FELFEDEZŐ
A Rovatból

Hét kislányt nevel, most végre kisfiúval várandós a fiatal amerikai anyuka

Sokan nem értik, miért jó ennyi gyereket nevelni, erre a nő azt válaszolta, hogy imád kismama lenni és szülni, és nem tud betelni a gyerekekkel.

Link másolása

Hamarosan nyolc gyermek anyukájának mondhatja már magát egy fiatal amerikai nő, aki hét kislányt nevel, de végre születik egy fiú is a családjába - számolt be róla a Sun.

A Michigan állambeli Kentwood városában élő Heather McPherson valójában csak öt gyermek édesanyja lesz a nyolcból. Előző kapcsolatából született három kislánya, majd egy olyan férfivel jött össze, akinek szintén volt már három lánya. Közös gyermeket is vállaltak, aki megintcsak kislány lett, így most egyértelműen túlerőben vannak a családban a nőneműek.

Heather és három lánya:

Kép: forevaheatha/TikTok

Párja és három lánya:

Kép: forevaheatha/TikTok

Közös kislányuk:

Kép: forevaheatha/TikTok

De nemcsak az apuka örült meg nagyon, amikor kiderült, hogy párja ezúttal végre kisfiút hord a szíve alatt, hanem maga az anyuka és az izgatott nagytestvérek is.

Heather elég népszerű a közösségi oldalakon, az Instagramon például 10 ezren követik, a TikTokon viszont 1,2 millió feliratkozója van. A nő sokat posztol a gyerekekről, a mindennapjaikról, és szívesen válaszol a követőknek, akik arra kíváncsiak, hogy hogyan tud menedzselni egy ekkora családot. Sokan viszont nem restek megjegyezni a kommentekben, hogy szerintük nem jó ennyi gyereket vállalni.

Az anya egyszer így válaszolt ezekre a véleményekre egy videóban:

"Amikor fiatalabb voltam, nem akartam gyereket. Aztán jött az első baba, majd a második, és rájöttem, hogy nagyon szeretek terhes lenni és szülni. Ez már a negyedik várandósságom. Egyszerűen imádom a gyerekeket. Ha lenne egymilliárd dollárom, akkor még örökbe is fogadnék."

Heather azt is egyértelművé tette, hogy neki nem számít az, hogy három kislány a családból nem vér szerinti gyereke, ugyanúgy szereti őket, mint a sajátjait.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Sokan kiakadtak a videón, amin hagymát készítenek elő egy amerikai Mekiben
A széles körben használt módszer egyébként praktikus és takarékos.
Fotó: justinalbert19/TikTok - szmo.hu
2023. január 30.


Link másolása

Egy TikTok-felhasználó közzétette, hogyan készítik elő a hagymát a helyi Mekiben, a videó megtekintői közül pedig sokan émelyítőnek találták a látványt.

A Justin Albert által készített felvételen azt láthatjuk, hogy jeget és vizet öntenek egy doboz kiszárított hagymára, ami így kevéssé étvágygerjesztő trutyivá alakul.

Ez a módszer egyébként gyakori a gyorséttermeknél: nemcsak időt spórolnak meg, hanem a szárítás által az élelmiszerek tartóssága is kitolható.

„Ez most egy vicc?” - tette fel a kérdést az egyik felhasználó, míg egy másik ironizált: „Nem is tudom, mire számítottam volna”.

Mások elnézőbbek voltak:

„Ugye nem hittétek, hogy a Mekiben friss hagymát vágnak fel?” - kérdezte egyikük. Megint másokat egész egyszerűen nem érdekelt: „Én még többet kérek!”, írta valaki.

@justinalbert19how we make onions at mcdonalds! (comment what you want to see next) ##mcdonalds ##fyp ##foryoupage♬ Mc/Donald's - The Inertia King

A tinédzser gyakran posztol videókat arról, hogy készülnek az ételek a gyorsétteremben, így a burgerek, a sültkrumpli és a burritók létrejöttét is nyomon követhetjük a TikTok-profilján. A Mekit láthatóan nem zavarja a tevékenysége:

„Még mindig nem rúgtak ki” - írta Albert egy videója alá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Ebben az országban büszkélkedhetnek a legnagyobb pénisszel a férfiak
A „győztes” államban az átlag pasik magasságának több mint 10 százalékát teszi férfiasságuk.
Fotó: Darko Djurin / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. január 29.


Link másolása

Kivételesen nagy nemiszerv-mérettel rendelkező férfiakról készült dokumentumfilmet mutatott be az egyik angol tévécsatorna, írja a Daily Star. A My Massive Cock (magyarul: A hatalmas farkam) című film célja, hogy bemutassa, milyen nehézségekkel kell megküzdenie az átlagosnál nagyobb férfiassággal rendelkezőknek.

Az interjúalanyok kendőzetlenül beszélnek öltözködési gondokról, az állandóan őket bámulókról, de az aktus közbeni problémáikról is, beleértve a partnereik sérüléseit. A dokumentumfilm előrehaladtával lassan kiderül, hogy a szereplők egy része megtanult együtt élni testi adottságaival, míg mások péniszkisebbítő műtétet fontolgatnak.

A nagy érdeklődéssel várt óriásfalloszos film kapcsán a lap felidézi, hogy több kutatás is napvilágot látott a közelmúltban a pénisz átlagos és attól eltérő méretei kapcsán. A brit urológiai folyóiratban megjelent kutatásból kiderült, hogy az országban az átlagos férfi nemiszerv nyugalmi állapotban 9,16 cm hosszú, kerülete pedig 9,32 cm. Izgalmi állapotban a brit péniszek többsége 13,13 cm-re nyúlik, míg kerülete 11,65 cm-re duzzad.

Egy másik idézett felmérésből az is kiderült, hogy

a legnagyobb pénisszel az ecuadori férfiak büszkélkedhetnek.

A dél-amerikai országban 17,62 cm az átlagos méret, miközben az átlagos testmagasság csupán 167 cm. Vagyis az itteni pasik magasságának több mint 10 százalékát éri el a nemiszervük hossza, ami a világon egyedülálló.

A képzeletbeli péniszlista második helyén Kamerun áll 16,67 cm-es átlaggal. Míg a legkisebb férfiasságokat Kambodzsában mérték, ahol mindössze 3 milliméterrel haladta meg az átlag a 10 centimétert.

Szakértők szerint a falloszt a tövétől a hegyéig kell mérni, lehetőleg mérőszalaggal és felülnézetből, semmiképp sem az alsó felét. A kerületének leméréshez pedig a legvastagabbnak tűnő részt kell óvatosan körbetekerni ügyelve a szalag két végpontjának találkozására.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Kiakadtak a netezők a gyerekét szoptató transznemű apára
Tanius Posey már évekkel a gyerek születése előtt elkezdte a nemváltást. Később úgy döntött, férfiként is szoptatni akarja a kisfiát.

Link másolása

A 31 éves Tanius Posey nőként született, de már hat éve elkezdte a nemváltó folyamatot. 2021 végén nem érezte jól magát, ezért kórházba ment, ekkor derült ki, hogy három hónapos terhes - derül ki a Truly nevű YouTube csatorna videójából.

A terhesség idejére a tesztoszteron szedését is abba kellett hagynia, amit „pokolinak” írt le.

@transking30 #CapCut ♬ Live Your Life (feat. Rihanna) - T.I.

Fia, Za’nius születése óta pedig az őt elítélő közvéleménnyel is meg kell küzdenie. A TikTokon számolt be arról, mennyi megjegyzést kapott azért, amiért gyereke született, később pedig azért, amiért szoptat is.

„Romlott élete lesz”- írták egyszer a kisfiára vonatkozóan.

„A férfiak nem szoptatják a gyermekeiket” - áll egy másik megjegyzésben.

Mint mondta, sokan már transznemű is elítéli őt.

„Nem vagy elég transz, amiért kihordtad a gyereket” - írták az egyik kommentben.

„Rossz fényt vetsz ránk, többiekre” - olvasható egy másikban.

„A legrosszabb az volt, amikor azt írták, hogy a gyermekem meg fog halni, mert túl sok tesztoszteront kap a szervezete a szoptatás miatt”

- nyilatkozta.

@transking30

I’m low key over it how do y’all go years doing it cause this ain’t it ??‍♂️? ♬ original sound - $$

„Csikóhal apának” nevezi magát, ami a transz közösségben használatos, azért, mert a csikóhalaknál a hímek hordják ki az utódokat. Később úgy döntött, hogy tartalomkészítő lesz, mert meg akarta mutatni, milyen az élete színes bőrű, transz szülőként.

„Folytatom, mert így talán könnyebb lesz a következő transz szülőnek” - mondta.

Arról is beszélt, hogy miért döntött úgy, hogy férfiként is szoptatni akarja a gyermekét.

„Megvannak hozzá a szükséges testrészeim. Csak azért, mert nemet váltok, még táplálni akarom a gyermekemet. Miért ne használjam azt, amim van? A gyermekemnek ennie kell. Nem éheztethetem. Valamit ennie kell, a cumisüveget meg nem fogadja el, szóval nekem kell táplálnom”

- fejtette ki.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Jó, ha tudod, hogyan trükköznek az éttermek
Mikor fordulj ki egy étteremből, mit ne rendelj, mi történik valójában a konyha lengőajtói mögött? Lássuk, mire érdemes odafigyelni, ha egy vendéglátóhelyre térünk be.

Link másolása

A Pár perc az egészségért egy interaktív blog, ahol egészségügyi témákról és lelki problémákról olvashatsz, ahol közérthető nyelven írja le a szerző a betegségeket, illetve a lehetséges kiegészítő kezelések útmutatóként szolgálnak. A cél a betegség kialakulásnak megelőzése, ennek érdekében Szilvia az egészségre fókuszál, hogy ne akkor kezdj vele foglalkozni, amikor már baj van!

Mit tegyünk, hogy ne csalódottan, rosszabb esetben egy gyomorrontással távozzunk az étteremből?

Vigyázz a napi ajánlatokkal

Sok étteremben az a „különleges ajánlat”, amit gyorsan el kell adni, mielőtt megromlik. Valószínűleg ez az, amitől próbálnak gyorsan megszabadulni, a napi ajánlatok indokai inkább gazdaságiak, mint kulinárisak. Ha a pincér feltűnően erőlteti, hogy milyen fogást rendeljünk, akkor kezdjünk el gyanakodni.

Hogyan befolyásol az étlap?

Az étlap az éttermek egyik reklámfelülete, ez az egyetlen olyan dolog, amit a vendég biztosan meg fog nézni. Egyre több helyen adnak a látványra, az étlapokat ellátják részletes leírásokkal, profi képekkel az adott fogásról. Gyakori eset, hogy a látvány sokkal szebb, mint amit aztán felszolgálnak nekünk. Legjobb példája ennek a gyorséttermek plakátjain szereplő hatalmas, ínycsiklandozó, telepakolt hamburger, mely köszönő viszonyban sincsenek a valóságban elénk rakott étellel. Sem méretben, sem összetevőkben. Ne tévesszen meg minket a látszat!

A házi készítésű nem mindig azt jelenti, hogy „házi”

Néhány helyen például a salátaönteteket üveges kiszerelésben vásárolják, majd hozzáadnak néhány speciális hozzávalót, például egy kéksajt-morzsát vagy friss fűszernövényeket, és házi készítésűnek nevezik az étlapon. De lehet, hogy házi készítésű egy három kilométernyire lévő cukrászdából érkező termék.

A rántotta általában porból készül

Még a világ legjobb svédasztalos reggelijénél is 100-ból 99-szer a nagy serpenyőben lévő rántotta porból készül.

A legtöbb szakács azt javasolja, hogy olyan ételt rendeljünk, ami annak a helynek a specialitása.

Egy steak house-ban nem érdemes halat választani, egy pizzériában pedig ne a libamájjal kísérletezzünk.

A mosdó árulkodik az étteremről

Ha a mosdó piszkos, elhanyagolt, biztosak lehetünk benne, hogy a konyha sokkal rosszabb. A mosdó állapota csak az egyik jele annak, hogy rossz étterembe tértünk be...

Hacsak nem érzed a tengeri levegő illatát, kerüld az osztrigát

Ami az osztrigát illeti, ha helytelenül kezelik és tárolják, nagyon megbetegíthet. Ez tényleg nagyon kényes étel, csakis olyan étteremben szabad rendelni, ahol tengeri fogásokra specializálódtak.

A világhírű Anthony Bourdain szerint, ha egy húst véletlenül túlságosan megsütnek, akkor vagy a kukába kerül, vagy annak szolgálják fel, aki well-done steak-et rendelt.

Ingyen rágcsálnivaló

Az ingyen ropit nem biztos, hogy hátsó szándék nélkül vetik be az éttermek. Bár amikor az asztalon elénk rakja a pincér a ropival vagy sós mogyoróval teli tálat, kedves gesztusnak tartjuk. Pedig a vendéglátók célja csupán az, hogy szomjassá tegyen bennünket, és több italt fogyasszunk. Ráadásul nem túl higiénikus, hiszen ha ezekből a tálakból nem fogy el a harapni való, akkor megy vissza a többi vendéghez, szó szerint kézről kézre jár.

Természetesen szép számmal vannak kivételek, nem szabad általánosítani! Ma már egyre többen adnak a minőségre!

Ha fontos számodra, hogy egészségesen élj és fokozott figyelmet fordítasz a megelőzésre, keresd a Pár perc az egészségért blogot a Facebookon is!

Link másolása
KÖVESS MINKET: