FELFEDEZŐ

Videó: Túl hangos volt a szomszédban a szex, odalett a romantikus kiruccanás Prágában

A fitneszedző megmutatta, milyen hangok hallatszanak át hozzájuk.

Link másolása

Hazavágták egy influenszer romantikus prágai hétvégéjét, mert a szomszéd szobában irgalmatlanul hangosan szexeltek – írja az RTL.hu.

Az influenszer fitneszedző teljesen kiakadt, mert a romantikus kiruccanását a szomszéd szobából áthallatszó hangok tönkretették. Samantha Marina Dewhurst a falakon át is hallotta a pár nyögéseit és sikolyait.

Végül úgy döntött, hogy megmutatja mindezt a követőinek is.

A videó fölé azt írta:

"Amikor rájössz, hogy nem te vagy az egyetlen, aki romantikus kiruccanásra jött Prágába".

VIDEÓ: Az influenszer beszámolója

@samanthamartinadewhurst Next door aswell ?? #romanticgetaway #romanticholiday #couplecomedy #fyp #foryoupage #doingthedeed #hilarious #prague ♬ original sound - Samantha Martiná Dewhurst


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Ennyibe kerül lehozni egy holttestet a Mount Everestről
Az összeg attól függ, hogy milyen magasságból hozzák le, és mennyi munkaórát vesz ez igénybe.
Címlapkép: Pixabay - szmo.hu
2023. május 30.


Link másolása

Átszámítva akár 14 millió forintba is kerülhet egy holttestet lehozni a Mount Everestről. A Föld legmagasabb csúcsánál jelenleg is körülbelül 200 holttest van.

Mi is beszámoltunk róla, hogy

a családja kérésére Suhajda Szilárd holtteste mindenképpen a hegyen marad.

Amennyiben biztonságosan megközelíthető helyszínen van, akkor a mászó eszközeit fogják lehozni a hegyről, hogy pontosabb képet kapjanak a történtekről, illetve utolsó emlékként a családnak.

Egy ilyen döntésnek azonban nemcsak lelki okai lehetnek, hanem anyagi is. A Volgakstovo fehérorosz oldal számításai szerint ugyanis

egy holttest lehozása a hegyről 10.000 és 40.000 dollár, vagyis 3,5 millió és 14 millió forint körül mozog.

Az összeg attól függ, hogy milyen magasságból hozzák le, és mennyi munkaórát vesz igénybe ez a folyamat. Ezenkívül sérültnél a kórházba vagy a hazába történő továbbszállításhoz szükséges helikopter vagy repülőgép bérleti díja is beleszámíthat a számlába.

A sok kísérlet ellenére mindeddig csak egyetlen holttestet sikerült lehozni.

(Forrás: mandiner.hu, volgakstovo.ru)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A legdurvább akciófilmekbe illő balesetet rögzített egy rendőr testkamerája
Az amerikai rendőrök egy balesetnél helyszíneltek, amikor az egyik bámészkodó autós az egyik vontató rámpájára felhajtva ugratott egy hatalmasat.

Link másolása

Egy rendőr testkamerája rögzítette, ahogy egy bámészkodó amerikai sofőr véletlenül ráhajtott egy vontatókocsi rámpájára és egy hatalmasat ugratott.

A vontató és a rendőrök egy korábban történt balesethez vonultak ki a georgiai Lowndes megyében.

A felvételen az látszik, hogy a rendőr éppen lassan sétál vissza a járművéhez, amikor egyszer csak egy közeledő autót pillant meg, amely teljes gázzal felhajt a vontató rámpájára, majd a levegőben megpördül, mielőtt lezuhanna a földre.

Információk szerint az autóban többen is utaztak és szerencsére mindannyian túlélték a hollywoodi akciófilmekbe illó balesetet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Hitler kapott egy tollat a szeretőjétől, most 34 millió forintot is adhatnak érte egy árverésen
A tollat a náci diktátor Eva Brauntól kapta 52. születésnapjára 1941. április 20-án.
MTI - szmo.hu
2023. május 29.


Link másolása

Akár 80 ezer fontért (34 millió forint) is elkelhet Adolf Hitler szeretőjétől kapott ezüstözött tolla egy belfasti árverésen - közölte hétfőn a The Guardian brit napilap online kiadása.

A tollat a náci diktátor szeretőjétől, Eva Brauntól kapta 52. születésnapjára 1941. április 20-án.

Az íróeszközt eredetileg egy gyűjtő vásárolta 2002-ben szintén egy árverésen. A tollat egy német nyelvű felirat is díszíti, amely az Eva névvel ér véget, és az AH monogram is szerepel rajta.

A belfasti Bloomfield aukciósház június 6-i árverésén egyebek között licitálni lehet Hitler saját kézjegyével ellátott fényképére és Viktória brit királyné kézzel írott kegyelmi levelére is 1869-ből, amelyet árulásért elítélt ír felkelőknek állított ki.

Karl Bennett, az aukciósház ügyvezető igazgatója szerint a világ minden tájáról számítanak érdeklődőkre.

"Hitler személyes, gravírozott tollának jelentőségét az adja, hogy segít fényt deríteni a történelem egy rejtett szeletére, egyedülálló betekintést engedve Hitler személyes kapcsolataiba, amelyeket gondosan leplezett a nyilvánosság előtt"

- mondta.

"Hitler vonzerejének nagy részét a német nemzet atyjaként gondosan felépített személyisége adta diktatúrája során, aki elutasította a személyes viszonyt az országhoz fűződő hűség javára... Ez a szerelmi zálog, melyet születésnapjára kapott Evától egy személyes toll formájában segít lerántani a leplet Hitler megtévesztő nyilvános arculatáról" - hangsúlyozta Bennett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Egyszerűen kihúzta a fejét a krokodil szájából egy megtámadott búvár Ausztráliában
Először azt hitte a férfi, hogy egy cápa kapta be a fejét. Csak később jött rá, hogy egy sósvízi krokodil szemelte ki magának.

Link másolása

Egyszerűen szétnyitotta az állat állkapcsát egy ausztrál búvár, akinek bekapta a fejét egy krokodil, írja a CNN. Marcus McGowan éppen Queensland északi részénél a tengerben sznorkelezett, amikor egyszer csak észrevette, hogy egy jókora állkapocs szorítja a fejét.

A férfi először azt hitte, hogy egy cápa támadta meg, csak akkor döbbent rá, hogy egy krokodillal van dolga, amikor tapogatni kezdte az állatot.

„Épp csak annyira tudtam felfeszíteni az állkapcsát, hogy ki tudjam húzni a fejemet” - idézte fel a történteket a búvár. A krokodil ezután rögtön újra nekiesett, de sikerült a karjaival távol tartani magától. Eközben a férfit odaszállító hajón észlelték a kiabálást és gyorsan érte mentek.

Marcus McGowant előbb egy közeli szigetre, majd onnan mentőhelikopterrel a kórházba szállították. A férfi karja és feje és tele volt sérülésekkel.

„Egyszerűen rossz helyen voltam, rossz időben. Hálás vagyok, hogy én voltam az, és nem valamelyik gyerek vagy hölgy a csoportból” – mondta a fejen harapott búvár.

McGowan szerint a támadás olyan gyorsan történt, hogy nem tudta jobban szemügyre venni a krokodilt. Úgy véli, hogy egy fiatal, körülbelül két-három méteres példány nézhette ki magának. A sósvízi krokodilok akár hat méter hosszúra is megnőhetnek, súlyuk pedig elérheti az egy tonnát az ausztrál állatkert szerint.

Link másolása
KÖVESS MINKET: