FELFEDEZŐ
A Rovatból

15 totálisan értelmetlen dolog, amit emberek csináltak

Ezek a sztorik egyszerre viccesek és rémisztőek.

Link másolása

Néha mi sem tudjuk megmagyarázni, hogy mit miért csinálunk. Vannak azonban olyan esetek, amelyekre tényleg semmi értelmes magyarázat nincs.

A Reddit egyik felhasználója arra volt kíváncsi, ki milyen buta dolgot követett el eddig életében, aminek semmi értelme nem volt. A BoredPanda összeszedte a legjobb válaszokat – amikhez mi is alig tudunk hozzászólni.

A hátsó ülésen ültem a barátom autójában, és egyszer csak úgy döntöttem, hogy kinyitom az ajtót. Kigurultam a kocsiból menet közben.

Az irodámban ültem, az ajtó be volt csukva. Felkeltem az asztalomtól, odamentem az ajtóhoz és mielőtt kinyitottam volna, kopogtam rajta. Aztán mintha mi se történt volna, kimentem a folyosóra.

Apámnak volt egy üvegvágója. Arra gondoltam, bemutatom, mire képes, pontosan úgy, ahogy a mesékben szokták használni. Megpróbáltam egy kört kivágni a garázsajtó üvegablakából. A nyoma még 36 évvel később is látszik.

Amikor kicsi voltam, bedobtam a vécébe a balettcipőimet – miután pisiltem. Fogalmam sincs miért. Aztán odarohantam anyához, aki nem tudta megfejteni a hisztérikus sírásomat. A mai napig nem tudom, miért csináltam ezt, de emlékszem, hogy úgy éreztem, meg kell tennem.

Elmentem egy kávézóba, ahol rendeltem egy nagy csésze kávét. A barista odaadta, én meg eltettem a pénztárcámba, fedél nélkül.

Próbált más is átugrani egy lépcsősort, csak azért, mert azt hitte, képes rá? 4 éves voltam.

Amikor fiatal voltam, fogtam egy cukorkásdobozt, tettem bele három penny-t, azok tetejére pedig fogkrémet nyomtam, majd az egészre vizet öntöttem. Lezártam a dobozt és hónapokig a szekrényemben tároltam, amíg apám meg nem találta.

5-6 éves voltam, amikor felfedeztem, hogy milyen gyengéden tudok bánni a bogarakkal. Összeszedtem 44 hangyát, egy kis sarat és létrehoztam a saját hangyakolóniámat. A szobámban. Az ágyam alatt…

Amikor 5 éves voltam, kíváncsi voltam, hogy a borstól vajon tényleg annyira kell-e tüsszenteni, mint ahogy a mesékben mutatják. Felszívtam egy adag feketeborsot. Égetett, mint a pokol.

12 évesen a barátommal kitettünk egy csomó műanyag poharat az utca közepére, amikbe csípős szószt tettünk. Egy autós lefékezett, amikor meglátta, aztán hátulról belehajtottak a kocsijába, pont a házunk előtt.

A testvéreimmel kötelekkel kötöttük össze egymást, és ellentétes irányokba szaladtunk. Ugyanezt fákon is megcsináltuk. Próbáltam bungee jumpozni, úgy, hogy egy régi kötelet kötöttem egy fára. Eléggé fájt.

Nekidobtam egy műanyag üveget egy mennyezeti ventilátornak. Visszapattant, egyenesen a homlokomnak.

Felvettem a cipőmet, aztán elmentem aludni.

Egyszer citromos-mákos muffint ettem, amikor csörgött a telefonom. Gyorsan betömtem a számba az egészet, és olyan gyorsan ettem, ahogy csak tudtam. Majdnem megfulladtam, és még csak nem is tudtam felvenni a telefont, amíg csörgött.

8 éves lehettem, amikor az iskolából jövet felvettem a földről egy rózsaszín vattacukor maradékát, és meg akartam enni. Szigetelőanyag volt.

Címkép: Pixabay

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
„Biztos befér a kéményen a miniszterelnök úr?” – így reagáltak a kommentelők Orbán Viktor üzenetére, miszerint éjjel érkezik
Nem kímélték a kormányfőt a hozzászólók a szakállas kép alatt. Igaz, voltak olyanok is, akik szerint kifejezetten humoros lett a poszt.

Link másolása

Ahogy arról korábban írtunk, szokatlan, nyárra jellemző szakállal jelentkezett kedd este Facebook-oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök a Mikulásra utalva, az EDDA híres dalának címével azt üzente: „Éjjel érkezem.” A nyomaték kedvéért azt is megírta: „Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás”.

Számosan voltak, akiknél betalált a poszt: többen gondolták úgy, hogy ennyi lazaság belefér egy miniszterelnöki posztba, egyesek kifejezetten humorosnak tartották a bejegyzést.

Nem kevesen voltak azonban azok sem, akik – viccesebben vagy határozottabban – arra használták a kormányfő posztját, hogy kritikát fogalmazzanak meg vele szemben.

Íme néhány a legfrappánsabbak közül:

„Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal – és az új adócsomaggal”

„De szép csizma – mondta a Mikulás, majd eltette a zsákjába”

„Biztos, hogy befér a kéményen, miniszterelnök úr?”

„Ide már ne jöjjön, innen elvitt mindent!”

„Ez a Mikulás nem hoz, hanem visz”

„Noo, akkor reggelre már csizma sem lesz...”

„Inkább az ajtón gyere be, mert a kémény elég szűk lenne neked, harcosom!”

„Ez a Mikulás üres zsákkal jön, és telivel megy”

„Még egy ilyen télapót, aki elől hordja a puttonyát...”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Cipőt rágcsált a tigris, majd kiderült, hogy egy egész embert megettek a pakisztáni állatkertben
Épeszű ember nem mászott volna a három tigris közé az állatkert szóvivője szerint. A legvalószínűbb, hogy a férfi bolond lehetett.

Link másolása

Gyanús lett a bahawalpuri állatkert dolgozóinak, hogy az egyik tigris egy cipőt rágcsált regglire, írja a CBS News. Miután átkutatták a kifutót, egy szétmarcangolt férfi holttestére bukkantak.

Az 1942-ben épített állatkertet ideiglenesen bezárták a nyomozás idejére. Az már biztosnak tűnik, hogy nem a tigrisek hagyták el a területüket, hanem az áldozat mászott be hozzájuk. A férfi még élt, amikor a ragadozók nekiestek, mondta a állatkert képviselője. Egyelőre nem derült ki, hogy ki volt a áldozat, ahogy az sem, hogy miért mászott a nagymacskák közé. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a férfi őrült lehetett.

A három tigris valószínűleg kedd este tépte szét a hozzájuk bemászó embert. A maradványait, köztük a cipőjét csak másnap reggel találták meg.

Néhány napja egy fekete medve tépett szét egy állatkerti dolgozót Indiában, aki takarítás közben véletlenül nyitva felejtette a ketrec ajtaját.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hihetetlen: 3 másodperc alatt találta ki a megfejtést egy játékos a Szerencsekerékben – videó
Sanyi ezzel közel 10 millió forintot kaszált.

Link másolása

Mindössze három másodpercre volt szüksége a Szerencsekerék egyik játékosának, hogy kitalálja a megfejetést. Sanyi ezzel közel tízmillió forintot kaszált.

A fődíj játékban a versenyzőnek egy 12 betűs szót kellett kitalálnia, amihez elég sok betűt el is talált. Ezután Sanyi ráfordult a megfejtésre, amihez mindössze pár másodperc kellett neki, és ki is bökte, hogy „porcelánbaba”. Ezzel pedig 9 750 000 forintot nyert.

„Ez hihetetlen. Reggel még úgy jöttem, hogy elfolyt a hűtővíz az autóból az autópályán, aztán ebbe csöppenek bele”

- mondta meglepetten Sanyi. A játékos ezután némileg elérzékenyülve azt is elárulta, hogy a jó hírt elsőként az anyukájával és a barátnőjével fogja megosztani.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Miért lepik el a szarvasok a közutakat mostanában?
A jelenség világszerte ismert, a megfejtése pedig pofonegyszerű. Annyi segítséget adunk, hogy mindezt csak télen, és csak a síkos idő beálltával tapasztalhatjuk.

Link másolása

Szarvasok kószálnak az utak mentén. Erről adott hírt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. No de mit keresnek pont az aszfalton? Nem gondolta volna!

Azért mennek oda, hogy felnyalják az aszfalton megmaradt sót.

Így ír a Magyar Közút:

"A 83-as főúton, Farkasgyepűnél csütörtök hajnalban az egyik kameránkon szarvasok és borjaik jelentek meg, nem is kevesen. De miért? Hát azért, hogy az útra kiszórt sót felnyalogassák. Szerencsére maradt még utána is só a burkolaton, mert a legfrissebb kameraképünkön is fekete az út, a mellette lévő terület pedig szép havas. Nem példanélküli, hogy ilyet látunk, ezért is nagyon fontos, mindig figyeljünk vezetés közben, mert bármikor jöhetnek nem várt helyzetek! A kamera.kozut.hu oldalon ti is böngészhettek a publikus kameráink felvételein. Ezek nem élő stream-et adnak, néhány percenként frissítenek egy képkockát, de a funkciójuk pont annyi, hogy lássuk, lássátok, milyen út- és látási viszonyok vannak. A szarvasok egyébként jól elvoltak, nagyjából két órán át csemegéztek. Volt, van is miből: csak ezen a héten eddig, országosan több mint 14 millió kilogramm útszóró sót juttattunk ki a kezelésünkbe tartozó utakra. Az útszóró só egyébként természetes anyag, bár emberi fogyasztásra nem ajánlott, de a szarvasokra nem káros.

Ma is tanulhattunk valamit a Blikk segítségével.

Link másolása
KÖVESS MINKET: