HÍREK

Adele a volt férjéről: „Simon valószínűleg megmentette az életemet”

A Los Angelesben élő brit énekesnő őszintén vallott Oprah Winfreynek a válásáról, a gyermekéről, apja haláláról és arról, mit akar elmondani a fiának, Angelónak a 30 című új albummal.

Link másolása

Szombatról vasárnapra virradóan láthattuk az RTL Klubon Opreh Winfrey interjúját korunk talán legnépszerűbb brit énekesnőjével.

Oprah Winfrey idén már készített egy interjút, amit sokáig emlegetni fognak. Tavasszal Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t ültette le a kertjében. Most pedig Adele-t, aki One Night Only címen exkluzív koncertet adott a Los Angeles-i Griffith Observatory parkjában, ami többek között azért is rendhagyó, mert mint megtudtuk, a kisfia most látta Adele-t először élőben énekelni. A tévében látható műsorban a beszélgetés a koncert részleteivel váltakozott két órán keresztül.

Adele sok szempontból nem tipikus sztár. A rajongói többek között természetes kisugárzása, viselkedése miatt szeretik. Nem az az énekesnő, aki bármit megtenne, csak hogy bekerüljön a hírekbe, nem ad túl sűrűn interjút, és

képes akár évekre visszahúzódni, hogy aztán egy új albummal ismét a top listák élére kerüljön.

Az elmúlt időszak hírei elsősorban nem a művészetéről szóltak. A rajongók (és ellendrukkerek) leginkább a válásán és a súlyán szeretnek csámcsogni, és Oprah természetesen nem lenne Oprah, ha ezekre nem kérdezne rá, de a fő apropó mégiscsak Adele új albuma, a 30.

Adele az elmúlt két év alatt 45 kilót fogyott, de mint elmondta, ez valójában nem a súlyáról szólt. Tinédzser kora óta problémája van a hátával. Ezért időnként edzeni jár.

A válása után rendkívül sokat szorongott, de azt vette észre magán, hogy edzés közben a szorongás elmúlik, talán azért is, mert az edzője mellett biztonságban érezte magát.

Ez a lelki ok, amiért a korábbiaknál sokkal sűrűbben kezdett edzésre járni, aminek persze a mellékhatása az, hogy lefogyott. De mint mondta, ő mindig is elfogadta a testét. Ahhoz is hozzászokott, hogy a közvélemény tárgyiasítja és sokat beszél róla.

Régen is a testpozitivitás híve voltam, ahogyan most is. De nem az én feladatom, hogy elfogadtassam másokkal a saját testüket. Sajnálom, hogy valaki a fogyásom miatt érzi rosszabbul magát a bőrében, de nekem nem dolgom erre figyelni.

Adele egyébként a legjobb formájában 70 kilós súlyokat emelt, ami nem rossz teljesítmény.

A válását kudarcként élte meg. Nagyon sokáig hitt a hagyományos családmodellben, már csak azért is, mert ő nem abban nőtt fel. És amikor végül a válás mellett döntött, nagyon csalódott volt, főleg a kisfia, Angelo miatt.

„Akkor hívhatjuk válási albumnak?” – kérdezte Oprah az új lemezre utalva.

„Azt hiszem, magamtól válok el benne” – jött Adele meglepő válasza.

Őszintén beszélt az ivással kapcsolatos problémáiról is. A válás során tette le a poharat.

„Abbahagytam az ivást. Nagyszerű módszer arra, hogy megismerd önmagad, ha csak vizet iszol és józan vagy.”

A válás ellenére Adele nagyon szépen beszélt volt férjéről, Simonról:

„Simon valószínűleg megmentette az életemet!”

Egy olyan időszakban találtak egymásra, amikor Adele minden szempontból elveszett volt kicsit, rombolta önmagát. Könnyen lecsúszhatott volna.

Simon viszont biztonságot, stabilitást adott neki, és még most is rábízná az életét.

„Őt és Angelót az angyalok küldték nekem.”

Fiának, Angelónak is elmondta, hogy még mindig nagyon szereti az apját, csak már nem szerelmes bele. De a mai napig barátok maradtak, sőt, egymással szemben laknak.

Miután szóba került a kisfia, Adele elmondta, hogy a 30 album tulajdonképpen neki szól Adele-ről.

Ha nagyobb lesz, és meghallgatja, talán jobban megérti, hogy az anyja miért döntött úgy, ahogy.

Angelo egyébként még nem igazán fogja fel, hogy pontosan mekkora sztár az anyukája. Adele tudatosan figyelt is rá, hogy távol tartsa őt, amíg lehet a felhajtástól.

„Szeretnél még gyereket?” – szegezte neki Oprah a kérdést, mire az énekesnő azt felelte, nyitott rá, de nem dől össze a világ, ha Angelo lesz az egyetlen.

Amikor Oprah arra kérte Adele-t, mondja el, mi a legmélyebb sebe a múltból, amit felnőttként a kapcsolataival igyekszik gyógyítani, Adele gondolkodás nélkül az apja jelenlétének és erőfeszítésének a hiányát említette. Mint tudhatjuk, Adele még egészen kicsi volt, amikor édesapja elhagyta a családot.

Elmesélte, hogy apja hatására az a berögződése keletkezett, hogy senki felé sem támaszthat nagy elvárásokat, mert biztos, hogy csalódás lesz a vége.

Néhány évvel ezelőtt apjánál rákot diagnosztizáltak, pont azután, hogy Adele elvált. Emiatt felvették a kapcsolatot. Kiderült, Adele apja soha nem hallgatta meg lánya egyetlen számát sem a legelső, Hometown Gloryn kívül, mert túl fájdalmasnak érezte. Halála előtt Adele azért lejátszott neki néhány számot az új lemezről, beleértve azt a dalt is, melyben arról énekel, hogy mindössze egy vágya van, hogy szeretve legyen.

Az énekesnő elmondása szerint apja halála előtt sikerült kibékülniük, és eltűnt életéből a korábban tátongó űr.

Az, hogy végre megértette a gyerekkori sebeimet a dalon keresztül, nekem csodás érzés volt... Amikor meghalt, szó szerint mintha bezárult volna a seb, én pedig kinyíltam.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
Óriási fölénnyel nyerte Dr. Kulja András a Magyar Péter által meghirdetett szavazást, mégis csak az EP lista negyedik helyére kerül majd
Az egészségügyi tiktokert meg sem tudták szorítani a többiek, 39 ezernél is több szavazatot kapott. Az első tízben több nő van, mint férfi.

Link másolása

Dr. Kulja Andrásra szavaztak a legtöbben, így ő lehet az egyik EP-képviselőjelöltje Magyar Péter pártjának a június 9-i választáson. Az éppen Békés megyei országjáráson tartózkodó Magyar a Facebookon jelentette be, hogy lezárult a szavazás, amire két nap alatt 95 ezernél is több voks érkezett.

„A szavazataitok alapján összeállítjuk és rövidesen nyilvánosságra hozzuk az EP listánkat. Holnap délelőtt pedig megkezdjük az aláírásgyűjtést” – írja a posztban Magyar Péter.

A lista alapján az egészségügyi influenszerként közismert Kulja toronymagasan, 39 ezer szavazattal nyert, míg a tizedik helyhez már 2600 szavazat is elég volt. A listára összesen hat nő és négy férfi került fel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter pártjának színeiben indulna a Gyurcsány Ferencet játszó színész
Sás Péter eredetileg függetlenként indult volna a mezőhegyesi polgármesteri székért, de lehet, hogy inkább mégis a TISZA Pártot választja.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 19.


Link másolása

Erősen gondolkodik azon a független Sás Péter, hogy inkább Magyar Péter pártjának színeiben induljon a mezőhegyesi polgármester-választáson, írja a Telex. A színészt a legtöbben a 2013-as, szédületesen rossz Elment az öszöd című filmből ismerhetik, amiben Gyurcsány Ferencet alakította.

Sás Péter a Talpra Magyarok! Közösség alapítójának mezőhegyesi állomásán, a közönség soraiból kilépve élő adásban kérdezett Magyartól. Arról érdeklődött, az általa csak Lézer Jankónak becézett Lázár Jánost, aki állítása szerint a műemléknek számító ménesparancsnoki épületet rombolja (habár erre konkrét bizonyítékot nem hoz fel), hogyan lehetne számon kérni.

Magyar szerint számtalan ehhez hasonló esetet lehetne sorolni Budapesten és vidéken is, „annyi történik, hogy nem működik az állam”, kézi irányítással működnek a hivatalok. Egy kormányváltás után ezeket nem fogják tudni visszaépíteni, de a hivatalokat újra működésre tudják bírni, és „el tudjuk kerülni, hogy a propaganda, azt hiszem, a legolvasottabb online portál, az Index, olyan interjút készítsen Tiborcz Istvánnal, a nemzet vejével, amelyben nem arról kérdezik, hogy 36 évesen hogy 500 milliárd forintja, azon kívül, hogy tehetséges, amit kár lenne tagadni, hanem arról kérdezik, hogy valóban mit tesz a nemzeti örökség, az épített örökség védelméért.”

Magyar Péter és a színész beszélgetését a lenti videóban 29:23-tól lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Deutsch Tamás: Ki a f*sz az a Magyar Péter?
De azért vitázna vele, hisz erről már korábban is beszélt.

Link másolása

Erősen indította a kormányközeli Mandinernek adott interjúját Deutsch Tamás EP-képviselő, a Fidesz-KDNP EP-listájának vezetője:

„De most komolyan, »who the fuck is« Magyar Péter? Ennyi.”

Magyarul ez nagyjából annyit tesz, mint „ki a f*sz az a Magyar Péter”, ami minimum érdekes, mivel Deutsch megerősítette, hogy a pártok listaállítása, május harmadika után „minden háborúpárti és dollárbaloldali listavezetővel” kész vitázni.

Tovább árnyalja a képet, hogy a Deutsch Tamást indító kormánypártokhoz közel álló Megafon Központ

az elmúlt hónapban csak a Facebookon több mint 148 millió forintott költött hirdetésre, a pénz zöme pedig pont a Magyar Péterről szóló bejegyzésekre ment el.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


A Rovatból
Háromfős titkárságot igényelt lemondása után Novák Katalin
Lakást viszont egyelőre nem kért a volt köztársasági elnök.

Link másolása

Az Index megkeresésére az Országgyűlés Sajtóirodája közölte, hogy Novák Katalin volt köztársasági elnök a lemondása után lakás használatára nem nyújtott be kérelmet, de háromfős titkárságot fog alkalmazni.

A volt köztársasági elnökök életük végéig alkalmazhatják a titkárságot, továbbá

térítésmentes egészségügyi ellátás, lakás, autó, valamint az aktuális házelnök tiszteletdíjának 1,1-szerese illeti meg őket, amely jelenleg havi bruttó 4,5 millió forint.

A kegyelmi botrány után lemondott Novák a későbbiekben is bármikor igényelheti a korábban nem kért szolgáltatásokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET: