HÍREK
A Rovatból

A Fidesz egy olyan jelöltet indít, aki korábban megütött egy diákot Pusztaszabolcson

Ő az, aki néhány éve elismerte, hogy fejbe vágott egy ötödikes diákot a naplóval egy iskolai konfliktusban. Az eset 2018-ban történt.

Link másolása

A Fidesz egy olyan jelöltet indít, aki korábban megütött egy diákot Pusztaszabolcson - írta meg az atv.hu.

Tüke László korábbi fideszes alpolgármester idén a polgármesteri címért indul.

Tüke volt az, aki jegyzőkönyvben erősítette meg 2018-ban, hogy a helyi József Attila Általános Iskola tanáraként egy iskolai konfliktus során egy ötödikes diákot naplóval fejbe vágott.

Az eset során Tükét az osztályához riasztották, ahol egy fiú és egy lány között alakult ki konfliktus. A jegyzőkönyv szerint Tüke László a terembe sietett, egy padot tolt a terem ajtaja elé, felugrott rá, kirántotta konnektorostul az iskolarádió hangszóróját, majd ordibálni kezdett a gyerekekkel, és fejbe vágta az egyiküket a naplóval.

A helyi tankerület vezetője megállapította, hogy „Tüke László pedagógus nem a tőle elvárható módon oldotta meg az osztályban kialakult konfliktus helyzetet. Azzal, hogy gyermeket a naplóval fejbe vágta, munkaköréből adódó kötelezettségét oly mértékben szegte meg, mely a felmentését is megalapozhatja”. Tüke végül írásbeli figyelmeztetést kapott, ma pedig ő az igazgatóhelyettes.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
Fotók: Így reagáltak Magyar Péter hívei a köztévében látható EP-választási vitán elhangzottakra
A tévés vitán 11 párt listavezetői fejthették ki gondolataikat a megadott témákról.

Link másolása

Csütörtök este 20 órától tart az EP-választás előtti élő vita közvetítése a köztévében. Az adást Magyar Péter híveinek egy része - a TISZA Párt alelnök felhívására - a Várkert Bazár előtt közösen nézheti.

A tévés vitán 11 párt listavezetői mondhatják el gondolataikat a megadott témákról.

A nézők pedig így reagáltak a hallottakra:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
A Rovatból
Deutsch és Magyar Péter egymásnak ugrott a tévévitán, de kapott Dobrev is
Deutsch beszólt Magyar Péternek is, aki szerint Orbán és Gyurcsány gyáván megfutott, és Dobrev Klárát és Deutsch Tamást küldték maguk helyett.

Link másolása

A háború és béke kérdéséről kell dönteni a választáson Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP listavezetője szerint, és azt mondta: „én kész vagyok”.

Azt mondta, Gyurcsány pártja a hazugságra épül, Magyar Péter pedig a feleségét a saját közös otthonukban hallgatta le, ezzel zsarolta, és politikai karriert csinált a felvétel nyilvánosságra hozatalával.

„Örülök, hogy itt lehetek, és örülök, hogy az egy hónapos Tisza Párt el tudta érni, hogy 14 év után legyen egy ilyen beszélgetés a köztévében”

– mondta Magyar Péter.

Arról beszélt, hogy Orbán és Gyurcsány gyáván megfutott, és Dobrev Klárát és Deutsch Tamást küldték maguk helyett. Szerinte Deutsch vett részt a legkevesebb szavazáson az elmúlt öt évben az Európai Parlamentben. Megígérte, hogy a TISZA-párt képviselői dolgozni fognak majd az EP-ben.

Dobrev Klára azt mondta, „ezen a csatornán nem sokszor hallották az igazságot: hogy Európa szégyenét úgy hívják, Orbán Viktor”. A DK kistavezetője szerint amikor fontos döntések készülnek az EU-ban, akkor Orbánt kiküldik a mosdóba, így nem fogja tudni elfoglalni Brüsszelt, de komolyn se veszik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
A kutyapártos Bruti ereszen csúszásról és kokainozó brüsszeli bürokratákról is beszélt a tévévitán
A Kutyapárt nevében a vitán résztvevő humorista szerint érdemes lenne megversenyeztetni az orosz hackereket, hogy ki tudja feltörni Dzsudzsák Balázs külügyminisztériumi email címét.

Link másolása

Mi nem vagyunk harci kutyák, szeretjük a békét - ezt Tóth Imre Bruti mondta a tévévitán. Az MKKP jelöltje beszélt az orosz hekkerek kapcsán a kiberbiztonság , és azt mondta, érdemes lenne megversenyeztetni őket, hogy ki tudja feltörni Dzsudzsák Balázs külügyminisztériumi email-címét.

A közmédia híradójában azt szokta hallani, hogy Európa legnagyobb ellensége Brüsszel, ezért érdemes lenne szerinte körbekeríteni kerítéssel.

Ereszen csúszásról és kokainozó brüsszeli bürokratákról is beszélt. Gyorsan hozzátette, Deutsch Tamás nem a bürokraták közé tartozik ebben a szövegösszefüggésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter: Kaptunk egy diktátumot, lehet, ha bemegyek, azt is megkapom, mit olvashatok fel
A TISZA Párt politikusa a köztévében élőben zajló EP-választási vita előtt elmondta, hogy összesen 7+1 percet kaptak a véleményük kifejtésére és másokra reagálásra.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. május 30.


Link másolása

Magyar Péter a Várkert Bazár előtt tartott beszédében elmondta, hogy megérkezése után próbált beszélni a közmédia vezetőjével, de még "bújkál" - mondta. Próbált valakivel beszélni, hogy megtudjon részleteket az esti élő vitáról, de nem sikerült tájékozódnia.

Annyit megtudott, hogy bejátszás nem lesz a vita előtt... A "vitát értsük mingig idézőjelben" - tette hozzá. Arról is beszélt, hogy őt még élőben nem merték behívni a köztévébe.

Hiába mondták el, hogy békések, de "nagyon félnek az urak" - mondta, hozzátéve, hogy ennyi rendőrt még nem láttak.

Arról is beszélt, hogy régóta nem volt vita a tévében, 14 éve hazudnak helyette - közölte. "Akkor is hazudnak, ha kérdeznek" - tette hozzá.

Majd emlékeztetett rá, hogy mikor a Tisza el kezdett áradni, akkor szerette volna megkérdezni Orbánt és Gyurcsányt, hogy hogyan sikerült az országot ebbe a helyzetbe hozni. De ők elfutottak és elküldték Deutsch Tamást és Dobrev Klárát. És bár nem akart a Fideszes politikussal együtt vitázni, de ha ez az ára, akkor elfogadja.

"Kaptunk most 7+1 percet", és egy diktátumot, amiben a köztévé vezetője leírta, hogy miről beszélhetnek. Éppen mondatokat nem írt, de lehet, hogy azt is meg fogja majd bent kapni, hogy olvashat fel a magyar köztelevízióban.

Majd felkérte a vezérigazgatót, hogy menjen ki a teraszra és nézzen a magyar emberek szemébe. Meg akarná kérdezni tőle, hogy hogyan tud tükörbe nézni. Hogy lehet 2024-ben, hogy a legnagyobb ellenzéki párt nem jut be a köztévébe. Miközben a híradókban rengeteget foglalkoznak a TISZA Párttal, és hamis dolgokat terjesztenek róluk.


Link másolása
KÖVESS MINKET: