FELFEDEZŐ

Össztűz zúdult az anyukára, aki visszavitte a kiskutyájukat, mert az 'tönkretette az életét'

Daily Mail - szmo.hu
2019. május 13.


Link másolása

Azzal kezdődött, hogy a párom - bár óriási állatbarátnak tartja magát - a törődés- és a munka-részt már kispórolta a kutyatartásból. Én keltem fel Blue-hoz éjjel kettőkor, hogy kiengedjem pisilni, aztán fél hatkor, mert úgy döntött, játszani akar. Pár nap alatt azon kaptam magam, hogy a kényelmes ágyamból átszorultam a kanapéra, mert a kutya csak ott maradt meg éjjel, a hasamon horkolva. Aztán már csak ő aludt a kanapén, én a földön.

Az éjjeli pisilés egy rémálom volt, ugyanis Blue eltűnt a kert bokrai között, én meg négykézláb kerestem. Volt olyan is, hogy az egész éjszakát átnyüszítette. A párom nyugodtan aludt, én egy hét után valóságos zombi voltam.

Aztán elkezdtem aggódni: féltem, hogy megmérgezik - a környékünkön volt néhány ilyen eset -, és legalább háromszor kötöttem ki vele az állatklinikán, mert kiszedte és szétrágta a cipőmből a talpbetétemet, és egy darab elakadt a belében. Csoda, hogy túlélte. Folyamatosan sík ideg voltam, a heti két munkanapomat - már csak annyit dolgozom, a többit otthonról - teljes lelkifurdalásban töltöttem, hogy Blue egyedül van otthon. A párom semmiben nem volt partner.

Három hét telt el így, és rájöttem: 60 évesen pontosan úgy érzem magam, mint a negyedik gyerekem születése után. A volt férjem semmit sem segített - az első háromnál se sokat, de azért egy kicsit többet -, fáradt voltam, kialvatlan, és az idegösszeroppanás szélén. Teljesen tönkrement az életem.

Döntöttem. Akármennyire is vágytam rá, nekem nem való kutya. Kölyökkutya pláne nem. Nagyon fájt a szívem, de felhívtam a barátnőmet, hogy vigye vissza Blue-t a tenyésztőhöz. A gyerekeim azóta "Szörnyellának" hívnak, a párom alig áll szóba velem - az persze nem zavarja őket, hogy egyszer nem vitték el sétálni, amíg itt volt, csináljak mindent én -, én pedig naponta sírva nézegetem a néhány fotót a telefonomban, ami Blue-ról készült.

De az az igazság, hogy ennyi idősen már úgy érzem: elég terhet cipeltem életemben, felneveltem négy gyereket, nagyon kevés segítségre számíthattam, nem tudok bevállalni már egy kiskutyát. Túl nagy teher már nekem, túl nagy felelősség. Be kellett látnom: ez nem való mindenkinek. Blue egyébként új gazdihoz került: egy farmon él az egyik testvérével, és állítólag nagyon boldog. Én pedig magamhoz vettem egy cicát. Aki rám se tojik, de épp ez a jó benne."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Véletlenül egy szexhotelbe foglaltak szobát, megmutatták, mi fogadta őket
Az amerikai anya eléggé benézte a foglalást. A lánya levideózta, mit láttak, amikor átvették a szobájukat.

Link másolása

Óriási bakiról számolt be egy fiatal amerikai nő a TikTokon: véletlenül egy szexhotelben kötöttek ki az édesanyjával.

Az Orlandóban élő Chaney Belle elmondta, hogy az anyja intézte a foglalást, de fogalma sem volt róla, hogy egy miami swingerhotelben fizetett ki egy szobát. Ez már csak akkor derült ki számukra, amikor megérkeztek a helyszínre.

Chaney videóban mutatta meg, mivel szembesültek a szobájukban.

Különböző szexjátékokat készítettek oda nekik, például mini vibrátort, de sikosító és óvszer is volt. Egy minibár is a rendelkezésükre állt tele vodkával, pezsgővel és egyéb alkoholos italokkal, a franciaágy felett pedig egy tükör volt a plafonon.

A lány alig bírta visszafogni a nevetését a felvétel készítése közben. A videó nagy sikert aratott a TikTokon, már több milliószor nézték meg.

Többen poénkodva próbálták "vigasztalni" anyát és lányát. Valaki például ezt írta: "Remélhetőleg az ágyak kényelmesek, a falak pedig hangszigeteltek, így legalább nem halljátok a többi vendéget."

@chaneybelle

guess where I’m at... ##miami

♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Egy fehér cápa leharapta egy mexikói búvár fejét – ez volt 2023 első halálos cápatámadása
Hiába figyelmeztették a helyieket a veszélyre, a férfinak pénzre volt szüksége, ezért ment el kagylókat gyűjteni.

Link másolása

Az év első halálos cápatámadását jelentették Mexikóból: egy 5,8 méter hosszú fehér cápa a hírek szerint leharapta egy búvár fejét – írja a Tracking Sharks.

Az 53 éves Manuel Lopez január 5-én kagylóféléket gyűjtött Paredón Colorado település mellett.

11-18 mélyen ment bele a vízbe a kagylókért, mikor a ragadozó megtámadta.

A támadásnak egy szemtanúja volt, Jose Bernal, aki együtt ment ki az áldozattal a nyílt óceánra, de ő a hajón maradt.

„Lopez már a vízben volt, mikor a cápa gyakorlatilag letépte a fejét, és mindkét vállát megharapta”

– számolt be a történekről.

A halász szerint pár nappal korábban figyelmeztették a helyieket a cápatámadás veszélyére, ezért a többség nem is ment a vízbe. Lopeznek viszont muszáj volt bemennie, pénzre volt szüksége, az elmúlt időszakban pedig megnőtt az igény a tengeri ételek iránt. A cápák miatt azonban rengeteg bevételtől esnek el a halászok, hiába kapnak támogatást, az nem elég a megélhetésre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Bújócska közben elrejtőzött egy konténerben, hat nappal később egy másik országban találtak rá a bangladesi fiúra
A 15 éves Fahim a játék közben elaludt. A konténert azonban közben vele együtt lezárták és útnak indították Malajziába.

Link másolása

Bújócskázás közben egy konténerben rejtőzött el egy 15 éves bangladesi fiú, akire csak hat nappal később Malajziában találtak rá - írja a Daily Star.

A cikk szerint Fahim miután január 11-én elrejtőzött a konténerben, de mivel a hunyó sokáig nem talált rá, így végül elszundított.

Csakhogy a konténert közben lezárták és útnak indították Malajzia felé. Fahim az út során hiába dörömbölt és kiáltozott segítségért, ezt senki nem hallotta.

Végül, hat nappal később és 3000 kilométerrel odébb, a malajziai Port Klangban egy kikötői munkás figyelt fel a fiú segélykiáltásaira a kirakodás után. Az ekkora már nagyon rossz állapotban lévő Fahimot kiszabadították, ő pedig azzal szembesült, hogy egy szót sem ért abból, amit a döbbent munkások beszélnek hozzá.

A kiszabadításának pillanatairól egy videót is megosztottak a TikTokon.

@al_zach90

Ah sudah!!!!!

♬ bunyi asal - AAL

Miután megtalálták Farimot a dolgozók értesítették a hatóságokat és végül kórházba szállították, ahol lázzal kezelték.

A hatóságok kezdetben arra gyanakodtak, hogy valamilyen embercsempészettel kapcsolatos ügyre bukkantak,

de a nyomozás során kiderült, hogy Fahim igazat mond. Jelenleg zajlik a 15 éves fiú hazajuttatásának megszervezése.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Keresd a lepkét! – Kifogott az interneten egy kiválóan rejtőzködő állat
Nem átverés, a képen tényleg van egy lepke, aminek ráadásul a története is érdekes.

Link másolása

Nagy fejtörést okozott a Reddit felhasználóinak egy csütörtökön posztolt kép, amin elsőre egy fa kérges törzse látható. A feltöltő szerint viszont egy lepke is van a fotón, ez azonban sok felhasználón kifogott.

Volt, aki azt hitte, csak egy nagy trollkodásról van szó, és nincs is semmilyen rejtett dolog a képen,

mások belementek a játékba, de olyan is volt, aki nagyon könnyűnek találta.

Mi most lelőjük a poént:

Fotó: Reddit

A The Sun szerint

valószínűleg egy nyírfaaraszoló vagy más néven szürke pettyesaraszoló látható a képen,

főleg Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában fordul elő. Ennek a lepkefajtának érdekes története van: az eredeti fehér színét az ipari forradalom idején változtatta meg a mostani szürkés-barnás színére azért, hogy jobban el tudjon bújni a kormos épületeken. Mikor a légszennyezés mérséklődött, újra világosabb színű lett.


Link másolása
KÖVESS MINKET: