FELFEDEZŐ
A Rovatból

Ez a megye lett az idei évben a magyar pornókirály

A kondorosiak voltak a legpajzánabbak, a magyarokat általánosságban pedig a leszbikus kategória mozgatta meg leginkább az elmúlt egy évben.
Fotó: Unsplash - szmo.hu
2023. szeptember 25.


Link másolása

A Szexrandi.hu a Google Trends mutatói alapján járt utána, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a pornó iránt, hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly még fej-fej mellett voltak a dunántúli és a tiszántúli települések, ám idén Kelet-Magyarország mindenkit lenyomott a szexuális témák iránti érdeklődésben.

Az idei települési sorrend:

 • Kondoros – Békés
 • Gávavencsellő – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Demecser – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Sárrétudvari – Hajdú-Bihar
 • Egyek – Hajdú-Bihar
 • Nyírcsaholy – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Lepsény – Fejér
 • Mánd – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Hajdúdorog – Hajdú-Bihar

  Magyarország „pornóvárosa” mellett idén a megyék között is egyértelmű győztes van, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye rendhagyó módon öt helyezéssel is szerepel a listán.

  A közlemény arra is kitér, hogy a leszbikus kategória mozgatta meg leginkább a magyarokat, a szex szóhoz kapcsolódóan ez a témakör mutatott leginkább növekvő tendenciát az elmúlt egy évben.

  (via 24.hu)


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

 • Címlapról ajánljuk


  FELFEDEZŐ
  A Rovatból
  „Biztos befér a kéményen a miniszterelnök úr?” – így reagáltak a kommentelők Orbán Viktor üzenetére, miszerint éjjel érkezik
  Nem kímélték a kormányfőt a hozzászólók a szakállas kép alatt. Igaz, voltak olyanok is, akik szerint kifejezetten humoros lett a poszt.

  Link másolása

  Ahogy arról korábban írtunk, szokatlan, nyárra jellemző szakállal jelentkezett kedd este Facebook-oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök a Mikulásra utalva, az EDDA híres dalának címével azt üzente: „Éjjel érkezem.” A nyomaték kedvéért azt is megírta: „Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás”.

  Számosan voltak, akiknél betalált a poszt: többen gondolták úgy, hogy ennyi lazaság belefér egy miniszterelnöki posztba, egyesek kifejezetten humorosnak tartották a bejegyzést.

  Nem kevesen voltak azonban azok sem, akik – viccesebben vagy határozottabban – arra használták a kormányfő posztját, hogy kritikát fogalmazzanak meg vele szemben.

  Íme néhány a legfrappánsabbak közül:

  „Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal – és az új adócsomaggal”

  „De szép csizma – mondta a Mikulás, majd eltette a zsákjába”

  „Biztos, hogy befér a kéményen, miniszterelnök úr?”

  „Ide már ne jöjjön, innen elvitt mindent!”

  „Ez a Mikulás nem hoz, hanem visz”

  „Noo, akkor reggelre már csizma sem lesz...”

  „Inkább az ajtón gyere be, mert a kémény elég szűk lenne neked, harcosom!”

  „Ez a Mikulás üres zsákkal jön, és telivel megy”

  „Még egy ilyen télapót, aki elől hordja a puttonyát...”

  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

  FELFEDEZŐ
  A Rovatból
  Horváth Gréta reagált Meggyes Dávid kiborulására: „Egyetlenegyszer sem kereste a kisfiamat”
  Gréta elmondta, hogy neki a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglalta az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számára is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyereknek.

  Link másolása

  A Blikk foglalta össze, hogy nemrég mi történt Meggyes Dáviddal: az üzletember annyira a szívén viselte Horváth Gréta kisfiának a sorsát, hogy a szakításuk után egy évvel elsírta magát a kamerák előtt, amikor egy szóról eszébe jutott a Párharc forgatása közben.

  Meggyes akkor elmondta, hogy azért érintette ennyire érzékenyen az ügy, mert hároméves kora óta ő is nevelte Gréta gyermekét, és már-már sajátjaként szerette.

  Azt is hozzátette, amikor a gyermek 8 éves lett, elváltak útjaik, így a kapcsolatot sem tudta vele tartani.

  Ennek kapcsán szólalt meg most Horváth Gréta, aki elmondta, hogy a volt párja egyszer sem jelezte felé, hogy látni akarná Filipet, azt pedig felháborítónak tartja, hogy valaha is eltiltotta volna tőle.

  „Én félre tudtam tenni az egómat, ezért a gyerek előtt sosem tüntettem fel őt rossz színben. Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk. Nekem a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglaltam az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számomra is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyerek számára… Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben”

  – mondta Gréta a Story magazinnak.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  FELFEDEZŐ
  A Rovatból
  Árpa Attila drukkol Tomán Szabinának: „minél jobban keressen, annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem”
  Van egy 16 éves lányuk, akire nagyon büszke. Sajnálja, hogy nem tud vele gyakran találkozni a munkái miatt.
  Fischer Gábor - szmo.hu
  2023. december 05.


  Link másolása

  Árpa Attila Meglepetés Magazinnak adott interjúját szemlézte a Blikk. A médiaszemélyiség vallott magánéletéről is. Beszélt 16 éves lányáról, aki egy vidéki kollégiumban van hétközben, hétvégente jár Budapestre, de Árpa elfoglaltságai miatt „nehéz összehozni egy találkozót”, pedig roppant büszke rá.

  „Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét.”

  De nemcsak lányára, annak édesanyjára, Tomán Szabinára is büszke.

  „Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki.”

  – mondta, nyilván viccesen.

  A legnagyobb vágya azonban egy kis pihenés.

  „Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert idejét nem tudom, hogy mikor történt meg, mindig valahová rohannom kell,”


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  FELFEDEZŐ
  A Rovatból
  Hihetetlen: 3 másodperc alatt találta ki a megfejtést egy játékos a Szerencsekerékben – videó
  Sanyi ezzel közel 10 millió forintot kaszált.

  Link másolása

  Mindössze három másodpercre volt szüksége a Szerencsekerék egyik játékosának, hogy kitalálja a megfejetést. Sanyi ezzel közel tízmillió forintot kaszált.

  A fődíj játékban a versenyzőnek egy 12 betűs szót kellett kitalálnia, amihez elég sok betűt el is talált. Ezután Sanyi ráfordult a megfejtésre, amihez mindössze pár másodperc kellett neki, és ki is bökte, hogy „porcelánbaba”. Ezzel pedig 9 750 000 forintot nyert.

  „Ez hihetetlen. Reggel még úgy jöttem, hogy elfolyt a hűtővíz az autóból az autópályán, aztán ebbe csöppenek bele”

  - mondta meglepetten Sanyi. A játékos ezután némileg elérzékenyülve azt is elárulta, hogy a jó hírt elsőként az anyukájával és a barátnőjével fogja megosztani.

  (Forrás: Blikk)


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: