CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból

Képek a szellempályaudvarról

Mervai Márk a kihalt Déli pályaudvaron készítette a fotókat.


A napokban beszüntették a közlekedést a maradék egy vágányon is a Déli pályaudvaron, mivel újabb kövek estek le és tovább csúszott a támfal földje a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál. A szakemberek azonnal leállították a forgalmat ezen a szakaszon, a másik vágányon már múlt vasárnap óta nem járnak a szerelvények. Fotósunk, Mervai Márk kint járt a szellemvárossá vált, kihalt pályaudvaron.

IMG_9858k

IMG_9869k

IMG_9877k

IMG_9879k

IMG_9887k

IMG_9889k

IMG_9891k

IMG_9893k

IMG_9904k

IMG_9910k

IMG_9916k

IMG_9918k

IMG_9928k

IMG_9937k

IMG_9939k

IMG_9945k

IMG_9946k

IMG_9955k

IMG_9956k

IMG_9962k

IMG_9966k

IMG_9975k

IMG_9872k

IMG_9876k

Ha tetszett az összeállítás, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
A legerősebb képek a pénteki gyerekvédelmi tüntetésről - 50 ezren gyűltek össze a Hősök terén
A péntek este tartott eseményen az áldozatokért és a gyerekért tüntettek a Hősök terén. Durván nagy volt a tömeg: az internetadó elleni tiltakozás óta nem tüntetett ennyi ember Magyarországon.


Az áldozatokért és a gyerekért tüntettek péntek este a Hősök terén. Az eseményen teljesen megtelt a tér, a felszólalók között volt többek között Azahriah, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt is.

Durván nagy volt a tömeg: az internetadó elleni tiltakozás óta nem tüntetett ennyi ember Magyarországon.

Itt írtunk arról, hogy bántalmazott áldozatok idéztek fel a Hősök terén zajló nagyszabású tüntetésen olyan mondatokat, amik az egész életüket meghatározták.

A tüntetés után nagyjából 200 tiltakozó nekifeszült a rendőröknek a Fidesz székháza előtt.

Itt vannak a legerősebb képek a tüntetésről.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
Fideszes celebgaléria: így érkeztek Orbán évértékelőjére a közönség tagjai
Fotósunk lencsevégre kapott néhány érkező ismertebb résztvevőt.


A Várkert Bazárban tartotta évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök. A közönség soraiban szokás szerint a kormány tagjai, a Fidesz képviselői és pártemberei, valamint a párt holdudvarának tagjai foglaltak helyet.

Fotósunk lencsevégre kapott néhány érkező ismertebb résztvevőt:

Demeter Szilárd

Nemcsák Károly

Miklósa Erika

Hidvéghi Balázsék érkeznek

Nagy Feró (a szavai szerint "Fidesz csicska")

Ókovács Szilveszter is megjött

Kálomista Gábor producer érkezik

Huth Gergely


Link másolása
KÖVESS MINKET:


CÍMLAPFOTÓK
Megint zúgott Budapesten a „ruszkik haza!” – az orosz követség előtt tüntettek a háború kitörésének évfordulóján
A résztvevők a Városháza térről vonultak az Andrássy útra, ahol mécseseket gyújtottak. Látványos fotókon a szombati tüntetés.


Ruszkik haza! Legyen béke és szabadság! címen szolidaritási menetet szerveztek Ukrajnáért szombaton Budapesten, az orosz invázió kezdetének második évfordulóján.

A résztvevők a Városháza téren gyülekeztek, ahonnan az Andrássy útra, Oroszország budapesti nagykövetségéhez vonultak. Itt aztán felszólalt Karácsony Gergely főpolgármester, Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke, Vova Geizer zenész, az ukrán Shablya együttes frontember és Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője is.

Az esemény házigazdája, Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője

a beszédek végén arra kérte a felszólalókat, hogy álljanak a színpadra és együtt énekeljék el a magyar és az ukrán himnuszt.

Ezután a résztvevők mécseseket gyújtottak a kihelyezett emlékfalnál.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
A szocialista szellem vasútja, Bástya elvtárs és a magyar narancs, ami már nem is miénk – Így fogadták Magyar Pétert Felcsúton, a hatalom szívcsakrájában
Rengetegen voltak kíváncsiak a Tisza Párt alelnökére, aki a híres kisvasút egyik megállójában mondott beszédet. Előkerült egy molinó Bástya elvtárssal, és felcsendült a szokásos Kossuth nóta is. Képriport Felcsútról.


Fejér megyében folytatta a héten az országjárását Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke pénteken délután Felcsútra, a „hatalom szívcsakrájába” is ellátogatott, ahol a híres kisvasút megállójában mondott beszédet. Ezután fel is szálltak az általa csak a szocialista szellem vasútjának nevezett járműre.

Magyart rengetegen várták a Fejér megyei településen, ahol többek között arról beszélt, hogy ma Magyarország egy családi részvénytársaság, illetve, hogy „Gyurcsány és Orbán közösen az Európai Unió második legszegényebb országává tették hazánkat”. A politikus megkérte a jelenlévőket, hogy június 9-én küldjenek jelet a hatalomnak, mutassák meg, hogy a magyar emberek már nem félnek.

„Ma este a 15. megyébe látogatunk el, eddig több mint 140 településen jártunk. A szellem kiszökött a palackból, és már nem lehet visszazárni!”

– mondta Magyar Péter, mire a tömeg elkezdte skandálni, hogy „Nem félünk!”.

Magyar Péter a beszédét itt is a jól ismert Kossuth-nótával fejezte be, majd felültek a kisvasútra, amire egy hatalmas molinót is kiraktak, amin Bástya elvtárs képe volt, illetve egy felirat: „a magyar narancs kicsit savanyúbb, kicsit sárgább, de már nem is a mienk”.


Link másolása
KÖVESS MINKET: