News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

A kukából halászta ki milliókat érő kaparós sorsjegyét egy ausztrál pár

Öt éven keresztül járó heti 233 ezer forintnak megfelelő nyereményt dobott egy mozdulattal a kukába a figyelmetlen nő.

Link másolása

hirdetés

Tévedésből kidobta a kukába 260 ezer ausztrál dollárt (61 millió forint) érő nyertes sorsjegyét egy nő, írja a Daily Mail. Csak azért nem végezte a milliókat érő papírdarab a szeméttelepen, mert a nő barátja még időben kiszúrta, hogy megnyerte a főnyereményt.

A győztes szelvényt néhány nappal a sorsolás előtt vette a férfi több másik sorsjeggyel együtt. Amikor a nő lekaparta a szóban forgó sorsjegyet, először azt hitte, hogy nem nyert semmit, ezért a kukába dobta. A férfi úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért vet egy pillantást a kidobott sorsjegyre, ekkor vette észre, hogy valójában megnyerték a fődíjat.

Az ausztrál nő azonban még ekkor sem hitte el a szerencséjét: azt gondolta, hogy a férfi ugratja a kukából kihalászott sorjeggyel. Végül hosszas unszolás után nézte meg alaposan a sorsjegyet, és jött rá arra, hogy figyelmetlensége miatt majdnem lemaradt az ölébe pottyant vagyonról.

Elmondása szerint szabályosan sokkolta a nyeremény a nőt, aki korábban soha nem nyert egy árva fityinget sem. Egyelőre még nem tudja, mihez kezdenek a nyereménnyel, de már szóba került az is, hogy új házat vesznek a pénzből.

A 'Live the Life' (Éld az életet!) nevű sorsjegy főnyereménye heti 1000 ausztrál dollár (233 ezer forint), melyet öt éven keresztül folyósítanak a nyertesnek.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Videó: leharapta az oroszlán az állatkerti dolgozó ujját, aki folyamatosan incselkedett vele
A vérfagyasztó jelenetet többen is végignézték és videóra is vették, de először azt hitték, ez a műsor része. Figyelem, megrázó tartalom!

Link másolása

hirdetés

Ijesztő eset történt egy jamaikai állatkertben: egy oroszlán leharapta az egyik dolgozó ujját, amikor a férfi bedugta a ketrecbe - számolt be róla a LadBible.

A Twitterre került fel egy videó a balesetről. Ezen az látszik, hogy a férfi többször bedugta a lyukakon az ujját, meg is simogatta vele az oroszlán sörényét.

A ragadozónak viszont láthatóan nem tetszett mindez, így az egyik alkalommal elkapta a dolgozó ujját és nem is engedte el. A férfi kiabálva káromkodott fájdalmában, miközben próbálta kihúzni az ujját, de az az oroszlán szájában maradt.

A vérfagyasztó jelenetet többen is végignézték és videóra is vették. Egyikük azt mondta, először azt hitték, hogy ez csak vicc, hiszen a férfi dolga az volt, hogy szórakoztassa a látogatókat. Akkor tudatosult bennük, hogy ez tényleg komoly, amikor a dolgozó a földre esett, és látták, hogy az ujja egy része és a teljes bőr hiányzik. Ekkor már mindenki pánikba esett.

A közösségi oldalakon nagyon felháborodtak a történteken. A többség szerint nem volt meglepő az oroszlán reakciója, hiszen a férfi folyamatosan provokálta, számíthatott rá, hogy a vadállat nem hagyja ezt ennyiben.

hirdetés

A Jamaica Society for the Prevention of Cruelty to Animals állatvédő szervezet vezetője közölte, hogy ki fogják vizsgálni az esetet, és kapcsolatba lépnek az állatkertet felügyelő hatósággal is. Az állatkert egy közleményt adott ki, amelyben hangsúlyozták, hogy náluk az emberek és az állatok is biztonságban vannak. Mint írták, tragikus, ami a dolgozóval történt, a viselkedése azonban egyáltalán nem felel meg az állatkert mindig betartandó biztonsági előírásainak és procedúrájának. Elismerték, hogy ilyennek sosem szabadott volna megtörténnie, és mindent meg is tesznek azért, hogy ne forduljon elő többet hasonló.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Horogkereszt sejlik fel az etika tantárgy tanári kézikönyvének borítóján
Érdekes, hogy a készítők számára nem merült fel a kérdés, hogy ez így etikus-e?

Link másolása

hirdetés

Egy pedagógusok számára létrehozott Facebook-csoportban osztottak meg először képet az etika tantárgyhoz tartozó felsős tanári kézikönyvről.

A borítón négy ember látható felülnézetből, amint jobb karjukat előrenyújtva fogják egymás kezét. Ez így leírva elég ártalmatlannak tűnik, a képet nézve azonban már felmerülhet pár kérdés.

Például az, hogy a készítők közül miért nem tűnt fel senkinek:

hirdetés
az alakok által kiadott forma egy horogkeresztre emlékeztet?

Mindez ráadásul pont az etika tantárgyhoz tartozó kézikönyvön.

"Nem szúrt szemet? Látták egyáltalán? Szerintem nem" - írta az egyik kommentelő, valaki pedig csak annyit kérdezett a kép kapcsán: hülyék ezek?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Könyörgött, hogy vágják le a lábát, olyan durva fájdalmakkal küzd egy 10 éves brit kisfiú
A fiú szinte állandóan ordít a fájdalomtól, azt is mondta, hogy meg akar halni. Anyja szerint a betegség egy életfogytig tartó büntetés gyermeke számára.

Link másolása

hirdetés

Olyan elviselhetetlen fájdalmai vannak egy 10 éves brit fiúnak, hogy legszívesebben megszabadulna folyton sajgó lábától - számolt be róla a Daily Mail.

Dillon Wilford 2021 novemberéig egy teljesen átlagos, egészséges, boldog kisfiú volt. Egyik nap úgy ébredt fel reggel, hogy a jobb lába zsibbadt és nagyon fájt. Ez pedig nem csak egy egyszeri alkalomnak bizonyult, ugyanis három hónap elteltével, számos vizsgálat után kiderült, hogy komplex, regionális fájdalomszindrómában (CRPS) vagy másnéven Sudeck-szindrómában szenved. Ez azzal jár, hogy a beteg az egyik karjában vagy lábában krónikus fájdalmat érez, bizonyos ingerek hatására még jobban fáj, duzzanat kelethezhet az érintett helyen, a bőr pedig kipirosodhat.

Édesanyja elmondása szerint a fiú akkor is szenvedett, amikor epret evett és egy darabka ráesett a lábára, de a macskaszőrt sem tudja elviselni a lábán. A folyamatos fájdalmak miatt iskolába se tud már járni, és annyira szenved, hogy azt szeretné, ha egyszerűen levágnák a lábát.

"Ez maga a pokol számára. Egy gyereknek ez a betegség egy életfogytig tartó büntetés. Könyörgött nekem, hogy vágják le a lábát. Azt mondta, hogy meg akar halni. Rettenetes látni, hogy a zsivány kisfiam így szenved"

- mondta az anya, Melanie.

A betegségre nincs gyógymód, a hatékony kezelések pedig korlátozottak. Mivel az Egyesült Királyságban nincs olyan specifikus kezelés, amely segíthetne Dillonon, a család arra gyűjt, hogy elvihessék az Egyesült Államokba, ahol például fényterápiát és oxigénkezelést kaphatna. Egy Arkansas állambeli klinikán ápolnák 16 hétig minden egyes nap, a kezelésekhez pedig több mint 120 vérvizsgálatot is elvégeznek. A költségek finanszírozására a GoFundMe oldalon gyűjtenek adományt.

hirdetés

Az anya azért mesélte el fia történetét, mert szeretné felhívni a figyelmet erre a súlyos betegségre, és arra, hogy bár az Egyesült Királyságban nincs lehetőség kezelésekre, máshol igen. Melanie nehezményezte, hogy miután a fájdalomtól ordító kisfiát elvitte a sürgősségire, azt mondták nekik, hogy nincs semmi baja, és hiába kérte, hogy vegyék fel őt a Manchesteri Gyerekkórházba kivizsgálásra, elutasítást kapott. Az orvosok először azt hitték, hogy Dillonnak azért vannak fájdalmai, mert nem kap elég vért a lába. Morfiumot adtak neki, amire a gyerek nagyon rosszul reagált.

Az édesanya arról is beszélt, hogy a betegség nagyon rossz hatással van fia mentális egészségére, hiszen állandóan fáj a lába.

"Minden éjszaka ordít. Reggel, amikor felkelek, az első, amit hallok, az a fiam ordítása. Egyfolytában ordít"

- mondta.

Azt reméli, sikerül eljuttatnia a fiát az amerikai klinikára, ahol a speciális kezelések segíthetnek enyhíteni borzasztó tüneteit, és így normálisabb életet élhet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Egészen bizarr kéréseket is teljesített már egy domina, elárulta, melyik volt a legmeglepőbb
A legfurább kérésben az volt a pláne, hogy a 27 éves nőnek semmit nem kellett csinálnia ahhoz, hogy a férfinek örömöt okozzon.

Link másolása

hirdetés

Azt állítja, mindent látott és hallott már az a pornósztár, aki egészen bizarr kéréseket is szokott kapni a klienseitől - írja a Metro.

Ellesha McKay az angliai Chelmsfordban él, a saját lakásában fogja a vendégeit. Legtöbbször dominaként kell viselkednie, a havi 12 ezer fontos (5,4 millió forint) bevételének nagy részét ezzel keresi meg. Sokan kérik tőle, hogy üsse, rúgja, tapossa vagy köpködje őket, és persze ezekhez eszközöket is használ. De mint mondja, a BDSM nemcsak az ostorról és a láncokról szól, nagyon szórakoztató is tud lenni. Elismerte, hogy ő sem tud mindig szigorú lenni, gyakran kuncog közben. Pláne, hogy sokszor egészen elképesztő kéréseket kell teljesítenie.

Sok kliense például bankautomatát akar játszani, aminek az a lényege, hogy a nő pénzt vegyen ki belőle. Népszerűnek számít az is, hogy a vendég kölyökkutya, akinek engedelmeskednie kell.

Ellesha 300 fontért (135 ezer forint) cserébe egy órán keresztül játssza el a gazdi szerepét. Sok férfi kéri, hogy szoptassa meg őt úgy, mint egy babát, ezt 30 percen keresztül csinálja 1200 fontért (54 ezer forint).

De volt példa arra is, hogy egy kliens 360 fontot (162 ezer forint) fizetett neki azért, hogy szigetelőszalaggal vonja be a teljes testét úgy, mintha múmia lenne. A legbizarabb munka viszont az volt számára, amikor egy férfi hajlandó volt 2500 fontot (1,1 millió forint) adni azért, hogy kitakaríthassa a domina egész lakását.

A 27 éves nő - akinek van egy 5 éves kislánya - nagyon élvezi a munkáját, és bár úgy érzi, már nem tudnak újat mutatni neki, mindenre nyitott. Egyébként egy szakítás után vágott bele a pornózásba és a dominaéletbe, és bár az elején sokan kritizálták őt, annyi önbizalmat kapott ettől a munkától, hogy nem foglalkozott a rosszalló megjegyzésekkel.

Férje, Jack is teljes mértékben támogatja őt, sőt, imádja, hogy a felesége sokkal magabiztosabb, amióta dominaként tevékenykedik.

A Rosie Belle művésznéven futó pornósztár szerint a férfi nem is féltékenykedik, és nincsenek bizalmi problémáik, ami nagyon megkönnyíti számára a munkát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: