hirdetés

FELFEDEZŐ

Az izomjelmez a legújabb őrült hozománya a járvány miatti bezártságnak

A bezárt konditermek és a tespedés miatt fellendült a kereslet az izomruhák iránt.
Fotó: Smitizen / Taobao - szmo.hu
2021. április 19.

hirdetés

Bár a szilikoningek nem számítanak újdonságnak, a járvány ezt a piacot is felpörgette. Megélénkült ugyanis a kereslet a kamuizmokat kínáló szettek iránt, amelyekkel a karantén alatt elpuhult, de a mozgásra magát rá nem vevő embereket, illetve a bezárt konditermeket siratókat célozzák meg: olyan öltözékeket kínálnak, amelyekbe izmokat is építenek. Mindezt nem a jelmezbálokra tervezett gagyi verzióban árulják, hanem orvosi szilikonból készített, meglepően élethű változatban - írja a Ladbible.

A járványhelyzet miatt egyrészt világszerte bezártak a konditermek, másrészt a fél emberiséget a kanapékra száműzte a járvány, így a mozgás és a testedzés kardinális kérdéssé vált sokak számára. És bár nyilván konditerem nélkül is lehet testet építeni, vélhetően sokkal többen puhultak el az elmúlt egy évben, mint azelőtt. A kínálat pedig igazodott az igényekhez:

egyre több helyen kínálnak olyan öltözéket, amely egy izmos testet formáz. Magára véve az ember egyből úgy néz ki, mintha ki lenne pattintva, anélkül, hogy komoly diétát és életmódváltást iktatott volna az életébe.

A Smitizen például az egyike azoknak a cégeknek, akik ezzel foglalkoznak: szilikonból készülő élethű maszkokat készítenek az egész testre kiterjedően. A webshopjukban nagyon sok bizarr dolog is van - lehet kapni például élethű Thor-maszkot, de a kereslet az izmos testek iránt lendült most fel leginkább. Felsőtesteket és teljestestes "ruhát" árulnak - az utóbbit azoknak, akik a lábnap gondolatától is irtóznak.

A szettek viszont nem olcsók, bár a nagyon elhivatottak vehetik úgy, hogy a több hónapnyi kondibérlet ára legalább ugyanúgy izmokra cserélődik:

a legolcsóbb felsőtestek 168 dollártól, azaz kb. 50 ezer forinttól kezdődnek, míg a még kigyúrtabb darabok 300-400 dollár közt vannak.

Az egésztestes izmokért még ennél is többet, majdnem 500 dollárt (150 ezer forint) kérnek.

hirdetés

A viselet egyébként meglepően élethűnek tűnik, viszont nem túl kényelmes, mivel a szilikon miatt nem szellőzik igazán. A keresletet a termék iránt jól mutatja, hogy egy sor kínai oldalon is rengeteget találni belőle.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

10 óráig élt a baba, akit súlyos rendellenessége miatt el akart vetetni az anyja, de nem sikerült az abortusz

Az élettel összeegyeztethetetlen Edwards-szindrómában szenvedő brit kisfiú az orvosok legnagyobb döbbenetére élve született meg. Édesanyja számára ez csak még szörnyűbbé tette azt, hogy elveszítette negyedik gyermekét.
Fotók: Northfoto - Loran Denison SWNS.COM - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Mérhetetlen fájdalmakkal kellett megküzdenie egy brit édesanyának, akinél nem sikerült az abortusz, babája azonban csak alig 10 óráig élt - számolt be róla a Daily Mail.

Loran Denison a negyedik gyermekét várta, amikor orvosa a 15. heti vizsgálaton közölte vele a rossz hírt, hogy a magzat sajnos Edwards-szindrómában szenved, emiatt pedig minden valószínűség szerint halva fog születni. Ezt az élettel összeegyeztethetetlen, ritka kórt a 18-as kromoszóma rendellenessége okozza. Az így született gyerekek sokszor már a terhesség alatt meghalnak, de ha élve is születnek, akkor is röviddel azután, vagy nagyon fiatal korukban életüket vesztik.

A 27 éves nő és párja, Scott ezért kénytelenek voltak meghozni azt a fájdalmas döntést, hogy elvetetik a babát. Abortusztablettát vett be, amiről azt mondták neki, hogy megállítja a magzat szívműködését, majd amikor már 18 hetes terhes volt, elment a kórházba, hogy megszülje a kicsit.

Legnagyobb meglepetésére azonban az alig 150 grammot nyomó fiú még élt, lélegzett.

hirdetés
"Egyik orvos sem gondolta, hogy élve megszülethet. Aztán amikor a párom felemelte őt a születése után és azt mondta, hogy ver a szíve, mind nagyot néztek és azt mondták, hogy ez lehetetlen"

- emlékezett vissza Loran.

Sajnos az anya öröme nem tarthatott sokáig, mert negyedik gyermeke alig 10 órán át maradt csak életben. Szörnyű volt számára végignézni, ahogy a Kiyo Bleu névre keresztelt kisfiának élete első és egyben utolsó órái szenvedéssel teltek.

"Örülök, hogy egy minimális időt eltölthettem vele, de ez csak még nehezebbé tette a helyzetet. Azt hittem, a nehezén már túl vagyok, amikor meghoztam a döntést az abortuszról, de most tízszer rosszabb ezt megélni. Csak azért mondom ezt el, hogy más anyák is tudják, milyen ez. Végig kellett néznem, ahogy a szívverése egyre lassabb lesz, majd egyszercsak elfogy belőle az élet"

- mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Közel 6 millió forintot keres óránként a férfiakat „fizető disznóknak” nevező domina

Soha nem érzett bűntudatot, sőt, szerinte megszépíti ezzel a férfiak életét.
Fotó: Diamond Elite / SWNS.COM - Northfoto - szmo.hu
2021. május 12.

hirdetés

Volt, hogy egy óra alatt keresett meg 20 ezer dollárt (mintegy 6 millió forintot) egy pénzügyi domina. Diamond Diva Princess olyan férfiak részére nyújt szolgáltatást, akik szeretnék, ha egy szép nő lenullázná a bankszámlájukat - írja a Wales Online.

A nő “fizető disznóknak” nevezi azokat a férfiakat, akik fel akarják ajánlani neki a nehezen megkeresett pénzüket. Személyesen ráadásul még egyikükkel sem találkozott.

A domina, aki se a nevét, se a korát nem hozza nyilvánosságra, mintegy 50 dollárt (15 ezer forintot) fizettet percenként a férfiakkal azért, hogy telefonon beszéljen velük. 500 dollárt (147 ezer forintot) kér egy három perces videóért, ahol bemutatja a klienseinek, hogyan élvezi az általuk finanszírozott Hollywood-i luxuséletet - szexuális tartalmakat azonban senkinek sem küld.

Diamond már 18 éve folytatja ezt a karriert, és elmondása szerint többszázezer dollárt költött el saját magára. Először 2003-ban környékezte meg egy "fizető disznó", aki elmagyarázta neki: egyes férfiak szeretnek elérhetetlen, szép nőkre költeni. Diamondnak egyből megtetszett az ötlet.

“Imádom a kaviárt és a Dom Pérignont, és ők fizetnek érte. Soha nem találkoztam velük - tudják, hogy hidegen hagynak engem, csak kiszolgálniuk kell. Milliókat kerestem így” - mondja, hozzátéve, hogy soha nem volt bűntudata emiatt, inkább úgy érzi, életcélt adott a klienseinek.

“Azt mondják, ez megtisztította a szívüket, az elméjüket, és sokkal jobbá tette az életüket. Távolról csodálnak engem.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Megparancsolta a barátnőjének egy menyasszony, hogy vágassa le a haját az esküvője előtt

Attól tart, hosszú hajú barátnője túlragyogná az esküvői fotókon.
Fotó: melancholiaphotography/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. május 12.

hirdetés

A legtöbben izgatottan várjuk az ismerőseink esküvőjét. Egy lány számára azonban rémálommá vált a készülődés, amikor házasulandó barátnője közölte vele: csak akkor lehet jelen a nagy napon, ha levágatja a haját - írja az Indy100.

A meghívott egy “Vajon én vagyok a s.ggfej?” Című Reddit-csoportban kért tanácsot a fenti kérdés eldöntésére.

“Hosszú, szőke hajam van, nagyon jó állapotban. Évekbe és rengeteg pénzembe telt, mire megtanultam megfelelően ápolni, és ilyen szép lett. Most a barátnőm, akinek majdnem ugyanilyen hajszíne van, csak bubifrizurája és rosszabb állapotú haja, azt akarja, hogy vágassam le a hajamat vagy festessem át másik színre” - panaszolta a csoportban.

A kommentelő azzal folytatja: barátnője attól tart, hogy ha mellette áll az esküvői képeken, ő nem fog elég jól kinézni, és ez mégiscsak az ő napja.

“Megértem, hogy a vendégeknek nem illene túlöltözniük a menyasszonyt. Nagyon szeretem, sok éve barátok vagyunk. Ugyanakkor szeretem a hajamat is” - írta.

hirdetés
A lány azt is elárulta: miután nem volt hajlandó levágatni a haját, a menyasszony közölte, meggondolja, hogy elhívja-e a nagy napra egyáltalán.

“Azt mondta, ha egyáltalán gondolkodnom kell, az már azt jelenti, ő nem jelent nekem eleget, és akkor inkább nem is hív el” - mondta, majd hozzátette: barátnője azt sem engedélyezte, hogy esetleg kontyban vagy befonva viselje a haját.

A lányt a többi hozzászóló igyekezett megnyugtatni, hogy nem ő a hibás.

“Nagyon szomorú, hogy a barátnőd szerint menyasszonyként joga van ehhez, és kész emiatt felrúgni a barátságotokat. Ez egyenesen passzív-agresszív. Abba nem gondol bele, hogy esetleg te jelentesz neki túl keveset?”

- írta egyikük.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Ír akcentussal ébredt műtétje után egy ausztrál nő

A jelenség nem ismeretlen, külföldi akcentus szindróma az orvosi neve.
Fotó: angie.mcyen/TikTok - szmo.hu
2021. május 12.

hirdetés

Ír akcentussal ébredt fel műtétje után egy ausztrál nő, aki soha még csak nem is járt az országban - számol be róla a CNN.

A 27 éves Angie Mcyen először a zuhany alatt énekelgetve szembesült vele, hogy akcentusa megváltozott.

Ez kilenc nappal azután történt, hogy egy műtét során eltávolították a manduláit. A kiejtése napról napra változik, néha “íresebb”, néha kevésbé, a baleset előtti állapot mindenesetre nem tért vissza.

A fiatal nőt sokan azzal gyanúsították meg, csak színészkedik, pedig az orvostudomány történetében legalább 150 hasonló esetet tartanak nyilván.

Angie úgynevezett külföldiakcentus-szindrómában szenved, ami agysérülés, sztrók, de akár csak egy sima műtéti beavatkozás következtében is kialakulhat.

A nő nem örül a változásnak: a TikTok-ján könnyek közt panaszolta, hogy az új akcentus miatt elveszítheti ausztrál-ázsiai identitását. Máskor azonban nevetni is tud a helyzetén, például amikor édesanyja azt javasolta, járjon templomba és imádkozzon a régi kiejtéséért.

hirdetés

Annak pedig kifejezetten örül, hogy a műtét óta énekhangja is megváltozott, és most már magasabb hangokat is ki tud énekelni.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: