FELFEDEZŐ

Milliókat keres erotikus fotóival egy háromgyerekes mormon anyuka, de a pap ki akarja tenni a gyülekezetből

Utolsóként ér a templomba és elsőként távozik a kaliforniai Holly Jane, mióta kiderült, hogy miből él.

Link másolása

Kidobtak a felekezetből egy kaliforniai nőt, miután a pap rájött, hogy titokban az OnlyFans egyik sztárja, írja a Daily Star. A 39 éves Holly Jane gondosan eltitkolt karrierjével ráadásul havi 37 ezer dollárt, vagyis közel 15 millió forintot keres.

A mormon nők vallásuk szerint nem fogyaszthatnak alkoholt és házasságon kívül nem élhetnek nemi életet. A háromgyerekes anyuka úgy gondolja, hogy ennek ellenére „semmi rosszat” nem csinált. Pechjére a gyülekezet és főleg annak vezetője másképp gondolja.

Hollyt nemrég valaki beköpte a papnál, aki azóta próbálja elérni a nőnél, hogy ne látogassa a gyűléseket. A vallási vezető már több tucat üzenetet hagyott Hollynak, és annyit hívta, hogy a nőnek meg kellett változtatni a készülék beállításait.

Az erotikus modell a munkája kiutódása óta ügyel arra, hogy ne sok vizet zavarjon: a templomba röviddel az istentisztelet kezdete után érkezik, és mindenki előtt hagyja el az épületet. Már nem is beszélget a többiekkel, hanem egyenesen hazasiet. Ennek ellenére attól tart, hogy idővel a gyerekeit is kitilthatják a templomból.

A pap egyszer személyesen is felkereste, és azt kérte, hogy hagyja abba a pénzért vetkőzést. Hollynak azonban esze ágában sincs befejezni az online modellkedést, mivel rengeteg pénzt keres a fotókkal és videókkal.

Holly szerint attól eltekintve, hogy tartalmakat készít az előfizetéses szexoldalra, teljesen normális és ártatlan családanya. Bár megérti, hogy a papnak gondja van a foglalkozásával, nem tudja elfogadni, hogy miért egyedül ő dönti el, hogy ki a rendes és ki nem. Ráadásul a munkáját leszámítva a mormon szabályok szerint él.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Elárulta a Meki egy dolgozója, hogy mindent hallanak abból, amit a vevők mondanak
Az egy dolog, hogy hallják a háttérben zajló beszélgetéseket, de rengeteg idióta vásárlóval találkoznak.

Link másolása

Megan Grace a TikTokon tette közzé, amit nem biztos, hogy mindenki tud: a dolgozók akkor is hallják, mit mondasz, amikor nem sejted.

"Akarsz vicces részleteket a McDonald's bennfentes infóiból?" - írta a nő, és ezt tette közzé a The Sun.

Ő volt az egyébként, aki nemrég felsorolta az általa utált vásárlói szokásokat is.

"Ha már nem is beszélünk, akkor is hallunk" - árulta el. "Ha már nem válaszolunk neked, akkor is hallunk."

"Kérlek, ne légy olyan ma, mint az a nő, aki kibaszott szukának nevezett, amikor megkérdeztem, tud-e várni egy percet"

- mondott egy erős példát.

Megan azt is elmondta, hogy olykor elég furcsa vásárlói kérésekkel szembesül.

"Sajtburgert akarok, de sajt nélkül" - de amikor Megan hamburgerként akarta leadni a rendelést, az ügyfél dühösen válaszolt: "Nem, nem értesz: egy sajtburgert akarok, de ne tegyél bele sajtot."

„A hamburger az a sajtburger, amely nem tartalmaz sajtot, ezért úgy gondoltam, hogy jót teszek vele, hogy egy hamburgert ütök be, mert a sajtburger drágább” – válaszolta Megan.

Az ügyfél még mindig hisztizett: "Esküszöm, ezt minden egyes alkalommal megkapom. Csak egy sajtburgert szeretnék sajt nélkül, ok?"

Megan így adta le a rendelést, és ekkor a konyhai személyzet megkérdezte tőle: "Miért adtál le egy sajtburgert sajt nélkül? Ez egy hamburger, nem?"

"Ne is mondd... – válaszolta Megan.

„Néha csak egyszerűen meg kell adni nekik azt, amit akarnak” – írta a poszthoz.

Megan videója mellé rengeteg komment érkezett a McDonald's-ben dolgozó kollégáktól.

„Valaki baconos-majonézes csirkét kért bacon nélkül” – írta az egyik.

"Az egyik vevő felnyomott, mert azt javasoltam neki, hogy 20 nuggetset vegyenek két 9 darabos box helyett, hogy pénzt spóroljanak" - tette hozzá egy másik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Lenyelte egy bálna, de csak akkor észlelte, amikor minden elsötétedett körülötte
A természetfotós halrajokat fotózott, amikor egyszer csak a bálna szájában találta magát. Csodálatos módon egy karcolás sem esett rajta, a bálna kiköpte.

Link másolása

Rainer Schimpf természetfotós a dél-afrikai partoknál, a Port Elizabeth kikötő melletti tengerben szardíniarajokat fotózott. A búvárkodó Schimpfet lényegében felfalta egy Bryde's bálna, miközben megpróbálta megörökíteni a szardíniarajokat.

Hihetetlen, de egy karcolás nélkül túlélte az egészet, de ha a bálna úgy dönt, hogy lemerül közben, akkor valószínű, hogy meghalt volna.

Schimpf elárulta, hogy mire ráébredt, mi történt vele, már igazából véget is ért a történet, és kiköpte a bálna -írta a LADBible.

Azt mondta:

"Kevesebb, mint két másodpercbe telt. Annyit éreztem, hogy valami megragadott, összenyomta a csípőmet. Éreztem a nyomást, és azonnal tudtam, hogy egy bálna. A második gondolatom az volt, hogy nyilvánvalóan nem tud lenyelni, mert a bálna torka nem elég nagy ehhez.

A következő gondolatom viszont az volt, hogy velem együtt le fog merülni. Vettem egy nagy levegőt, és készültem a merülésre, ennyit tudtam hirtelen csinálni. Egy 15 tonnás állattal nem lehet megküzdeni, csak kapaszkodtam, és nyugtattam magam, hogy ne essek pánikba. Sikerült, ő pedig kiköpött."

Amikor Rainer hazaért, rájött, hogy igazából egy karcolás sem esett rajta. Örült annak, hogy egy bálna kapta be, mivel ez "sokkal jobb, mint ha egy cápa tette volna".

Schimpfet amúgy már érte cápatámadás is:

Schimpf a Sky Newsnak elmondta, annyira a cápákra koncentrált, hogy csak annyit észlelt: „hirtelen besötétedett”, és akkor esett le neki, hogy egy bálna megette.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Megfejtették a halott férj titkát, aki a felesége szerint egy étteremben szerepelt egy videón 9 évvel a halála után
A fia jött rá, hogy az anyukája tévedett. El is mondta, miért nem lehetett a videón se ő, se az apja.

Link másolása

Mindenféle megfejtések terjedtek az interneten, ám megoldódott egy férfi rejtélye, aki kilenc évvel a halála után látszólag egy indiai étteremben eszegetett, és ott fotózták le.

Az igazság kedvéért, jegyzi meg a LADBible, ha van valami, amiért érdemes visszatérni a halálból, az egy curry és egy peshwari naan lenne...

A bizarr történet akkor kezdődött, amikor Lucy Watson megnyitotta a Facebookot, és a West Sussexben található Spice Cottage indiai étteremben megosztott felvételeken meglátta azt, akiről rögtön azt hitte, hogy a férje, Harry.

Az 59 éves Lucy megkérdezte a poszt alatt, hány éves a felvétel, majd később hangsúlyozta, akkor „nem volt kétséges”, hogy a férje az.

Az étterem azonnal kizárta, hogy ez egy régi felvétel lenne, a videó egyhetes volt mindössze.

Watson persze hazugsággal vádolta az éttermet, ám a Spice Cottage rámutatott, hogy az éttermet nemrégiben felújították, és a frissítések láthatók a videón.

"2023 januárja előtt minden asztalunkat fehér és piros asztalkendő borította, tehát nyilvánvaló, hogy ez a felvétel a közelmúltban készült. Értjük, hogy ez egy nagyon szokatlan helyzet, és reméljük, hogy mindez tisztázza a félreértéseket."

Na de akkor ki volt a férfi a felvételen? Harry fia, Alex most megfejtette a rejtélyt.

Watson azt állította Facebook-kommentjében, hogy Alex is szerepelt a videóban a férje mellett, és ezt írta: "Hány éves a felvétel? A néhai férjem és a fiunk volt a videón, noha Harry 2014-ben meghalt?"

A 39 éves Alex a MailOnline-nak adott interjújában kifejtette : "Semmiképp nem az apám, és nem én vagyok. Rosszul gondolta anya."

A Facebook-hozzászólások azt bizonyították, hogy az embereket izgatja a rejtély, és tudni akarják a megoldást rá.

"Amikor kinyitottam a laptopomat, teljesen nyilvánvaló volt. Bárki, aki ismeri az apámat, szintén azonnal tudja" - érvelt Alex.

"Az ember a videón először úgy néz ki, mintha kopasz lenne. A feje tetején kopasz. A srác, aki vele szemben van viszont idősebb nálam."

Az étteremnek mindenesetre nem tett rosszat az ingyenreklám.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A fél arcát letépte egy medve, majd sarat kellett kiszednie a légútjából, hogy lélegezni tudjon
Wesley-t megtámadta egy grizzly Alaszkában, és szétmarcangolta az arcát. Megmentették, azóta ugyanúgy vadászik, nem ijedős típus.

Link másolása

Wesley Perkins 2011 májusában vadászaton volt az alaszkai hegyekben, amikor egy hatalmas, több mint kétméteres grizzly medvével találkozott. Az állat egy barlangból rohant ki, és éles karmaival megsebezte a férfit, akinek odaveszett a nyelve, összetört az állkapcsa és majdnem megfulladt, mire lelőtték az állatot.

Wesley azt mondta, hogy a medve túl gyors volt, és nem volt ideje semmire.

"Szabaddá kellett tenni a légutamat, mert benne volt egy csomó sár – az arcom teljesen fel volt szakadva –, elvesztettem a fogam, a nyelvem, az állkapcsom"

- mondta még.

Barátja, Dan ezután lőni kezdett a medvére, amely ellene fordult, Dan fia végül lelőtte.

"Valószínűleg én mentettem meg Wes életét, a fiam pedig az én életemet" - mondta Dan.

Mivel Wesley egész arca fel volt szakadva, Dan azt mondta neki, hogy mozdulatlanul kell maradnia.

"Nagyon kevés vér volt. Wes végig eszméleténél volt" - mondta. "Azt mondtam neki, maradj nyugodt, csak tartsd az arcod a hóban."

Wesley a segítségükkel be tudott sétálni a mentőhelikopterbe is.

Az egykori tűzoltóparancsnok számos műtéten esett át, titánlemezeket kellett behelyezni az arcába, és merevítőt az állkapcsa köré.

Mások esetleg többet a környékre se mennének, ám Wes továbbra is aktívan vadászik medvékre és jávorszarvasokra.

Mindent megcsinálok, amit korábban. Igaz, nem tudom becsukni a számat, nem tudok úszni, és nehéz futni vagy kocogni, mivel az állkapcsom kiugrana, annyi izmot veszítettem. De a fenébe is, ezek apró dolgok az életben. Minden mást meg tudok csinálni."

Link másolása
KÖVESS MINKET: