HÍREK
A Rovatból

Kamu volt Bakács éhségsztrájkja, azt is elmondta, miért csinálta

Most nagyon sokan meg fognak haragudni rám, törölnek, gyalázni fognak, de nem baj, nem bánom, s abban bízom, megértitek, miért csináltam ezt - írta.

Link másolása

Mi is megírtuk, hogy Bakács Tibor hétfőtől éhségsztrájkba kezd a Parlament előtt, amíg nem változtatják meg a végrehajtási törvényt. Az újságíró, kritikus szerint ugyanis elfogadhatatlan a végrehajtók mohósága és erkölcstelensége.

„Nem fogok sem enni, sem inni addig, amíg nem változtatják meg a bírósági végrehajtási törvényt, mert erkölcstelen, aránytalan, precedens nélküli a magyar jogtörténetben, ha nem, akkor meghalok, s mondom nektek boldogan, mert ez már nem élet, hanem lélekölő nyomorúság” – ezt írta a korábbi Facebook-posztjában.

Most azonban kijelentette, hogy soha nem is akart éhségsztrájkba kezdeni, csak pénzt akart gyűjteni egy rákos ismerőse számára.

Ezt írta az új posztban:

Most nagyon sokan meg fognak haragudni rám, törölnek, gyalázni fognak, de nem baj, nem bánom, s abban bízom, megértitek, miért csináltam ezt

– kezdi új posztját Bakács Tibor.

„Hétfőn nem fogok éhségsztrájkolni. Miért?

1) Melodráma: amint megjelent a poszt, szinte mindenki nekem esett. Ennek semmi értelme, a magyar társadalom empátiahiányos, ki nem szarja le a szegényeket, mindegy, hogy te vagy más. A fiaim meg kétségbeesnek, ha velem valami baj történik, ki mutat nekik utat apaként. Kaptam különböző szintű fenyegetéseket is, de ez azért nem érdekes, mert valamitől hiányzik belőlem a félelem.

2) Octopus gerillamarketing: a gerillamarketing lényege, hogy nem költesz egy fillért sem a marketingre, ezt mások, főleg a média fizeti ki. Ez után a poszt után még jobban fog gyűlölni a média (RTL, Index, 444 STB...), ezt azért nem bánom, mert ők sem voltak kegyelmesek velem, amikor loptam. Nem voltak empatikusak, inkább kárörvendőek, mondhatnám, eljött a bosszú ideje.

Intermezzo: Eszembe jutott, hogy hónapok óta azért darál a végrehajtás, mert bosszút akarnak rajtam állni. Egyszer K. Tamással dolgoztam a Tóniék ellen Erdélyben, Borboly Csaba azóta is a hatalomban van, és szarrá vertük őket. A Tóni tehetséges, magányos, és okos, de ha a tényeket nézzük, nem jobb nálam, talán ezért? Vagy Simicska? Vagy egy megcsalt férj? Fogalmam sincs, de nagyon unom, amit velem csinálnak.

A polipszerű marketingnél egymásba kapcsolódnak a csúsztatások. Fontos a valóságalap – valóban levettek kb. 900 ezer forinttal négy buszjegy miatt, valóban nem élek nagyvonalú életet, minden forintnak megvan a helye. Valóban felháborító a bírósági végrehajtás. Egyszer egy ügyész azt mondta nekem, hogy Tibor, az a kérdés, hogy jutott a bírósági végrehajtás oda, hogy a szervezett bűnözés szedi be nekik a pénzt. Nem Schadl György a kérdés, hanem hogy alakulhatott ez ki?

A stratégiám az volt, Sun Ce a mesterem, hogy egy elterelő támadással kezdem, mindenki arra figyeljen, míg én a kertek alatt belopózom. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a szereplő higgyen a szerepében, mert akkor nem tűnik hazugságnak. Ha hinnék abban, hogy az éhségsztrájkom miatt lenne egyetlen parlamenti képviselő is, aki felemeli a seggét azért, hogy javaslat formájában megpróbálok segíteni a szegényeken, akiket folyamatosan, országszinten kaszál egy extraprofithajtó maffia, akkor megtenném, de nem hiszek sem Ungár Péterben, sem Gyurcsányban stb.

Ha nem hiszek ebben, akkor mégis miért csinálom mindezt, tudván, hogy egyszer lebukok, mint szalámi az elektronikus kapuban.

3) Az ima

Most úgy tűnik, hogy eltérek a témától, de nem, sőt. Írtam már nektek, hogy három emberért imádkozom. Putyin dögöljön meg, egy másik ember lelke fogja fel Isten gondviselését és szeretetét, a harmadik ember rákos, fiatal, és felesége van, közben a halál kocogtatja az ablaküveget.

Sajnos, roppant kicsiny és bizonytalan a hitem, de sokat tanultam, s arra gondoltam, hogy Isten nem fog meghallgatni – de lehet, hogy tévedek ez ügyben is –, akkor nemcsak én fogok jól járni, hanem Pisti is, halleluja. Pascal ezt úgy mondaná, hogy 50%, hogy nincs Isten, de emiatt érdemes abban hinni, hogy mégis létezik.

Mindennap kb. egy órán át csinálom, malomima, nem az értelmére gondolok, hanem tekerem a malmot, Ignatió atya módszere, azt látom, hogy nekem biztos jót tesz.

4) A valódi cél

Ha a közösségi térben, ami pusztán indulatú töltésű, s arra szolgál, hogy a tömegeket manipulálja – nekem sem megy nehezen, közlöm, hogy kész vagyok a halálra – akik ismernek, tudják, hogy igaz –, elindítom a kommandósaimat, hogy megszerezzék a szükséges pénzt. Nem nagy összeg, 12 000 000 forint, ennyi az a gyógyszer, amire a kollégámnak szüksége van. Meg kell köszönnöm azoknak, akik már utaltak, de két nap alatt még nem jött össze.

Ezért újra ideírom a számlaszámát, Kiskartali István: 10403057 8676 8154 7869 1013

(Arra gondoltam, hogy nemcsak imával vagyok képes segíteni rajta, hanem gerillamarketinggel is, s ha összejön az összeg, az dobja rám az első követ... Egy ember életét megmenteni, a világot megmenteni... vagyis ha nem jön össze a pénz, törni fogom a fejem, hisz most már ez nekem életcélom. Jó, Isten azért adta nekünk a tudományos gondolkodást, hogy legyen gyógyszerünk, de mennyire egyszerű lenne, ha csodát tenne. Mindig veszekszem vele.)

A kitaszítottságot megszoktam, a mindennapi kenyérért imádkozom, de nagyon elkeserít, hogy nincs a parlamentben egyetlen képviselő sem, aki tenne valamit. Ha megcsináltam volna a sztrájkot, abban bíztam volna, hogy odajön Menzer Tamás, és ígéretet tesz, hisz ez nem politikai kérdés, nemcsak a bíróság, hanem a BKK is, pár hónappal ezelőtt Karácsony Gergő lapot kért a gyalázatra, ma már 25 ezer Ft-nál kezdődik a büntetés, így a végrehajtás tovább emelte a profit szintjét.

Volt a Tilos Rádióban egy műsorom 25 éven át, az volt a szlogenje, péntek van, megöltük az Istent. Ma vasárnap van, s hiszek bennetek, hogy küldtök még egy kicsi pénzt a Pistinek” – írja Bakács a nem rövid posztban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
Kiderült, hogy Magyar Péter hol kezdi országjáró körútját
„Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk” - írta a posztban Magyar.

Link másolása

A TISZA párt alelnöke berúgja a kampányt vidéken is, országjáró körútra indul április közepén. Magyar Péter egy Facebook-posztban jelentette be, hogy Békésben indítja a körutat, és azt is elmondta, hol folytatják az országjárást.

"Az országjáró körutat Békés megyében kezdjük április 15. és 17. között. Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk.

Április 18-án Pest megyei és budapesti találkozásokkal folytatjuk. Az április 20-i hetet pedig Baranya megyében kezdjük.

Mindenkit várunk szeretettel, beszélgessünk a hazánk és Európa jövőjéről, a megoldandó problémákról és az új Magyarországról."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Videókon, ahogy az iráni drónok és rakéták elérték Izraelt
Az izraeli hadsereg szerint csak egyetlen rakéta érte el a célját. A többit sikerült megsemmisíteni még a levegőben.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 14.


Link másolása

Órákkal azután, hogy Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát lőtt ki Izraelra, máris tele vannak a közösségi oldalak videókkal a támadásról.

Az izraeli hadsereg (IDF) közlése szerint a légtérbe érkező eszközök 99,99 százalékát megsemmisítették, mindössze egyetlen rakéta ért célba egy katonai bázis területén.

Az IDF a légtérbe érkező rakétákról videót is közölt az X-en:

De posztoltak videót arról is, ahogy a légtér megvédése után visszatérnek a bázisra F-35-öseik:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Válaszcsapás jöhet Izraeltől – akár iráni területet is érhet támadás az éjjeli akciójuk miatt
Az Irán támogatta Hezbollah libanoni terrorszervezet és a jemeni húszik rakétákkal és drónokkal támadták a zsidó állam területét. Az izraeli légierő gépei már meg is kezdték az állásaik bombázását.

Link másolása

Az Iránból támogatott libanoni síita Hezbollah terrorszervezet is rakétákat indított Izrael északi határvidéke ellen, de ezek nagyságrendje nem haladta meg jelentősen az elmúlt hónapok mértékét. Az izraeli légierő gépei több, a terrorszervezethez köthető célpontot is lebombáztak ma hajnalban.

A jemeni húszik is rakétákkal és drónokkal tüzelnek Izrael déli, vörös-tengeri kikötővárosa, Eilat felé.

Az izraeli légierő gépei több épületet is leromboltak Dzsaba községben, amelyek a Hezbollah elitegységéhez, az al-Hadzs Radvan erőkhöz tartoztak.

Halálos áldozatokról egyik esetben sincs hír egyelőre. Izraeli tisztviselők közben arról beszélnek, hogy Irán elleni megtorlás készül, ebben benne lehet, hogy akár a perzsa állam saját területét éri majd támadás.

Több száz drónnal és rakétákkal támadta Irán Izraelt éjjel. A támadóeszközök nem érték el Izraelt, mert a légvédelem az amerikai, a brit és a jordániai légierő segítségével megsemmisítette őket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Több száz drónnal és rakétákkal támadta Irán Izraelt éjjel
A támadóeszközök nem érték el Izraelt, mert a légvédelem az amerikai, a brit és a jordániai légierő segítségével megsemmisítette őket.

Link másolása

Több mint kétszáz drónt és több tucat cirkálórakétát indítottak Izrael irányába szombat éjjel Iránból. A támadásról először az izraeli 12-es televízió számolt be, és az izraeli hadsereg szóvivője, Daniel Hagari is megerősítette a hírt.

"Irán drónokat indított területéről Izrael területére" - közölte a katonai szóvivő. A pilóta nélküli légi eszközök több óra után érték el Izraelt.

"Fokozott készültségbe helyezték a Vaskupola légvédelmi rendszert, amely a légierő repülőgépeivel és a haditengerészet hajóival együtt védi az ország légterét. Az izraeli hadsereg figyeli az összes célpontot" - tette hozzá.

Az amerikai hadsereg nem sokkal később elkezdte elfogni az Iránból Izrael területére indított drónokat Szíria és Jordánia felett.

A 3-5 hullámban elindított kamikaze drónokat főként katonai célpontok ellen szánták. Néhány órával később kiderült, hogy a támadóeszközök nem érték el Izraelt. Az IDF szerint összesen több mint kétszáz iráni drónt és több tucat cirkálórakétát semmisített meg az izraeli légvédelem az amerikai, a brit és a jordániai légierő segítségével.

A támadóeszközök nagy részét még azelőtt lelőtték, hogy Izrael fölé értek volna.

Az izraeli hadsereg közlése szerint csak egy arabok lakta, és egy beduin településen okoztak sérüléseket a kilőtt eszközök lezuhanó törmelékei. Az utóbbi helyszínen egy tízéves kisfiú szenvedett súlyos sérüléseket.

"Arra kérjük a lakosságot, hogy figyeljenek a polgári védelem utasításaira és az IDF szóvivőjének hivatalos közleményeire, tartsák be azokat" - mondta.

Az izraeli közlekedési minisztérium bejelentette, hogy helyi idő szerint éjfél után fél órával lezárták Izrael légterét a belföldi és a nemzetközi járatok elől.

Iráni részről a támadást válasznak szánták Izrael szíriai akciójára, amikor Irán damaszkuszi konzulátusára mért precíziós légicsapást, és megölte az Iráni Forradalmi Gárda egyik magas rangú parancsnokát.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk