hirdetés

HÍREK

Ha jót szórakoztál a Lapos Föld elméletén, az Üreges Földet is imádni fogod

Az elmélet hívei szerint bolygónk belsejében egy rejtett világ található, belső nappal, földrészekkel, intelligens lényekkel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. július 13.

hirdetés

Jelenlegi ismereteink szerint a Föld alakja geoid, bolygónk belső szerkezete pedig három földövre tagolható: földkéreg, földköpeny, földmag.

A különböző, Földdel kapcsolatos egyéb elképzelések és összeesküvés-elméletek azonban a feje tetetére állítanak mindent, amit a különböző tudományos munkák eddig leírtak bolygónkról.

Ezek közé tartozik például az az elképzelés, amely szerint a Föld valójában lapos, illetve egy másik furcsa elmélet is,

amely szerint a Föld belül üreges.

Van, aki úgy tartja, hogy ez a Föld belső élettere, és olyan, mint számunkra a belső szerveink.

hirdetés

Korábban már foglalkoztunk a Lapos Földdel, ezúttal az Üreges Földnek, vagyis a Hollow Earth-nek jártunk utána.belso

Az Üreges Föld elméletének legújabb verziója szerint a Föld két dimenzióban létezik, a külsőben és a belsőben. Ezt egy videóban tették közzé néhány évvel ezelőtt.

"
Ha képzeletben kettészeljük a Földet, akkor felfedezzük az 5 dimenziós belső földet: a föld magját, a Belső Földet, a Déli nyitott pólust, az Északi nyitott pólust és a földkérget

- állítja a videó szövege. A nyitott pólust jégtakaró borítja. A Földben van egy belső Nap, és van belső mágneses mező is. Az elmélet úgy tartja, hogy a legújabb kutatások szerint a földrengések alkalmával bolygónk kérge úgy rezeg, mint egy harang, és ezt a tényt eltitkolják előlünk.

Az Üreges Földről szóló videóban szó szerint ezt írják:

"
A föld alatt végzett katonai, nukleáris teszt-kísérletek hatással voltak a Föld gömbhéjának a belső felszínére, és sok nehézséget okoztak a Belső Föld testvéreink számára.lejaratbelsofold1

Na és miért nem juthatunk le a Belső Földhöz csak úgy? Hát mert az USA és a CIA által le van zárva! A Lapos Föld elméletének hívei ehhez hasonlóan meg vannak győződve arról, hogy a titkolózó nagyhatalmak miatt nem jutunk el ahhoz a helyhez, ahol megbizonyosodhatunk Az Igazságról.

Az Üreges Föld elmélet hívei Richard Evelyn Byrd admirálisra hivatkoznak, és a naplójára, amely szerint a CIA lezárta az Antarktiszon a Belső Földre vezető alagutakat és barlangokat. A videóból azt is megtudhatjuk, hogy műholdak természetesen nem mutatnak meg mindent, a sarki műhold például éppen a lényeges területeket hagyja ki. Ebben is megegyeznek a Lapos Föld elméletének híveivel: a NASA hazudik, és eltitkolja az igazságot (na de melyiket, és kiét?) Ja, és a Google Earth képeket megszerkesztették! Ne higgy nekik!

VIDEÓ: Az Üreges Földről szóló rövidfilm

Sokan keresték már az elmúlt évszázadokban, illetve évezredekben az átjárót/lejárót a föld alatti világba, és a belső világ elmélete az írók fantáziáját is megmozgatta. Gondoljunk csak Jules Verne Utazás a Föld középpontja felé című regényére, és a könyv filmes feldolgozásaira.

És nem csak az írók fantáziája indult be, hanem többek között a hitleri Németországban a Führer néhány tanácsadója is rácuppant a témára.

Egy legenda úgy tartja, hogy nácik egy csoportja a Déli-sarkon megtalálta a lejáratot, és azon keresztül el is tűnt a világ szeme elől.

A történet szerint az egyik tengeralattjárójukról egy különös utazást követően levelet írtak az Üreges Földről, és terveket szőttek a Belső Föld gyarmatosítására. Mindezt "természetesen" az SS és a Harmadik Birodalom dicsőségére. Ezzel összhangban az az összeesküvés-elmélet is erősen tartja magát, amely szerint a Führer, vagyis Adolf Hitler nem halt meg, hanem a föld alatti világban élte túl a második világháborút.

A legenda alapja az, hogy a németek a harmincas évek végén valóban expedíciót indítottak az Antarktiszra, részben katonai céllal. Mindenesetre úgynevezett "bizonyítékokat" is időről időre közzé tesznek az Üreges Föld hívei, azt állítva, hogy a fotókon a nácik titkos kutatásainak térképe látható.PN_W_04antarktisz

Mivel az Üreges Föld elmélet belekeverte az ügybe Richard Evelyne Byrd admirálist, és az ő szájába adják az elmélet egyes kijelentéseit, róla is muszáj írni.

Byrd "előkerült titkos naplóját" előszeretettel idézik az Üreges Földdel kapcsolatban, és azt írják róla, hogy berepült 5000 kilométernyire a poláris nyíláson, és fantasztikus felfedezéseket tett. Később pedig, 1947-ben az USA által indított titkos küldetések során az Északi, majd a Déli Sark felett repült, és megtalálta a rejtett "másik világot".

"1947 februárjában egyszerűen nem repülhetett az Északi-sarkon, hiszen éppen ekkor tért vissza az Operation Highjump-ból, ami pedig a Föld másik „végén”, a Déli-sarkon folyt - írja a Humbug blog. "Az egyszeri olvasó könnyen átsiklik efelett, és ha utána is olvas, sokáig zavaros marad a kép előtte. Hogy miért? Byrd repült az Északi-sarkon 1926. május 9-én, és erről valóban megjelent egy napló először 1996-ban, majd 1999-ben a második kiadása. Viszont az a napló nem a neten olvasható napló. A neten terjedő változat eredetét nem lehet tudni, de mindenképpen hamis állításokat tartalmaz, és más művekből vesz át szó szerinti bekezdéseket. A készítőnek minden bizonnyal az volt a szándéka, hogy az üreges Föld elméletet (ami szintén megér majd egy bejegyzést valamikor), egy amerikai nemzeti hőssel bizonyítsa."

És mi van a Föld beljesében? A belső világot Aghartának hívják.

"
Hatalmas óceánokkal, és a mieinkhez hasonló tagolt kontinensekkel rendelkezik. Csupán annyi a különbség, hogy a szárazföld aránya jóval nagyobb, mint az óceánoké.

Az Újvilág blog Richard Byrd admirális állítólagos élményeire alapozva a következőket írja le Agarthával, a kapcsolatban: "Részt vett számos expedícióban az Északi-sarkra, ezek közül az egyik egy hivatalos állami támogatású program, az úgynevezett Magasugrás (Highjump) művelet volt. Ez egy Byrd admirális vezette amerikai haditengerészeti program, melynek elsődleges célja egy antarktiszi kutatóbázis létrehozása volt. Azt állítja, hogy egy repülő szerkezet fogadta, amikor először került kapcsolatba lényekkel, akik egy 'Agartha' nevű helyen éltek, ahogy sokak számára ismert. Az ott élők elmondták neki, hogy aggódnak a nukleáris fegyverek fejlesztése, és az egész bolygó általános jóléte miatt annak alapján, ahogy az emberiség hatással van minderre. Byrd admirális látszólag azt állította, mint sokan előtte, hogy az Északi- és a Déli-sark valójában kettő, a sok központba vezető nyílás közül. Azt is állította, hogy a belső Földnek egy központi napja van, ahogy azt Euler felvetette. Az elmélete az, hogy a Föld pólusai domborúak, ami azt jelenti, hogy a hajók és a repülőgépek képesek berepülni vagy beúszni a Föld belsejébe."belsofold3belsofold2

Az elmélet különféle változataiban egyébként dinoszauruszok, fantasztikus idegen lények, spirituálisan tiszta emberek vagy éppen a mienknél több dimenzióban élő társadalmak szerepelnek a Belső Föld lakóiként. Esetleg ide telepített árja németek. Vagy a vereség elől ide menekülő nácik...


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
HÍREK

Falus András: Kásler Miklós nem tudja, miről beszél

Az akadémikus szerint az onkológiai szűrések leállítása még annál is nagyobb bűntény, mint a tavaly tavaszi kórházi ágyak kiürítése.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 16.

hirdetés

Falus András keményen bírálta Kásler Miklóst, mert a miniszter leállította az onkológiai szűréseket. Az akadémikus a 168.hu KeljfelJancsi című műsorában arról beszélt, hogy ezzel az intézkedéssel nem növelhető az intenzív osztályok ellátása.

Kásler Miklós nem tudja miről beszél - mondta a professzor. Úgy vélte, hogy ez még annál is nagyobb bűntény, mint a tavaly tavaszi kórházi ágyak kiürítése.

Közölte, hogy ő sem járulna hozzá ahhoz, hogy a sajtó bemenjen a lélegeztetőgépek mellé, de az fontos lenne, hogy megnézzék, mi zajlik a kórházakban és arról tudósítsanak.

Szembesíteni kellene az embereket azzal, hogy fiatalokat ápolnak a covid-osztályokon, és közülük sokan nem gyógyulnak meg.

A kínai vakcináról azt közölte, hogy az

rendeleti úton lett engedélyezve nálunk. "Olyan, mint a hátrafelé nyilazó magyarok,

azaz az OGYÉI visszafele engedélyezte a vakcina használatát" - mondta az akadémikus.

Szerinte fontos lenne, hogy valós adatokkal, szakemberek beszéljenek a keleti oltóanyagról.

hirdetés
Közölni kéne, hogy hányan kapták már meg a Sinopharm-ot, és náluk milyen ellenanyag-szint alakult ki.

Ha nem történt ilyen vizsgálat, akkor meg kellene csinálni, mert nem igaz, hogy erre nincs pénz - vélte. A nyugati vakcinákat azért nem kell tesztelni, mert azt a Európai Gyógyszerügynökség intézte, engedélyezte.

Falus úgy nyilatkozott, hogy nem volt oltásellenes a DK azon felhívása, hogy a kínai vakcinával ne oltsanak, ott csak az időzítéssel voltak gondok - mondta. Úgy vélte, hogy az információk elhallgatása okozhat pánikot, nem pedig az adatok ismertetése - utalt arra, hogy Fiala János műsorvezető szerint a kormányzatnak vannak információi a vakcináról.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
HÍREK

A brüsszeli lakosok nem választhatnak az oltóanyagok közül, azt kapják, amit felajánlanak nekik

Megválaszthatják az oltás időpontját és a számukra legkönnyebben elérhető oltóközpontot, de az oltás fajtáját nem tüntetik fel az értesítésen.
MTI, fotó: Rosta Tibor - szmo.hu
2021. április 16.

hirdetés

A helyi sajtóban korábban közöltekkel ellentétben a brüsszeli régióban élőknek nincs lehetőségük választani a koronavírus elleni oltóanyagok közül - közölte a The Brussels Times című napilap.

A lap arról tájékoztatott, hogy a belga főváros lakosai közül azok,

akik megkapják az oltásra szóló értesítést, megválaszthatják a vakcináció időpontját és a számukra legkönnyebben elérhető oltóközpontot, azonban az értesítés nem tünteti fel a beadandó oltóanyag típusát.

Mindezt a belga egészségügyi hatóság is megerősítette pénteken.

A belgiumi oltási munkacsoport március közepén közölte, hogy a vakcinatípus is megjelenik az oltási meghívókon, mivel az AstraZeneca cég oltóanyagával kapcsolatban felmerült lehetséges mellékhatások többeket elbátortalanított a beoltástól. A munkacsoport akkor felhívta a figyelmet, hogy szeretnék elkerülni azt, hogy a lakosok "válogassanak" az oltóanyagok között.

Az országban háromféle vakcinát, a Moderna, az AstraZeneca és a Pfizer/BioNTech cég oltóanyagát használják. Az országban 5,92 százalékos az átoltottság.

hirdetés
Hollandiában a közegészségügyi hatóság a héten közölte, hogy az országban élőknek azt az oltóanyagot kell elfogadniuk, amelyet felajánlanak nekik, mindaddig, míg nem érkezik több dózis vakcina az országba.

Az országban az oltást igénylő állampolgároknak eddig 5,92 százalékát oltották be a koronavírus elleni vakcina mindkét adagjával.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Koronavírusban meghalt egy édesanya, aki éjjel-nappal ápolta beteg kislányát

Marika 0-24 órában gondozta a 7 éves Sárát, aki Canavan szindrómában szenved. A kislány most egyedül maradt az édesapjával, a család segítséget kér.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2021. április 16.

hirdetés

Elhunyt egy 39 éves székesfehérvári édesanya koronavírusban, aki 0-24 órában ápolta hétéves, magatehetetlen kislányát - számolt be az RTL Híradó. A kislány Canavan szindrómában szenved. Jelenleg a nagymamája is koronavírusos, kórházban ápolják.

Az anya barátnője, aki egyben kollégája és a család segítője is, megtörten nyilatkozott az RTL Híradónak.

"Amikor megtudtam, hogy meghalt Marika, konkrétan összezuhant a világ. Elsötétült minden. Én olyan őszintén megsirattam, és azóta is. Aznap éjszaka nem is bírtam aludni"

- mondta az RTL Híradónak az édesanya barátnője.

A 7 éves Sárának már korábban szerveztek gyűjtéseket, ugyanis a kislányhoz heti szinten többször is jártak fejlesztők és speciális tápszerekre van szüksége.

Sára nagymamája is koronavírusos, jelenleg is kórházban van, mélyaltatásban. A kislány édesapja most egyedül maradt Sárával, nem tud visszamenni dolgozni, így a család most segítséget kér.

hirdetés

Aki segíteni szeretne, megteheti ITT:

Geszti Béla Csaba

Unicredit Bank

109180010000012257930001

IBAN:HU41 1091 8001 00000122 5793 0001

SWIFT:BACXHUHB

Paypal: [email protected]

Megjegyzésbe: Adomány Geszti Sárának

VIDEÓ: Az RTL Híradó riportja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
HÍREK

A PDSZ szerint fenyegetik és megfélemlítik a pedagógusokat és a szülőket az iskolanyitás kapcsán

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének közleményében azt írják: elítélik „a szülők és a pedagógusok megfélemlítését és fenyegetését”. A PDSZ azt követeli a kormánytól, hogy ne nyissanak ki hétfőn az óvodák és iskolák.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2021. április 16.

hirdetés

Közleményt adott ki a a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, melyben azt írják:

"a PDSZ XXIV. Kongresszusa elítéli a szülők és a pedagógusok megfélemlítését és fenyegetését.

A közleményben továbbá követelik, hogy ne nyissanak ki hétfőn az óvodák és iskolák.

A PDSZ szerint azokat a pedagógusokat, akik a munka törvénykönyvére hivatkozva megtagadják a jelenléti munkavégzést, "az intézményvezetők és fenntartók rendre retorzióval fenyegetik, holott pontosan tudják, hogy az óvodákban és iskolákban az egészséges és biztonságos munkakörülmények az EMMI által kiadott intézkedési terv szerint sem biztosíthatók. Jogellenes lépésekre próbálják kényszeríteni őket, pl. táppénzre vonulásra, illetve azonnali hatályú, rendkívüli jogviszony-megszüntetéseket helyeznek kilátásba".

A PDSZ szerint "a pedagógusokat és a szülőket egyaránt fenyegetik a tanítási év meghosszabbításával", amennyiben a gyerekek nem jelennek meg az intézményekben április 19-től.

A szakszervezet azt írja, hogy ez az intézkedés jogellenes volna, arra viszont alkalmas, hogy többeket meghátrálásra késztessenek.

A szakszervezet szerint ugyanilyen "a 250 óra feletti mulasztásra hivatkozva a szülők és a tanulók fenyegetése az osztályozóvizsgával, illetve évfolyamismétléssel". Pedig a PDSZ szerint "a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 51. § (7) bekezdése szerint erre nincs szükség, ha a tanuló érdemjegyek alapján osztályozható. Ez intézményi döntés függvénye, nem pedig a fenntartó vagy miniszter hatásköre".

hirdetés
"A pedagógusokat lelki terrornak teszik ki, nevelőket, intézményvezetőket és szülőket ugrasztanak össze, ahelyett, hogy a kormány gondoskodna a gyermekükkel otthon lévőkről bérkompenzációval, a munkáltató támogatásával annak érdekében, hogy álláshelyek ne szűnjenek meg.

Jelenleg egyetlen dolog fontos az oktatásirányítás számára, hogy Orbán Viktornak demonstrálják: az intézmények nyitva lesznek, és abban gyermekek és közoktatási dolgozók tartózkodnak, akár az életük és egészségük veszélyeztetésével is" - fogalmaznak a közleményben.

Azt is hozzáteszik:

követelik, hogy "a járványügyi adatok és az egészségügy helyzete alapján történjenek a közoktatási intézményekkel kapcsolatos döntések".

Emellett azt is kérik, hogy a kormány hallgasson a PDSZ-re, az egészségügyben dolgozókra és a Magyar Orvosok Szakszervezetére:

"a korai intézménynyitással ne veszélyeztesse a beoltatlan gyermekek és szüleik, valamint a közoktatásban dolgozó munkavállalók életét és egészségét, akiknek a védettsége még messze nem alakult ki!"

- fogalmaznak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: