FELFEDEZŐ
A Rovatból

Baki a Szerencsekerékben: előre lehetett tudni, mi fog történni a döntőben

A műsor egyik ajánlójában már lelőtték, hogy mi lesz a döntőbe került játékos nyereménye.


A TV2 nagysikerű vetélkedője, a Szerencsekerék egyik ajánló videójában előre lelőtték a péntek esti adás végét, vagyis hogy mit fog nyerni a döntőben a játékos. Ezt pedig a nézők is kiszúrták - írta meg a Promotions.hu

A csatornán már egy ideje látható az az ajánló, amiben arra hívják fel a figyelmet, hogy ismét lehet jelentkezni a játékba. Ebbe bekerült az a pillanat is, amikor a jelenlegi évad egyik adásában Kasza Tibi elmondja, hogy a döntőbe került játékos megnyerte az autót, persze úgy, hogy nem látszódik a személy.

A szemfülesek pedig viszont a szerencselány, Sydney van den Bosch ruhája alapján rájöhettek, hogy ez a péntek este leadott részben fog megtörténni.

Itt lehet megnézni a reklámot:

Itt pedig vissza lehet nézni Reni győzelmének pillanatait:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Lengyel Tamás: A 100%-os Fidesz győzelmen kívül sajnos minden más eredmény 3. világháborút jelent
Lengyel Tamás, azaz „Magyar Csongor” senkit sem kímélt a Kormányinfó+ új részében. A színész új plakátot is ígért azoknak, akik a Fideszre szavaznának, de a háborút is szeretik.
FM. Kép: Tiktok - szmo.hu
2024. június 03.



Lengyel Tamás ismét hozza a tőle megszokott formát a Kormányinfó+ hétfői részében, ahol Magyar Csongor szerepében Deutsch Tamásnak és Magyar Péternek is odaszúrt. Beszélt Mészáros Lőrinc meggazdagodásáról, de az EP-választási kampány is szóba került.

Azok kedvéért, akik nagyon szeretnének a Fideszre szavazni, de a háborút is szeretik, kirakunk majd stop béke plakátokat is

– hangzott el a műsorban, ahol Magyar Csongor egyúttal azt is megállapította: a 100 százalékos fideszes választási győzelmen kívül minden más eredmény 3. világháborút jelent.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
Pottyondy Edina: Orbán pont olyan kattant és zavaros, mint a táncos békehorror-népszínmű
A Békemeneten bemutatott szürreális Vidnyánszky-előadás és az Orbán-beszéd mellett Pottyondy Edina legújabb videójában szóba kerül az is, milyen mesés osztalékokat vettek ki a politikusok és rokonaik a cégeikből 2023-ban.


A népszerű youtuber eheti videójában kormányközeli szereplők mesés osztalékait sorolja fel: Várkonyi Andrea 800 milliót, Ungár Péter 5 milliárdot, anyja, Schmidt Mária 21 milliárdot, Szentkirályi Alexandra férje, a honvédelmi miniszter 1 milliárdot, Szijjártó-Nagy Szilvia pedig 525 millió forintot vett ki a cégéből osztalékként 2023-ban, amit a videós úgy kommentált, hogy

Sylvija Szijjártova úgy hasít a biznisz világában, mint az orosz békerakéták Ukrajna légterében.

„Amikor a háborús infláció és a szankciók odacsaptak a magyar gazdaságnak, Peti miniszter felesége a fizuján felül 525 millió forint osztalékot vett ki a cégéből. 525 millió és még egy honlapjuk sincs. El nem tudom képzelni, milyen üzleti sikerek várnának erre a családra, ha valaki végre bemutatná nekik az internetet” - mondta Pottyondy.

Az osztalékokon kívül szó esett még arról, hogy a külügyminisztert nem érdekli az orosz hackertámadás, de a szombati Békemenet is górcső alá került, Vidnyánszky Attila szürreális színdarabjával és Orbán Viktor beszédével együtt.

Videó címe

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Bányai Judit jelentkezett Vidnyánszky Attila helyére Orbán Viktornál: háborúellenes színdarab 30 másodpercben
A hétvégi Békemeneten előadott szürreális színdarabot parodizálta az ismert youtuber.


„Nem akarunk háborút!” – ismételgeti a Nemakarokbeleszólni című YouTube-csatornáról ismert Bányai Judit Instagram-videójában, a békemenetes minielőadás paródiájaként, amiben ugyanezt hajtogatták kisiskolás gyerekek.

A Vidnyányszky Attila által rendezett eredeti performanszban egy családapát besoroznak a háborúba, ami ellen a gyerekek tiltakoznak, a felesége pedig össze akarja törni a puskáját. Az egyik kislány ekkor rászól: „Édesanyám, azt ne! Az kell, hogy ha a hazát kell megvédeni!”.

Bányai a videója mellé azt írta Orbán Viktornak címezve, hogy

„legközelebb hívhattok engem is, Papa. Valszeg olcsóbban összehozom a show-t mint a Vidnyánszky”.

A kedden délelőtt közzétette paródiát már több mint 7000 lájkolták.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Elképzelhetetlenül gyorsan sikerült a Rubik-kockát kirakni, és nem is akárkinek
Mindössze 0,305 másodperc alatt kirakta a Rubik-kockát a japán Mitsubishi kifejezetten erre a célra tervezett robotja, a TOKUI.


Ezzel a teljesítménnyel a robotok Rubik-rekordját korábban tartó amerikai MIT alkotása is a múlté lett, amely 2018-ban 0,38 másodperc alatt oldotta meg a feladványt – írja a New York Post.

Hogy mennyire gyors ez az eredmény? Körülbelül tízszer gyorsabb, mint az emberi világrekord! Max Park, a jelenlegi csúcstartó, 2023-ban 3,13 másodperc alatt rakta ki a Rubik-kockát. A japán mérnökök elmondása szerint a rekorddöntés nem volt egyszerű, de remekül szórakoztak, miközben egyre gyorsabbá tették a robotot.

A projekt során kiderült, hogy az újonnan beszerzett motor túl gyors volt, így az első próbálkozás alkalmával a kocka egyszerűen beragadt a túlzott sebesség miatt. A rekord megdöntéséről készült videót különböző lassításokban itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk