hirdetés

FELFEDEZŐ

Kis dinoszauruszt látott a kertjében egy floridai nő - egy videó alapján eldöntheted, igaza van-e

A felvétel tényleg elég zavarba ejtő, ember legyen a talpán, aki biztosra mondja, mit látunk rajta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 20.

hirdetés

A floridai Palm Coaston élő Christina Ryannek meggyőződése, hogy egy kisebb dinoszauruszt látott átrohanni a kertjén néhány napja.

A hölgy a Fox News helyi szerkesztőségének egy felvételt is eljuttatott a különös állatról, ami az éj leple alatt szaladt át a kertben.

Nem lehet azt állítani, hogy a nő nagyon elrugaszkodott volna a valóságtól, hiszen a felvételen látható lény tényleg nagyon emlékeztet egy kisebb raptorra.

„Lehet, hogy túl sokszor láttam a Jurassic Parkot, de szerintem az akkor is egy raptor, vagy valami más kicsi dinoszaurusz” - mondta el a hírportálnak Christina.

Sajnos az állat nem tette meg azt a szívességet, hogy belenézett volna a biztonsági kamerába, de még csak nem is lassított, így az internet népéhez hasonlóan mi is csak találgathatunk: vajon tényleg egy velünk maradt őshüllő látható a képeken vagy egy, a környéken nem ritka más hüllő, netalán egy kutya látható a rövid felvételen?

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

10 óráig élt a baba, akit súlyos rendellenessége miatt el akart vetetni az anyja, de nem sikerült az abortusz

Az élettel összeegyeztethetetlen Edwards-szindrómában szenvedő brit kisfiú az orvosok legnagyobb döbbenetére élve született meg. Édesanyja számára ez csak még szörnyűbbé tette azt, hogy elveszítette negyedik gyermekét.
Fotók: Northfoto - Loran Denison SWNS.COM - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Mérhetetlen fájdalmakkal kellett megküzdenie egy brit édesanyának, akinél nem sikerült az abortusz, babája azonban csak alig 10 óráig élt - számolt be róla a Daily Mail.

Loran Denison a negyedik gyermekét várta, amikor orvosa a 15. heti vizsgálaton közölte vele a rossz hírt, hogy a magzat sajnos Edwards-szindrómában szenved, emiatt pedig minden valószínűség szerint halva fog születni. Ezt az élettel összeegyeztethetetlen, ritka kórt a 18-as kromoszóma rendellenessége okozza. Az így született gyerekek sokszor már a terhesség alatt meghalnak, de ha élve is születnek, akkor is röviddel azután, vagy nagyon fiatal korukban életüket vesztik.

A 27 éves nő és párja, Scott ezért kénytelenek voltak meghozni azt a fájdalmas döntést, hogy elvetetik a babát. Abortusztablettát vett be, amiről azt mondták neki, hogy megállítja a magzat szívműködését, majd amikor már 18 hetes terhes volt, elment a kórházba, hogy megszülje a kicsit.

Legnagyobb meglepetésére azonban az alig 150 grammot nyomó fiú még élt, lélegzett.

hirdetés
"Egyik orvos sem gondolta, hogy élve megszülethet. Aztán amikor a párom felemelte őt a születése után és azt mondta, hogy ver a szíve, mind nagyot néztek és azt mondták, hogy ez lehetetlen"

- emlékezett vissza Loran.

Sajnos az anya öröme nem tarthatott sokáig, mert negyedik gyermeke alig 10 órán át maradt csak életben. Szörnyű volt számára végignézni, ahogy a Kiyo Bleu névre keresztelt kisfiának élete első és egyben utolsó órái szenvedéssel teltek.

"Örülök, hogy egy minimális időt eltölthettem vele, de ez csak még nehezebbé tette a helyzetet. Azt hittem, a nehezén már túl vagyok, amikor meghoztam a döntést az abortuszról, de most tízszer rosszabb ezt megélni. Csak azért mondom ezt el, hogy más anyák is tudják, milyen ez. Végig kellett néznem, ahogy a szívverése egyre lassabb lesz, majd egyszercsak elfogy belőle az élet"

- mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Közel 6 millió forintot keres óránként a férfiakat „fizető disznóknak” nevező domina

Soha nem érzett bűntudatot, sőt, szerinte megszépíti ezzel a férfiak életét.
Fotó: Diamond Elite / SWNS.COM - Northfoto - szmo.hu
2021. május 12.

hirdetés

Volt, hogy egy óra alatt keresett meg 20 ezer dollárt (mintegy 6 millió forintot) egy pénzügyi domina. Diamond Diva Princess olyan férfiak részére nyújt szolgáltatást, akik szeretnék, ha egy szép nő lenullázná a bankszámlájukat - írja a Wales Online.

A nő “fizető disznóknak” nevezi azokat a férfiakat, akik fel akarják ajánlani neki a nehezen megkeresett pénzüket. Személyesen ráadásul még egyikükkel sem találkozott.

A domina, aki se a nevét, se a korát nem hozza nyilvánosságra, mintegy 50 dollárt (15 ezer forintot) fizettet percenként a férfiakkal azért, hogy telefonon beszéljen velük. 500 dollárt (147 ezer forintot) kér egy három perces videóért, ahol bemutatja a klienseinek, hogyan élvezi az általuk finanszírozott Hollywood-i luxuséletet - szexuális tartalmakat azonban senkinek sem küld.

Diamond már 18 éve folytatja ezt a karriert, és elmondása szerint többszázezer dollárt költött el saját magára. Először 2003-ban környékezte meg egy "fizető disznó", aki elmagyarázta neki: egyes férfiak szeretnek elérhetetlen, szép nőkre költeni. Diamondnak egyből megtetszett az ötlet.

“Imádom a kaviárt és a Dom Pérignont, és ők fizetnek érte. Soha nem találkoztam velük - tudják, hogy hidegen hagynak engem, csak kiszolgálniuk kell. Milliókat kerestem így” - mondja, hozzátéve, hogy soha nem volt bűntudata emiatt, inkább úgy érzi, életcélt adott a klienseinek.

“Azt mondják, ez megtisztította a szívüket, az elméjüket, és sokkal jobbá tette az életüket. Távolról csodálnak engem.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Megparancsolta a barátnőjének egy menyasszony, hogy vágassa le a haját az esküvője előtt

Attól tart, hosszú hajú barátnője túlragyogná az esküvői fotókon.
Fotó: melancholiaphotography/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. május 12.

hirdetés

A legtöbben izgatottan várjuk az ismerőseink esküvőjét. Egy lány számára azonban rémálommá vált a készülődés, amikor házasulandó barátnője közölte vele: csak akkor lehet jelen a nagy napon, ha levágatja a haját - írja az Indy100.

A meghívott egy “Vajon én vagyok a s.ggfej?” Című Reddit-csoportban kért tanácsot a fenti kérdés eldöntésére.

“Hosszú, szőke hajam van, nagyon jó állapotban. Évekbe és rengeteg pénzembe telt, mire megtanultam megfelelően ápolni, és ilyen szép lett. Most a barátnőm, akinek majdnem ugyanilyen hajszíne van, csak bubifrizurája és rosszabb állapotú haja, azt akarja, hogy vágassam le a hajamat vagy festessem át másik színre” - panaszolta a csoportban.

A kommentelő azzal folytatja: barátnője attól tart, hogy ha mellette áll az esküvői képeken, ő nem fog elég jól kinézni, és ez mégiscsak az ő napja.

“Megértem, hogy a vendégeknek nem illene túlöltözniük a menyasszonyt. Nagyon szeretem, sok éve barátok vagyunk. Ugyanakkor szeretem a hajamat is” - írta.

hirdetés
A lány azt is elárulta: miután nem volt hajlandó levágatni a haját, a menyasszony közölte, meggondolja, hogy elhívja-e a nagy napra egyáltalán.

“Azt mondta, ha egyáltalán gondolkodnom kell, az már azt jelenti, ő nem jelent nekem eleget, és akkor inkább nem is hív el” - mondta, majd hozzátette: barátnője azt sem engedélyezte, hogy esetleg kontyban vagy befonva viselje a haját.

A lányt a többi hozzászóló igyekezett megnyugtatni, hogy nem ő a hibás.

“Nagyon szomorú, hogy a barátnőd szerint menyasszonyként joga van ehhez, és kész emiatt felrúgni a barátságotokat. Ez egyenesen passzív-agresszív. Abba nem gondol bele, hogy esetleg te jelentesz neki túl keveset?”

- írta egyikük.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Ír akcentussal ébredt műtétje után egy ausztrál nő

A jelenség nem ismeretlen, külföldi akcentus szindróma az orvosi neve.
Fotó: angie.mcyen/TikTok - szmo.hu
2021. május 12.

hirdetés

Ír akcentussal ébredt fel műtétje után egy ausztrál nő, aki soha még csak nem is járt az országban - számol be róla a CNN.

A 27 éves Angie Mcyen először a zuhany alatt énekelgetve szembesült vele, hogy akcentusa megváltozott.

Ez kilenc nappal azután történt, hogy egy műtét során eltávolították a manduláit. A kiejtése napról napra változik, néha “íresebb”, néha kevésbé, a baleset előtti állapot mindenesetre nem tért vissza.

A fiatal nőt sokan azzal gyanúsították meg, csak színészkedik, pedig az orvostudomány történetében legalább 150 hasonló esetet tartanak nyilván.

Angie úgynevezett külföldiakcentus-szindrómában szenved, ami agysérülés, sztrók, de akár csak egy sima műtéti beavatkozás következtében is kialakulhat.

A nő nem örül a változásnak: a TikTok-ján könnyek közt panaszolta, hogy az új akcentus miatt elveszítheti ausztrál-ázsiai identitását. Máskor azonban nevetni is tud a helyzetén, például amikor édesanyja azt javasolta, járjon templomba és imádkozzon a régi kiejtéséért.

hirdetés

Annak pedig kifejezetten örül, hogy a műtét óta énekhangja is megváltozott, és most már magasabb hangokat is ki tud énekelni.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: