HÍREK
A Rovatból

Borkai arról, hányszor fizetett prostituáltnak: „Ez csak a feleségemre tartozik”

Szerinte ugyanolyan, ha valaki fizet egy szexuális szolgáltatásért, mintha virágot vesz valakinek, mert az is pénzbe kerül.

Link másolása

A Partizánnak adott interjújában Borkai Zsolt nem akarta elárulni, hogy hányszor fizetett prostituáltnak az élete során. A jachtos szexbotrányába belebukott korábbi győri polgármester szerint ez „mély magánügy”.

A győri városvezetésért jövőre újrainduló

Borkai Zsolttal Gulyás Márton beszélgetett múlt pénteken. Másnap azonban a politikus jelezte, hogy letiltja az interjút,

de a Partizán stábja úgy döntött, hogy kedden a teljes, hatórás beszélgetést közzéteszi vágatlanul.

Az interjú során Gulyás arra is rákérdezett az expolgármesternél, hogy hányszor fizetett prostituáltnak életében.

„Volt rá példa, régen. Azt hogy hányszor, nem tudom, de nem is akarok erre válaszolni, mert ez mély magánügy. Ez olyan kérdés, mint hogy a székletem hányszor ürül naponta”

- mondta Borkai. Szerinte ez a kérdés csak a feleségére tartozik, és ahogy fogalmazott: ilyen szintre nem akar lemenni.

Azt azért elárulta, hogy választott politikusként az ominózus jachtos buli volt az egyetlen alkalom, hogy fizetett a szexért.

Arra a kérdése, hogy egyetért azzal, hogy a prostitúció az emberkereskedelem egy sajátos fajtája, Borkai azt mondta: nem ért egyet vele.

„Ha én átmegyek egy másik hölgyhöz, viszek neki egy virágcsokrot - hiszen az is pénzbe került - és létesítek vele szexuális kapcsolatot. Mennyivel más, hogy pénzről beszélünk?” - fejtette ki Borkai.

Az egykori polgármester az interjúban elismerte, hogy Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója valóban felhívta, mielőtt jachtos felvételek nyilvánosságra kerültek.

Azt azonban nem tudta pontosan, hogy a Kubatov honnan tudott erről. Neki a pártigazgató annyit mondott, hogy van egy „belső újságíró”, aki informálta erről.

Erre Gulyás felvetette, hogy vannak olyan elképzelések: a botrány egy belső fideszes leszámolás eredménye volt. Borkai azt mondta, nem gondolkodik ilyen magyarázaton, szerinte ez az ellenzék érdeke volt, konkrétan a DK-t nevezte meg.

Abban azonban nem volt biztos, hogy a Fidesz „az odavezető úton mindent megtett annak érdekében, hogy ebből ne legyen ekkora balhé”.

Ezen a ponton a politikus láthatóan elérzékenyült, állítása szerint ugyanis ebbe a felvetésbe eddig bele sem gondolt.

„Ha erről az oldalról közelítjük meg, az mérhetetlen aljasság” - fogalmazott, majd egy rövid szünetet is kért.

Borkai a botrány kirobbanása után ugyan behúzta a polgármesterválasztást, később azonban lemondott. Mint mondta, simán végig is vitte volna a ciklust, de inkább lemondott, mert egyedül nem bírta a nyomást.

„Ha a Fidesz mondjuk mögöttem áll, akkor biztos végigcsinálom. Így nem tudtam, egyedül maradtam, körbenéztem, és azt láttam, egyedül maradtam, ez a helyzet. Abban a szituációban nem vállaltak fel.”

Arra szerinte továbbra sincs esély, hogy a Fidesz felvállalja őt, a kapcsolat teljesen megszűnt. Ahogy fogalmazott: „nem érzem, hogy ez a vonat még felvenne”. Az egykori polgármester 2019 óta háromszor próbált meg beszélni Orbán Viktorral a személyi titkárán keresztül. Azonban egyszer sem jutott el a kormányfőhöz, és nem is hívták vissza. Legutóbb pár hónapja kereste Orbánt, hogy tájékoztassa: 2024-ben újra indul Győr polgármesteri székéért.

A teljes, maratoni hosszúságú beszélgetést itt tudod megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Videó: így haladt át a kínai elnök óriási konvoja a városon
Hszi Csin-ping gépe szerda este landolt Ferihegyen. A kínai elnök péntekig lesz Budapesten, addig több helyen is lesznek majd forgalom korlátozások.

Link másolása

Megérkezett a kínai elnök Budapestre, Hszi Csin-ping gépe szerda este landolt Ferihegyen.

A delegáció ezután útnak indult a városba, mi pedig a Könyves Kálmán körúton csíptük el a hatalmas konvojt, amit rendőrautók kísértek. A konvoj méretét talán jól mutatja, hogy

közel egy percbe telt, mire az összes jármű elhaladt a kameránk előtt.

@szeretlekmagyarorszag.hu

♬ eredeti hang - Szeretlek Magyarország.hu

Hszi Csin-ping péntekig lesz a magyar fővárosban, addig több helyen lesznek forgalomkorlátozások Budapesten. A kínai elnök találkozik Orbán Viktorral és Sulyok Tamás államfővel is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Orbán Viktor, Lévai Anikó és népviseletbe öltözött gyerekek várták a kínai elnököt a repülőtéren – fotók
Hszi Csin-ping gépe szerda este landolt Ferihegyen, ahol ősi szokás szerint kenyérrel és sóval kínálták.

Link másolása

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A repülőgépnél magyar népviseletbe öltözött gyerekek köszöntötték az elnöki házaspárt, ősi szokás szerint kenyérrel és sóval kínálták őket,

majd a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium diákjai üdvözölték a vendégeket. Egy rövid kulturális műsorra is sor került a Csillagszemű Táncegyüttes előadásában.

A kínai államfő péntekig tartózkodik Magyarországon állami látogatáson, a diplomáciai kapcsolataink felvételének 75. évfordulóján.

via MTI


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Óriási kínai zászló a Karmelitán – Orbán Viktor videóban mutatta meg, hogyan készülnek Hszi Csin-ping fogadására
A rövid felvételen látható, hogyan készítik fel az épületet a kínai elnök fogadására. Orbán azt írta: készen állunk!

Link másolása

Szerda délután egy videót tett közzé Orbán Viktor a Facebook-odlalán arról, hogyan készülnek a kínai elnök fogadására a Karmelitában.

A felvételen látható, ahogy a szakemberek előkészítik az épületet Hszi Csin-ping fogadására, és hatalmas kínai, illetve magyar zászlókat függesztenek ki a Karmelitában.

Orbán Viktor a videó mellé azt írta:

„Magyar-kínai csúcs. Készen állunk!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
Videó: Megérkezett a kínai elnök Budapestre, így fogadták Hszi Csin-pinget a repülőtéren
A gépe szerda este landolt Ferihegyen, Szijjártó Péter élőben közvetítette.

Link másolása

Megérkezett a kínai elnök Budapestre, Hszi Csin-ping repülőgépe szerda este landolt Ferihegyen.

A landolás pillanatairól és a kínai delegáció fogadásáról Szijjártó Péter töltött fel egy videót a Facebook-oldalára. A videóhoz a magyar külügyminiszter csak annyit írt:

„Hszi Csin-ping kínai elnök érkezik”


Link másolása
KÖVESS MINKET: