe Biden választási győzelmét követte. Ez új feltételeket teremt Jared Kushner és Ivanka Trump számára, akik korábban a társasági élet krémjéhez tartoztak.

Link másolása

A New York-i népszerűtlenség magát a leköszönő elnököt talán nem érinti rosszul, hiszen ő már 2019-ben áthelyezte Floridába a hivatalos lakhelyét. Annál nagyobb hatással lehet azonban Jared Kushnerre és Ivanka Trumpra, akik már most sejthetik, milyen közhangulat fogadja őket a Fehér Házból való távozásuk után - írja a CNN.

Ha ugyanis az egykor körülrajongott páros politikai karrierje Washingtonban véget ér, kiderül, mit jelentett a reflektorfényben eltöltött idő a saját brandjük számára - különösen az otthonuknak számító Manhattanben.

“Trump borzasztó nyilatkozatokat tett New Yorkról. Azt mondta, kész rémálom, ami itt folyik, hogy üresen konganak az utcák, hogy a korlátozások következtében a város teljességgel a múlté lett” - idézi fel Jill Kargman, a Chanel korábbi igazgatójának lánya, aki korábban számos partin forgolódott a házaspár körül.

“Itt senki nem fogja elfelejteni ezeket a mondatokat, így Jared és Ivanka sem lesz képes újra beilleszkedni ebben a városban.”

Mielőtt a Fehér Ház lakói lettek, a pár a New York-i társasági élet krémjéhez tartozott. Évről évre megjelentek a Met Galán, ahogyan a Tribeca Filmfesztivál Vanity Fair partiján is. Ivanka Trump a divatvilág közkedvelt szereplője volt, aki ellátogatott Carolina Herrera bemutatóira épp úgy, mint az olasz dizájner Valentino rendezvényeire, és a Glamour Woman of the Year díjátadón is több ízben részt vett. Könnyen lehet azonban, hogy mindez már a múlté.

Az ellenséges légkört ugyanis mi sem jellemzi jobban, mint az októberben, a Time Square-en közzétett plakát, ahol a Lincoln Project a pár mosolygó arca mellett szerepeltette a koronavírus halálozási statisztikáit - hullazsákokkal illusztrálva.

Amikor pedig Trump és Kushner perrel fenyegetőzött, a társaság a képet egy uszályon is feltüntette, ami a Donald és Melania Trump floridai lakhelyét képező Mar-a-Lago körül közlekedik, sőt: a plakát a Trump Tower közelében köröző teherautókra is felkerült.

Persze, nem csak New York adhat otthont Jarednek és Ivankának, akik egyelőre titokban tartják, hová költöznének a Fehér Ház után. Habár megtartották a tágas Upper East Side-i lakásukat, egyes források szerint New Jersey lenne a következő állomás, de akár a floridai Palm Beach is benne lehet a pakliban.

Trump ugyanis számos társasági és politikai kapcsolatot kötött az államban, ahová Ivanka is legalább ötször ellátogatott az elmúlt hónapokban, többek közt a republikánus Sarasotában vett részt kampányrendezvényeken. Az elnök idősebbik lánya ide nem csak a New York-i közvélemény elől rejtőzhetne el, a költözés akár a politikai karrierjében is új fordulhatot jelenthetne. Mar-a-Lago ugyanakkor nem opció a párnak: habár Ivanka itt egy külön vendégházzal rendelkezik, ez elsősorban Donald és Melania Trump otthona, a first lady-vel pedig meglehetősen fagyos viszonyt ápol.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Videó: Akkorát bakizott Marics Peti, hogy leállt a Zsákbamacska VIP forgatása
Fogalma nem volt a TV2 műsorvezetőjének, hogy melyik kulcs kihez tartozik. Káoszba és nevetésbe fulladt a műsor felvétele.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 28.


Link másolása

Teljesen összezavarodott Marics Peti, hogy melyik kulcsot vette le ő, és melyik Stohl Andrásé. A műsorvezető az egyiket a bal, a másikat a jobb kezében tartotta.

Egy darabig azon tűnődtek, hogy vajon tényleg a jó kulcsra emlékszik-e Peti, végül arra jutott, hogy a balkezével nyúlt érte.

A káoszba fulladt jelenetet itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Rubik Ernő: nem vagyok milliárdos
A feltaláló a Daily Mailnek adott interjút: a beszélgetés során elmondta, hogy 1980-ban már egymillió darabot adtak el Magyarországon a Rubik-kockából, de ahhoz képest ő nem lett milliárdos, csak milliomos.

Link másolása

Idén ötvenedik születésnapját ünnepli a világszerte ismert találmány, a Rubik-kocka, ennek kapcsán adott interjút Rubik Ernő a Daily Mail brit lapnak.

Az interjúban Rubik elmondta, hogy amikor elkezdte árulni találmányát, egyáltalán nem gondolta, hogy nagy siker lesz. Akkor azt gondolta, túl bonyolult, túlságosan nehéz megoldani, és ezért nem fogják sokan megvásárolni.

A feltaláló azt is hozzátette, hogy nem is volt célja, hogy megüsse a főnyereményt a kirakós létrehozásával,

„csak érdekesnek találtam, és mások is – a diákjaim és ismerőseim – érdekesnek találták.”

Rubik azt is elmondta, hogy 1980-ban már egymillió darabot adtak el Magyarországon a Rubik-kockából, akkor ő abból csak egy szerény profitot kapott.

A pénzügyi siker csak azután érkezett, hogy az Egyesült Államokban is elkezdték árulni találmányát, és abból már jelentős bevétele volt, de azt is hozzátette:

„nem vagyok milliárdos”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Koncz Gábor alig tud járni, de így is két helyen állt színpadra szombat este
A majdnem 86 éves színész előbb egy darabban szerepelt, majd ő volt az egyik sztárvendég Mága Zoltán koncertjén.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 28.


Link másolása

Két helyen is fellépett szombat este a nemrég műtéten átesett Koncz Gábor, írja a Blikk. A színészhez minden nap gyógytornász jár, és ezek szerint jól halad a rehabilitáció.

Koncz néhány éve már átesett egy gerincműtéten. Az operáció egy ideig elmulasztotta a fájdalmait, nemrégiben azonban újabb műtétre került sor: ezúttal csípőprotézist kapott a színész. Ahogy fogalmazott, vannak és lesznek is fájdalmi, de már megtanult ezzel együtt élni.

Mindezek ellenére szombaton két helyen is színpadra állt.

„Este hét órakor az Újszínházban játszottam a Kabaré Parisiana előadásban, a teátrum előtt pedig már várt is a taxi, ami továbbvitt az MVM Dome-ba, ahol Mága Zoltán barátom nagykoncertjén én voltam az egyik vendégfellépő”

– mondta a közel 86 éves színész a lapnak.

Koncz Gábor azt is elárulta, hogy a műtét óta nagyon lassan közlekedik, de mindenki türelmes volt vele, és jól érezte magát. Ugyan kellett neki a segítség a színpadra lépéshez, ám fájdalmai ellenére is profi teljesítményt nyújtott.

„Zoltán csodálatos művész, igazi tehetség, nagyon szeretem a zenéjét. Nem ez az első alkalom, hogy együtt álltunk színpadra, korábban hegedűn játszott, miközben én verset szavaltam. Szombat este is jól éreztem magam, pedig én életemben nem énekeltem zenés szerepet, nekem az éneklés megpróbáltatás! Nem vagyok annyira jó az éneklésben, mint a színjátszásban, erre Bodrogi Gyula a tanúm.”

„Az ő igazgatósága alatt a Vidám Színpadon játszottam anno a Paprikáscsirke egyik főszerepét, és én biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna olyan jól eljátszani, ahogy tettem, ha Nyertes Zsuzsi nem dúdolja a fülembe a dallamot. Gyerekkoromban az énekkarban kiderült, hogy fél hangokat csúszkál a hangom, a főiskolán mégis nekem volt a legnagyobb sikerem, amikor a vizsgán egy sanzont énekeltem, szemben az osztálytársaimmal, akik operát énekeltek” – tette hozzá Koncz Gábor.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Költöztetőnek állt Molnár Gusztáv: Kifejezetten fizikai munkát szerettem volna csinálni
Vágyott arra az érzésre, amikor este úgy dől be az ágyba, hogy csinált valamit. Korábban kertészeti munkákat is vállalt volna.

Link másolása

Mióta tavaly augusztusban visszatért az elvonóról, ahol megküzdött súlyos alkoholfüggőségével, Molnár Gusztáv élete megváltozott.

A 37 éves színész amellett, hogy több darabban is szerepel Kassán, úgy érezte, hogy valami hiányzik az életéből.

„Alapvetően vannak művészi kihívások az életemben, újra van színház, viszont szabadúszó vagyok. Szükségem van valamilyen fajta állandóságra az életemben, ezért egy Facebook-csoportban elkezdtem munkák után nézelődni. Kifejezetten fizikai munkát szerettem volna csinálni! Azt éreztem, hogy vágyom arra az érzésre, amikor este úgy dőlök be az ágyba, hogy csináltam valamit.”

– számolt be a Borsnak Molnár, aki április utolsó hetében már munkát is vállalt az egyik fővárosi költöztetőcégnél.

A színész korábban azon is gondolkozott, hogy kertészeti munkát keres.

„Komlón, az elvonón is volt egy kert, amit rendszeresen én gondoztam. Kertészkedtem, sőt kaszáltam is, ami nagyon jó hatással volt rám, megnyugtatott. Ezért találtam ki, hogy áprilistól szívesen vállalok kerti munkákat. Természetesen nem a színház helyett, hiszen színész vagyok, a színpad az életem, de rájöttem arra, hogy több lábon kell állni. Terveim szerint beírok majd néhány Facebook-csoportba, hogy bárkinek a kertjét szívesen rendbe teszem, így mindenki jól jár. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle” – mesélte márciusban a Borsnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk