SZTÁRVILÁG
A Rovatból

A különc multimilliárdos tiktoker, Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő

Az ország 37. leggazdagabb embere egyáltalán nem bujkál vagy titkolja vagyonát, inkább videókban mutatja meg az életét és az utca népét szórakoztatja.

Link másolása

Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere lehet a TV2 Nagy Ő című sorozatának következő címszereplője – értesült a Blikk.

Jákobról a napokban mi is írtunk: ő a 100 leggazdagabb magyart tartalmazó lista azon tagja, aki egyáltalán nem bujkál a nyilvánosság elől: TikTok-videóit milliók nézik, időnként fiatalokat furikázik több mint 100 milliót érő Ferrarijával, és egyébként is előszeretettel mutatja meg értéktárgyait, sőt lakását is, aminek még címe sem titok.

Jákob elvált, három gyereke van: fia a vállalkozásaiban dolgozik, lányai még tanulnak. 42-44 milliárdra becsült vagyonával meglehetősen jó partinak számíthat a műsorban. Ahol most először nem egy sztár, hanem egy üzletember igyekszik párt találni magának.

„A szerkesztők már elkezdték a castingot [a női szereplők kiválasztására]. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit” – mondta el a Blikk egyik informátora.

„Ismerkedni könnyen lehet, de jól ismerkedni nehezen. Nehéz kiszúrni, hogy kit mi érdekel bennem. Van, akit a pénz, de van, akit én. Jó lenne néha, ha el tudnám titkolni a vagyonom, de ilyen csak a mesékben létezik. Én egy csomag vagyok, a vagyonommal együtt. Ha valaki nem tud erről, és később derül csak ki, megváltozik minden”

– mondta el korábban a Mokkában Jákob Zoltán.

„Mindennek a legeleje a beszélgetés, amiből nagyon sok minden kiderül. Meg szoktam kérdezni, mivel foglalkozik, és ha azt mondja, most semmivel, és csak gondolkodik azon, hogy milyen vállalkozásba kezdjen, az nem annyira jön be. Én azt szeretem, ha egy lány dolgozik” – tette hozzá.

Jákob Zoltánról még többet alábbi cikkünkben tudhatsz meg:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Hónapok óta csinálják”– Marics Petivel csalta vőlegényét a csinos énekesnő?
A vőlegény reagált a pletykákra. Binhkyt ráadásul nemrégiben eljegyezte párja, de a közös fotóikat már letörölte.

Link másolása


Pár nappal ezelőtt röppent fel a pletyka arról, hogy Marics Peti, a ValMar énekese ismét szerelmes.

A 28 éves zenészt az énekes Binhkyvel hozták hírbe, miután egy rajongó azt állítótta, együtt látta őket egy Bécshez közeli bevásárlóközponban – írja a Blikk.

Binhkyt ráadásul nemrégiben eljegyezte párja, de a közös fotóikat már letörölte, a pletykát pedig volt párja az Instagramon erősítette meg:

„Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják”

– írta.

@binhkyyy Háborgó mélység? Sajnos eléggé hallatszik a hangomon, hogy beteg voltam, de így is hatalmas élmény volt??♥️ #binhky #buraikrisztian #haborgomelyseg #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Binhky


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Emlékezzetek arra a mindig mosolygós, vidám, kacagó lányra, aki volt!” – Meghalt Kerényi Miklós Máté édesanyja
A színművész szerda hajnalban elhunyt édesanyját gyászolja. Arra kéri, hogy aki ismerte, hogy ha teheti, gyújtson egy gyertyát érte.

Link másolása

„Szeretném nektek elmondani, hogy Ági, Kerényi Ágnes, az Édesanyukánk, ma hajnalban 5 óra 5 perckor felült a hajnali nap első sugaraira, s itt hagyta a földi létet, végleg elaludt. Kérlek Titeket, akik ismertétek, szerettétek, hogy ha tehetitek, gyújtsatok egy gyertyát érte. Emlékezzetek arra a mindig mosolygós, vidám, kacagó lányra, aki volt!

Nagyon szerette az életet, a munkáját, a barátait, a családját, a gyermekeit, unokáit, s Lokit! Kérlek, őrizzétek meg az emlékezetetekben!”

– írta bejegyzésében a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Szerintem ettől sérültem nagyobbat” – szülei évekig nem mondták el Janklovics Péternek, hogy elváltak
Meg akarták védeni gyereküket.„Nyilván én ezt el akartam hinni nekik, mert ők a szüleim” - mondta.

Link másolása

Janklovics Péter Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túl című műsorban.

A beszélgetésben szó volt a humorista családjáról is:

„Három-négy éves voltam, amikor a szüleim elváltak, de a mi esetünkben egy nagyon furcsa helyzet állt elő, ugyanis meg akartak kímélni attól, hogy ők elválnak, ezért sok éven keresztül nem mondták el nekem.

Hat-hét-nyolc éven keresztül mind a ketten azt mondták, hogy apukám vidéken dolgozik. Persze fura volt, hogy oké, vidéken dolgozik, de miért nem alszik soha itthon? Nyilván én ezt el akartam hinni nekik, mert ők a szüleim”

– idézi Janklovicsot a Blikk.

A hazugságra később egy véletlen folytán jött rá:

„Anyám telefonon beszélt egy hivatalos szervvel, valamit reklamált, és megütötte a fülemet a szomszéd szobában, hogy azt mondja: igen, a volt férjemmel ez és ez volt. A hallottak után kérdőre vontam, mire azt felelte: »nem akartuk neked mondani, hogy ne sérülj«… Szerintem ettől sérültem nagyobbat” – mondta a humorista, aki mostanra már feldolgozta a hazugságot.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marics Peti cáfolja, hogy csalta vele vőlegényét a fiatal énekesnő
Egy rajongó fotózta le őket Bécs mellett, később pedig az énekesnő vőlegénye is megerősítette. Marics és Binhky nem érti, hogy miből robbant ki a botrány.

Link másolása

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Marics Petit, a ValMar énekesét Binhkyvel látták Bécsnél, miközben a fiatal énekesnőnek vőlegénye van.

A vőlegény az Instagramon azt írta, hogy „Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják”, de most váratlan fordulatot ért az ügy, mert

Marics Peti szintén az Instagramon kifejezte, hogy ő és Binhky is értetlenül áll a történtek előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk