News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

A Hootersbe vitte 12 éves fiát születésnapja alkalmából egy amerikai anya

A fiút szűk pólóba és forrónadrágba öltözött lányok ünnepelték. Egyesek szerint egy ennyi idős gyereknek ez nem való.

Link másolása

hirdetés

A Hootersbe vitte megünnepelni fia 12. születésnapját egy amerikai nő – írja a Distractify.

A Hooters étteremlánc arról híresült el, hogy a pincérnők szűk pólókban és meglehetősen rövid nadrágokban szolgálják ki a vendégeket.

Az anya egy videót is megosztott a szülinapozásról, amelyhez azt írta: „A csirkeszárnyakért akart a Hootersbe jönni, na persze, végül nem is csirkeszárnyakat rendelt. Hahahaha.” A Hooters pincérnői külön felköszöntötték a srácot.
@emtmomlife82 ♬ original sound - Aleea

A kommentelők véleménye megoszlott a Tiktokon. Voltak, akik csak egy vicces gesztust láttak, és semmi többet a dologban, mások arra hívták fel a figyelmet, nem biztos, hogy ilyen korban olyan helyre kellene vinni a gyereket, ahol az ott dolgozó nőknek tárgyiasító és túlszexualizált ruhát kell viselniük.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Videó: csengetés helyett egyszerűen átdobta a kerítésen a félmilliót érő csomagot a futár
Pechjére egy biztonsági kamera rögzítette ezt. A csomag címzettje ledöbbent, amikor meglátta a felvételt, be is panaszolta a futárt.

Link másolása

hirdetés

Döbbenetes dolgot látott a kapukamerájának felvételén egy Angliában élő háztulajdonos - számolt be róla a LadBible.

A lincolnshire-i lakos egy Playstation 5 játékkonzolt és egy Dyson márkájú ventilátort rendelt házhozszállítással, a csomagot egy DPD-futár vitte ki neki. Vagyis csak a házhoz, mert a címzettnek már lusta volt átadni.

A felvételen látható, hogy a nő nem is csengetett be, egyszerűen fogta a dobozt és átdobta az 1,8 méter magas kerítésen, nem törődve azzal, hogy a két csomag tartalma összesen közel félmillió forintnyi fontot ér.

"Fogalmam sincs, miért csinálta ezt. A konyhában voltam, vártam a futárt, de csak akkor vettem észre, hogy megjött, amikor a Playstation 5 a földön landolt odakint"

- panaszkodott a vásárló.

Mint mondta, a Playstation 5-öt igen nehéz beszerezni, így amikor végre tudott rendelni egyet magának, otthon várta, hogy át tudja venni. De hiába várta, hogy a futár csengessen, a nő nem is a bejárati ajtóhoz vitte a dobozt, hanem a hátsó kapuhoz.

hirdetés
Ami még ennél is rosszabb, hogy a címzett plusz pénzt fizetett azért, hogy már a rendelés másnapján kiszállítsák neki a várva várt konzolt.

Ráadásul azt is mindig jelzi, hogy ha éppen nincs otthon senki, amikor a futár érkezik, akkor a szomszédnak adja át a csomagot, vagy a hátsó kapun keresztül - amit ilyen esetben mindig nyitva hagynak - tegye be az udvarba.

A vásárló panaszt tett a DPD futárszolgálatnál a történtek miatt, de mivel nem kapott semmilyen visszajelzést, feltöltötte a biztonsági kamera felvételét a TikTokra. Ott gyorsan el is terjedt, már több milliószor nézték, és a pórul járt vásárlóhoz hasonlóan mások is felháborodtak rajta.

A videó terjedése láttán a DPD is reagált az esetre. Elismerték, hogy a futáruk viselkedése teljesen elfogadhatatlan volt.

Közölték, hogy vizsgálatot indítanak, és mindig megteszik a megfelelő lépéseket, ha a dolgozóik nem az elvásároknak megfelelően végzik a munkájukat.

@8rabbits cheers for that Karen, not yours to break were they. and @dpd don't care.#DayMeNightMe #GameTok #dpd #evri #delivery #deliverydriver #currys @currys ♬ original sound - F

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Az RTL Híradó műsorvezetőjét megihlette, hogy visszaállíthatják az ispánságot és a vármegyéket
Szellő István a régi stílust idézve búcsúzott el a nézőktől.

Link másolása

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, főispánná neveznék át a kormánymegbízottakat egy kedden benyújtott friss salátatörvény szerint. Az is kiderült, hogy nemcsak a kormánymegbízottaknak lesz más megnevezésük, hanem várhatóan Magyarország megyéinek is. A Fidesz frakcióvezetője ugyanis benyújtott egy javaslatot erre vonatkozóan.

Az RTL Híradó stúdiójában már vissza is állt a régi rend - írja az RTL.hu.

A szerda esti RTL Híradóban ugyanis az ispán tisztség és a vármegyék visszaállításáról szóló törvényjavaslat kapcsán ugyanis Szellő István úgy köszönt el a nézőktől:

"Tekintetes asszonnyal búcsúzunk mára innen a székesfővárosból, kisztihand! Este Rábai uram várja önöket!"

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
110 millió forintos Ferrarival jár randizni Magyarország 37. leggazdagabb embere
Jákob Zoltánt régebben zavarta, hogy vannak irigyei, de ma már nem foglalkozik ezzel.

Link másolása

hirdetés

„Amikor még nincs pénzed, akkor azt gondolod, hogy boldogít” – véli Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere, akivel a Fókusz stábja egy napot töltött.

Az üzletember, akinek vagyonát 43,2 milliárd forintra becsülik, kendőzetlen őszinteséggel mesélt a fényűző életéről, a stábnak megmutatta a több százmillió forintot érő belvárosi lakását és a sportautóit is.

Azt mondja, régebben zavarta, hogy vannak irigyei, ezért sokan nagyképűnek tartották. De ma már nem foglalkozik ezzel. Szerinte

úgy kell élni az életet, hogy nekünk legyen jó, és ha másnak nem tetszik, akkor ne nézze.

Korábban, amikor vagyona gyarapodni kezdett, még próbálta megmutatni az embereknek, hogy a pénz nem csak úgy jött, sikeres is a gazdagsága mellett – ez azonban szerinte nagyon stresszes időszak volt.

Ma már nem érdekli, mit gondolnak mások, csak élvezi azt, amije van.

hirdetés

„Szép dolgokra törekszem, jó barátokra, kedves hölgyek ismeretségére” – mondta a milliárdos.

Jákobot az sem zavarja, ha egy nő a pénzére hajt, szerinte ezt nem lehet kikerülni.

„Ezzel együtt tudok élni, ha pedig nem csak arra hajt, akkor örülök” - mondta Jákob, aki azt is elárulta: randizni mindig a 110 millió forintos piros Ferrarijával megy.

Az üzletember ma már csak annyit dolgozik, amennyit szeretne: nem köti fix munkaidő és nem kell reggel a munkába rohannia. Ahogy fogalmazott a cége operatív dolgaiba már nem folyik bele, de a végső szót mindig ő mondja ki.

Az eredetileg építészmérnök végzettségű férfi

a vagyonát a műköröm bizniszből szerezte, ő a megálmodója az egyik közismert kozmetikai márkának.

„A körmökkel úgy találkoztam, hogy volt egy piaci rés, amit be kellett tömni. Ahhoz, hogy bele tudjak érezni a körmös lányok helyzetébe férfi fejjel, elvégeztem egy OKJ-s műköröm tanfolyamot. Ott ültem a padban, csináltam a körmöket és mindenből ötösre vizsgáztam” - mondta Jákob, aki a következő években szeretne még feljebb kúszni a 100 leggazdagabb magyar listáján.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Véletlenül hatalmasat villantott egy brit anyuka az iskolai sportnapon, azóta több száz férfi írt neki
Katie Hannaford elindult a szülők futóversenyén a kislánya iskolájában, csakhogy röviddel a rajt után megbotlott és elesett. A szoknyája a hátáig felcsúszott, így az egész feneke kilátszott.

Link másolása

hirdetés

Különös hírnévre tett szert egy angol anyuka egy véletlen balesetnek köszönhetően. A Mirror cikke szerint a 36 éves Katie Hannaford a nyolcéves lánya iskolai sportnapján állt rajthoz a szülők futóversenyén.

Az anyuka azonban röviddel a rajt után megbotlott és elesett, a ruhája pedig felcsúszott a hátára, megvillantva így a jelenlévőknek a fenekét.

Az esetet valaki rögzítette, a felvétel pedig a héten terjedni kezdett.

Katie-t azonban ez nem zavarja, mivel elmondása szerint többnyire pozitív üzeneteket kap. Azóta

több mint ötszáz férfi írt az egyedülálló anyukának a világ minden tájáról:

nem értik, hogy a nőnek miért nincs párja, illetve többen is elképesztő anyának, illetve MILF-nek nevezték. Ez utóbbi kifejezés a pornóban ismert, ahol az érettebb, szexi nőkre használják, tehát egyfajta bóknak is tekinthető.

A nőnek persze nem csak pozitív üzenetek küldenek, de azt mondta, hogy a trollokkal nem foglalkozik.

hirdetés
„Az egész világ látta a fenekemet, de nem tudok ez elől elbújni, nem érdekel. Ez nem kínos, hanem vicces”

- mondta az anyuka, aki azt is hozzátette, hogy minden percét imádja a hírnévnek, amiért nem tett semmit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: