News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Bérgyilkos-közvetítő indult az interneten, rengetegen érdeklődnek a kamu szolgáltatás iránt

Egyszer egy nő másfélmillió forintot akart adni a soha nem létező cégnek a férje meggyilkolásáért. Végül őt csukták le.

Link másolása

hirdetés

Hiába pakolta tele poénokkal egy férfi a viccből létrehozott online bérgyilkos-közvetítő honlapját, sokan mégis komolyan vették a szolgáltatást, írja a Daily Star. A 'Rent-A-Hitman' (magyarul: Bérelj bérgyilkost!) névre keresztelt honlapot még 2005-ben regisztrálta Bob Innes, aki valójában a tréfának szánt oldallal szerette volna reklámozni internetes elemzőszolgáltatását.

Bár az angol 'hitman' kifejezés magyarul bérgyilkost jelent, Innes ebben az esetben a kifejezésből a 'hit' szóra helyezte a a hangsúlyt. Ez ugyanis nemcsak a fegyverből leadott lövést, hanem azt a találatot is jelenti, amikor valaki egy online keresőben a kiválasztott weboldalra kattint.

Az első öt évben még nem terjedt el a honlap híre, 2010-től azonban egyre több olyan ember kereste fel, akik másokat akartak eltenni láb alól. Egyszer egy Helen nevű nő talált rá, aki állítása szerint útlevél híján Kanadában ragadt.

A valójában soha nem létező szolgáltatás iránt érdeklődő nő három családtagját szerette volna a másvilágra küldeni, miután kiforgatták az örökségéből.

Miközben Bob eleinte tudomást sem akart venni a levelekről, a nő egyre kitartóbban ostromolta. Egy idő után a helyzet odáig fajult, hogy a bérgyilkost kereső nő megadta a célpontok nevét, címét és további információkkal is szolgált a három személyről. Ekkor döntött úgy a férfi, hogy utána jár a megkeresésnek.

hirdetés

„Továbbra is szüksége van a szolgáltatásunkra? Kapcsolatba léphet az egyik bevetésre váró ügynökünkkel!” - írta a válaszlevelében a kamu bérgyilkos-közvetítő.

A nő órákon belül megadta neki saját elérhetőségét, amit Innes azonnal továbbított a rendőrségnek a teljes történettel együtt.

A férfi ekkor döntött úgy, hogy megtartja a honlapot, és még több olyan kétértelmű szöveget írt az oldalra, amiről egy felszínes olvasó azt gondolhatta, hogy egy igazi bérgyilkos-közvetítő irodára bukkant.

„Megoldásra szoruló problémája van? Képzett ügynökeink ingyenes konzultációval segítenek megtalálni a tökéletes megoldást a kellemetlenségre. Irodánk 1920 óta áll felnőttek, gyerekek, kormányzati alkalmazottak és politikusok szolgálatában ügyfeleink legnagyobb megelégedésére!” - olvasható a soha nem létező szolgáltatás ajánlószövegében.

A honlapon vicces álértékelések is dicsérik a szolgáltatást: a legismertebb ezek közül egy özvegyasszony bejegyzése, akinek „a bébiszitterrel félrelépő férjét intézték el egy konzultációt követően”.

De még ennek ellenére is akadnak olyanok, akik véresen komolyan veszik az oldal tartalmát. A helyzet odáig fajult egyszer, hogy

egy 52 éves nő kitöltötte a honlapon található formanyomtatványt, amiben beleegyezett a 3500 fontos (1,5 millió forint) tiszteletdíj és 100 font (43 ezer forint) további illeték megfizetésébe, amivel megbízta a céget a férje meggyilkolásával.

Ehelyett azonban ő került börtönbe, miután a rendőrök kopogtattak az ajtaján. Pedig még egy titkos találkozót is megbeszélt egy magát bérgyilkosnak kiadó rendőrrel, akivel a gyilkosság részleteiről egyeztetett telefonon. A nőt végül a héten ítélte el a bíróság gyilkosságra felbujtás büntette miatt.

Bob Innes saját bevallása szerint az évek alatt nagyjából 150 ember életét menthette meg a kamu bérgyilkos-közvetítővel úgy, hogy a mesterlövészek helyett a rendőrség kezébe kerültek az ügyek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Nincs itt semmi látnivaló, csak egy férfi a 4-es 6-os villamoson nyalogatta az egereit – videó
Amikor már azt hinnénk 2022 nem tartogat több meglepetést, szembejön velünk egy ilyen videó.
Fotó: Alexa / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. augusztus 14.


Link másolása

hirdetés

Aki a 4-es 6-os villamoson szokott közlekedni az tudja, hogy ez a vonal olyan mint egy párhuzamos univerzum, ahol bármi megtörténhet - és meg is történik.

Nemrégiben például egy férfi szállt fel az egereivel a villamosra - ebben még nem is lenne semmi különös. Csakhogy a Redditre felkerült videó szerint

az ingben utazó úriember, miután kiengedte két kedvencét a ketrecből, az egyiket a kezébe vette, majd egy kis simogatás után nyaldosni kezdte.

Eközben a másik rágcsáló a párkányon szaladgált.

Ha nem hiszed el, hogy ez megtörtént (de miért ne hinnéd, hiszen 2022-ben már semmin sem lepődünk meg), akkor íme az esetről a videó:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Ezek lehetnek a közelgő halál jelei egy egészségügyi szakértő szerint
Foltos lesz a bőr, állandó fáradtság gyötri a haldoklót, aki enni és inni sem szeretne már. A közelgő halálnak mindenkinél más előjele lehet.

Link másolása

hirdetés

Akár hónapokkal korábban észre lehet venni egy emberen, ha megkezdődött a haldoklás folyamata - írja a Mirror egy amerikai egészségügyi portál alapján. A WebMD szakértője szerint a halál előtt számos apró jel utal arra, hogy az illető életének végéhez közeledik. Ha ezeket időben észrevesszük, magunkat is fel tudjuk készíteni az elkerülhetetlenre, ahogy könnyebb lehet az elmúlás szerettünk számára is.

Az egyik legfontosabb jel, hogy a haldokló szemmel láthatóan kevesebbet eszik és iszik, mint korábban. Ezzel párhuzamosan visszahúzódóbb lesz, és már nem okoznak örömet számára olyan elfoglaltságok, amik a kedvenc időtöltései közé tartoztak korábban.

Az életük végéhez közeledő idős emberek hajlamosak arra, hogy kevesebbet beszéljenek. Ezzel szemben a haldokló gyerekeknél ennek akár az ellenkezője is tapasztalható, és be nem áll a szájuk.

Ennél valamivel egyértelműbb jele a közelgő halálnak, ha valaki huzamosabb ideig olyan fáradt, hogy alig bír felkelni. Ebben az esetben a tapasztalatok alapján néhány hét múlva bekövetkezhet az elkerülhetetlen.

hirdetés

Akad olyan haldokló, akinél heves fájdalommal jár életének utolsó szakasza. Ilyenkor többnyire megváltozik a vérnyomás, a légzés, és a szívverés ritmusa is átalakul. Egyeseknél a betegségtől és állapottól függően zavartság léphet fel. Sokan hallucinálnak is, és úgy viselkednek, mintha kábulatban lennének.

Az utolsó órákhoz közeledve az emberek testhőmérséklete lecsökken, egyáltalán nem kívánják már az ételt és italt, nem járnak ki a mosdóba sem, de egyes esetekben elfordulhat fájdalomérzet is. További árulkodó jel lehet, hogy a bőrön kékes-lilás foltok jelennek meg a térden, kézfejen vagy a lábon, valamint nehézkessé válik a légzés.

Az orvosok felhívják a figyelmet arra, hogy teljesen általános jelei nincsenek a közelgő halálnak, ez minden ember esetében más és más. Ellenben a fentiek közül ha egyet vagy többet tapasztalunk idős rokonaiknál, akkor érdemes lehet felkészülni a legrosszabbra.

Érdemes felhívni a barátokat és hozzátartozókat, hogy még időben elbúcsúzhassanak a haldoklótól. Figyelembe véve, hogy az élete utolsó szakaszába érőknek sokkal fárasztóbb egy-egy ilyen beszélgetés, mint az egészséges embereknek.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A strandolók szeme láttára szeretkezett egy pár a tengerparton Walesben
Csak egy rövid ideig volt látható az interneten a swansea-i aktusról készült felvétel.
Fotó: Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. augusztus 14.


Link másolása

hirdetés

Fényes nappal esett egymásnak pénteken Wales egyik népszerű tengerpartján egy férfi és egy nő. Még az sem zavarta az önfeledten szeretkező párt, hogy tőlük néhány méterre mit sem sejtő gyerekek és családok strandoltak - írja a Wales Online.

Az enyelgő pár a swansea-i strandon kívánta meg egymást, nem messze a csillagvizsgáló és egy helyi lakópark házaitól, ahonnan tökéletesen lehetett látni, hogy mi történik a magas fűben.

Az Instagramon 24 óráig látható felvételt később a Twitteren is megosztották egy rövid időre. Itt a posztoló azt írta megjegyzésképp a videóhoz, hogy „a meleg időjárás mindenkit begerjeszt”.

A lap megjegyzi, hogy a strandon szeretkezés nem minősül bűncselekménynek, de egy 1986-os törvény alapján könnyen minősíthetik zaklatásnak és közszeméremsértésnek. Ilyen esetekben a leggyakoribb büntetés a pénzbírság kiszabása lehet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Diákjától esett teherbe egy amerikai tanárnő, a szülésről iskolai oktatófilmet szeretne forgatni
Hat éve egy szórakozóhelyen jött össze akkor 16 éves diákjával. Most közös gyerekük születik, de a nő egyedül akarja felnevelni a babát.
Fotók: Instagram/Amy Kupps - szmo.hu
2022. augusztus 14.


Link másolása

hirdetés

Volt diákjától esett teherbe egy egykori tanárnő, akivel egy szórakozóhelyen jött össze - írja a Daily Star. Amy Kupps ráadásul azt tervezi, hogy az az ősszel esedékes szülésről filmet forgat majd, amit az OnlyFansen tesz elérhetővé a rajongók számára, de az iskolákba is szeretne eljutni az alkotással.

A most 33 éves nő korábban egy észak-karolinai oktatási intézményben tanított, ahonnan éppen az előfizetős szexoldal miatt rúgták ki. Amikor a tantestület rájött, hogy Kupps mivel egészíti ki fizetését, azonnal felmondtak neki.

Az egykori tanárnő ezután egy szórakozóhelyen jött össze egy nála fiatalabb férfival. Úgy derült ki, hogy az akkor 16 éves fiú korábban a tanítványa volt, hogy az első szeretkezés után Miss Kuppsnak szólította. Azóta hat év telt el, de egészen a közelmúltig mindenki előtt titkolt tartós párkapcsolatban éltek.

Amy Kupps azonban úgy tervezi, hogy az októberben születő gyereket már egyedül neveli fel. Miután kiderült, hogy terhes, megbeszélte a fiatal férfival, hogy inkább váljanak külön az útjaik. A nő megnyugtatta az fiatal apát, hogy nincsenek anyagi gondjai, és jó katolikus révén az abortusz szóba sem jöhet. Ugyanakkor nem akarja akadályozni a 22 éves férfit legszebb éveinek megélésében, akinek a családja ráadásul semmit nem sejt a titkos viszonyról és a hamarosan érkező unokáról.

A korábban biológiát is oktató Kupps szülésznő segítségét szeretné kérni a nagy esemény rögzítéséhez. Úgy tervezi, hogy korábbi biológia szakos tanárként oktatóanyagot készít a gyerek világra jöveteléről, ami akár az iskolákba is eljuthat.

Amy Kupps nem először kerül a bulvárlapok címoldalára. Tavaly év végén óriási orgiát tervezett, amivel a koronavírus-járvány végét szerette volna megünnepelni:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: