hirdetés

FELFEDEZŐ

Azt hazudta egy férfi a randin, hogy meghalt a felesége, aztán kiderült, a nő rendszeresen posztol friss fotókat az Instagramjára

A randipartner a TikTokon mesélte el, hogy egy gyors kereséssel kiderítette, a férfi felesége valójában él, ráadásul még most is együtt van férjével.
sissyhankshaw/TikTok - szmo.hu
2021. június 13.


Link másolása

hirdetés

A vakrandi mindig kockázatos, hiszen ilyenkor egy idegennel találkozunk, akinek a hátteréről alig tudunk valamit. A Sissy Hankshaw nevű TikTokker azonban olyan hazugságot leplezett le a randipartneréről, amit soha nem nézett volna ki belőle - írja az Indy100.

“Elmentem randizni ezzel a 25 éves fickóval, aki általános iskolai tanító volt, és ezt nagyon kedvesnek találtam. Élőben is normálisnak tűnt” - kezdte a történetet, majd azzal folytatta: a férfi elmesélte neki, hogy a felesége tragikus körülmények közt elhunyt, így most már egyedülálló apa, akinek a kollégái vigyáznak a kisfiára, miközben randizik.

@sissyhankshaw#stitch with @findingmrheight sorry Ashley your husband told tinder girls you were dead ;/♬ original sound - Sissy Hankshaw

Mint azonban egy gyors kereséssel kiderült, a férfi minden szava hazugság volt: a fiatal nő megtalálta az “egykori” feleség Instagramját, ami a mai napig aktív.

hirdetés
“Akkor képedtem el, amikor a barátnőmnek is megmutattam a profilját, és kiderült, azóta frissültek a képei! Ekkor még mélyebbre ástam magam, és a teljes családi története kibontakozott előttem. A felesége nagyon is él, és nagyon is együtt vannak. Pedig olyan normálisnak tűnt, hosszú idő óta ő volt az egyetlen jófej!”

- panaszolta Sissy, aki ezek után szembesítette a férfit az igazsággal.

“Megkérdeztem tőle, hogy ez mégis mi az isten? Azt a választ kaptam, hogy én vagyok hazug, és a felesége igenis halott” - mondta Sissy a videóban, amit már több mint 70 ezren megtekintettek. A lány még hozzátette: “Bocsáss meg, Ashley, amiért a férjed Tinderen azt mondta, hogy halott vagy!”

A hozzászólók is döbbenten reagáltak a történetekre. “Jesszus, ilyet csak egy sorozatgyilkos tesz!”, mondta egyikük, míg egy másik úgy fogalmazott: “az, ha valaki nagyon normálisnak tűnik, már önmagában is intő jel, mert az ilyen emberek általában nem önazonosak."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Kuka mögött szexelő párra akart rászólni, de lefilmezték és megszégyenítették a brit férfit

Egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni - vélekedett a sértett.
Fotó: tookapic/Pixabay - szmo.hu
2021. augusztus 02.


Link másolása

hirdetés

Egy vonatállomáson, a kuka mellett szúrt ki egy szexelő párocskát az angol David Smith, aki nem is tudta, minek teszi ki magát ezzel a felfedezéssel - írja a Daily Star.

A férfi a saját otthonában pihent csütörtök este, amikor feltűnt neki a páros, ahogyan a kukatárolóba settenkedik a Hampshire megyei Lymington vasútállomás mellett.

Smith hamar rájött, milyen célból vehetik igénybe a nyilvános szemétlerakót, és mélyen felháborodott, mivel gyerekek is laknak a környéken. Úgy döntött, lefilmezi a párt.

Legnagyobb meglepétésre a megszégyenült feleség azonnal elszaladt a helyszínről. A férj azonban másképp reagált: elővette a telefonját, és maga is filmezni kezdte Smith-t.

Eközben gúnyos megjegyzéseket tett Smith szexuális életére, és közölte: ő bizonyára azért nem szexel nyilvánosan, mert csak misszionárius pózban csinálja, és egyébként sem talál olyan nőt, aki felizgatná. Ezek után “mocskos kukkolónak” nevezte az őt filmező férfit.

hirdetés
Nagyon bizarr volt. Láthatóan már megivott egyet-kettőt, és úgy beszélt velem, mintha én cselekednék helytelenül, miközben ő szexel egy csomó gyerek hálószobaablaka alatt. Ez nem szép dolog: egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni. Egy erdő mellett lakunk, kimehettek volna inkább oda ijesztgetni a lovakat

- vélekedett Smith, aki az esetről készült videót az interneten is megosztotta.

“Nem akartam őket nézni, ha akartam volna, az ablakból meresztettem volna a szememet. Én csak szólni akartam, hogy mindenki látja őket, amire homofób szövegeket és szóbeli bántalmazást kaptam. Csak ezután kezdtem filmezni” - mondta Smith, aki az internetezők közül sem győzött meg mindenkit a szándékait illetően.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Az oltóponton bukott le felesége előtt a hűtlen férj a szeretőjével együtt, óriási balhé lett belőle

Annyira eldurvult a helyzet a Fülöp-szigeteki hármas között, hogy székeket is dobáltak egymásra.

Link másolása

hirdetés

Váratlan esemény történt egy Fülöp-szigeteki oltóponton: egy nő és testvére verekedésbe kezdett a nő férjével és annak szeretőjével.

Történt ugyanis, hogy a nő elment beoltatni magát a koronavírus ellen, ahová a férje nem tudta elkísérni, legalábbis ezt mondta a nejének.

A feleség végül a testvérével együtt érkezett meg az oltópontra, ahol aztán nagy meglepetésben volt része: meglátta a férjét egy másik nő társaságában.

Nem meglepő módon annyira bedühödött, hogy rögtön nekiesett a házastársának és a szeretőjének, ebben pedig partnere volt a testvére is. A férfi igyekezett védeni a barátnőjét, de esélye sem volt feltartóztatni a két mérges nőt.

Végül annyira elszabadultak az indulatokat, hogy a várakozóknak kihelyezett székeket dobálták egymáshoz kiabálások közepette.

Egy szemtanú az egészet levideózta, a felvétel pedig a Twitterre is felkerült, már több mint félmilliószor nézték meg.

Forrás: Coconuts Manila


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Társkeresésnek álcázta a hirdetését, így tudott megjelenni egy momentumos politikus a Mediaworks-családba tartozó megyei lapban

Pleva Dániel a Vas megye 3-as számú választókerületében jelölt az előválasztáson. Facebook-oldalán mutatta meg, hogyan sikerült bekerülnie a Vas Népe nevű megyei lapba.

Link másolása

hirdetés

Társkeresésnek álcázta, így tudott megjelenni egy momentumos politikus hirdetése a több száz kiadványt magába foglaló Mediaworks-családba tartozó Vas Népe megyei lapban - szúrta ki a Telex.

Pleva Dániel a Vas megye 3-as számú választókerületében jelölt az előválasztáson. Kedden a Facebook-oldalán mutatta meg, hogyan sikerült megjelennie a megyei lapban. A politikus a Vas Népe társkereső rovatában feladott hirdetésének szövege a következő:

"Barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket!"

A poszthoz Donáth Anna is hozzászólt.

"Annyira van ma sajtószabadság Magyarországon, hogy ilyen trükközéssel kell bekerülni a megyei lapba egy ellenzéki jelöltnek"

- fogalmazott a Momentum EP-képviselője.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
FELFEDEZŐ

Videón, ahogy egy ház összeomlik és az óceánba zuhan Argentínában

A tengerszint változása miatt történhetett meg ilyesmi.

Link másolása

hirdetés

Összeomlott és az Atlanti-óceánba zuhant egy parton álló ház Argentínában - írja a CNN.

A szomszédok éppen a közelben tartózkodtak, így sikerült levideózniuk a döbbenetes pillanatot.

Az óceánba zuhanó ház Argentínában

Argentína csak egy azok közül az országok közül, ahol már most kihívást jelent az emelkedő tengerszint, a következő években pedig tovább súlyosbodhat majd a helyzet.


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: