FELFEDEZŐ
A Rovatból

Flörtölni kezdett egymással a Foodpanda és a Wolt, most cégek halmozzák el őket ajánlataikkal kommentben

Egy kreatív álláshirdetésből nyilvános udvarlás és burkolt reklámozás lett mulatságos formában.

Link másolása

Egészen szórakoztató hozzászóláslánc alakult ki a netPincérből lett Foodpanda egyik Facebook-posztja alatt. Az ételek házhozszállításával foglalkozó cég egy társkereső hirdetésbe bújtatva jelentette be, hogy futárokat keres - vette észre a Player.

"Keresem ölelgetnivaló társamat. Jelige: páratlan panda. Szeretek nagyokat bicajozni a városban. Akár 30 percen belül ágyba viszem a reggelit! Ha szeretnél bevásárolni, számíthatsz rám! Igazi gasztroőrült!"

- írják a rózsaszín pandafigurájuk nevében.

Erre érkezett válasz kommentben a szintén házhozszállításra szakosodott Wolttól, pontosabban a rénszarvasa, Yuho nevében, aki rögtön flörtölni kezdett a pandával.

"Szia Panda, sok közös barátunk bátorított, hogy írjak neked. Páratlan páros lennénk mi ketten, örülök, hogy a munka mellett ismerkedni támadt kedved. Ha esetleg mi mégsem illenénk össze, ameddig ismerkednél, a rendeléseket szívesen viszem helyetted én."

Ezt persze a Foodpandának is reagálnia kellett: "Szia Wolt Yuho! Köszi a Super Like-od! Találkozzunk nálad, hogy biztosan odatalálj? A vacsiról, desszertről, virágról majd én gondoskodom! Van miből válogatni!"

A Wolt pedig tovább folytatta: "Kedves Panda! Bár ez mind nálam is megvan, egyszer mindent ki kell próbálni, ezért szívesen fogadom az ajándékaidat. Ha esetleg elakadnál, chaten mindig elérsz. Hamarosan találkozunk."

A két cég mókás flörtölése pedig más cégeket is arra sarkallt, hogy beszálljanak. Íme néhány komment a rengeteg közül:

CinemaCity: "Ha sikeres lesz a match-etek, ajánljuk első randira a Cinema City mozikat. Valentin-napra tökéletes és most akár nyerhettek is!"

Volánbusz: "Olyan jó, hogy messziről látszódtok. Mi vigyázunk minden Pandára! Ha meg elfogy a lendület, az út jobb oldalán gyakran van buszmegálló!"

Tesco: "Mi itt leszünk majd, hogy több időtök legyen kettesben, ha végre rátalálsz életed Pandájára: bízzátok ránk a bevásárlást, mi majd kivisszük nektek!

Pepsi: "Ha a maximális szerelmet zéró cukorral szeretnétek élvezni, szisszentsetek egy Pepsi Maxot a randihoz."

Nagyi titka: "Drága Pandám, te mindig feldobod az emberek mindennapjait, most hadd dobjam fel én is a tiédet! SZÍVből kívánom, hogy mihamarabb megtaláld ölelgetnivaló társadat és egymás napjait tehessétek még szebbé – mondjuk, egy szív alakú sütivel."

Vatera: "Szia Panda! Sok sikert! Ha az összebútorozás után valamiből kettő lenne, dobjátok csak fel a Vaterára! Ja, és a megmaradt piros rucikat se felejtsétek el… Puszi! Vatera"

PICK: "Ha megleled a társad, adj majd egy kis PICKantériát a hétköznapoknak!"

Gorenje: "Főzz egy finom vacsorát szíved választottjának gépeink segítségével, a mosogatás miatt pedig ne aggódj – azt is megoldjuk!"

Telenor: "Kedves Foodpanda és Wolt! Ne csak chateljetek, nyugodtan hívjátok is fel egymást! Mi segítünk benne!"

Hankook: "Ha nem egy lapos kapcsolatot keresel, hívj és bármikor, télen-nyáron odagurulok hozzád."

A Konyhafőnök (Az RTL Klub gasztrorealityje): Nálad jobban senki sem tudhatja, hogy a szívhez a gyomron át vezet az út… ? talán csak mi!

Hotel Margaret (az RTL Klub új sorozata): "A mi szobáinkban jó a hangszigetelés."

A többi hozzászólást és a teljes posztot ide kattintva tudod megnézni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
„Biztos befér a kéményen a miniszterelnök úr?” – így reagáltak a kommentelők Orbán Viktor üzenetére, miszerint éjjel érkezik
Nem kímélték a kormányfőt a hozzászólók a szakállas kép alatt. Igaz, voltak olyanok is, akik szerint kifejezetten humoros lett a poszt.

Link másolása

Ahogy arról korábban írtunk, szokatlan, nyárra jellemző szakállal jelentkezett kedd este Facebook-oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök a Mikulásra utalva, az EDDA híres dalának címével azt üzente: „Éjjel érkezem.” A nyomaték kedvéért azt is megírta: „Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás”.

Számosan voltak, akiknél betalált a poszt: többen gondolták úgy, hogy ennyi lazaság belefér egy miniszterelnöki posztba, egyesek kifejezetten humorosnak tartották a bejegyzést.

Nem kevesen voltak azonban azok sem, akik – viccesebben vagy határozottabban – arra használták a kormányfő posztját, hogy kritikát fogalmazzanak meg vele szemben.

Íme néhány a legfrappánsabbak közül:

„Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal – és az új adócsomaggal”

„De szép csizma – mondta a Mikulás, majd eltette a zsákjába”

„Biztos, hogy befér a kéményen, miniszterelnök úr?”

„Ide már ne jöjjön, innen elvitt mindent!”

„Ez a Mikulás nem hoz, hanem visz”

„Noo, akkor reggelre már csizma sem lesz...”

„Inkább az ajtón gyere be, mert a kémény elég szűk lenne neked, harcosom!”

„Ez a Mikulás üres zsákkal jön, és telivel megy”

„Még egy ilyen télapót, aki elől hordja a puttonyát...”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Cipőt rágcsált a tigris, majd kiderült, hogy egy egész embert megettek a pakisztáni állatkertben
Épeszű ember nem mászott volna a három tigris közé az állatkert szóvivője szerint. A legvalószínűbb, hogy a férfi bolond lehetett.

Link másolása

Gyanús lett a bahawalpuri állatkert dolgozóinak, hogy az egyik tigris egy cipőt rágcsált regglire, írja a CBS News. Miután átkutatták a kifutót, egy szétmarcangolt férfi holttestére bukkantak.

Az 1942-ben épített állatkertet ideiglenesen bezárták a nyomozás idejére. Az már biztosnak tűnik, hogy nem a tigrisek hagyták el a területüket, hanem az áldozat mászott be hozzájuk. A férfi még élt, amikor a ragadozók nekiestek, mondta a állatkert képviselője. Egyelőre nem derült ki, hogy ki volt a áldozat, ahogy az sem, hogy miért mászott a nagymacskák közé. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a férfi őrült lehetett.

A három tigris valószínűleg kedd este tépte szét a hozzájuk bemászó embert. A maradványait, köztük a cipőjét csak másnap reggel találták meg.

Néhány napja egy fekete medve tépett szét egy állatkerti dolgozót Indiában, aki takarítás közben véletlenül nyitva felejtette a ketrec ajtaját.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hihetetlen: 3 másodperc alatt találta ki a megfejtést egy játékos a Szerencsekerékben – videó
Sanyi ezzel közel 10 millió forintot kaszált.

Link másolása

Mindössze három másodpercre volt szüksége a Szerencsekerék egyik játékosának, hogy kitalálja a megfejetést. Sanyi ezzel közel tízmillió forintot kaszált.

A fődíj játékban a versenyzőnek egy 12 betűs szót kellett kitalálnia, amihez elég sok betűt el is talált. Ezután Sanyi ráfordult a megfejtésre, amihez mindössze pár másodperc kellett neki, és ki is bökte, hogy „porcelánbaba”. Ezzel pedig 9 750 000 forintot nyert.

„Ez hihetetlen. Reggel még úgy jöttem, hogy elfolyt a hűtővíz az autóból az autópályán, aztán ebbe csöppenek bele”

- mondta meglepetten Sanyi. A játékos ezután némileg elérzékenyülve azt is elárulta, hogy a jó hírt elsőként az anyukájával és a barátnőjével fogja megosztani.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Miért lepik el a szarvasok a közutakat mostanában?
A jelenség világszerte ismert, a megfejtése pedig pofonegyszerű. Annyi segítséget adunk, hogy mindezt csak télen, és csak a síkos idő beálltával tapasztalhatjuk.

Link másolása

Szarvasok kószálnak az utak mentén. Erről adott hírt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. No de mit keresnek pont az aszfalton? Nem gondolta volna!

Azért mennek oda, hogy felnyalják az aszfalton megmaradt sót.

Így ír a Magyar Közút:

"A 83-as főúton, Farkasgyepűnél csütörtök hajnalban az egyik kameránkon szarvasok és borjaik jelentek meg, nem is kevesen. De miért? Hát azért, hogy az útra kiszórt sót felnyalogassák. Szerencsére maradt még utána is só a burkolaton, mert a legfrissebb kameraképünkön is fekete az út, a mellette lévő terület pedig szép havas. Nem példanélküli, hogy ilyet látunk, ezért is nagyon fontos, mindig figyeljünk vezetés közben, mert bármikor jöhetnek nem várt helyzetek! A kamera.kozut.hu oldalon ti is böngészhettek a publikus kameráink felvételein. Ezek nem élő stream-et adnak, néhány percenként frissítenek egy képkockát, de a funkciójuk pont annyi, hogy lássuk, lássátok, milyen út- és látási viszonyok vannak. A szarvasok egyébként jól elvoltak, nagyjából két órán át csemegéztek. Volt, van is miből: csak ezen a héten eddig, országosan több mint 14 millió kilogramm útszóró sót juttattunk ki a kezelésünkbe tartozó utakra. Az útszóró só egyébként természetes anyag, bár emberi fogyasztásra nem ajánlott, de a szarvasokra nem káros.

Ma is tanulhattunk valamit a Blikk segítségével.

Link másolása
KÖVESS MINKET: