SZTÁRVILÁG

Félmilliós borravalót adott Tom Selleck egy étteremben, hogy segítsen a bajba jutott vállalkozásnak

Donnie Wahlberg tette közzé az esetet, a szerény Magnum ugyanis nem dicsekedett a nagylelkű támogatással.

Link másolása

Donnie Wahlberg Twitter-oldalán osztott meg egy történetet Tom Selleckről, méghozzá azért, mert roppant nagylelkűnek tartotta a társa cselekedetét. Az történt, hogy a színész New Yorkban volt egy étteremben, és a vacsora végeztével 2000 dollár borravalót, illetve inkább támogatást adott a számla mellé.

New Yorkban is működik ugyanis az a kihívás, hogy aki teheti, a kedvenc éttermeiben fizessen valamennyivel magasabb összeget, hogy a koronavírus miatt bajba jutó kisvállalkozások túlélhessék a járvány okozta bevéltelkiesésüket.

"Sosem említette nekem ezt, pedig három éttermi jelenetet is felvettünk közösen azóta, hogy megtörtént"

– mondta Wahlberg.

A színész ráadásul egy számlát is közzétett a posztban, amely bizonyítja, hogy Selleck tényleg ilyen nagylelkű volt.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Palácsik-Ráthonyi Tímea: Egy bántalmazó kapcsolatból szabadulva, egy idősebb férfihez menekülve nem voltam kész egy babára, aztán meg már késő volt
Palácsik Timi őszintén beszélt sikertelen anyasági kísérleteivel, és azt is elmesélte, hogy Andy Vajnával lombikprogramra is jelentkeztek.

Link másolása

A gyermekvállalás 40 éves kor feletti nehézségeiről is beszélt Insta-sztorijában Ráthonyi-Palácsik (korábban: Vajna) Tímea. A celeb egy barátnője babaváró buliján vett részt, és ott tépődtek fel a régi sebek Andy Vajna özvegyénél. Soraiból arra következtetni, hogy magát is okolja a hormoninjekciók és lobikprogramok sora ellenére sikertelen teherbeesési kísérletekért.

„Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Én már nem tudom, nekem valaha megadatik-e ebben az életben. Feladtam minden reményt” – írta Timi.

Timivel a 30-as éveiben nagyot fordult a világ. Volt párja, Damu Roland bántalmazta, abból a kapcsolatból menekült Andy Vajnához.

„Utólag mindig okosabb az ember, de egy bántalmazó kapcsolatból szabadulva, egy idősebb férfihez menekülve, nem voltam kész egy babára, aztán meg már késő volt, pedig 2019 februárjában be voltunk jelentkezve Andyvel lombikra.

És igen, gondoltam az örökbefogadásra, béranyára és petesejtdonorra is, de minden nagyon hosszú idő, és nekem ez nagyon fáj. Egy nőnek ezt nehéz feldolgoznia. Lehet, ebben az életben nekem már a megszületett gyerekek segítése a feladatom, nem az anyaság átélése. Mindenesetre az unokaöcséim szeretete nagyon sokat segít, és megpróbálok egyensúlyba kerülni. Már amennyire lehet” – tette hozzá.

via Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge szakítottak
Talán mégis sok volt a 21 év korkülönbség. Az esküvő ezúttal elmarad.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

A 24.hu írta meg, hogy az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Varga Miklós Joe és a nála 21 évvel fiatalabb Hrovatin Csenge idén akartak volna örök hűséget esküdni egymásnak.

Azonban ebből nem lesz semmi. A pár szakított, ahogy azt Miklós 24 órás Instagram-sztorijában megírta.

Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben!

A Survivor műsorvezetője csak annyival egészítette ezt ki: nem akar többet beszélni erről. Így titok marad, mi volt a szakítás oka. Pedig Joe korábban azr mondta, hogy két kudarcos házasság után végre érzi, Csenge az igazi.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Házasság első látásra: Petra lehúzta a WC-n a jegygyűrűjét
Végleg összeveszett Petra és Andris a TV2 esküvős valóságshow-jában. A feleség ezután egy látványos gesztussal búcsúzott a rövid házasságától.
FM. Kép: TV2 - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

Ideiglenes párcserék voltak a TV2 esküvős valóságshow-jában, ami után végleg összeveszett egymással a Házasság első látásra Petrája és Andrisa. A férfi a hétfői adásban már közölte is a párjával, szeretné, ha kipakolna a gardróbból, és soha többé nem akarja látni.

A történteket Petra is átbeszélte egy barátjával, és úgy tűnik: az érzés kölcsönös.

„Úgy gondolom, hogy a gyűrű a szimbóluma lesz annak, hogy én ezt a kapcsolatot lehúznám a WC-n. Szerintem húzzuk le!”

– mondta már a szakítás után Petra egy barátjának. Dani pedig így helyeselt:

„Andris, ez úton is üzenem, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit beszélsz!”

A TV2 videójában látható, amint Petra ezután valóban lehúzza jegygyűrűjét a WC-n:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Újra lesz Győzike Show, de egy másik televíziónál
Így azoknak is lehetőségük lesz megismerni a Gáspár család mindennapjait, akik 14 éve még nem éltek, vagy csak lemaradtak. Szeptembertől számíthatnak a fergeteges kalandokra.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

14 év után újraindul a Győzike Show. Ami viszont meglepetés, hogy nem az RTL-en, hanem a TV2-n lesz látható, és az sem eldöntött, hogy a családtagok közül kik lesznek láthatók a műsorban. Gáspár Győzőből igazi sztárt csinált az RTL annak idején.

Bár az RTL csak nyolc epizódot rendelt, végül 102 rész készült a sorozatból.

Nemcsak Győzike lett országos hírű, de felesége, Bea is, és két lányuk Evelin és Virág. A sorozatnak köszönhetően a család azóta is folyamatosan a média érdeklődésére tarthat számot. A sorozat 2005-2010-ig volt látható hetente az RTL-en. Az őjraindulással kapcsolatban a Blikk kereste Gáspár Győzőt, de ő nem szeretett volna nyilatkozni, azonban a TV2 megerősítette az értesüléseiket.

A csatorna egyik informátora szerint a TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, végül az őszi műsorrendbe kerül a képernyőre. Nyáron forgatnak majd, és terveik szerint néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort.

Győző és Bea már le is szerződött, de az, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd, még kérdéses.

Korábban Evelin nyilatkozott arról, hogy az előnyök mellett ugyanannyi hátránya is származott a szereplésekből. „Mindig azt szoktam mondani, ez a dolog kétoldalú, mint egy érme. Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt a felfogásom, mert a gyerekek kiközösítettek.” – mondta Evelin.

Győző felesége, Bea is elmondta már párszor, lelkileg mennyire megterhelő volt végigcsinálni a forgatásokat. Ő így fogalmazott: „Soha senki nem tudta, mi volt az igaz, mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni... Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató.

Hogy lesz-e az újrakezdésből is százon felüli epizód, majd meglátjuk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk