hirdetés
bant.png

9 gyereket szült bántalmazójának a 12 éves korában elrabolt amerikai nő

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 31.


hirdetés

2016 elején Rosalynn 32 éves volt, és már két évtizede élt egy rémálomban. Legidősebb gyermeke 17, legfiatalabb 4 éves volt, és a mexikói Oaxava-ban éltek. Rosalynn épp a Stephanie nevet használta, és a gyermekeivel egy szupermarketben vásároltak. Miközben arra vártak, hogy fizethessenek, Rosalynn szóba elegyedett egy párral, akiknek feltűnt, hogy valami nincs rendben. Látták, hogy „Stephanienek” sok gyereke van, akik vékonyak és alultápláltak. A Piette és Rosalynn közötti korkülönbség is nagyon szembeötlő volt. Ezért tovább kérdezősködtek, és így derült ki, hogy a legidősebb fiát 15 évesen szülte.

Mikor fizetésre került sor, Rosalynnek nem volt elég pénze, így a pár kisegítette. Piette tudta, hogy a pár kiszúrta őket, így arra kényszerítette a családot, hogy költözzenek. Azonban a pár követte őket, és Rosalynn tudtára adták, hogy segítenek neki megszökni.

Abban az évben, júliusban Rosalynn legidősebb gyermeke összepakolt, és elhagyta otthonukat. Mikor Piette elment inni, a nő összepakolta a másik nyolc gyerek holmiját, és a pár otthonába költözött, és elmesélte nekik az egész történetet.

A pár segített neki menedéket találni az amerikai hatóságok segítségével Mexikóban. A rémálom fizikálisan véget ért, de mentálisan soha nem szabadult tőle.

Rosalynn nyilvánosságra hozta a történetet, és elmesélte a világnak, hogy elrabolták, megerőszakolták és megverték. Olyan kegyetlen részleteket osztott meg, amelyek többeket megráztak. Ilyen volt például, hogy 13 évesen is terhes lett, de elvetélt, és a magzatot Piette lehúzta a WC-n, vagy mikor olyan erősen csapott le egy serpenyővel rá, hogy a csontja érezhetően elmozdult.

Egy év múlva Piettet Dallasban fogták el, de tagadta a vádakat. Azt mondta, semmi rosszat nem tett.

„Soha sem erőszakoltam gyermeket” – mondta a sajtónak. „Szerettem a feleségem. Házasok voltunk.”

Piette szerint Rosalynn állításainak 99%-a hazugság. Ennek ellenére őrizetbe vették, de a megpróbáltatások ezzel még nem értek véget.

2019-ben az ügy végre tárgyalásra került. Hét nap alatt a bíróság felvázolta a teljes szörnyűséget arról, amit a most 34 éves nő két évtized alatt elszenvedett Piette keze által.

Februárban Piettet 30 év börtönbüntetésre ítélték az elrablásért, valamint fiatalkorú szexuális bántalmazásáért. Továbbá 100 067 dollár (kb. 30 millió) kártérítés megfizetésére kötelezték, amit Rosalynnek kell kifizetnie -, írja a Mirror.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
teglas.jpg

Elesett egy biciklivel és meghalt Téglás István tetoválóművész

45 éves volt. Facebook-oldalát ellepték a búcsúüzenetek.
Kép forrása: Tüskevár Tattoo Art Facebook - szmo.hu
2020. július 06.


hirdetés

Tragikus balesetet szenvedett néhány nappal ezelőtt Téglás István, vagy ahogy a legtöbben ismerték, Tégla.

A részletek egyelőre nem derültek ki, a Facebookon terjedő információk alapján annyit lehet tudni, hogy a Városligetben esett el biciklijével, és annyira súlyos fejsérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni.

Az 1974-es születésű Téglás a budapesti underground legendás alakjának számított, leginkább tetoválóként volt ismert (a Tüskevár Tattoo Art nevű stúdió színeiben alkotott), de számos más dologgal is foglalkozott.

Képzőművészként festett és szobrászkodott, emellett zenélt is.

Tetoválást a stúdió Facebook-oldalának tanulsága szerint Cinthya Dictator számára is készített nemrég.

hirdetés

A Stukker zenekar Indián dal című klipjénél ő volt a látvány felelőse:

A Fanyűvő címmel portréfilm is készült róla, ami szintén elérhető a YouTube-on. Ez az első része:

Privát Facebook-oldalán egymás után jelennek meg a barátok és ismerősök gyászoló posztjai. Alig pár órával a halála előtt egyébként még ő maga is posztolt egy készülő munkájáról.

Fia, Bánk a következő sorokkal emlékezett rá:

"Mai napon Édesapám, Téglás István Szilárd élete 45. évében egy szerencsétlen balesetben életét veszítette és végleg itt hagyott minket... Alkotásait és Művészetét, mely Testeken, Vásznakon, Szobrain, Írásaiban és Hanganyag formájában él tovább nem hagyjuk nyomtalanul elmúlni! Minden további eseményről a jövőben fogok hírt adni...

Kifogyhatatlan alkotóvágya és tervei vitték előre egész életében!!

ISTEN NYUGASZTALJA"

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
park-1000x558.png

Kizuhant a hullámvasútból egy nő Franciaországban, azonnal szörnyethalt

A férje megpróbálta elkapni a lábainál fogva, de nem sikerült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

A helyszínen életét vesztette az a nő egy francia vidámparkban, aki a hullámvasúton csúszott ki a járműből - írja a The Sun.

A 32 éves nő férjével ült fel a Formule-1 nevezetű helyi látványosságra, amely egy olyan hullámvasút, ahol Forma-1-es autókban száguldhatnak a látogatók. Az egyik szemtanú szerint a nő átcsúszott a biztonsági korláton és kizuhant az autóból.

A mellette ülő férje megpróbálta elkapni a nő lábát, ám nem sikerült neki.

Egy másik szemtanú elmondása szerint épp gyerekeivel akart felszállni az óriáskerékre, amikor a hullámvasút irányából sikítást hallottak, és látták, ahogy zuhan a nő. Mások arról számoltak be, hogy a helyszínen több gyerek is sírva fakadt vagy rosszul lett a látottaktól.

A tűzoltók, akik azonnal a helyszínen voltak csak a nő halálát tudták megállapítani.

hirdetés

Egy helyi lap szerint férjével azért érkeztek a vidámparkba, hogy megünnepeljék kétéves gyermekük születésnapját. Velük volt még a nő édesanyja és testvére is.

A baleset miatt az egész parkot lezárták a látogatók elől, az áldozaton kívül senki sem sérült meg.

Nem ez volt azonban az első halálos kimenetelű baleset a vidámparkban: 2009-ben szintén a Formule-1 pályán halt meg egy nő, 2005-ben pedig 15 embert kellett kórházba vinni a hullámvasút meghibásodása miatt.

A szóban forgó járművön utazva egyébként így néz ki egy kör:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
durva-balesetet-rogzitett-a-fedelzeti-kamera-m3-felvezeto.jpg

Durva balesetet rögzített az M3 bevezetőn egy kocsi fedélzeti kamerája

A sofőr már nem tudta elkerülni az ütközést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 06.


hirdetés

Durva balesetről számolt be a Budapesti Autósok Közössége a Youtube-csatornáján.

Egyik olvasójuk a kocsi fedélzeti kamerájával rögzített egy videót az M3 bevezetőn.

Amennyit látni lehet a felvételen a jelenetből, az alapján megpróbálták rekonstruálni a történteket. Szerintük a következő látszik:

"Aránylag nagyobb tempóval a középső sávban haladt a Toyota sofőrje, amikor felért kb. a felüljáró közepéig.

Ekkor a jobb szélső sávból kisorolt egy másik autós. A Toyota sofőrje satuféket nyomott, látszik, ahogy füstölnek a gumik, de már nem tudta elkerülni az ütközést.

hirdetés

Jobbra próbálta elkerülni a kisoroló autóst, akinek a jobb hátulját találta el, aminek következtében az a szalagkorlátnak ütközött, majd visszavágódott a középső sávba, ahol megállt.

A roncsot elnézve tetemes a kár. A Toyotának az eleje sérült."

VIDEÓ: Baleset az M3 felvezetőn:

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
vadaszpuska.jpg

Súlyos vadászbaleset történt Nagybörzsönyben

A település erdészét érte életveszélyes sérülés.
Fotó: Konchai Klangkanasub/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Súlyos vadászbaleset történt Nagybörzsönyben pénteken, értesült a 444 helyi forrásokból. A hírt a település polgármestere, és vasárnap este a rendőrség is megerősítette.

A lap úgy tudja, egy vadászatra érkezett vendég lőtte fejbe a település helyi erdészét.

A baleset tényét és néhány információt Paulik Oszkár polgármester is meg tudott erősíteni, ám hivatalosan őt sem tájékoztatták az esetről. Paulik elmondta, rendőrségi vizsgálat indult, a kérdéses autót lefoglalták.

A Pest megyei rendőrség kérdésre a 444 kérdéseire az alábbi választ adta:

„Az eddigi adatok szerint vendégvadászat közben szenvedett – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lőtt sérülést a vadászat 42 éves vezetője, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.”

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!